valjda nece ovi pljackasi i sad zajebat stvari opet......juventus 0244 je napisao/la:tako je imali smo mi i većih talenata kao što je Ibrahimović koji ne igraju za BIH pa da sad žalimo za j..... kosorićem. imaćemo mi aBd igrača sa ovim novim zakonom fife samo ako ova mafija iz saveza ne zajebe stvar ponovo..el-fighter je napisao/la:E ako mu je životna želja da obuče dres reprezentacije Srbije, onda nek ga kupi na pijaci i nek ga nosa čitav život. Sva sreća da je naša zemlja veliki rasipnik talenata, pa ne zavisimo od takvih igrača.edo07 je napisao/la:ljudi to za kosorica je istina...ja sam gledao konfereciju gdje je on izjavio da vise ne zeli da igra za nasu repku i da mu je zivotni san da jednog dana obuce dres reprezentacije srbije... mediji to u srbiji ne izmisljaju... ne mogu se sad tacno sjetiti na kojoj sam tv stanici gledao al mislim da je to avala.!!! jednostavno ne zeli da igra za nas i to je to...nek mu je sa srecom mada mislim da on nece nikad dobiti priliku da igra za srbiju jer su oni na toj poziciji gdje on igra vec odavno popunjeni (subotic, vidic, ivanovic, rajkovic, stepanov, bisevac, lukovic i mnogi drugi)
mislim da ce ista situacija biti i sa Ognjenoim Vranjesom!!!!!!!!!pozzz
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
AHAHAH supertalentovana, ufurana hrvatska gubi

gledam i ovu srbiju citav joj napad ne vrijedi dzekina jedna noga
aha...poceli su dobro PETRIC u 3 minuti.....i oda ga SEVCHENKO STARIM PUTEM SLAVE...VRACA SE!noah je napisao/la:AHAHAH supertalentovana, ufurana hrvatska gubi![]()
![]()
![]()
SRBIJA VODI 1-0
HRVATI 2-2(PETRIC,MODRIC)
ali mi je drago sto ovaj Subotic nije pristao da igra za nas koji je to šlauf
pa sjecate se sta mu je Dzeko radio u onoj utakmici
pa sjecate se sta mu je Dzeko radio u onoj utakmici
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
umalo da srbi prime gol cudesna odbrana golmana Srbije!
Hrvati zavrsili 2-2
Hrvati zavrsili 2-2
Hrvatska i Srbija su imali dosta srece danas, to se mora reci. Srbi dali jedini gol utakmice iz penala a Hrvatska jedva 2-2 protiv Ukrajine. Nazalost, obe ekipe ce nezasluzeno ici na SP.
- Bez_komentara
- Kontakt:
Subotic je malo reci bijeda.Inace vrlo slabo govori nas jezik al eto nek je uspio zapjevati himnu.Ucio ju je satima,garant.A koliko samo podrske iz nasih gradova:Bosanska(Kozarska)Dubica,"Srbijo,vole te tvoje Dobojlije",Banja Luka naravno pa cak i nasa slatka Foča,e kako li se samo ta bijeda uspjela dovuc do Marakane.Garant su stedili cijelu godinu za te karte.Rodila majka djecu svoju.
Pa Pandza je Ferdinand za onog Subotica. Neki ga crnac tamo baca i radi mu sta hoce, koji je usao sa klupe, ne daj Boze da je Dzeko bi ondje ja mislim da bi bio u Beogradskoj klinici zbog vrtoglavice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bez_komentara
- Kontakt:
Da da,mnogo gresaka,katastrofa.Al eto,sta ce jado,valjda ga trema uhvatila,mislim da mu je to bio prvi mec u Beogradu da igra za domovinu u kojoj je bio 2 puta,kad je predstavljen kao novi igrac repke i kada je dosao na pripreme.Jado ... šmrc ... 
