Labus moze biti dobar play, protiv Turske u prvom poluvremenu je to donekle i pokazao.mulumbu1921 je napisao/la:fino,fino svaka cast,samo mozda nam fali neki pley malo da razigrava suigrace ..
Samo im treba vise vremena i priprema i bit ce oni OK.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Labus moze biti dobar play, protiv Turske u prvom poluvremenu je to donekle i pokazao.mulumbu1921 je napisao/la:fino,fino svaka cast,samo mozda nam fali neki pley malo da razigrava suigrace ..
grazie, danke, thank you, merci, spasiva, koniciva, ...dino-92 je napisao/la:http://live.tbf.org.tr/TBF/netcasting/d ... =undefined
Sve si promasioUnofficialpage je napisao/la:Ebo ga, uvijek mi naumpadne kad zavrsi tekma da igraju, kont'o sam pogledat sve tri tekme ali nisam jer sam zaboravio
Bravo momci! Je li se oni takmiče na SP, dobili smo pozivnicu? Ovaj je uzrast dobio tu pozivnicu? To se igra nekad u aprilu?
Znam da negdje učetvujemo, mislim da tu i USA igra ali nisam siguranChstal je napisao/la:Sve si promasioUnofficialpage je napisao/la:Ebo ga, uvijek mi naumpadne kad zavrsi tekma da igraju, kont'o sam pogledat sve tri tekme ali nisam jer sam zaboravio
Bravo momci! Je li se oni takmiče na SP, dobili smo pozivnicu? Ovaj je uzrast dobio tu pozivnicu? To se igra nekad u aprilu?
SP igraju samo U-19 i tu se nismo plasirali. Medjutim igramo turnir tj malo svjetsko prvenstvo u aprilu u Njemackoj do 18 godina.
Da, igra i USA. To ce nam biti druga priprema, prva je sestoaprilski turnir.Unofficialpage je napisao/la:Znam da negdje učetvujemo, mislim da tu i USA igra ali nisam siguranChstal je napisao/la:Sve si promasioUnofficialpage je napisao/la:Ebo ga, uvijek mi naumpadne kad zavrsi tekma da igraju, kont'o sam pogledat sve tri tekme ali nisam jer sam zaboravio
SP igraju samo U-19 i tu se nismo plasirali. Medjutim igramo turnir tj malo svjetsko prvenstvo u aprilu u Njemackoj do 18 godina.
i dalje imam lose misljenje o halimicu i mislim da ozren ima svog udjelaGavijalov je napisao/la:E sad, pošto sam primjetio da postoji na forumu usaglašeno mišljenje da nam je trener preloš, šta mislite koliko razlike bi dobili silnu Rusiju sa dobrim trenerom ? 30 ? 40 ? 50 ?
Kaunas je napisao/la:bravo momci!
Igramo jos 3 utakmice. 6,7 i 8 februaraTarik91 je napisao/la:u neke trenutke smo igrali smjesnu kosarku. Luka Labuz je smjesan igrac ima brzinu, flair, kreativnost drugi trenutak moze sjebati sve.![]()
Nadam se da cemo promjeniti pola ekipa do eurobasketa.
Zna li iko igra mo li vise utakmica u sakaryai..?
protiv koga..? ne vidim preko stranice..?Chstal je napisao/la:Igramo jos 3 utakmice. 6,7 i 8 februaraTarik91 je napisao/la:u neke trenutke smo igrali smjesnu kosarku. Luka Labuz je smjesan igrac ima brzinu, flair, kreativnost drugi trenutak moze sjebati sve.![]()
Nermine, Ozren nije sa ekipom.nerminh74 je napisao/la:i dalje imam lose misljenje o halimicu i mislim da ozren ima svog udjelaGavijalov je napisao/la:E sad, pošto sam primjetio da postoji na forumu usaglašeno mišljenje da nam je trener preloš, šta mislite koliko razlike bi dobili silnu Rusiju sa dobrim trenerom ? 30 ? 40 ? 50 ?
Igrali smo smijesnu kosarku, zato sto vjerovatno ne gledas kadete i juniore cesto. To je drugi svijet u odnosu na seniorsku kosarku.Tarik91 je napisao/la:u neke trenutke smo igrali smjesnu kosarku. Luka Labuz je smjesan igrac ima brzinu, flair, kreativnost drugi trenutak moze sjebati sve.![]()
Kada si napisao da je pomocni mislio sam da je tamo, kako god znam kako je halimić radio sa bosnom i jednostavno mi ne ulijeva povjerenjeneno#4 je napisao/la:Nermine, Ozren nije sa ekipom.nerminh74 je napisao/la: i dalje imam lose misljenje o halimicu i mislim da ozren ima svog udjela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.