Potencijalni selektori 2014-
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori 2014-
nema od tog nista ....pregovori se vrse sa dvojicom - dakle susic ili bajevic
Amar je vrhhunski strateg, to sto imas kompleks od njega, to je vec licna stvar.Pauleta je napisao/la:Kakav Amar? Čovjek nije vodio ozbiljnu ekipu u životu. Da nije sin Ivice Osima imao bi trenersku karijeru na razini Husnije Arapovića. Vaha, Bajević, Baždarević, Hadžibegić(iako se jedno obrukao).bhsport je napisao/la:1. Vaha,
2. Bajevic
3. Bazdarevic
4. Amar
Sva cetvorica bolji i autoritativniji od Safeta.
Pare sto smo dobili treba uloziti u selektora jer ce nam objezbjediti ponovni plasman a tada Pape moze navijati za nas i pratiti nase tekme za razliku od perioda do 2008 godine kada pojma nije imao ni da igramo.
Amar je autoritet ima ono sto Pape nema i nikad nece imati.
Amar nije poltron ko Faruk, to je ljiga a imao je svoju sansu.
Dakle prioriteti bas onako kako sam i nabrojao.
Amar je najveci poslijeratni BH trenerski proizvod iz nase avlije, svako ko kaze da nije ima problem u glavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Izvini, koje je klubove Amar trenirao u dosadašnjoj karijeri ?bhsport je napisao/la:Amar je vrhhunski strateg, to sto imas kompleks od njega, to je vec licna stvar.Pauleta je napisao/la:Kakav Amar? Čovjek nije vodio ozbiljnu ekipu u životu. Da nije sin Ivice Osima imao bi trenersku karijeru na razini Husnije Arapovića. Vaha, Bajević, Baždarević, Hadžibegić(iako se jedno obrukao).bhsport je napisao/la:1. Vaha,
2. Bajevic
3. Bazdarevic
4. Amar
Pare sto smo dobili treba uloziti u selektora jer ce nam objezbjediti ponovni plasman a tada Pape moze navijati za nas i pratiti nase tekme za razliku od perioda do 2008 godine kada pojma nije imao ni da igramo.
Amar je najveci poslijeratni BH trenerski proizvod iz nase avlije, svako ko kaze da nije ima problem u glavi.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Imas google pa potrazi, samo znam da se sa jednim klubom nosio sa NUFC ravnopravno.
Dosta!
Izbacio Serif Tiraspol koji ima uslove kakve mi mozemo sanjati i uzeo kup u Japanu.
Ima trofeja sto Safet nece osvojiti u 3 zivota.
A po referencama ne zaostaje za ex selektorima Sliskovicem, Musovicem, Muzurovicem, Hadzibegicem, Smajlovicem, Susicem.
Uostalom Amar je tek na 4 mjestu prioriteta.
Dosta!
Izbacio Serif Tiraspol koji ima uslove kakve mi mozemo sanjati i uzeo kup u Japanu.
A po referencama ne zaostaje za ex selektorima Sliskovicem, Musovicem, Muzurovicem, Hadzibegicem, Smajlovicem, Susicem.
Ako se vodis tom logikom, mogao si onda na listu slobodno ubaciti i Dragana Jovica i Husrefa Musemica, **** to.bhsport je napisao/la:Imas google pa potrazi, samo znam da se sa jednim klubom nosio sa NUFC ravnopravno.
Dosta!
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
kakav ba amar on moze samo zelju voditi
cuj repezentaciju da vodi pa prije bih izbrao borceta nego njega
a dobro znamo kako je on osvojio trofeje sa zeljom ne moras nam pricat koliko ih ima... to moze samo u ovoj zatucanoj zemlji... dajte nam bajevica kad ne moze vaha
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I ja sam za ovaj redoslijed, ukoliko nismo u mogućnosti pronaći nekog dokazanog stranca-stručnjaka, a vjerovatno nismo zbog još uvijek nemogućnosti plaćanja takvog trenera.bhsport je napisao/la:Amar je vrhhunski strateg, to sto imas kompleks od njega, to je vec licna stvar.Pauleta je napisao/la:Kakav Amar? Čovjek nije vodio ozbiljnu ekipu u životu. Da nije sin Ivice Osima imao bi trenersku karijeru na razini Husnije Arapovića. Vaha, Bajević, Baždarević, Hadžibegić(iako se jedno obrukao).bhsport je napisao/la:1. Vaha,
2. Bajevic
3. Bazdarevic
4. Amar
Svi dosadašnji selektori, osim Ćire Blaževića, u svojoj trenerskoj karijeri nisu vodili niti jedan ozbiljan klub, a da su sa istim ostvarili neki značajniji uspjeh.
