FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
Coutinhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ! bravo majstore,ovo mi je uljepsalo cijelu sezonu !
P.S. bio je los citavu utakmicu,al vjerujem da ce mu ovo puno znacit !
BRAVO COUTI ! MAJSTORIJA !
Coutinhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ! bravo majstore,ovo mi je uljepsalo cijelu sezonu !
P.S. bio je los citavu utakmicu,al vjerujem da ce mu ovo puno znacit !
BRAVO COUTI ! MAJSTORIJA !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
kakav gol Coutija,cekao je minut a nije mrdnuo,,zvizduk sudije i PAAAAAM!!kakav Juninho,, 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Cou, Cou, Cou, Cuo, Cou, Cou, Cou, Cuo, Cou, Cou, Cou, Cuo
Cou majstoree

Cou majstoree

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- L' Imperator
- Kontakt:
- Interista di cuore
- Kontakt:
Napoli izgubio tako da sad pred gostovanje na San Paolu imamo 4 boda vise od njih sto bi trebalo biti i vise nego dovoljno da se do kraja odrzi ta druga pozicija...
A jest mi drago sto je Coutinho dao go
[youtube][/youtube]
A jest mi drago sto je Coutinho dao go

[youtube][/youtube]

"Konačno je stigao do tog gola": komentirao s osmijehom, Philippe Coutinho 3-1, svoj prvi gol odkad je u Italiji. "To je teško bilo ali je ipak došao taj gol, ja sam sretan.Uvijek sam radim slobodne udarce i moram reći da zahvaljujući Wesley-u jer i on također daje ovakve golove. Mislio sam na drugu stranu čim sam nogom krenup prema naprijed, ali sam vidio golmana malo dalje od svoje strane, i promijenio sam mišljenje.Umor na kraju zbog zoha što nisam igrao dugo vremena i kada se vratite postaje vrlo teško "dodao je Brazilca.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Inter predsjednik Massimo Moratti, govoreći Sky o Scudetto za Milan, Capello i Calciopoli i Guardiola.
Scudetto ide Milanu?
"Čini mi se da je Milan to zaslužuju,ukratko,Milan je bio dobar čitavo prvenstva, također su se pojaččali ove godine, to je pravo ".
Šta se dešava sa Calciopolom?
"Ne tu nema ništa novo.
Kako ste se osjećali nakon fešte Milana ?
"Mi scudetto osvajamo zadnjih 5 godina,to trebate pitati njih."
LEONARDO će ostati 100%?
"Da,nadam se.On je uvijek bio sa mnom,probleme smo riješavali zajednoi."
U budućnosti Guardiola kao trener?
"Neznam,nisam razmišljao o tome.Možda iduće godine.
Scudetto ide Milanu?
"Čini mi se da je Milan to zaslužuju,ukratko,Milan je bio dobar čitavo prvenstva, također su se pojaččali ove godine, to je pravo ".
Šta se dešava sa Calciopolom?
"Ne tu nema ništa novo.
Kako ste se osjećali nakon fešte Milana ?
"Mi scudetto osvajamo zadnjih 5 godina,to trebate pitati njih."
LEONARDO će ostati 100%?
"Da,nadam se.On je uvijek bio sa mnom,probleme smo riješavali zajednoi."
U budućnosti Guardiola kao trener?
"Neznam,nisam razmišljao o tome.Možda iduće godine.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Giampaolo Pazzini : "Stigao sam s velikom željom, velikim entuzijazmom, grupa mi je puno pomogla. Inter tim za mene uvijek možete učiniti bolje, to je sramota da ne bude u utrci za naslov prvaka, ali mi idemo dalje. Samo 15 golova za napadača poput mene? "Imao sam nekih problema u prvom krugu, sada sam dao devet, postoji mnogo ljudi koji su manje dali od mene. A sad sam u mjestu koje mi može pomoći napraviti toliko golova. Sanchez? Nemoguće ne uvidjeti njegovu kvalitetu, on je eksplodirao ove godine .To je vrlo važan igrač.
WebRepOverall rating
WebRepOverall rating
novinar Charlo Genta, direktor programa "Vrijeme Sporta na Radiju 24" daje neke naznake o budućnosti Sanchez, po njegovu mišljenju u smjeru Intera:
"Čak i danas,dobra igra Sancheza. Ne pitajte previše detalja, ali možete budite uvjereni: Sanchez će otići u Inter, nema sumnje "
"Čak i danas,dobra igra Sancheza. Ne pitajte previše detalja, ali možete budite uvjereni: Sanchez će otići u Inter, nema sumnje "
INTER je svladao Fiorentinu 3:1 na svom San Siru u 36. kolu talijanskog prvenstva i s tri osvojena boda zacementirali nastup u Ligi prvaka i u sljedećoj sezoni.
U ogledu u kojem su se tresle grede (prvo gost, potom i domaćin) precizni su bili Giampaolo Pazzini, Esteban Cambiasso i Coutinho. Prva dva gola došla su nakon dodavanja Samuela Eto'o, treći je Coutinho poslao sam u mrežu iz slobodnog udarca.
Dodajmo da je neuništivi Javier Zanetti odigrao svoju 999. profesionalnu utakmicu.
Inter je pobjedom na šest bodova smanjio zaostatak za novim talijanskim prvacima, Milanom, a sada ima i četiri boda razlike u odnosu na trećeplasirani Napoli koji je izgubio utakmicu kod Leccea 2:1.
Napoli je još uvijek u igri za direktan plasman u Ligu prvaka, no u sljedeće dvije utakmice morat će osvojiti barem bod ili se nadati da će četvrtoplasirani Udinese upisati dva poraza nakon što su u nedjelju, uz dva gola Antonija Di Natalea svladali Lazio 2:1. Najbolji strijelac Serije A postigao je svoj 27. i 28. ligaški gol sezone.
Lecce je pobjedom izašao iz zone ispadanja iz talijanskog prvenstva. Hoće li u mirnoj zoni ostati i pred početak 37. kola znat će se poslije utakmice Genoe i Sampdorije. Brescia se, pak, domaćim porazom od Catanije (2:1) definitivno pridružila Bariju na putu u drugu ligu.
U ogledu u kojem su se tresle grede (prvo gost, potom i domaćin) precizni su bili Giampaolo Pazzini, Esteban Cambiasso i Coutinho. Prva dva gola došla su nakon dodavanja Samuela Eto'o, treći je Coutinho poslao sam u mrežu iz slobodnog udarca.
Dodajmo da je neuništivi Javier Zanetti odigrao svoju 999. profesionalnu utakmicu.
Inter je pobjedom na šest bodova smanjio zaostatak za novim talijanskim prvacima, Milanom, a sada ima i četiri boda razlike u odnosu na trećeplasirani Napoli koji je izgubio utakmicu kod Leccea 2:1.
Napoli je još uvijek u igri za direktan plasman u Ligu prvaka, no u sljedeće dvije utakmice morat će osvojiti barem bod ili se nadati da će četvrtoplasirani Udinese upisati dva poraza nakon što su u nedjelju, uz dva gola Antonija Di Natalea svladali Lazio 2:1. Najbolji strijelac Serije A postigao je svoj 27. i 28. ligaški gol sezone.
Lecce je pobjedom izašao iz zone ispadanja iz talijanskog prvenstva. Hoće li u mirnoj zoni ostati i pred početak 37. kola znat će se poslije utakmice Genoe i Sampdorije. Brescia se, pak, domaćim porazom od Catanije (2:1) definitivno pridružila Bariju na putu u drugu ligu.
Nekoliko velikana želi sjajnog vezistu Arsenala. Francuz usko povezan sa Kataloncima, ali i Moratti traga za kvalitetnim pojačanjima.
Igrač sredine terena londonskog Arsenala, Samir Nasri, nalazi se na meti milanskog Intera, prenijeli su mediji na Apeninima.
”Nerazzurri” su ostali bez scudetta ove sezone, a Massimo Moratti želi rekonstruirati ekipu na svim pozicijama.
Nasri ne može još uvijek naći zajednički jezik sa upravom ”tobdžija” oko novog ugovora, pa je sve izvjesnije da će ovog ljeta možda otići sa ”Emiratesa”.
Njegov ugovor istječe naredne godine, pa je za vjerovati da bi on mogao biti prodat već ovog ljeta, jer bi sljedećeg lipnja otišao bez obeštećenja.
Arsene Wenger je najavio odlaske i dolaske u klub, Nasrijeva cijena je 15 milijuna funti, a njega u svojim redovima želi i Barcelona.
Igrač sredine terena londonskog Arsenala, Samir Nasri, nalazi se na meti milanskog Intera, prenijeli su mediji na Apeninima.
”Nerazzurri” su ostali bez scudetta ove sezone, a Massimo Moratti želi rekonstruirati ekipu na svim pozicijama.
Nasri ne može još uvijek naći zajednički jezik sa upravom ”tobdžija” oko novog ugovora, pa je sve izvjesnije da će ovog ljeta možda otići sa ”Emiratesa”.
Njegov ugovor istječe naredne godine, pa je za vjerovati da bi on mogao biti prodat već ovog ljeta, jer bi sljedećeg lipnja otišao bez obeštećenja.
Arsene Wenger je najavio odlaske i dolaske u klub, Nasrijeva cijena je 15 milijuna funti, a njega u svojim redovima želi i Barcelona.
Mislite da će Wenger pustiti Nasrija za 15 mil 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Mislite da će Weneger pustiti Nasrija za 15 mil
ko je taj wenger

