Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Cautinho je napisao/la:Joj kad pogledam ove svoje stare postove,od pocetka na ovom forumu,pa Boze moj,sta sam ja sve pisao,pa braćo mila,ja sam za Real navijao,aloooo,za Real....Pa onda sam i jedno vrijeme bio i Juventino,pa se selio po Bayernu,i jos sam Dinamo iz Zagreba simpatizirao.Tacno sad kontam da to nisam bio ja,tko zna,mozda sam neka podvojena licnost.Sreća,pa je to sve proslost,smirio sam se i shvatio sam neke stvari u zivotu.
Joj,kad pročitam,ja svaki post pisao kao neko napaceno deriste,cuj,na kraju svakog posta mi bude HALA MADRID,i ovako,velikim slovima.
I jos sam spominjao Uefolona,nesto sam Messija zayebavao,ma bježi....
I to mi sve izgleda za ovo,da sam ja nekako govorio onako kako vjetar puse,kako drugi pisu,tako i ja.I onda,kada sam dosao na forum,nitko nije pisao na temi Citiya,ni sad ne pise,nego eto,ima nas 2-3.I ja sigurno htio da navijam za klub gdje ima vise ovih forumasa sto pisu i simpatiziraju.Znaci,ove velikane,da ne nabrajam.
Sreća pa se opameti...jesam retard bio,evo plače mi se.![]()
![]()
![]()
On topic: Ja sam cuo za ovaj Barca TV,ko njihova televizija,ako moze netko tko je upuceniji da mi malo objasni o tome,sta je to,sta ima na toj televiziji,gdje mogu naci da gledam tu televiziju,jezik,vrijeme prikazivanja?

-
- Kontakt:
koji je ovo gigant 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Pratite ga češće i kakva pitanja postavlja na svakoj temi 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Cautinho
- Kontakt:
Stavi me u bookmarksLBJ MVP je napisao/la:Pratite ga češće i kakva pitanja postavlja na svakoj temi

Keep walking.
-
- Kontakt:
Mogul te dodat na fejsbuku kralju molim te 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da te nema trebalo bi te izmisliti, ovako te treba klonirati za svaki slučaj 

-
- Kontakt:
javio se na pp

NAJOZBILJNIJERe: Najsmjesniji postovi na forumu!
Poslano: 08 mar 2013, 00:07
Od: Cautinho
Za: FOURTHOFFICIAL
Naslov: Najsmjesniji postovi na forumu!
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
Ozbiljno?

- Cautinho
- Kontakt:
Osnovat ću grupu svojih sljedbenika,svijet će se dijeliti na vjere i na sljedbenike....(hocemo nick ili pravo imeOTNYS_YNWA je napisao/la:Da te nema trebalo bi te izmisliti, ovako te treba klonirati za svaki slučaj

@4OF Jeli ti hoces da budes fin ili da mene sramotis?
Keep walking.
-
- Kontakt:
Pa što sam sebe sramotiš jbt, normala piši po forumu, nemoj pisati po raznim temama o kojima veze s vezom nemaš, pa sam sebe ofiraš, bezveze ti je to.
No hard feelings
No hard feelings

nate je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Joj kad pogledam ove svoje stare postove,od pocetka na ovom forumu,pa Boze moj,sta sam ja sve pisao,pa braćo mila,ja sam za Real navijao,aloooo,za Real....Pa onda sam i jedno vrijeme bio i Juventino,pa se selio po Bayernu,i jos sam Dinamo iz Zagreba simpatizirao.Tacno sad kontam da to nisam bio ja,tko zna,mozda sam neka podvojena licnost.Sreća,pa je to sve proslost,smirio sam se i shvatio sam neke stvari u zivotu.
Joj,kad pročitam,ja svaki post pisao kao neko napaceno deriste,cuj,na kraju svakog posta mi bude HALA MADRID,i ovako,velikim slovima.
I jos sam spominjao Uefolona,nesto sam Messija zayebavao,ma bježi....
I to mi sve izgleda za ovo,da sam ja nekako govorio onako kako vjetar puse,kako drugi pisu,tako i ja.I onda,kada sam dosao na forum,nitko nije pisao na temi Citiya,ni sad ne pise,nego eto,ima nas 2-3.I ja sigurno htio da navijam za klub gdje ima vise ovih forumasa sto pisu i simpatiziraju.Znaci,ove velikane,da ne nabrajam.
Sreća pa se opameti...jesam retard bio,evo plače mi se.![]()
![]()
![]()
On topic: Ja sam cuo za ovaj Barca TV,ko njihova televizija,ako moze netko tko je upuceniji da mi malo objasni o tome,sta je to,sta ima na toj televiziji,gdje mogu naci da gledam tu televiziju,jezik,vrijeme prikazivanja?![]()
![]()
Oplaka mame mi

- Cautinho
- Kontakt:
Brate kasno je za to.Da si mi rekao prije godinu dana,nitko sretniji od mene.Ja gonjam dalje,makar sam.Cudno sto u ovome samo dvojica stala uz mene,ostalima samo cilj da i oni kazu kako sam lud i tako,da me prikazu najgore moguce.
Keep walking.
Jel ti ovo namjerno se izvaljuješ da budeš smiješan samo ili??? 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:javio se na pp![]()
NAJOZBILJNIJERe: Najsmjesniji postovi na forumu!
Poslano: 08 mar 2013, 00:07
Od: Cautinho
Za: FOURTHOFFICIAL
Naslov: Najsmjesniji postovi na forumu!
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
Ozbiljno?

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Jeste navalili na momka jebbote, ima mjesec dana nikako da popustite.
Ohanite malo jbt, pustite nek' piše šta hoće, nek' simpatiše koga hoće, šta ste digli frku jbt.
Ako vam smeta nešto što piše, imate opciju ignore i uživajte, ha ya.
Ohanite malo jbt, pustite nek' piše šta hoće, nek' simpatiše koga hoće, šta ste digli frku jbt.
- Cautinho
- Kontakt:
Neka,@Mandrax,netreba.Sam cu,pa gdje zavrsi.Negdje mora.
Keep walking.
mandraX je napisao/la:Jeste navalili na momka jebbote, ima mjesec dana nikako da popustite.
Tema je "Najsmjesniji postovi na forumu". Ja lika i ne pratim toliko al et oplako sam par puta na njegove postove.
Sto bi ga na ignore stavili ja bi najradije da ih je jos ovakvih pa da se ismijem ko covjek

Eto nemojmo u offtopic. Dajte jos kakvih ( ne kazem od njega ) postova (smijesnih) ako ste nasli

- Jack777Pott
- Kontakt:
Cek, to on sad za Barcu navija?
Covjek ide brze od vremena, tko zna koliko transfera sam propustio
. Da ima i trunku pameti, da i dalje nije ono isto dijete o kojem pise odjavio bi se s foruma, odmorio 2-3 mjeseca i onda dosao nazad s novim nickom i novim pricama, nebi mu se ljudi ovoliko smijali. Sreca pa nema te trunke, pa nas moze uveseljavat ovako iz dana u dan 

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.