Redom:
1. Muzurović 2X- sa kojim klubom je ostvario neki uspjeh, koji ozbiljan klub je vodio?
2. Mušović - isto pitanje
3. Hadžibegić - vodio Sošo i Betis i uspio oba kluba vratiti u prvu ligu. (Meša isto učinio sa Isters-om i Grenoblom, te jednom igrao Afričko finale Lige prvaka)
4. Mišo Smajlović - pitanje kao pod 1
5. Baka Slišković - pitanje kao pod 1
6. Denijal Pirić - 100% učinak sa repkom
7. Meho Kodro - pitanje kao pod 1
8. Safet Sušić - pitanje kao pod 1
Znači, samo Ćiro Blažević je imao uspjeha prije preuzimanja reprezentacije BiH i u klupskom i u reprezentativnom fudbalu.
Vodeći se tom logikom Amar Osim je od svih pobrojanih trenera (1-8) imao više uspjeha i dokazao je svoje znanje, za razliku od prethodnika.
Da me ne bi pogrešno shvatili nisam za vraćanje bilo kog trenera koji je već vodio Reprezentaciju BiH.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kompleks od brke...Rule_hz je napisao/la:kakav ba amar on moze samo zelju voditicuj repezentaciju da vodi pa prije bih izbrao borceta nego njega
a dobro znamo kako je on osvojio trofeje sa zeljom ne moras nam pricat koliko ih ima... to moze samo u ovoj zatucanoj zemlji... dajte nam bajevica kad ne moze vaha
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
normalaba je napisao/la:Kompleks od brke...Rule_hz je napisao/la:kakav ba amar on moze samo zelju voditicuj repezentaciju da vodi pa prije bih izbrao borceta nego njega
hvala bogu dragom ja nemam nikakav kompleks ni od kog i nisam dijete samo realno kazem da nije kalibar za repezentaciju, a sto je vas trener pa ga dizete u nebesa to je druga stvar a ne kompleks vec realno razmisljanje... ako ti pored boljih strucnjaka imas u opticaju stavljas amara na klupu onda je to do tebe a ne do tog kako ti nazivas kompleksom... i ova repezentacija samo zasluzuje najbolje i radnike u vrhu bh fudbala tako i inostranim zemljama... a ne neki trener tipa amar vlado i tako ti treneri koji ne mogu nikog voditi a kamoli repezentaciju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne budi spiner... Tvoje "kakav ba Amar" i "dobro znamo kako je osvajao titule" pokazuju da si anamo onaj mali mali mali.... Ajde voz kompleks transRule_hz je napisao/la:normalaba je napisao/la:Kompleks od brke...Rule_hz je napisao/la:kakav ba amar on moze samo zelju voditicuj repezentaciju da vodi pa prije bih izbrao borceta nego njega
hvala bogu dragom ja nemam nikakav kompleks ni od kog i nisam dijete samo realno kazem da nije kalibar za repezentaciju, a sto je vas trener pa ga dizete u nebesa to je druga stvar a ne kompleks vec realno razmisljanje... ako ti pored boljih strucnjaka imas u opticaju stavljas amara na klupu onda je to do tebe a ne do tog kako ti nazivas kompleksom... i ova repezentacija samo zasluzuje najbolje i radnike u vrhu bh fudbala tako i inostranim zemljama... a ne neki trener tipa amar vlado i tako ti treneri koji ne mogu nikog voditi a kamoli repezentaciju
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Jedno je sigurno(mada bih volio da grijesim) a to je da Vaha nece preuzeti repku. Juce sam procitao da je negdje izjavio da nikada nebi radio na ovim prostorima,a i slusajuci njegov interviju na Face-u u njemu nisam vidio nista patriotsku o nasoj repki pricao je kao strani trener. Izgleda da je rat uticao na njega,ranjavanje, napustanje kuce od 600 kvadrata u Mostaru,patnja u Parizu dok nije stao na noge,nazalost to je sve sto njega sjeca na njegovu rodnu zemlju,jos lopovluk u nasem savezu sve su to faktori koji ga tjeraju sto dalje od Bosne!!