Da, uvijek sam govorio i opet cu ponoviti : Sramota je da pojedini ljudi koji zive u BIH ne smatraju ovu zemlju kao njihovu domovinu.Bez_komentara je napisao/la:Subotic je malo reci bijeda.Inace vrlo slabo govori nas jezik al eto nek je uspio zapjevati himnu.Ucio ju je satima,garant.A koliko samo podrske iz nasih gradova:Bosanska(Kozarska)Dubica,"Srbijo,vole te tvoje Dobojlije",Banja Luka naravno pa cak i nasa slatka Foča,e kako li se samo ta bijeda uspjela dovuc do Marakane.Garant su stedili cijelu godinu za te karte.Rodila majka djecu svoju.
06.06.2009. oko 21:00h (veceras) sletio VIP charter letom Adriano Galliani(AC MILAN) na Sarajevski Aerodrom !!!
Odakle to? gdje pise,ko je vidio,jel objavio ikolajla je napisao/la:06.06.2009. oko 21:00h (veceras) sletio VIP charter letom Adriano Galliani(AC MILAN) na Sarajevski Aerodrom !!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bez_komentara
- Kontakt:
uf uf djes sta ima?
eo galliani sve trci pa zapinje u sarajevo heheheh
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
OCIMA GA SVOJIM VIDIO, 100%, PA NIJE DOSAO PO MENE VEC PO DIJAMANTA NASEG !!!miky_hz je napisao/la:Odakle to? gdje pise,ko je vidio,jel objavio ikolajla je napisao/la:06.06.2009. oko 21:00h (veceras) sletio VIP charter letom Adriano Galliani(AC MILAN) na Sarajevski Aerodrom !!!
Neznam je li istina to za Adriana Galliania, ali sam upravo napisao na formu Wolfsburga da je stigao u Sarajevo da vidim kako ce reagovati navijaci vukova, ja mislim da veceras nece spavati i da se Airport Sarajevo imati veceras rekordnu posjetu iz Njemacke, posebno iz Wolfsburga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
OCIMA GA SVOJIM VIDIO, 100%, PA NIJE DOSAO PO MENE VEC PO DIJAMANTA NASEG !!!miky_hz je napisao/la:Odakle to? gdje pise,ko je vidio,jel objavio ikolajla je napisao/la:06.06.2009. oko 21:00h (veceras) sletio VIP charter letom Adriano Galliani(AC MILAN) na Sarajevski Aerodrom !!!
100% PASHA ISTINA, TRCAO KUCI DA NAPISEM STA SAM VIDIO SVOJIM OCIMA I OD DRAGOSTI !!!amerosm je napisao/la:Neznam je li istina to za Adriana Galliania, ali sam upravo napisao na formu Wolfsburga da je stigao u Sarajevo da vidim kako ce reagovati navijaci vukova, ja mislim da veceras nece spavati i da se Airport Sarajevo imati veceras rekordnu posjetu iz Njemacke, posebno iz Wolfsburga.
kako mi nece biti drago kada je u pitanju Dzeko i njegov uspjeh je i nas uspjeh(BIH) !!!
lajla, jesi li muško ili žensko, odluči se!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
100% PASHA ISTINA, TRCAO KUCI DA NAPISEM STA SAM VIDIO SVOJIM OCIMA I OD DRAGOSTI !!!amerosm je napisao/la:Neznam je li istina to za Adriana Galliania, ali sam upravo napisao na formu Wolfsburga da je stigao u Sarajevo da vidim kako ce reagovati navijaci vukova, ja mislim da veceras nece spavati i da se Airport Sarajevo imati veceras rekordnu posjetu iz Njemacke, posebno iz Wolfsburga.
kako mi nece biti drago kada je u pitanju Dzeko i njegov uspjeh je i nas uspjeh(BIH) !!!
IMAM NEKOG U ZIVOTU KO MI JE VRLO VRLO DRAG U PORODICI KO SE ZOVE LAJLA !!!Virtu4l je napisao/la:lajla, jesi li muško ili žensko, odluči se!
Kako bih volio da ti vjerujem!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Honorar, Pensioner26, RaZuti i 55 gostiju.