Objetkivno su ljudi igrali sa igračem manje više od 50 minuta na +35,objektivno se ne preseravam,objektivno se uvijek istim dešavaju lakrdije,objektivno nikada gola ne bi dali da nije penal sviran,objektivno imali su tri prečke od čega dvije šutem iz daljine,objektivno ti nisi nikad ništa pozitivno za ovaj klub napisao!pile87 je napisao/la:Objektivno govoreci i prije su se desavale greske, objektivno govoreci jednom ste opucali na gol kako treba.Objektivno govoreci sarajevo je bilo bolje od vas, zeljovac sam da se ruzumijemo! Objektivno govoreci malo se preseravate ovakve se stvari desavaju u vecim ligama i vaznim utakmicama.Mancini je napisao/la:Jašta radi,svako kolo neka sudijska greška.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Nije to razlog, razlog je loš sudija, al` eto vi se naložili i đaba sad sve. Što i vi ne opucaste ta tri puta za penal, jer ste lošiji bili ili šta ? Ne moraš biti objektivan.ekran je napisao/la:pile87 je napisao/la:Objektivno govoreci i prije su se desavale greske, objektivno govoreci jednom ste opucali na gol kako treba.Objektivno govoreci sarajevo je bilo bolje od vas, zeljovac sam da se ruzumijemo! Objektivno govoreci malo se preseravate ovakve se stvari desavaju u vecim ligama i vaznim utakmicama.Mancini je napisao/la:Jašta radi,svako kolo neka sudijska greška.
I to je razlog da se pokloni penal i isključi igrač. Je li to neko novo pravilo - TRI UDARCA NA GOL, DOBIJEŠ PENAL.

Objektivno, mogli smo pucati do Nove godine, onakav penal ne bi dobili.
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Objektivno, pitanje je bilo: zašto niste ?
Pitar sa Kariba je napisao/la:Objektivno, pitanje je bilo: zašto niste ?
Objektivan odgovor: Jer smo znali da bi vam 11 na 11 zabili gol do kraja, pa se igralo malo zatvorenije na početku. Drugo poluvrijeme ionako niste mogli hodati s igračem više. Zamisli da je bilo 11 na 11.
Objektivno pitanje tebi: Zašto je Bjelica morao zabiti gol, pored toliko zvijezda u timu?
Postajete smješni i uništićete svojim pisanjem ovdje i ono malo dobrog što ste pokazali na toj utakmici a to su udarci Djelmića i Karića i mora se priznati borbenost. Tu je tačka. A priče o tome bio je nije bio su prevazidjene više nema potrebe za njima mislim da i udarci prema golu dovoljno kazuju o nadmoći Sarajeva.
I ne shvatam čemu tolika kuknjava ne sjećam se godinama da se ovoliko kukalo i ponavljalo jedno te isto danima iza utakmice, a bilo ih je nekoliko za koje znam da ste dobrano zaklani na njima
I ne shvatam čemu tolika kuknjava ne sjećam se godinama da se ovoliko kukalo i ponavljalo jedno te isto danima iza utakmice, a bilo ih je nekoliko za koje znam da ste dobrano zaklani na njima
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- franklampard8
- Kontakt:
Izvinite, ali ako nije problem mozete li odmah istupiti iz lige ?Mancini je napisao/la:Jedino pravo rješenje bi bilo kada bi 5-6 klubova izašlo iz lige ali koliko je to realno ne znam.Skaut1 je napisao/la:I vi ste oštećeni i pokradeni zato vas pozivam da dignete glas protiv klubova koji vode i imaju utjecaj na Komitet za normalizaciju!
1946
O kakvoj ti nadmoći pričaš?Sa igračem više?hearts je napisao/la:Postajete smješni i uništićete svojim pisanjem ovdje i ono malo dobrog što ste pokazali na toj utakmici a to su udarci Djelmića i Karića i mora se priznati borbenost. Tu je tačka. A priče o tome bio je nije bio su prevazidjene više nema potrebe za njima mislim da i udarci prema golu dovoljno kazuju o nadmoći Sarajeva.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne nego sa 4 igrača više i plus 4 sudija koji je korigirao uz aut liniju i povlačio poteze.Mancini je napisao/la:O kakvoj ti nadmoći pričaš?Sa igračem više?hearts je napisao/la:Postajete smješni i uništićete svojim pisanjem ovdje i ono malo dobrog što ste pokazali na toj utakmici a to su udarci Djelmića i Karića i mora se priznati borbenost. Tu je tačka. A priče o tome bio je nije bio su prevazidjene više nema potrebe za njima mislim da i udarci prema golu dovoljno kazuju o nadmoći Sarajeva.
Ja vam i dalje od srca želim sreću u daljnjem nastavku takmičenja i žao mi je što sam na tebe i slične ovdje potrošio sekundu svog vremena
Pozdrav
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Nemoj se izvinjavati nego produži dalje!franklampard8 je napisao/la:Izvinite, ali ako nije problem mozete li odmah istupiti iz lige ?Mancini je napisao/la:Jedino pravo rješenje bi bilo kada bi 5-6 klubova izašlo iz lige ali koliko je to realno ne znam.Skaut1 je napisao/la:I vi ste oštećeni i pokradeni zato vas pozivam da dignete glas protiv klubova koji vode i imaju utjecaj na Komitet za normalizaciju!

