Leon Benko.

23 utakmice u ligi 26 golova.
U kupu ga svakako odmaram.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ja sam primijetio da je Kvesic na fm visok 189, mada mi ne djeluje tako u stvarnosti! Opet, mozda i ja grijesim!JoseMourinho je napisao/la:krenem sa zeljom, sve lijepo fino, sitnica hiljadu odradio, kad vidim bajic i tomic desnjaci, sad to promjenit pa ponovo sve
Zar nema neki ingame editor?JoseMourinho je napisao/la:krenem sa zeljom, sve lijepo fino, sitnica hiljadu odradio, kad vidim bajic i tomic desnjaci, sad to promjenit pa ponovo sve
Je li bitan redosljed kojim se instalira ovaj patch, da li instalirati prvo onaj patch koji je Jose stavio u svom opisu pa onda ovaj ili to ipak nije bitno ?NKMramor je napisao/la:http://sortitoutsi.net/downloads/view/1 ... ta02032014" onclick="window.open(this.href);return false; Skini file i prati uputstva napisana na stranici ispod.Bayern@heart je napisao/la:Kakao ide Fix da u njemačkoj, Japanskoj reprezentaciji i drugim igraju pravi igrači. Ono sto se svake godine mora uraditi kad je upitanju novi FM![]()
Krenuo sa Slobodom. Za sada jedino pojačanje (vidjet' ćemo da li je zaista pojačanje) Deni Simeunović, a i njega kupio "na kredit".Malo više informacija dok se karijera zahukta, jer bi ovo moglo biti zanimljivo. Može doći i do nuspojava.
![]()
![]()
Iskljuci antivirus prije nego sto pokrenes da igras..black64 je napisao/la:
znal ko do cega je ?
Redoslijed nebitan, možeš prvo Joseov, pa onda ovaj što sam ti poslao, međutim važno je da odradiš sve kako ti piše tu, i onda da kreiraš novi save ponovo.Marley je napisao/la: Je li bitan redosljed kojim se instalira ovaj patch, da li instalirati prvo onaj patch koji je Jose stavio u svom opisu pa onda ovaj ili to ipak nije bitno ?
hajd eneka neko objasniblack64 je napisao/la:zeznula mi se imena sta da radim kuknjava
https://serbian-fm.net/sve-bosanske-lig ... htm#354624" onclick="window.open(this.href);return false;Evolution87 je napisao/la:Dajte taj patch za nasu ligu odmaaaa
haj posalji taktitu zivota ti, mene he.bu ne vade od evrope gdje sam naguzen odma pa sad u PL gdje sam 9. na tabeli... redovno dobijem po guzici od ekipa kao sto su Drina, Travnik itd... I pred otkazom samHead je napisao/la:Prva sezona zavrsena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.