Gledam još par solidnih anime-a , ali su ovi iznad definitivno vrh.
Anime, manga
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Anime, manga
OP strašan , DBS strašan , Kabaneri strašan , Re:Zero isto tako , ima se šta i gledati sada. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
http://myanimelist.net/anime.php?id=31964
i
http://myanimelist.net/anime.php?id=32542
je dosta dobro.
i
http://myanimelist.net/anime.php?id=32542
je dosta dobro.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Odličan chapter HxH , kakva borba odmah na početku. 
Za ove što su pročitali One Piece , zadnji chapter :
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Valjda Togashi nece skoro na novo bolovanje.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
http://myanimelist.net/anime/25835/Shirobako
Odgledah ovaj dragulj u par dana a inače mi daleko više treba (pogotovu za 24 epizode koliko ovaj ima), ali toliko je dobro odrađen da te 24min. prođu za tren jer je kompletan: komedija, drama, poučno (čitav proces/pakao
izrade animacije objašnjen) ma sve je tu, obavezno pogledati! 
Odgledah ovaj dragulj u par dana a inače mi daleko više treba (pogotovu za 24 epizode koliko ovaj ima), ali toliko je dobro odrađen da te 24min. prođu za tren jer je kompletan: komedija, drama, poučno (čitav proces/pakao
Dočekašmo epizodu Naruta , a da nije filler.

Dobro , ispočetka je bilo malo o Itachiju , ali se negdje od pola epizode vrate napokon gdje i treba.
Dobro , ispočetka je bilo malo o Itachiju , ali se negdje od pola epizode vrate napokon gdje i treba.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Maestro^^ je napisao/la:Odličan chapter HxH , kakva borba odmah na početku.
Ziv je, samo je sada njegova bitch. Izgleda Kaido je.ben. Whitebeard mala maca za njega. Ovim je propao plan Kidu i drugoj dvojici da napadnu Shanksa. Prezadnji chapter je stvari zakoplikovao. Mogao bi se Kid pridruziti nekome u zelji za osvetom. Revolucionarna armija isto popusila foru, mada nevjerujem da je neko od glavnih vise da su uhvatili samo vojsku, a ovi otisli negdje na nekom sastanku. Nevjerujem da cemo ove godine vidjeti borbu sa Kaidom. Mislim da ce cak popusiti foru sa Big Mama i da ce tu uvidjeti da jos nisu spremni za Kaida. Tada bi mogao biti taj timeskip. Ili ce ga pretvoriti u jedan citav novi arc. A u tom timeskipu ocekujem pad nekog od 4 yonka, tipujem na Shanksa i to od Blackbearda da bude dramaticnije.
Pa rekoše za Kaida da ga niko ne može dobiti 1 na 1. Što je i logično kad je onakva živina. Šta je sve preživio.Muerte je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Odličan chapter HxH , kakva borba odmah na početku.
Ziv je, samo je sada njegova bitch. Izgleda Kaido je.ben. Whitebeard mala maca za njega. Ovim je propao plan Kidu i drugoj dvojici da napadnu Shanksa. Prezadnji chapter je stvari zakoplikovao. Mogao bi se Kid pridruziti nekome u zelji za osvetom. Revolucionarna armija isto popusila foru, mada nevjerujem da je neko od glavnih vise da su uhvatili samo vojsku, a ovi otisli negdje na nekom sastanku. Nevjerujem da cemo ove godine vidjeti borbu sa Kaidom. Mislim da ce cak popusiti foru sa Big Mama i da ce tu uvidjeti da jos nisu spremni za Kaida. Tada bi mogao biti taj timeskip. Ili ce ga pretvoriti u jedan citav novi arc. A u tom timeskipu ocekujem pad nekog od 4 yonka, tipujem na Shanksa i to od Blackbearda da bude dramaticnije.
Sada ostaje da se vidi kako će se SH Pirates suprostaviti Big Mam , nešto ni ja ne vjerujem da će je poraziti , pa bi onda trebalo da uslijedi još jedan timeskip gdje bi se ovi mogli pojačati. Očekivao bih onda da svi u SHP dobiju poneki haki , a Luffy da dodatno pojača svoj i da nauči još Gear 5.
Ne znam baš za Shanksa , nešto očekujem da bi i on mogao učestvovati u zadnoj bici kod Raftela ili Mariejois-a , zavisi gdje bude.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Meni zao doc do kraja jer bi morao cekat svake sedmice novu epizodu kao Naruto :/ a pravo se zakomplikovalo poslije Dessrose 
Monogatari serijal.

Ovo je fakat genijalno , treba se više puta pogledati.
Likove su tako detaljno i dobro odradili da ne možeš skoro nikoga mrziti.
Ovo je fakat genijalno , treba se više puta pogledati.
Likove su tako detaljno i dobro odradili da ne možeš skoro nikoga mrziti.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
http://ansatsukyoshitsu.wikia.com/wiki/ ... lavi%C4%87
Prva riba sa nasih prostora u animeu i odmah mora bit najveca kurava.

