A zato se Laus onako krvio sa susjedima u onih par utakmica, jes ih mlatio babo

Da nije iz Gracanice
Moguce da je u pitanju Drina povratak s posudbe iz Jedinstva.MostarskiSin je napisao/la: ↑13 jun 2023, 01:19Da nije iz Gracanice![]()
Ne znam na koji nacin dovode igrace, veznjaka ko u prici a nijedan nece napraviti razliku na terenu.
Hasanovic, Halilovic, Sikalo, Vehabovic, Prses, Andjusic kao prednji vezni i jos hoces da dovedes Radovca, Ordagica, Mehmedovica i ovog polovnjaka iz druge lige. Pa druze mozemo napraviti ekipu samo od veznjaka koliko bi ih imali.
Ne bi me cudilo!!!!!
Kada klub ispadne u nizi rang profesionalni ugovor tog igraca automatski prestaje da vazi. Mislim Mehmedovic u slucaju ponude Veleza moze raskinuti ugovor sa Slobodom i nesmetano preci. Mozda prava sredina za njega radi ambijenta navijaca i svega ostalog sto nije imao u Tuzli. U Sarajevu ti odmah jebu sve cim jednu izgubisEspiritosanto je napisao/la: ↑13 jun 2023, 00:40Obojica imaju ugovore sa Slobodom a u Slobodi nema niko ima dvije sedmice sa kim se može pričati o tim stvarima.
Siguran sam 99 posto da nije nijedna od njih dvojica ali eto vidjeti ćemo sutra.
Ovo jednostavno nije istina. Pa kako nisu mogli igraci iz Veleza ici kako su htjeli kad je Velez igrao Federalnu ligu? Za Mehmedovica Velez, Sarajevo ili bilo ko mora platiti odstetu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:15Kada klub ispadne u nizi rang profesionalni ugovor tog igraca automatski prestaje da vazi. Mislim Mehmedovic u slucaju ponude Veleza moze raskinuti ugovor sa Slobodom i nesmetano preci. Mozda prava sredina za njega radi ambijenta navijaca i svega ostalog sto nije imao u Tuzli. U Sarajevu ti odmah jebu sve cim jednu izgubisEspiritosanto je napisao/la: ↑13 jun 2023, 00:40Obojica imaju ugovore sa Slobodom a u Slobodi nema niko ima dvije sedmice sa kim se može pričati o tim stvarima.
Siguran sam 99 posto da nije nijedna od njih dvojica ali eto vidjeti ćemo sutra.
Ovo nas neko zajebajeDeco je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:01Ne bi me cudilo!!!!!
Uglavnom u pitanju je Jasmin Berbic, iz OFK Gradina, cak se i neka slika vrti po fb od nekog bliskog klubu, kao dobrodosao al u negativnom smislu, s podsmijehom.
Majstore Velez kada je igrao federalnu ligu svi su imali amaterske ugovore i zasto ih nisu pokupili bolji klubovi je uspjeh bivse uprave jer nista tu nisu mogli. Za Mehmedovica ako se odluci preci u Velez mozemo platiti samo naknadu za treniranje jer je citav zivot u Slobodi a obestecenje nikakvo naveo sam ti na pocetku proslog posta razlogizdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:21Ovo jednostavno nije istina. Pa kako nisu mogli igraci iz Veleza ici kako su htjeli kad je Velez igrao Federalnu ligu? Za Mehmedovica Velez, Sarajevo ili bilo ko mora platiti odstetu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:15Kada klub ispadne u nizi rang profesionalni ugovor tog igraca automatski prestaje da vazi. Mislim Mehmedovic u slucaju ponude Veleza moze raskinuti ugovor sa Slobodom i nesmetano preci. Mozda prava sredina za njega radi ambijenta navijaca i svega ostalog sto nije imao u Tuzli. U Sarajevu ti odmah jebu sve cim jednu izgubisEspiritosanto je napisao/la: ↑13 jun 2023, 00:40Obojica imaju ugovore sa Slobodom a u Slobodi nema niko ima dvije sedmice sa kim se može pričati o tim stvarima.
Razlog je što ima ugovor i nema mu ko dati papire,pa svi u klubu su im otpušteni osim 6 igrača.
Espiritosanto je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:35Razlog je što ima ugovor i nema mu ko dati papire,pa svi u klubu su im otpušteni osim 6 igrača.
Ni predsjednika ni direktora nema
@Mozak,mislim da Muminović više nije U21 i pripreme kreću za 7 dana
Oni su nabacali puno igraca naprijed doduse kvalitetnih. On u godinama kad treba igrati,mozda i misli da nece dobiti priliku,tako da su rijetki ali ima ih koji ukljuce mozak pri transferima i odabiru kluba.a to cvajta je prica za malu djecu
Ti stvarno sumnjaš u KadruKonzerva je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:42S obzirom da je napustilo dosta igraca i tako se rasteretio budzet Veleza, nuzno je dovesti igraca koji ce ciniti prevagu u igri sledecu sezonu, te pare sto su dobivali otisli igraci moze se usmjerite na platu sigurno dva kvalitetna pojacanja koja ce biti fit i spremni da uskoce odmah u prvu postavu i prave prevagu. Stvar je tu samo na skoutingu, hoce l iznati dovesti minimalno 2 kvalitetna igraca koji ce prevagu raditi a ne lijeciti se u velezu ili vuci se po terenu i igrati preko one stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.