ma pusti kraju jarane cijeli svijet je ljubomoran sad na real i svi se izvlace oni su budale da li mnogo novca pa hvala Bogu kad ga imaju barca dobila samo 35 miliona za transfere a znam da su prosle ili pretprosle katalonci potrosili 150 miliona eura na pojacanjaBrnJeeH je napisao/la:Eno vec se okupljaju imas na onome gore linku video live ...Furymaker je napisao/la:Koliko ja znam niti 1 igrac nije proglasen igracem lige , od ovih koje ste vi doveli jedno je Kaka mozda dobio nagradu , nisam siguran.
U fracuskoj je gourcouff kako li , engleska Gerrard , a italija neznam jel kaka il ibra :S
A igraci jesu dobri al nisu proglaseni najboljim u ligi
btw. jel u 21h predstavljanje , zanima me broj navijaca na stadionu :S
hoce li biti 75-80k kako je najavljeno ili vise
Svi mi znamo da je Kaka najbolji igrac u Italiji u zadnjih nekoliko godina, Ronaldo u Premiershipu a Benzema medju najboljima u Francuskoj
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ovo se mora vidjeti..ovoliko navijaca nije bilo na vise od 80% utakmica prosle sezone...
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/
sve vrvi od navijaca...i jedva cekam da ronaldo na kraju govora kaze hala madrid...vidjecete galame kao kad su kaka i albiol to rekli... jednostavno ono ni jedan igraca nece vise dozivjeti
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/
sve vrvi od navijaca...i jedva cekam da ronaldo na kraju govora kaze hala madrid...vidjecete galame kao kad su kaka i albiol to rekli... jednostavno ono ni jedan igraca nece vise dozivjeti
Slabo ti to znaš izgleda jarane, Barca nije potrošila ni blizu 150 mio EUR prošle ili predprošle godine, tako da prije neg što probavaš koga impresionarati sa svojim znanjem provjeri podatke koje iznosišFK Sarajevo je napisao/la:ma pusti kraju jarane cijeli svijet je ljubomoran sad na real i svi se izvlace oni su budale da li mnogo novca pa hvala Bogu kad ga imaju barca dobila samo 35 miliona za transfere a znam da su prosle ili pretprosle katalonci potrosili 150 miliona eura na pojacanja

A Barca nije dobila 35 mio EUR, neg to su pare koje namjeravaju potrošiti bez ikakvih kredita, znači čisti profit

- JuventusTorino
- Kontakt:
Nista od zarade na dresovima Cristiana Ronalda 9.
Pa svi imaju dres starog Ronaldo Luis Nazário de Lima sa brojem 9
Jesu glupani
Pa svi imaju dres starog Ronaldo Luis Nazário de Lima sa brojem 9

Jesu glupani

La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
Jao ludnice na predstavljanju CR!
Koliko je samo ljudi doslo!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Nastavlja se sapunica oko transfera francuskog reprezentativca Francka Riberyja (26) u redove madridskog Reala...
Čelni čovjek Reala Florentino Perez navodno ne odustaje od kupnje Riberyja, iako je minhenski Bayern dosad odbijao sve ponude. Najnoviju će, piše Daily Star, teško moći odbiti.
Naime, Real je spreman ponuditi dvojicu nizozemskih veznjaka Arjena Robbena i Wesleyja Sneijdera čija se vrijednost kombinirano procjenjuje na nekih 47 milijuna eura, kao i dodatnih 17.5 milijuna za transfer.
Novi Bayernov trener Louis van Gaal nedavno je izjavio da Ribery želi napustiti Bayern, dodavši da je to “ozbiljan problem za kojeg se nada da će se riješiti uskoro”, iako se nada da će Francuz na kraju ostati.
Real je ovog ljeta doveo četiri pojačanja (Ronaldo, Kaka, Benzema i Albiol) na koja je potrošio ukupno 215 milijuna eura, a Perez je rekao na mu do kraja prijelaznog roka trebaju još dva nova igrača, dok se namjerava riješiti njih čak 10.
Čelni čovjek Reala Florentino Perez navodno ne odustaje od kupnje Riberyja, iako je minhenski Bayern dosad odbijao sve ponude. Najnoviju će, piše Daily Star, teško moći odbiti.
Naime, Real je spreman ponuditi dvojicu nizozemskih veznjaka Arjena Robbena i Wesleyja Sneijdera čija se vrijednost kombinirano procjenjuje na nekih 47 milijuna eura, kao i dodatnih 17.5 milijuna za transfer.
Novi Bayernov trener Louis van Gaal nedavno je izjavio da Ribery želi napustiti Bayern, dodavši da je to “ozbiljan problem za kojeg se nada da će se riješiti uskoro”, iako se nada da će Francuz na kraju ostati.
Real je ovog ljeta doveo četiri pojačanja (Ronaldo, Kaka, Benzema i Albiol) na koja je potrošio ukupno 215 milijuna eura, a Perez je rekao na mu do kraja prijelaznog roka trebaju još dva nova igrača, dok se namjerava riješiti njih čak 10.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
imal neko video o predstavljanju ronalda
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Komunikacija
- Kontakt:
Sigurno je izisao u rozoj majici sa cvjeticem u kosi,derpe portugalski! 

