Najjaci argument ubjedljivo. :rolMrHc je napisao/la:E sine dragi ja kad sam imao internet ti si spavao poslije crtica u 19 : 00 na BTHu :*Luminary je napisao/la:MrHc je napisao/la:Objektivno !!!
Svima nama je draga MoMo zbog svoje srcanosti u reprezentaciji i kako uvijek odigra dobro za repku. Medjutim u ovoj utakmici mozda jedan od losijih pojedinaca ( istini za volju Everton je odigrao slabo ) ali svejedno MoMo NEVIDLJIV ofanzivno dok je defanzivno jako statican sa veoma malim radijusom kretanja. Vise puta je u prenosu lopte sa jedne strane na drugu ostajao sam u sredini ne pokrivajuci nijednog igraca. Jako puno mu fali "kondicije" jer nakon dva agresivna ispracaja igraca narednih par napada "hoda" po terenu.
Ponavljam ZAISTA ga volim kao osobu i igraca ali jako losa partija danas.![]()
Al najgore sto ce ovakvi skupiti po 20 hiljada i vise postova.
Bogte mazo i pristup internetu kad ga svako ima
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
-
Nerminovic
- Kontakt:
I neko kaze da sam ja troll veliki. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- el-fighter
- Kontakt:
Ovaj gore je izgleda "objektivno" pratio utakmicu preko livescorea.
Jako dobra partija Besica danas i steta je sto nisu uzeli barem bod, iako su na kraju mozda mogli i do sva 3. Nisu iskoristili penal, a onda na kraju De Gea sjajno brani. Besic samo neka nastavi ovako igrati i nece biti problema.

Jako dobra partija Besica danas i steta je sto nisu uzeli barem bod, iako su na kraju mozda mogli i do sva 3. Nisu iskoristili penal, a onda na kraju De Gea sjajno brani. Besic samo neka nastavi ovako igrati i nece biti problema.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
tek u zadnjih 10min. Besic je poceo da igra kao u reprezentaciji, vidi se da ima jos treme i boji se da rizikuje mnogo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako je.MrHc je napisao/la: Bas tako ni za neke kritike a ni za neke pohvale
Btw.

Jedan komentar na twitteru:
why did Besic wait until 91st minute to turn into Iniesta?
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 05 okt 2014, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Levta brate dragi , šta ste vi gledali . Bešić igrao pod ručnom zbog žutog kartona u ranoj fazi utakmice
Bravo Muhamede
Bravo Muhamede
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
E moj sine dragi kad sam ja spavao poslije crtića ti nisi imao internetMrHc je napisao/la: E sine dragi ja kad sam imao internet ti si spavao poslije crtica u 19 : 00 na BTHu :*
DRUG NEBI TI PUNCA
Znaci jedini Naismith bolje ocjenjen. Gdje ste znalci? Bravo decko.Neutral je napisao/la:http://www.goal.com/en/match/manchester ... 25/ratings
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Po meni je odigrao sasvim korektan meč, do žutog bio vrlo dobar, nakon toga je malo stao. Bešić ne može razigravat, on nije tu da to radi, on treba da zatvro prilaze golu, što je i uradio sasvim dobro. Naravno, može bolje, iskustvom će i bolje igrat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Izvini druže, ali to nije mjerodavno za pojedince ovdje. Tek ako/kad Ekskluziva ba objavi da je bio najbolji onda to vrijedi.soccerfan je napisao/la:Znaci jedini Naismith bolje ocjenjen. Gdje ste znalci? Bravo decko.Neutral je napisao/la:http://www.goal.com/en/match/manchester ... 25/ratings![]()
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 05 okt 2014, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
Nerminovic
- Kontakt:
http://www.grandoldteam.com/forum/threa ... 3/page-352" onclick="window.open(this.href);return false;
Citaj te.

Citaj te.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
na evertonom forumu 90% njih zadovoljni sa njim..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Njemu treba dosta vise slobode u igri, danas nekako sve na sigurno i bez rizika, Martinez mu treba dati vise slobode i samopouzdanja, motivisat ga jos vise a ne da mu u glavi se vrti da ce radi greske na klupi zavrsiti.
U zadnjim minutama mu je naredjeno da ide vise naprijed sa vise slobode i odmah je izgledao fenomenalno a i sanse Evertona su se pocele redati.
U zadnjim minutama mu je naredjeno da ide vise naprijed sa vise slobode i odmah je izgledao fenomenalno a i sanse Evertona su se pocele redati.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
MA moro je malo povci rucnu da nebi fasovo i drugi zuti. Onaj faul po meni i nije za zuti al hajd.Unofficialpage je napisao/la:Po meni je odigrao sasvim korektan meč, do žutog bio vrlo dobar, nakon toga je malo stao. Bešić ne može razigravat, on nije tu da to radi, on treba da zatvro prilaze golu, što je i uradio sasvim dobro. Naravno, može bolje, iskustvom će i bolje igrat.
Da ali igracu koji je tek dosao u klub malo ce koji trener dati toliko slobode, osim ako si mega giga zvijezda. A Besic to nije. Ta sloboda se mora zaraditi a Besic je na jako dobrom putu da dode do toga.BIHfan je napisao/la:Njemu treba dosta vise slobode u igri, danas nekako sve na sigurno i bez rizika, Martinez mu treba dati vise slobode i samopouzdanja, motivisat ga jos vise a ne da mu u glavi se vrti da ce radi greske na klupi zavrsiti.
-
PeleFerguson
- Kontakt:
Ocigledno je da mu Martinez vjeruje jer djecko je od prve minute igrao dvije najteze utakmice Evertona dosada,Besi jedino fali rutine u EPL,a to ce doci s vremenom.
Koliko su samo navijaci Evertona zadovoljni sa njim, vec sada ga zele u prvoj postavi a momak je tek poceo graditi svoju karijeru u EPL, zamislite sta dolazi sa utakmicama.. Koliko mi je samo drago da nasa repka ima jednog vojnika k'o sto je on..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
skrozanoniman
- Kontakt:
Besic jos uvijek nema koncentracije za punu utakmicu, a to se moze promijeniti u par utakmica. Najvaznije je da mu Martinez vjeruje i da ga dozirano gura. Danas je igrao defanzivnije nego inace, ali to je razumljivo, obzirom na renome protivnika. MU nije istrcao ni jednu kontru, i u tome vidim najvecu Besicevu zaslugu. Protiv slabijih protivnika ce vjerovatno imati slobodu da krene naprijed.
Sve u svemu, za godinu dvije cemo u reprezentaciji imati vezni red za najveca dostignuca.
Sve u svemu, za godinu dvije cemo u reprezentaciji imati vezni red za najveca dostignuca.
Pa nije bas da je odigrao strasno dobro utakmicu jer su svi igraci Evertona poprilicno podbacili pa se i on donekle uklopio u to, ali je odigrao sasvim pristojno, a i bolje od pojedinih igraca Evertona .
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!