Kvota na Island je bila 1.05 u prvom i 1.02 u drugom meču, a nismo izgubili niti jedan. Nema pobjede naše fudbalske reprezentacije koja se može uporediti s ovim, možda recimo nekih 3:0 protiv Njemačke bi bilo uporedivo s ovim podvigom.Vedad87 je napisao/la:E čuj molim te, Safet Susic k'o MarkovićDa povučem paralelu sa fudbalom, pošto očigledno neki ne prate rukomet dovoljno. Mi smo u baražu čovječe pobijedili ISLAND!!! Čitava evropa priča kako smo ih izbacili. isto kao da smo u fudbalu izbacili Portugal (ali nismo)...
Marković je uradio sjajnu stvar sa rukometnom repkom. Podigao je atmosferu, izbacio igrače koji se kofrče (Harmandić, Bašić...) itd. Ovaj uspon je počeo i prije, samo sto smo imali puno oscilacija. Kad se samo sjetim Njemacke u Zetri...E sad, normalno da neke stvari mogu bolje, ali treba vremena i plus da nam se neke stvari posreće i da nas napokon fortuna poprati kako treba
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
-
- Kontakt:
imam pravo da pisem mazlume jedan!samo_lijevo je napisao/la:sta pises covjece? Cuj Markovic se posvadjao sa pomenutim igracima.I zasto ovdje uvlacite pricu oko Susica? Mnogi nisu ni znali da postoji reprezentacija u rukometu sve do ovog uspjeha.Na prvenstvo se ide kao da smo ga vec osvojili,znaci nema price kao u nogometu da smo neka mega sila i da moramo proci dalje.samosingle je napisao/la:Moje misljenje je da je selektor Markovic slican Safetu Susicu on ne radi svoj posao kako treba ali plasirao se na svjetsko tako da je sve ostalo sad u drugom planu. Vjerovatno ce doziviti sudbinu istu kao Safet nakon svjetskog. Nemamo puno kvalitetnih igraca tako da su po meni bitniji igraci od selektora. Novinari su preuvelicali pricu sa Harmandicem ima tu jos svasta u pozadini, Edin Basic hara po francuskoj, Saric odlican na golu Barcelone znaci 3 igraca svjetske klase imamo a Markovic se sa njima posvadjao! Onda ovaj Halilbegovic sto ste ga spominjali i mnostvo drugih kvalitetnih igraca. Nasa igra u napadu zavisi od nikole i ivana jos su i oni povrijedjeni tako da ce se sva nasa igra bazirati na defanzivi a basic i harmandic su napadacki orijentisani igraci i jos su klase neupitno je da bi bili od ogromne pomoci za reprezentaciju.
eto koliko ti pratis pa ne znas nista o tome nemam sa tobom sta raspravljati!
- samo_lijevo
- Kontakt:

sta velis Saric da igra za nas.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nek te stid bude nekog od tih da ubaci a da izbaci igrace koji su igrali kad niko u njih nije vjerovo i naprave ovo sto su napravili a kad prodjemo u drugi krug markovicu ces ga samo moci popu..ti.samosingle je napisao/la:imam pravo da pisem mazlume jedan!samo_lijevo je napisao/la:sta pises covjece? Cuj Markovic se posvadjao sa pomenutim igracima.I zasto ovdje uvlacite pricu oko Susica? Mnogi nisu ni znali da postoji reprezentacija u rukometu sve do ovog uspjeha.Na prvenstvo se ide kao da smo ga vec osvojili,znaci nema price kao u nogometu da smo neka mega sila i da moramo proci dalje.samosingle je napisao/la:Moje misljenje je da je selektor Markovic slican Safetu Susicu on ne radi svoj posao kako treba ali plasirao se na svjetsko tako da je sve ostalo sad u drugom planu. Vjerovatno ce doziviti sudbinu istu kao Safet nakon svjetskog. Nemamo puno kvalitetnih igraca tako da su po meni bitniji igraci od selektora. Novinari su preuvelicali pricu sa Harmandicem ima tu jos svasta u pozadini, Edin Basic hara po francuskoj, Saric odlican na golu Barcelone znaci 3 igraca svjetske klase imamo a Markovic se sa njima posvadjao! Onda ovaj Halilbegovic sto ste ga spominjali i mnostvo drugih kvalitetnih igraca. Nasa igra u napadu zavisi od nikole i ivana jos su i oni povrijedjeni tako da ce se sva nasa igra bazirati na defanzivi a basic i harmandic su napadacki orijentisani igraci i jos su klase neupitno je da bi bili od ogromne pomoci za reprezentaciju.
eto koliko ti pratis pa ne znas nista o tome nemam sa tobom sta raspravljati!
-
- Kontakt:
ja ovde rukometnih znalaca u pm!
markovic je napravio najveci uspjeh ovim plasmanom i ja mu na tome cestitam, ali to ne mjenja moje misljenje o njemu! Naravno da se moze porediti sa susicem kad je upitnih kvaliteta jedini trenerski uspjeh imaju plasmanom na SP posvadjan je sa nekim igracima koji bi bili od velike pomoci za nas tim bas kao i susic. U poljskom Azoty Pulawyju je dobio otkaz nakon par utakmica, a ljudi su ulozili u tim i zele biti ozbiljna konkurencija Kielceu i Wisli!
