Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Sukob s trenerom? povreda? prehladjen? nezainteresovan? na treningu los? sut stao? ili nesto deseto?
Nikad nisam gledao Charlotte Bobcats al tamo bi se barem naigrao...
Kindže, kindže...
-
risingforce
- Kontakt:
Reggie Evans $1,622,618
Mirza Teletovic $3,090,000
Kris Humphries $12,000,000
Mirza Teletovic $3,090,000
Kris Humphries $12,000,000
a Hump debil ima od 10 ili 12 miliona ne mogu se tacno sjetit,,,realno najlosiji igrac uz Evansa,Bogansa,Stackhausa,(veceras igra najbolju partiju ove sezone 6 koseva)pa i sve losijeg Blatchea....Mirza jos nije za prvu petorku ali glat moze da igra u prosjeku 15 ak minuta 100% samo sto Amerikanci dobrooo serusajo10 je napisao/la:Dobar si, moja greska mislio sam na Humpa.. Proslo je 3 ipak.. :/denisov je napisao/la:Evans 700hiljadasajo10 je napisao/la:Znam da Evans ima dosta vecu platu i sve ali brate ovo je sramota sta trener drzi na parketu..
Teletovic 3 miliona
Fazon je igra u reketu...Mislim sinoć je letao izgubljeno u onih zadnjih 5 min. i cekao samo da opali trojku...
Deron ih vuče kao što rekoh...Lopez je sasvim ok, a JJ svaku petu odigra kako treba, igra loše totalno, iako nije taj polovnjak, vazda se utopi u sivilo prosječnost. Hrpa polovnjaka su ostali naravno... Da ne skrećemo s temestorm_raider je napisao/la:Hrpa polovnjaka? Deron, JJ i Lopez to nisu, ali ostali da.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
gledam ovu tabelu, ovo oko plata, i hamp ima ugovor ovu i sledecu sezonu, eto mirzi prilike
sala naravno
a stvarno ne zam cime je on zasluzio ovoliku platu, ja ga nisam pratio prije, ako neko moze odgovorit s kakvom je reputacijom on dosao, kakav je igrac bio, ovo sto trnutno vidim je katastrofa
a stvarno ne zam cime je on zasluzio ovoliku platu, ja ga nisam pratio prije, ako neko moze odgovorit s kakvom je reputacijom on dosao, kakav je igrac bio, ovo sto trnutno vidim je katastrofa
BUDI PONOSAN
sto vise soliranja,driblanja i sutanja to bolje,,,samo ne treba nikom davati lopte,,,i eventualno jos skakati malo,,,i imas svaku tekmu zagarantovano 20+ minuta,,,,,,,NBA-bruka ligaCashMan je napisao/la:Deron ih vuče kao što rekoh...Lopez je sasvim ok, a JJ svaku petu odigra kako treba, igra loše totalno, iako nije taj polovnjak, vazda se utopi u sivilo prosječnost. Hrpa polovnjaka su ostali naravno... Da ne skrećemo s temestorm_raider je napisao/la:Hrpa polovnjaka? Deron, JJ i Lopez to nisu, ali ostali da.
Nevjerovatno zaista da ne može dobiti koju minutu. Prije su ovi ''stručnjaci'' na njegovoj poziciji znali i odigrati solidno pa smo mogli tražiti izgovor zašto ne igra. Gube 18 razlike i umjesto da uvede nekog ko šutem može da ih vrati u igru, on uvodi dvojicu stručnjaka, tako da u napadu igra sa 3 košarkaša. Divim se Mirzi na strpljenju.
igrao je prosjecno po 30 min. i zabijao double double....brcak108 je napisao/la:gledam ovu tabelu, ovo oko plata, i hamp ima ugovor ovu i sledecu sezonu, eto mirzi prilikesala naravno
- storm_raider
- Kontakt:
Pa dodirljivo je s temom, ali cisto da te ispravim.
Ostali svi, istroseni igraci davno jos.
A sto se tice reputacije Chrisa.. dosao je sa vrlo solidnom reputacijom, prosle sezone je bio i vise nego solidan.
