Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 23 nov 2010, 10:18

ako nista Macheda je mlad, dosta mi je vise ovih staraca sto u 29 il 30 godini jos uvijek fulaju zicere
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 nov 2010, 12:13

"Ne znam čime sam se zamjerio Robertu Manciniju, ali on mi nikada ne da da igram. U zimskom prijelaznom roku ću zato promijeniti sredinu. A mogu vam reći da je City već postigao dogovor oko posudbe sa Juventusom. Stoga očekujem da već u prosincu odem iz kluba." rekao je Adebayor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 nov 2010, 14:31

jel ovo dogovorena pozajmnica adebajora u januaru?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 nov 2010, 14:43

prvi put cujem da je to dogovoreno oko posudbe ,izvor??
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 nov 2010, 14:48

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 23 nov 2010, 15:04

bilo bi to pravo pojačanje za juve. sigurno može biti korisniji od amaurija i iaquinte i dodati malo brzine juventusovom napadu.
Il club più titolato al Mondo.

juve10
Kontakt:

Post Postao/la juve10 » 23 nov 2010, 15:21

jel se zna sta je sa aquilanijem, ima li tko kakve informacije o danasnjem pregledu??
nismo valjda toliki peh pa da ostanemo i bez njega :(

procitao sam i ja vijest vezanu za adebayora, mozda i nije losa opcija da ga dovedemo al samo kao posudbu na odredjeni period...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 15:23

Napadač Sitija izjavio da mu je dosta Manćinija i da je Juventus ugovorio njegovu pozajmicu sa Sitijem. Ima jedan problem, Adebajor nije igrač iz EU.

Broj stranaca van EU koji italijanski klubovi mogu da potpišu u jednoj sezoni je jedan i ta kvota je ispunjena sa Milošem Krasićem.

Međutim, Adebajor je, ako je verovati izvoru "Frans Futu" rešen da se na zimu preseli u Torino.

"Ne znam šta sam skrivio Manćiniju, ali ne igram. Dosta mi je njega i takvog ponašanja, želim da odem. Otkriću vam tajnu, Juventus je dogovorio moju pozajmicu, odoh u Italiju", navodno je rekao Adebajor.

Koliko je nama poznato takozvana "Non EU kvota" se odnosi na čitavu sezonu, a ne na jedan prelazni rok, pa Juve nema prostora da posle Krasića dovede još jednog fudbalera koji nema pasoš zemalja EU.
:lol: :lol: :mrgreen:

pa mozda ima francuski ili engleski pasos :?: :?: Ko ce sad znat....nije ovo tek tako izjavio mislim

Aposlutno bi bio veliko pojacanje,jedan od najboljih napadaca u evropi i tip igraca koji nam treba....

Eh,to bi vec sampionska ekipa bila...al sacekajmo 8-) 8-)

Sto se aquillanija tice,dobre vijesti :) nije nista ozbiljnije i ne radi se o napuknucu misica kako se sumnjalo....odmarace 2 dana,nakon cega ce nastaviti sa treninzima...hvala Bogu :)

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 15:34

slika

Gigi danas prvi put trenirao...Koji je to kralj

slika slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 nov 2010, 15:41

Adebayor je sada poput Amaurija identicni su to nije rijesenje za nase probleme u napadu neprestano dovodimo igrace koji su u svojim klubovima malo reci pa propali to nam netreba ako vec zelimo uspjeh onda to trebaju biti igraci koji su u top formi a ne neki propaliteti tipa Amaurija,Adebayora i slicni..U zadnje vrijeme gledam puno Juventusov kanal pa sam dosta toga cuo a najvise da bi Dzeko trebao doci a tu se mspominje zamjena Berbatov+$ za Buffona....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 nov 2010, 15:48

Hvala Bogu polako se smanjuje spisak povrijeđenih igrača trenutno je "samo" 7?.

Buffon (januar), Legrotagllie (decembar), Rinaudo (januar) De Ceglie (januar), Grygera (možda se već vratio ili sljedeće kolo), Martinez (januar), Amauri (januar).

Dobra je situacija, jer znalo se dešavati da je bilo po 12-13 igrača povrijeđeno.

