odlicno.admin je napisao/la:recimo ja.
vjerujem samo u postojanje sportskih tema na sportskom forumu.
napomenuću da će na bilo kakve prijave o vrijeđanjima nečijih vjerskih ubjeđenja ili širenju religijske propagande, ova tema biti zaključana.
znaci da nije problem pisati o bicima iz paralelne dimenzije sve dok se ne spominju islam, krscanstvo i judaizam.
odlicno. ljudi koji ´gledaju u kasike´ i sl. sr.nja, ili su sitni prevaranti, ili im je to paravan. ali, ova slika koju si okacio itekako ima veze sa temom koju pokusavam prezentirati.madridist je napisao/la:
ovo je za mene misterija,bilo kakvo okretanje na likove što gledaju u grah il viljušku će syebat temu
sto se tice ovih letjelica, poznato je da su nijemci radili na tome (pronadjeni su planovi, vrseni probni letovi) i da ih je krah u II svj. ratu zaustavio iako su bili na domak savrsene letjelice.
ameri pokupili planove i prototipe, prebacili u ameriku i napravili perfektnu letjelicu.
no, da se vratim na na bica iz paralelnog univerzuma.

misljenja sam da osoba koja shvati o kome se radi i na koji nacin funkcionisu, bez ikakvih problema moze shvatiti sve misterije o kojima se razglaba.
osim toga, lako se shvati okultizam, samanizam, kao i bozanstva starih egipcana, maja, asteka, indijaca i sl.
takodjer sam misljenja da su oni bili izvor i prenosioci znanja astrolozima i arhitektama koji su krajnje precizno odredjivli gdje da se grade piramide kako bi bile ispod energetskih vrtloga.