I meni je žao isto tako!Nisu dovoljno dobri Đelmić,Karić,Ivetić,Smajić,Regoje,ali zato su bolji Tadejević,Šunjevarić,Gujić,Zlatković i ostali a čim neko dođe u Olimpic slab je.Nemoj te nam vi sreću željeti kad bi voljeli da odmah ispadnemo.hearts je napisao/la:Ne nego sa 4 igrača više i plus 4 sudija koji je korigirao uz aut liniju i povlačio poteze.Mancini je napisao/la:O kakvoj ti nadmoći pričaš?Sa igračem više?hearts je napisao/la:Postajete smješni i uništićete svojim pisanjem ovdje i ono malo dobrog što ste pokazali na toj utakmici a to su udarci Djelmića i Karića i mora se priznati borbenost. Tu je tačka. A priče o tome bio je nije bio su prevazidjene više nema potrebe za njima mislim da i udarci prema golu dovoljno kazuju o nadmoći Sarajeva.
Ja vam i dalje od srca želim sreću u daljnjem nastavku takmičenja i žao mi je što sam na tebe i slične ovdje potrošio sekundu svog vremena
Pozdrav
Ja nisam svi imaš ove sa kojima se prepucavaš na nivou djeteta od 8 godina ja nisam taj, ja imam bar 10 više od toga 
I niko ti nije rekao ko valja a ko ne valja ja sam rekao da mislim da je Sarajevo kvalitetnija ekipa i to je moje pravo, jednako kao tvoje da ne misliš tako. Medjusobni okršaj je pokazao ko je trenutno bolji. Osim Vidovića i Smajića ja ne vidim igrača koji bi mogao igrati u Sarajevu trenutno i opet ti kažem to je moje pravo da tako mislim što ne znači da sam u pravu

I niko ti nije rekao ko valja a ko ne valja ja sam rekao da mislim da je Sarajevo kvalitetnija ekipa i to je moje pravo, jednako kao tvoje da ne misliš tako. Medjusobni okršaj je pokazao ko je trenutno bolji. Osim Vidovića i Smajića ja ne vidim igrača koji bi mogao igrati u Sarajevu trenutno i opet ti kažem to je moje pravo da tako mislim što ne znači da sam u pravu
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
u Olimpicu igra otpad od Sarajeva,ono sto je Sarajevo odbacilo to Nijaz kupi.Uvijek ce tako i biti.Isto k'o treba koju guzis pa joj das pedalu i onda je neko guzi a ti ga onda pitas jel' ti kita slana i kako je ebavati poslije tebe.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Osim Vidovića i Smajića?Isto tako ja ne vidim više od trojice iz Sarajeva da bi bili pojačanje u Olimpicu.I sigurno sam dosta stariji od tebe jer imam više od 30 godina i nisam nikakav balavac.Okršaj je pokazao kako glavni sudija završi tekmu za poluvrijeme.hearts je napisao/la:Ja nisam svi imaš ove sa kojima se prepucavaš na nivou djeteta od 8 godina ja nisam taj, ja imam bar 10 više od toga
Poštujem tvoje mišljenje imaš pravo na to. Jednako i za sudiju misli šta hoćeš.
U medjuvremenu poslušaj i savjete starog dobrog Brace Hadžiosmanovića " Igrač koji puca daće gol..."
U medjuvremenu poslušaj i savjete starog dobrog Brace Hadžiosmanovića " Igrač koji puca daće gol..."
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
SA1946 je napisao/la:u Olimpicu igra otpad od Sarajeva,ono sto je Sarajevo odbacilo to Nijaz kupi.Uvijek ce tako i biti.Isto k'o treba koju guzis pa joj das pedalu i onda je neko guzi a ti ga onda pitas jel' ti kita slana i kako je ebavati poslije tebe.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hoće li iko ovog opomenuti?SA1946 je napisao/la:u Olimpicu igra otpad od Sarajeva,ono sto je Sarajevo odbacilo to Nijaz kupi.Uvijek ce tako i biti.Isto k'o treba koju guzis pa joj das pedalu i onda je neko guzi a ti ga onda pitas jel' ti kita slana i kako je ebavati poslije tebe.

Haj ne lupaj gluposti majke ti..SA1946 je napisao/la:u Olimpicu igra otpad od Sarajeva,ono sto je Sarajevo odbacilo to Nijaz kupi.Uvijek ce tako i biti.Isto k'o treba koju guzis pa joj das pedalu i onda je neko guzi a ti ga onda pitas jel' ti kita slana i kako je ebavati poslije tebe.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pa izvini, ako ste tako dobri, ako ste pojedinacno kvalitetniji i sve to sto pokusavas napisati..kako to da ni ovu utakmicu ni onu proslu kada ste nas pobjedili golom u '93. minuti..niste uradili 4 osmisljene akcije, ma kakve 4 niste ni 2.Mancini je napisao/la: Osim Vidovića i Smajića?Isto tako ja ne vidim više od trojice iz Sarajeva da bi bili pojačanje u Olimpicu.I sigurno sam dosta stariji od tebe jer imam više od 30 godina i nisam nikakav balavac.Okršaj je pokazao kako glavni sudija završi tekmu za poluvrijeme.
Nemoj me pogresno shvatiti, nisam jedan od klinaca koji ce se bezveze prepucavati, ali imam osjecaj da pojedinci zaista precjenjuju igrace Olimpica. Ja sam cak uvjeren da ni jedan trenutni igrac Olimpika ne bi mogao uci u prvih 11 Sarajeva.
Moje neko vidjenje kvaliteta tima sa Otoke je 4 ili 5 mjesto. Mozda ce se nesto promijeniti ulaskom u formu Skore ili dolaskom jos nekog igraca, al' vjerujem da je trenutno stanje takvo da ste 4-5 po kvaliteti u ligi.
Mislim da je Olimpic prošle sezone imao bolju ekipu nego sad. Opet kažem, to je neko moje mišljenje, a i moguće da sad nešto lošije igraju zbog neuigranosti. Vrijeme bi trebalo sve pokazati, pogotovo ako vam Škoro bude u koristi u napadu, iako će mu trebati nešto više vremena kako bi podigao svoju formu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.