A sto se tice reputacije Chrisa.. dosao je sa vrlo solidnom reputacijom, prosle sezone je bio i vise nego solidan.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Deron je igracina pricajte sta hocete , JJ je precjenjen al ok igrac medjutim i sam je pao pod svim pritiskom koji je na njega pao nakon ovog ugovara i sve . Lopez odlican ove sezone, blatche u navarate super koristan al ne moze se od njega puno ocekivat kad ne igraju svi dobro nece ni on jednotavno takav igrac , evans nije za prvih 5 i to je to moze igrat komotno 20 + min po tekmi al nije za prvih pet. Hump je u stanju da gotovo uvijek ima dabl dabl al ove sezone ne moze spacno da spoji 2 dobre tekme. I HAJ SVE TO , NE IDE IH SUT , NE IDE IH SKOK NE IDE IH OVO PA ZAR NIJE LOGICNO DA UDJE NEKI COVJEK KOJI NIJE NIKAKO. KAKO MOZES STIZAT REZULTAT SA EVANSOM U NAPADU NEK MI SAMO TO NEKO OBJASNI ????
-
risingforce
- Kontakt:
Tek sto je presao Mirza u Netse, ja sam ga zamisljao ne odmah u startnih 5, ali pored Johnsona, Lopeza i Derona kao najboljeg strijelca, rezervu koja ce za 20-ak minuta koliko dobije na terenu u prosjeku ubacivati oko 8-9 poena po mecu.. Da bi vec sljedece sezone nakon perioda adaptacije bio u startnih 5... 
ko od nas nije, ja stvarno ne znam sta se P.J desilo da ga tako brzo zaboravi, pa sam je govorio da ce mu pruzat priliku i hvalio ga, jos ono mirza uveza tri cetri dobre partije, ja sam mislio to je to, djaba nas samo loziorisingforce je napisao/la:Tek sto je presao Mirza u Netse, ja sam ga zamisljao ne odmah u startnih 5, ali pored Johnsona, Lopeza i Derona kao najboljeg strijelca, rezervu koja ce za 20-ak minuta koliko dobije na terenu u prosjeku ubacivati oko 8-9 poena po mecu.. Da bi vec sljedece sezone nakon perioda adaptacije bio u startnih 5...
BUDI PONOSAN
HARDEN je igračina po svim mjerilima... 
- skyisthelimit
da sam na njegovom mjestu ne bi ni trenirao a kamoli se zalagao na treninzima, vec bi iskljucivo u blagodatima miliona.. Jer isto mu ga je, za njega nema mjesta. Zbog toga nek se ovi uhljupi i ovaj majmun upita koga to placaju 3 miliona a uopste im ne igra..Adibhf88 je napisao/la:Sukob s trenerom? povreda? prehladjen? nezainteresovan? na treningu los? sut stao? ili nesto deseto?
Ma Mirza je najsretniji, dobiva masne pare nizasta
15.10 - 15.06 ...
koji smo mi levati što gledamo ovo mučenje
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- storm_raider
- Kontakt:
-
svejedno77
- Kontakt:
cak navijaci netsa svugdje pisu novinarima sto izvjestavaju za netse, kao ne igra niko neku odbranu i mozeli pitat trenera kad vidi odaklemu ideja da igra hump i stack umjesto mirze i brooks-a
https://twitter.com/rodboone" onclick="window.open(this.href);return false;
valjda opet kritike i netsdaily forumu nece to rus trpit ako se bude i ovaj kofrcio to nema veze sa mirzom evans u zivotu nikad u prosjeku nije vise igrao od 15-20 sad igra 30 + a i stack umjesto brooksa, stack moze bit pomocni nema on vise igru moze on pogodit neki sut ali sve u svemu mislim da je PJ dao zasad prazno obecanje Mirzi ako se ne desi neki Trade mislim dosta se navikao na igru ali jednostavno konkurencija n njegovoj poziciji nije kao u drugim ekipama da grije klupu u san antoniu je jaca konkurencije na toj pozicji al bi igrao al eto ...
https://twitter.com/rodboone" onclick="window.open(this.href);return false;
valjda opet kritike i netsdaily forumu nece to rus trpit ako se bude i ovaj kofrcio to nema veze sa mirzom evans u zivotu nikad u prosjeku nije vise igrao od 15-20 sad igra 30 + a i stack umjesto brooksa, stack moze bit pomocni nema on vise igru moze on pogodit neki sut ali sve u svemu mislim da je PJ dao zasad prazno obecanje Mirzi ako se ne desi neki Trade mislim dosta se navikao na igru ali jednostavno konkurencija n njegovoj poziciji nije kao u drugim ekipama da grije klupu u san antoniu je jaca konkurencije na toj pozicji al bi igrao al eto ...
Bogans igracina !

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."