Ovo je forum i svako ima pravo iznjeti svoje misljenje nemam namjeru svadjati se postujem i ostala misljenja ali ne razumijem vrijedjanje i napadanje!
markovic je napravio najveci uspjeh ovim plasmanom i ja mu na tome cestitam, ali to ne mjenja moje misljenje o njemu! Naravno da se moze porediti sa susicem kad je upitnih kvaliteta jedini trenerski uspjeh imaju plasmanom na SP posvadjan je sa nekim igracima koji bi bili od velike pomoci za nas tim bas kao i susic. U poljskom Azoty Pulawyju je dobio otkaz nakon par utakmica, a ljudi su ulozili u tim i zele biti ozbiljna konkurencija Kielceu i Wisli!
Ovo je forum i svako ima pravo iznjeti svoje misljenje nemam namjeru svadjati se postujem i ostala misljenja ali ne razumijem vrijedjanje i napadanje!
HAllooooooo ba!!!!!Pa nije Markovic teleca glava da pred SP pozove dva nova igraca??? Jos mozda kakvog bratica , sestrica ???
Covjek radi ispravno i nedo bog da je pozvao nekog od navedeni tek bi tad narusio amosferu i zagoracao sebi zivot! da je bogdo Susic bio pametan i sa onim kadrom z kvalifikacija otisao na SP , prosli bi grupu sa lakocom!
Izvinjavam se zbog spominjanja fudbala ovdje , ali morao sam odg, na ovakve gluposti!
Puno srece zelim momcima i da uzivamo bez obzira , prosli ili ne!
Covjek radi ispravno i nedo bog da je pozvao nekog od navedeni tek bi tad narusio amosferu i zagoracao sebi zivot! da je bogdo Susic bio pametan i sa onim kadrom z kvalifikacija otisao na SP , prosli bi grupu sa lakocom!
Izvinjavam se zbog spominjanja fudbala ovdje , ali morao sam odg, na ovakve gluposti!
Puno srece zelim momcima i da uzivamo bez obzira , prosli ili ne!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
smjesan si
Pa zato sto se pravis puno pametan i mislis da pratis stvari a da pratis znao bi da je saric odbio da igra reprezentaciju a to je bilo kad nam je bio najpotrebniji u "teskim vremenima".samosingle je napisao/la:ja ovde rukometnih znalaca u pm!
A markovicu ja nikad zaboraviti ono na tajm autu na kraju utakmice u sarajevu kad kaze "DOBILI SMO IH OVDJE DOBICEMO IH I TAMO".
-
- Kontakt:
pa odbio je da igra zbog markovica! i sad je bitniji markovic nego igraci svjetske klase!
e ti si mi neki strucnjak u pm
Ti treba da se lijecis kad poredis telecu glavu sa markovicem
Mah, naveo sam Portugal čisto radi neke komparacije jer znamo kako Portugal igra kad im zagusti (dobro, bar je prije tako bilo...) Slažem seDukeOfWellington je napisao/la:Kvota na Island je bila 1.05 u prvom i 1.02 u drugom meču, a nismo izgubili niti jedan. Nema pobjede naše fudbalske reprezentacije koja se može uporediti s ovim, možda recimo nekih 3:0 protiv Njemačke bi bilo uporedivo s ovim podvigom.Vedad87 je napisao/la:E čuj molim te, Safet Susic k'o MarkovićDa povučem paralelu sa fudbalom, pošto očigledno neki ne prate rukomet dovoljno. Mi smo u baražu čovječe pobijedili ISLAND!!! Čitava evropa priča kako smo ih izbacili. isto kao da smo u fudbalu izbacili Portugal (ali nismo)...
Marković je uradio sjajnu stvar sa rukometnom repkom. Podigao je atmosferu, izbacio igrače koji se kofrče (Harmandić, Bašić...) itd. Ovaj uspon je počeo i prije, samo sto smo imali puno oscilacija. Kad se samo sjetim Njemacke u Zetri...E sad, normalno da neke stvari mogu bolje, ali treba vremena i plus da nam se neke stvari posreće i da nas napokon fortuna poprati kako treba

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mnogi su odbili Markovića kad smo ne tako davno bili 'zadnja rupa na svirali'. Pa prije manje od godinu dana (januar) počinjali smo kvalifikacije za SP bez ikakve medijske pompe, a kvalifikacije za EP koje trenutno igramo počeli smo - pretkvalifikacijama. Nakon što su napravljena čuda za tako kratko vrijeme sad bi oni kojima se nije dolazilo u tu nikakvu reprezentaciju došli u ovu da se vašere po Kataru. Nema nikakve garancija da bi oni u već razrađenom sistemu dali neki novi kvalitet, ali zato ima garancije da bi poremetili atmosferu jer bi oni koji su se bacali po islandskoj dvorani da bi stigli loptu s pravom bili nezadovoljni što će se zarad njihovog prolivenog znoja pod svjetlima Katara šepuriti oni koji nisu htjeli da se bacaju po vaskolikim portugalskim i grčkim fiskulturnim salama.samosingle je napisao/la:pa odbio je da igra zbog markovica! i sad je bitniji markovic nego igraci svjetske klase!