Što se tiče napadača, ja mislim da su Macheda i Adebayor trenutno najbolje opcije, Berbatov ne dolazi u obzir dosta su nam Iaquinta i Amauri. Moje mišljenje da je najbolje rješenje Macheda zbog godina, usput Talijan sve to ide u prilog.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 nov 2010, 15:52

Zasto da ne Rossi :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

juve10
Kontakt:

Post Postao/la juve10 » 23 nov 2010, 15:58

skoro da je zvanicno da adebayor dolazi u januaru....
nisam bas njegov fan al sta je tu je ;)
Zadnja izmjena: juve10, dana/u 23 nov 2010, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 16:00

@ponos torina

ne slazem se da je adebayor propao igrac,naprotiv..ima dosta problema sa mancinijem a i neke povrede,pa nije cesto u prvoj ekipi,ali i pored toga ima dobar ucinak...

relativno je mlad a i sigurno kvalitetan igrac....tip modernog napadaca,snazan,pokretljiv i zna sa loptom...sta ces vise...bio bi pravo pojacanje

Sto se Machede tice,kao sto sam vec ranije rekao...mi nemamo bas novce da bi u Januaru doveli igrace tipa Dzeke ili Suareza...to ce biti tek u junu.Nama sad trebaju pristupacni igraci,koji mogu neko vrijeme biti tu s obzirom na povredu Amaurija i generalno nedostatak pravog centarfora u ekipi...tako da su Macheda,Matri i i ostala imena puno realnija nego neko veliko pojacanje....

Adebayor je isto skup i ne bi se mogao realizovat transfer u januaru,al posto je rijec o posudbi...mozda je i moguce da vec u januaru dobijemo veliko pojacanje :mrgreen:

Takodjer, i Berbatov se spominje...al sacekacemo jbg...sve je moguce

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 nov 2010, 16:12

sarajlija89 je napisao/la:
Takodjer, i Berbatov se spominje...al sacekacemo jbg...sve je moguce
Ovaj sigurno ne bi bio pojacanje? Imate jednog takvog u Amauriju. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 16:16

Nemamo...Berbatov je igracina ;) niko me ne moze ubjedit u suprotno,godinama ga gledam i uvijek sam ga smatrao velikim majstorom...snasao bi se on u Juventusu mislim....nezz sta je problem u Manchesteru,mozda su neke druge stvari u pitanju pa ne igra na nivou..al kad je spreman...fizicki i psihicki naravno....taj igrac bi dobro dosao svakoj ekipi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 nov 2010, 16:21

Da nije Krasica i Chiellinija bjezali bi mi iz zone ispadanja svako malo!!

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 23 nov 2010, 17:14

Sto se Juve pojačava. Prvo špekulacije oko Adebayora, sad o Berbatovu, bas iz dva rivalska kluba igrači. Inače, neznam koliko su tačne ove bombasticne vijesti, pa ako neko prati sve ovo oko Juventusa, nek sta napise pametno.
Big club, great history, Nottm Forest.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 nov 2010, 17:40

steta zbog te kvote i nonEU igracima ,inaci bi trebalo dobro razmisliti i o Kranjcaru, odlican je to igrac, iako nema mjesta u Totnehemu , kod nas bi imao.
Sto se tice Adebayora njemu treba dobar psiholog poslije onog u reprezentaciji, a Del Neri zna sa igracima i smatram da bi ga mogao vratit u onu formu iz Arsenala i kad je tek dosao u City, jedino ako nije bas toliko puk'o :D .
isto tako jeftino se mogu dobiti Lass iz Reala a mozda ce moci i Benzema kad ga Murinjo otpise uskoro. Sva ova 4 igraca bi za nas bila odlicna pojacanja,a i nema jakog Juventusa bez francuza :P . Onda SAMO ostane nac dobre bekove, samo :D .
Adebayor,Benzema,Kvaljarela,Jakinta/Del Piero
Krasic,Markizio,Melo,Lass,Akvilani,Kranjcar,Martinez,Sisoko/Landzafame/Pepe
De Ćelje, A.Traore,Legtoralje, Sorensen,Kijelini,Bonuci,Balzareti???,Kasani???
Bufon,Storari

i ja prezadovoljan ekipom za narednu sezonu :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 nov 2010, 17:43

kranjčar je eu igrač, rođen u beču i ima austrijsko državljanstvo, al ne kontam kako će rezerva totenhema pomoći juventusu, nije on kalibar za vas, dobar je, al nije vrhunski, a vama to treba, osrednjih imate već

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.