- Interista di cuore
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Mislite da će Weneger pustiti Nasrija za 15 mil
Mislimo jasta ! Vidis 15 postova ispod @amell-ovog teksta u kojima raspravljamo o tome kako mislimo da ce Wenger pustit Nasria za 15 miliona...imas nesto protiv ?
Trolcino jedna,smaras na svim mogucim temama na forumu,kako ti ne dosadi ???
amell je napisao/la:Saurman je napisao/la:Mislite da će Weneger pustiti Nasrija za 15 mil
ko je taj wenger![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nema više sudija da vas guraju u ligi i da titule uzimate za zelenim stolom AC Milan iz back.. 

- Interista di cuore
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Nema više sudija da vas guraju u ligi i da titule uzimate za zelenim stolom AC Milan iz back..

divim ti se,takva inteligencija se rijetko vidja ! ti si moj idol

Važno je da se razumijemo.Interista di cuore je napisao/la:Saurman je napisao/la:Nema više sudija da vas guraju u ligi i da titule uzimate za zelenim stolom AC Milan iz back..![]()
![]()
![]()
divim ti se,takva inteligencija se rijetko vidja ! ti si moj idol

ac milan iz back
dead man is back

dead man is back

ma nema sta,tacno ste nas ostavili na -36 ko mi vasSaurman je napisao/la:Nema više sudija da vas guraju u ligi i da titule uzimate za zelenim stolom AC Milan iz back..

kako kazu Berlusconi i Galliani:Milan ima svoj stil!
[youtube][/youtube]
SVAKA VAM CAST!

CHI NON SALTA ROSSONERO E' E' E' E'!!!
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.