Prva riba sa nasih prostora u animeu i odmah mora bit najveca kurava.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nisekoi već počinje da prelazi u sprdnju.
Re:zero bez konkurencije uzima AOTS, dok je netoyome užasno podcijenjen. Preporuke na oba -- prvi je malo teži za gledati i dosta ozbiljniji, dok drugi pruža odličnu komediju. Od ostalog vrijedi spomenuti i Asterisk war sezonu 2, od koje sam očekivao mnogo više nakon loše prve sezone. Po kvaliteti ni blizu Chivalry of a Failed Knight-u.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Pošto gledam iz ove sezone nekih 10-ak animea-a , mogu još reći da su na diobi 2. mjesta Boku no Hero Academia ( čitam i mangu , ono bolje tek dolazi ) i Kabaneri koji ima solidne borbe.
Onda bih iza ovih smjestio Bungou Stray Dogs , koji je stalno imao tu neku konstantu za mene za ocjenu 7 - 7.5 i kod njega su mi borbe OK , a i priča nije loša. Kiznaiver mi je na početku bio smor , dok je u zadnjim epizodama prejak. Bukvalno , feels everywhere. Da se naježiš u nekim momentima.
Još vrijedno spomena ,animei koji se mogu pogledati , a i da ih zanemarite ne biste ništa pogriješili , što je već AjsKjub spomenuo Asterisk War , Netoge ,Sousei no Onmyouji.
Ako mi malo smeta u Netoge-u , ali izdrži se nekako.
Sakamoto mi je ispočetka obećavao , imao je dobar humor , a onda mi je postao dosadan.
Joker Game iako je dobro započeo , počelo me smarati , jer nakon 9 yebenih epizoda , ja ne mogu razaznati likove. Pravo loše urađeno taj dio sa likovima , iako plot nije loš,bilo je zanimljivih epizoda.
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge , iako svi hvale ovu komediju , meni se nije dopala , te mi je nakon 2 ep otišla u drop.
Još bih dodao Big Order kao jedan od najvećih fail-ova ove sezone , jer im plot malo baca na Code Geass , samo što je kvalitet tog plot-a u rangu 2. sezone Tokyo Ghoul-a.
Gledam / gledao sam još par njih iz ove sezone , ali nisu zadovoljili kvalitetom definitivno.
Sve u svemu , neloša spring sezona , imalo se šta za ispratiti. Nadam se da će i summer sezona biti ovako kvalitetna.
I za kraj , Emilia iz Re:Zero najbolji waifu sezone.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kad ide nova sezona attack on titans?
Ne zna se još ništa , pošto čekaju da naštancaju dovoljno mange da bi i anime napravili. Ništa prije januara 2017 , a nešto ne vjerujem da će i tada izbaciti. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Santo je napisao/la:Ima li neki dobar anime na temu heaven and hell?
lezVe do bagro
Attack on Titan zvanično najavljen za proljeće 2017. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
relife je dobar, preporučujem
Togashi je najveći troll ikad. Indefinite hiatus na onakvoj zadnjoj stranici chaptera. Utisak za ovih par chaptera
Kurapika
Chrollo
Hisoka

Togashi je najveći troll ikad. Indefinite hiatus na onakvoj zadnjoj stranici chaptera. Utisak za ovih par chaptera
Kurapika
Chrollo
Hisoka
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Nemam trenutno vremena da pogledam ReLIFE , ali su kritike veoma dobre zasada , tako da preporučuje se za gledanje.
Još bih dodao da se iz ove sezone isprati Shokugeki no Souma : Ni no Sara, Orange koji ima odličnu ideju , a i prva epizoda mi je ok bila , nadam se da će ovako nastaviti .
Ko je gledao D.Gray-man , gledat će i D.Gray-man Hallow.
Tales of Zestiria the X koji ima bogovsku animaciju , samo zbog toga vrijedi gledati
.
Masou Gakuen HxH za ljubitelje ecchi i harem anime-a
.
Koga interesuje anime o fudbalu , neka pokuša sa Days , možda ispadne solidan anime na kraju.
Berserk ima užasne kritike zasada i razmišljam da li da ikako pogledam prvu epizodu.
Taboo Tatoo bi mogao biti solidan anime iz martial arts žanra.
Ispratit ću još par anime-a iz ove sezone , pa dojavim ako išta bude vrijedno gledanja.
Moram još dodati : Re:Zero
Kako jaka zadnja epizoda ybt.
Ma HxH kida. Koji je otac Hisoka.
Napokon se i u One Piece-u zakuhava ovaj arc.
Još bih dodao da se iz ove sezone isprati Shokugeki no Souma : Ni no Sara, Orange koji ima odličnu ideju , a i prva epizoda mi je ok bila , nadam se da će ovako nastaviti .
Ko je gledao D.Gray-man , gledat će i D.Gray-man Hallow.
Tales of Zestiria the X koji ima bogovsku animaciju , samo zbog toga vrijedi gledati
Masou Gakuen HxH za ljubitelje ecchi i harem anime-a
Koga interesuje anime o fudbalu , neka pokuša sa Days , možda ispadne solidan anime na kraju.
Berserk ima užasne kritike zasada i razmišljam da li da ikako pogledam prvu epizodu.
Taboo Tatoo bi mogao biti solidan anime iz martial arts žanra.
Ispratit ću još par anime-a iz ove sezone , pa dojavim ako išta bude vrijedno gledanja.
Moram još dodati : Re:Zero
Kako jaka zadnja epizoda ybt.
Ma HxH kida. Koji je otac Hisoka.
Napokon se i u One Piece-u zakuhava ovaj arc.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !