KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

delinjo
Kontakt:

Re: KK Royal

Post Postao/la delinjo » 15 nov 2016, 12:47

valjda se napuni dvorana u subotu ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 nov 2016, 12:48

bordobijeli je napisao/la:Ne kontam zasto vam smeta ovaj pokusaj da se razdrma Drzava,grad,politika,navijaci . ovo je kasno sve ali ne vidim nista lose u ovom , pratim forum i mislim da se ovi neki negativci pojavljuju na svim temama samo da bi se nesto pisalo .
bošnjački mentalitet

cijelu prošlu sezonu kad se bosna vraćala iz druge lige pisali ovde ja i još jedan momak, ove sezone fantastičan start, najbolja ekipa u ligi, tu su sale i ikona, trebala bi biti euforija, a pisali opet ja i još par momaka, a gledaj sad
1946

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 nov 2016, 12:56

BitiSrcemVezan je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ne kontam zasto vam smeta ovaj pokusaj da se razdrma Drzava,grad,politika,navijaci . ovo je kasno sve ali ne vidim nista lose u ovom , pratim forum i mislim da se ovi neki negativci pojavljuju na svim temama samo da bi se nesto pisalo .
bošnjački mentalitet

cijelu prošlu sezonu kad se bosna vraćala iz druge lige pisali ovde ja i još jedan momak, ove sezone fantastičan start, najbolja ekipa u ligi, tu su sale i ikona, trebala bi biti euforija, a pisali opet ja i još par momaka, a gledaj sad
ja sam prvi odustao od Bosne kad je bila ova fuzija i sve vjestacko mrzim ali naravno u subotu cu doci da ispostujem Bosnu jer mi je stalo do tog kluba,to je klui iz mog grada ,evropski prvak i ne smije biti ugasen,ali kada Imamovic ,Bukva i Konakovic budu u zatvoru za ovo sto su napravili tek onda cu vratiti vjeru u neku bolju Bosnu,onu Bosnu koju je pratzilo po 7 hiljada gotovo svaki vikend,a to fali ovom gradu,kosarka i rukomet ,jaka Bosna ...fale ona vremena brate kad si svake sedmice imao neko desavanje ....valdja opet docekamo..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 15 nov 2016, 13:00

delinjo je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
bošnjački mentalitet

ja sam prvi odustao od Bosne kad je bila ova fuzija i sve vjestacko mrzim ali naravno u subotu cu doci da ispostujem Bosnu jer mi je stalo do tog kluba,to je klui iz mog grada ,evropski prvak i ne smije biti ugasen,ali kada Imamovic ,Bukva i Konakovic budu u zatvoru za ovo sto su napravili tek onda cu vratiti vjeru u neku bolju Bosnu,onu Bosnu koju je pratzilo po 7 hiljada gotovo svaki vikend,a to fali ovom gradu,kosarka i rukomet ,jaka Bosna ...fale ona vremena brate kad si svake sedmice imao neko desavanje ....valdja opet docekamo..
Tacno druze dodje pauza u cirkus Premijer ligi u nogometu, nemas gdje vise otici i pogledati utakmicu da sredine marta, na sta spade ovaj grad?? :puke:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 nov 2016, 13:06

[quoteja sam prvi odustao od Bosne kad je bila ova fuzija i sve vjestacko mrzim ali naravno u subotu cu doci da ispostujem Bosnu jer mi je stalo do tog kluba,to je klui iz mog grada ,evropski prvak i ne smije biti ugasen,ali kada Imamovic ,Bukva i Konakovic budu u zatvoru za ovo sto su napravili tek onda cu vratiti vjeru u neku bolju Bosnu,onu Bosnu koju je pratzilo po 7 hiljada gotovo svaki vikend,a to fali ovom gradu,kosarka i rukomet ,jaka Bosna ...fale ona vremena brate kad si svake sedmice imao neko desavanje ....valdja opet docekamo..[/quote]
Tacno druze dodje pauza u cirkus Premijer ligi u nogometu, nemas gdje vise otici i pogledati utakmicu da sredine marta, na sta spade ovaj grad?? :puke:[/quote]

ma brate ovaj grad je mrtav ali bas mrtav ,osim ako pod zivot ne mislis na ganjanje sarajevskih droljica...brate sjecam se prije subota tekma u 8 sati odes pregledas ....i onda u grad izadjes ...u gradu zajebancija svi komentarisu tekmu kako je proslo dvorana ko sibica puna....sredina sedmice ides rukomet gledati dolaze najveci klubovi ...jednostavno bilo je desavanja i ne mogu se sloziti neko je napisao par stranica ranije kao dvorane bile prazne,taj ocigledno nije pratio ni kosarku ni rukomet tih godina,jer sam prvi par puta ostajao bez karte ....dobra stara vremena..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 15 nov 2016, 13:18

O razlici između dvije fuzije koje su se najviše spominjale i izjednačavale ovdje sam saznala i hvala forumašima na deskriptivnim postovima. Bez ranijeg i dubljeg istraživanja, vječito optimistično, nadala sam se da će novi i (naoko) nepokvareni ljudi uspjeti napraviti čudo. Nažalost, ovo je realnost koja je prisutna godinama, ali smo je iz drugog ugla promatrali. No, ja se i dalje nadam da nije kasno da Bosna opstane.

Nisam nešto pravno upućena i informisana, pa me zanima kako sad da se pokrene postupak čišćenja i svega pozitivnog da se negativno riješi i otkrije. Ko treba to pokrenuti, poslati SIPA ljude, Supermana ili koga već... Vjerujem da nekima to i ne ide u prilog, ali mogu li se takvi zaobići, recimo kao što su FIFA i UEFA djelovale kad je bio slučaj sa nogometnim savezom... Situacija je tako zapetljana da ne znam ispravno ni pitanje postaviti, ali me sve ovo i previše boli...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 15 nov 2016, 13:32

Horde su aktivno pratile Bosnu sve dok iz Bosne nisu izjavili da je KK Bosna klub svih ? Jel tako nesto bilo ili se varam
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 15 nov 2016, 13:50

A vjerovatno ce u subotu u prvim redovima biti bas oni zbog kojih se ovo i desava, i oni koji bi morali nesto da poduzmu da se sve ispravi, a ne zele...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 nov 2016, 13:51

kakav postupak,kod nas u drzavi niko nije odgovarao za vece prevare pa nece nazalost ni za ovu..Sarajlijama zelim da spase Bosnu jer samo obicni gradjani to mogu,mi u Tuzli smo prakticno pustili da ugase Sloboda Ditu,valjda se to nece desiti i Bosni..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 15 nov 2016, 14:59

delinjo je napisao/la:[quoteja sam prvi odustao od Bosne kad je bila ova fuzija i sve vjestacko mrzim ali naravno u subotu cu doci da ispostujem Bosnu jer mi je stalo do tog kluba,to je klui iz mog grada ,evropski prvak i ne smije biti ugasen,ali kada Imamovic ,Bukva i Konakovic budu u zatvoru za ovo sto su napravili tek onda cu vratiti vjeru u neku bolju Bosnu,onu Bosnu koju je pratzilo po 7 hiljada gotovo svaki vikend,a to fali ovom gradu,kosarka i rukomet ,jaka Bosna ...fale ona vremena brate kad si svake sedmice imao neko desavanje ....valdja opet docekamo..
Tacno druze dodje pauza u cirkus Premijer ligi u nogometu, nemas gdje vise otici i pogledati utakmicu da sredine marta, na sta spade ovaj grad?? :puke:[/quote]

ma brate ovaj grad je mrtav ali bas mrtav ,osim ako pod zivot ne mislis na ganjanje sarajevskih droljica...brate sjecam se prije subota tekma u 8 sati odes pregledas ....i onda u grad izadjes ...u gradu zajebancija svi komentarisu tekmu kako je proslo dvorana ko sibica puna....sredina sedmice ides rukomet gledati dolaze najveci klubovi ...jednostavno bilo je desavanja i ne mogu se sloziti neko je napisao par stranica ranije kao dvorane bile prazne,taj ocigledno nije pratio ni kosarku ni rukomet tih godina,jer sam prvi par puta ostajao bez karte ....dobra stara vremena..[/quote]

Ocito nisi pratio sve događaje ali i u rukometu i u košarci dvorana zjapila prazna.

Bordo46
Kontakt:

Post Postao/la Bordo46 » 15 nov 2016, 15:16

SVI U SKENDERIJU !!!

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 15 nov 2016, 15:19

Bosna je ugasena jos prije 2 godine

High

Post Postao/la High » 15 nov 2016, 17:16

Volio bih da dvorana bude prepuna, ali sumnjam da će nas biti više od 2.000.

Još ovu puštajte na prekidima i da, u čast nostalgiji, pustim suzu. :mrgreen:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 nov 2016, 17:24

nadam se da cemo svi sa ovog foruma biti u Skenderiji u 8 sati....volio bi da bude krcata dvorana cisto da pokazemo debilima sta mislimo o ovom klubu ,i da vide da nam je stalo ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 nov 2016, 17:25

High je napisao/la:Volio bih da dvorana bude prepuna, ali sumnjam da će nas biti više od 2.000.

Kazu da je pusteno 2.500 karti u prodaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 15 nov 2016, 17:32

MortemHz je napisao/la:
High je napisao/la:Volio bih da dvorana bude prepuna, ali sumnjam da će nas biti više od 2.000.

Kazu da je pusteno 2.500 karti u prodaju.

2:22 :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 nov 2016, 17:38

A koji je način da se Bosna spasi, financijski i imenom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 nov 2016, 17:39

Nema joj spasa ;)

jedino sergija od 180k ili kredit neki što će oštetiti državu za te pare :kafa:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 nov 2016, 17:52

Jel subota u 20h, u kojoj sali?
Gdje se imaju kupiti karte?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 nov 2016, 17:59

Neutral je napisao/la:Nema joj spasa ;)

jedino sergija od 180k ili kredit neki što će oštetiti državu za te pare :kafa:
taj sto viodi drzavu tj ovaj kanton je jedan od najvecih krivaca za sve ovo,tako da i treba ostetiti drzavu tacnije da vrati ono sto je pokrao ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lol89, Rule_hz i 19 gostiju.