Bajevic ili Barbarez(ako je sposoban manekenima dati do znanja ko je glavni) su moji favoriti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bajevic ili Barbarez(ako je sposoban manekenima dati do znanja ko je glavni) su moji favoriti
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la:Jedno je sigurno(mada bih volio da grijesim) a to je da Vaha nece preuzeti repku. Juce sam procitao da je negdje izjavio da nikada nebi radio na ovim prostorima,a i slusajuci njegov interviju na Face-u u njemu nisam vidio nista patriotsku o nasoj repki pricao je kao strani trener. Izgleda da je rat uticao na njega,ranjavanje, napustanje kuce od 600 kvadrata u Mostaru,patnja u Parizu dok nije stao na noge,nazalost to je sve sto njega sjeca na njegovu rodnu zemlju,jos lopovluk u nasem savezu sve su to faktori koji ga tjeraju sto dalje od Bosne!!
Nema sanse da Vaha dodje u Savez, pa to nece nasi iz Saveza, jer bi im Vaha poslije 7 dana izasao pred novinare sa ostavkom i sve ispricao sta se (ne) radi u repki i oko nje, kao i u savezu.
Sto se tice Amara, to je skroz moguce i ne bi bio los izbor.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Imas google pa potrazi, samo znam da se sa jednim klubom nosio sa NUFC ravnopravno.
Dosta!
Mislio sam da si ozbiljan forumas ali sa ovim si se stvarno deklasiro i pokazo kojom bojom se u Sarajevu farbas (sto mi usotalom kad vas sarajlija kao nesarajliji ide na onu stvar - bas mi briga za zeljom i fks)
Nosio se sa Newcastlom i izbacio Tiraspol i zato mu dajte u ruke nacionalnu selekciju
Pa dajte ljudi, koji je vama qrac?
Pa dajte ljudi, koji je vama qrac?
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Kakav Amar ljudi moji, pa Spaha i Dzeko bi ga ismijavali na prvom treningu, pitali bi ga gdje je on to igro fudbal i da njima pokaze to svoje znanje
Titule u BiH za trenera isto znaci kao i titule i nastupi igraca iz nase lige....vidi se koliko igraca iz nase lige igra po nekim ozbiljnim repkama. Jos pisete nosio se sa Newcastlom, po toj logici i Susic je se nosio sa Francuzima, Argentincima i drugim pa opet izgubio.
Nama treba neko ko nas moze dici nivo iznad a ne neki EKSPERIMENT!
Nama treba neko ko nas moze dici nivo iznad a ne neki EKSPERIMENT!
Uzimajući u obzir da je kao igrač bio kita mušanova, to su reference za selektora San Marina.bhsport je napisao/la:Imas google pa potrazi, samo znam da se sa jednim klubom nosio sa NUFC ravnopravno.
Dosta!
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Reče komentator na HTV-u sinoć da je Vahin transfer u Trabzon riješena stvar. Možemo zaboraviti na tog gospodina.
Hayley <3
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne treba nam taj tuljan, ako vec pape nece ostati daj bajevica, ili kojim slucajem vahu, ali vaha dolazi u obzir samo ako ce ostati malo duze a ne par mjeseci
Mourinho je ko igrac bio manji od mušanove kite, dok je Pape ko igrac bio beton a ko trener je kita mušanova.Babayaro je napisao/la:Uzimajući u obzir da je kao igrač bio kita mušanova, to su reference za selektora San Marina.bhsport je napisao/la:Imas google pa potrazi, samo znam da se sa jednim klubom nosio sa NUFC ravnopravno.
Dosta!
Dakle nigdje veze jedno sa drugim.
I tebi da odgovorim, cuj farbam se a prva 2 prioriteta Vaha i Dusko Velezovi igraci.MaksuzBaksuz je napisao/la:bhsport je napisao/la:Imas google pa potrazi, samo znam da se sa jednim klubom nosio sa NUFC ravnopravno.
Dosta!
![]()
Mislio sam da si ozbiljan forumas ali sa ovim si se stvarno deklasiro i pokazo kojom bojom se u Sarajevu farbas (sto mi usotalom kad vas sarajlija kao nesarajliji ide na onu stvar - bas mi briga za zeljom i fks)
Meša je trener koji je ispod ovih a u rangu sa Farukom. Faruk je imao svoju sansu pa sto je ne pruziti i Mesi.
Vazi ko i za ovog iznad tebe, nigdje veze sa vezom.