jurisicduska je napisao/la:Pa evo vidiš da si odmah odgovorio da si napravio katastrofalan transfer rok i da si rekao krivce za njeg, fino sam pitao. Počnimo ponovo, ko je kod vas kriv za to. Kod nas na prvom mjestu Abdulah, pa Selimović, Kusturica i Dženan i Meho, kod vas?
Pretprošle sezone vam nije bio cilj titula koliko se sjećam, mogu i to argumentovati, potkrijepiti izjavama, djecom, vašim, vaše uprave itd. Cilj vam je bio Europa bar tako ste vi pisali al na kraju ste bili blizu i da osvojite. ALi zato znam ove da su svi najavljivali, iz uprave, treneri i tako dalje, čak i Vlado čapljić pobjednički " titula je naša " otkaz sutra dobio. Mogu postaviti intervjue nije mi mrsko ali i onako svi znaju za njih. Ko će biti odgovoran ako je ne osvojite. 3 godine već? A šanse su vam hajmo reći nikakve.
Pa majstore vidiš li da se snabdjevamo danima kako su loše radili i cijelu sezonu pljujemo po igračima. Valjda onda nije dobro i nije dobar rok. Napisao sam da je katastrofalan i odgovorne za njeg pitao sam za vas isto.
Slijedeće godine šta je cilj?
Naravno da sam rekao, ja sam to rekao odmah cim sam vidio kako pregovori idu i ko nas odbija a definitivno sam znao da je propast kada sam vidio kako se pregovara sa tim igracima. Odgovorno ti tvrdim da su samo normalno razgovarili sa igracima da bi bar dva tri koja su otisla drugim klubovima dosla nama. Krivca za to mozes naci u Gredi u Odovicu i po meni najvise u Alihodzicu zbog nacina vodjenja pregovora onako ne mozes dovesti ni juniora.
Ustvari taj prelazni rok je pripremnjen nikako niko nije znao sta hoce pisao sam vec niko nije htio da preuzme odgovornost a nije bilo zaduzene osobe od strane kluba da to radi isturena osoba je bio Haris koji se krio iza Ode a Oda iza njega.
I isto tako mislim da ovo nigdje nema kako je kod nas u ligi, dovedes igraca ako se ne snadje za pola godine noga. Konkretno kod nas Joco koji je istini za volju dosao zapusten maksimalno ili kod vas neko od igraca evo Hebibovic pa mnogo bolji igraci se ne uklupe za pola godine ali tu su da im se sansa i oni proigraju na kraju. Dovodjenje tjeranje po meni nije rjesenje.
A gdje si majke ti procitao da vas otpisujem **** rasprapravu ako ti pokusavas da mi podmeces nesto sto nisam nigdje napisao. Ne vidim nikakav smisao toga.