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Komunikacija je napisao/la:Sigurno je izisao u rozoj majici sa cvjeticem u kosi,derpe portugalski!
a vi što razmišljate stalno o njemu npr. šta je obuko na predstavljanju, kako se inače oblači, koji auto vozi....itd ste gori od njega vjeruj mi pa više ste vi **** nego on, ako ga mrziš nemoj komentarisati a svi se navili pričajući o njemu..****...
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Trasimaco je napisao/la:Jao ludnice na predstavljanju CR!Koliko je samo ljudi doslo!
Za nepovjerovati

Ja dok sam gled'o nekoliko puta trc'o u klonju, jbg, neka me nervoza, sjeta, ljubomora ili sta li vec, uhvatila.
Puh reko, majku mu, odkud se ja ne rodi kao navijac Reala...kako bih tek onda uzivao.

Evo jos me neki trnci obuzeli, kako je tek tebi Harisone?

Vom Jäger zum Gejagten
"uno,dos,tres HALA MADRID" Cristiano Ronaldo...ovo je bilo najace kad je rekao

serija se nastavlja, novu glavnu ulogu u svjetskome nogometu od sminkera bekama preuzeo ronaldo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jbt, nebi ni kralja ovako docekali...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hahahha ma je.bo kralja kad je tu C.Romerbavarac je napisao/la:Jbt, nebi ni kralja ovako docekali...

skup tolkih zvjezda na jednome mjestu pogotovo kakav je ronaldo je rizik veliki...znam da se nece pola vas sad ovde sloziti samnom ali zivi bili pa vidjeli 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ehh jarane, znas onu pjesmu, ide nesto ovako: hvala ti majko sto si me rodila, sto si sa ocem ljubav vodila, hvala ti sto sam Realovac postao, a mentalno i fizicki nisam zaostao...geronimo je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Jao ludnice na predstavljanju CR!Koliko je samo ljudi doslo!
Za nepovjerovati, kao da se ovo desava na nekoj drugoj planeti.
![]()
Ja dok sam gled'o nekoliko puta trc'o u klonju, jbg, neka me nervoza, sjeta, ljubomora ili sta li vec, uhvatila.
Puh reko, majku mu, odkud se ja ne rodi kao navijac Reala...kako bih tek onda uzivao.![]()
Evo jos me neki trnci obuzeli, kako je tek tebi Harisone?

Harrison se osjeca kao Kralj Huan Karlos, protiv moje ekipe svi strepe i drhcu i nadaju se samo porazu sa sto manje golova u mrezi...

Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 06 jul 2009, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Polako Harrison, pomalo nemoj biti previse optimistican, ej sad drhte svi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hahahha to on malo nabrijan zbog C.R-a i atnosfere na Bernabeu,znas njega smirice se on uskoroomerbavarac je napisao/la:Polako Harrison, pomalo nemoj biti previse optimistican, ej sad drhte svi.

Ova ti se bas ne rimujeHarrison je napisao/la: Harrison se osjeca kao Kralj Huan Karlos, protiv moje ekipe svi strepe i drhcu i nadaju se samo porazu sa sto manje golova u mrezi...![]()
![]()

Hajd' valjda nece biti vise onih 2-6

ponovilo se.

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.