Nego Cesc...
16. HNK Capljina - NK Bratstvo 2 - mislim da ovdje moramo otvorit dobro...sa Capljinom smo uvjek imali ljudske odnose....ne ocekujem da se naguze, ali ocekujem fer igru...osim ako se ne ubace prsti nekih drugih ekipa...
17. NK Bratstvo - GOSK 1 - ovdje ce bit gusto....ako pobjedimo u Capljini, uz pun stadion izgurat cemo minimal u pobjedu...
18.Turbina - NK Bratstvo x - mislim da je Turbina dobra ekipa i da ce tamo bit tesko ocekivat vise od boda. Mozda uspijemo, ali mislim da ce ipak biti x
19.NK Bratstvo - Rudar 1 - nikad nisam volio nase utakmice sa Rudarom. Kvalitetna su ekipa i jako ih postujem. Nadam se da nam nece uzeti bod.
20. Podgrmec - NK Bratstvo x2 - mislim da ovdje mozemo uzeti 3 boda uz dobru igru, ali eto bit cu skroman pa cu se zadovoljit i sa bodom
21. NK Bratstvo - Gradina 1 - Reko sam na pocetku da Gradina nije toliko losa koliko ljudi smatraju, cak sta vise, trebali su biti u vrhu samo ih nije isla sreca. Sretno komsijama u svim kolima osim u ovom. Uvjeren sam u pobjedu, ali ce biti dosta teze nego sto to mnogi smatraju....
22. Branitelj - NK Bratstvo X2 - Branitelj me iznenadio u jesen. Standardno su dobri, ali ove godine im ide slabo, sto nam pruza sansu da uzmemo bod(ove)
23. NK Bratstvo - Gorazde 1 -slazem se sa Cesc "Ovu utakmicu ce igraci igrati sa posebnim motivom radi onih 4-0 u Gorazdu i onih crvenih i 2 penala itd".. Bio bi sretan kad bi ih opet fino ugostili i pobjedili na posten nacin...
24. Igman - NK Bratstvo x2 kao sto Cesc rece....imamo dosta lahkih gostovanja.
25. NK Bratstvo - Radnicki 1X -Radnicki se dosta pojaco...ali gledajuci raspored i kome gostuju, sumnjam da ce uzeti puno bodova na strani, x je vise zato sto smo komsije i rivali...
26. Mladost DK- NK Bratstvo 1X ovo bi nam mogo bit i prvi poraz....ekipa za koju sam prije godinu i po reko da nece ispast i da ce se uskoro naci u samom vrhu. Nadam se fer i korektnoj utakmici, pa neka pobjedi bolji.
27. NK Bratstvo - Jedinstvo 1 Jedinstvo ove godine ispasta zbog potrosenog u krvavoj borbi sa Slobodom za ulazak u PL...
28. Mettaleghe - NK Bratstvo 1x otic i uzet im bod i sjebat im sezonu...
29. Orasje - NK Bratstvo x ovdje sa bodom osiguravamo ulazak u PL
30. NK Bratstvo - Buducnost 1 i kako to Cesc rece...Proslava ulaska u PL
I prije nego sto me mnogi podju napadat....
Prognoziro sam 7 pobjeda kuci i 2-3 pobjede i 2-3 nerjesene kod ekipa kao Igman, Branitelj, Podgrmec, Capljina, Turbine i Orasja. 2 poraza u Doboju i Jajcu....ako sam nerealan...onda nek mi neko objasni Radnicki u prvoj polusezoni...