U rukometu smo teska kit.a.... i plasman na SP u rukometu je ravno igranju barem cetvrtfinala na SP u fudbalu za nasu selekciju...
Imamo jednog i po dobrog rukometasa, a i bez njega pobijedismo Island.... A u fudbalu itekako smo konkurentni vecini reprezentacija...
A sto se tice Markovica i Susica... Pa kao da poredis Ancellotia i Ranieria....
A Basic, Saric i ostali koji ne zele igrati za BiH neka se napuse kur.ca Markovicu i ostalim igracima koji ginu za svoj dres...... Treba ih poslati u 100 pick.ih materina...
Imamo jednog i po dobrog rukometasa, a i bez njega pobijedismo Island.... A u fudbalu itekako smo konkurentni vecini reprezentacija...
A sto se tice Markovica i Susica... Pa kao da poredis Ancellotia i Ranieria....
A Basic, Saric i ostali koji ne zele igrati za BiH neka se napuse kur.ca Markovicu i ostalim igracima koji ginu za svoj dres...... Treba ih poslati u 100 pick.ih materina...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- legenda reala
- Kontakt:
Izrastao je Marković u dobrog stručnjaka uz ovu ekipu, bio je tanak na početku, al sad kako koja utakmica on sve bolje vodi utakmice, vuče prave poteze u pravim momentima i sl. to prije nije radio, dopuštao je protivnicima serije od po 6-7:0 bez ikakve reakcije, forsirao je tvrdoglavo neke igrače i sl.
o Šariću i Bašiću je sve davno ispričano, prvog za BIH boli ****, došao je tu zbog svog kuma Rađe odigrao 2-3 utakmice i otišao, da Rađa nije bio selektor on nikad ne bi ni igrao za BIH, Bašič se posvetio klupskoj karijeri ni kad je bio dosta mlađi nije se odazivao u reprezentaciju a ne sad, jednostavno priča reprezentacija njega ne interesuje i to je to, nema tu priče ni o kakvim svađama
o Šariću i Bašiću je sve davno ispričano, prvog za BIH boli ****, došao je tu zbog svog kuma Rađe odigrao 2-3 utakmice i otišao, da Rađa nije bio selektor on nikad ne bi ni igrao za BIH, Bašič se posvetio klupskoj karijeri ni kad je bio dosta mlađi nije se odazivao u reprezentaciju a ne sad, jednostavno priča reprezentacija njega ne interesuje i to je to, nema tu priče ni o kakvim svađama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
konacno neko razuman.legenda reala je napisao/la:o Šariću i Bašiću je sve davno ispričano, prvog za BIH boli ****, došao je tu zbog svog kuma Rađe odigrao 2-3 utakmice i otišao, da Rađa nije bio selektor on nikad ne bi ni igrao za BIH, Bašič se posvetio klupskoj karijeri ni kad je bio dosta mlađi nije se odazivao u reprezentaciju a ne sad, jednostavno priča reprezentacija njega ne interesuje i to je to, nema tu priče ni o kakvim svađama

Pipe(imperator) slobodan.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Vidim da neko spominje Harmandića, na stranu to što je ljigavac i smeće, mislim da je još uvijek povrijeđen.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad trebamo sve ove igrace protjerati i zvati nove tipa Harmandica,Sarica.Markovicu dati otkaz,promjenit savez cijeli nisu napravili nista korisno
Fujj bosnjo,mi nismo zasluzili ni jedne,jedine sekunde da budemo sretni.
Nije ni cudo da nas drugi igraci odbijaju da igraju za nas,ne samo rukometni,vec i nogometasi i kosarasi.Pa ko bi gledao,citao neke price nakon najveceg uspjeha te selekcije da ga odmah nakon toga pljuju.Najzesce se tek ocekuje nakon ispadanja sa Sp,jer ne mogu zamisliti sta ce se sve pisati,a pogotovo kad izgubimo od Hrvatske 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to ce biti nacionalna katastrofa
..Prce i Karacic prodali svojima tekmu 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sve neki stručnjaci i svi se odmah razumiju u rukomet! Kako smo zlobni! Dajte podrsku selektoru i igracima,budite sretni,ljudi su izborili SP!Mogu misliti kakvi če tekstovi biti poslije SP!
Šta je sa ovim novim dresovima?
Ima li se to uzeti negdje kod nas? Zašto se ne dogovoriti sa fudbalkim savezom pa prodavati u njihovom fan shopu.
Siguran sam da ima dosta zainteresovanih, pored mene.
Ako neko ima blizak ljudima iz saveza, molio bih da mi odgovori gdje to ima uzet, hvala.
Ima li se to uzeti negdje kod nas? Zašto se ne dogovoriti sa fudbalkim savezom pa prodavati u njihovom fan shopu.
Siguran sam da ima dosta zainteresovanih, pored mene.
Ako neko ima blizak ljudima iz saveza, molio bih da mi odgovori gdje to ima uzet, hvala.

NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.