AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 24 apr 2011, 21:02

senad_flamin je napisao/la:http://acmilan-2011.****/

evo navratite ponekad.. dosta smo brzi..
iskreno preglup blog

Razloga dosta : Glup banner, Vijesti niđe veze : " Corriere delo sport tvrdi da AC Milan nije potrosio mnogo novca u januarskim prelaznim roku dovođenjem Cassana, Emanuelsona i mladog Didaca Vile te da je Milan spreman ponuditi za Nigerijskog lijevog beka oko 20 milione eura. " - Taiwo je opcija koja dolazi džaba jer mu ugovor ističe !!! baš kao i Mexes. Za 20 miliona moš dovest Coentrao-a :?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 apr 2011, 22:39

@robovi88

ne mozes primati PP, ali ovdje cu ti odgovoriti

nisam ja radio avatar, ali sve sto znam je da je radjeno u Photoshopu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 apr 2011, 17:29

Iskreno nedostaje mi ona Ibra-Ovisnost u ovim malim utakmicama. Kad se samo sjetim kako je lako riješavao utakmice protiv Brescie, Leccea, Genoe, Barija itd ... :(

Ibra : "Ciao tutti, sono venuto qua per vincere e quest' anno Vinciamo Tutto " ... Obećo je a tu je samo Skudeto, ja zadovoljan mada se može "lapit" i kup 8-)

[youtube][/youtube]

@Puma ok hvala.

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 apr 2011, 17:51

milan ce biti prevak sigurno,bravo rossoneri
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 apr 2011, 19:00

Milan “following a phenomenon” from Ligue 1

AC MILAN are monitoring a midfielder from France, according to FIFA agent.

The France league is full with young players and Milan are keeping a big eye on a certain midfielder from Ligue 1 according to Gianluca Tizi, a FIFA agent and a guest on “Solo Calcio Mondo”.

Tizi claims that he had met with Milan sporting Director Ariedo Braida and the latter told him that the Rossoneri are closely tracking a midfielder from the French league.

“We are closely following a midfielder from France, who is a phenomenon,” Braida told Tizi.

It is now being suggested that this midfielder is either Lille’s Eden Hazard or Rennes’ Yann M’Vila.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 apr 2011, 19:31

taiwo navodno izjavio da ne zna gdje će nastaviti karijeru na ljeto ili u španiji ili u engleskoj :roll:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 apr 2011, 12:34

[youtube][/youtube]
najveci iza henrya ;)
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 26 apr 2011, 13:37

L'Equipe: Taiwo od ljeta u Milanu

Nigerijski reprezentativac Taye Taiwo napustiti će na kraju sezone redove aktualnog francuskog prvaka Marseillea i preći u Milan kao slobodan igrač, izvještava L'Equipe...

Lijevom braniču koji je prije šest godina došao na Velodrome na kraju sezone istječe ugovor, a novi neće potpisati, što je i sam nedavno najavio. No, L'Equipe je sada otišao i korak dalje otkrivši da je 26-godišnji nogometaš postigao dogovor s Milanom za koji će potpisati trogodišnji ugovor.

No, budući da su i Marseille i Milan usred borbe za naslov u nacionalnim prvenstvima, očekuje se da će posao službeno biti potvrđen tek na kraju sezone.

"Rossoneri" su se bacili u potragu za lijevim braničem nakon razočaravajuće igre Luce Antoninija i Mareka Jankulovskog. Čini se da su rješenje pronašli u Taiwu koji je u subotu pogotkom donio Marseilleu pobjedu protiv Montpelliera (1-0) u finalu Liga kupa.
8-)

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 26 apr 2011, 13:45

scudetto je napisao/la:L'Equipe: Taiwo od ljeta u Milanu

Nigerijski reprezentativac Taye Taiwo napustiti će na kraju sezone redove aktualnog francuskog prvaka Marseillea i preći u Milan kao slobodan igrač, izvještava L'Equipe...

Lijevom braniču koji je prije šest godina došao na Velodrome na kraju sezone istječe ugovor, a novi neće potpisati, što je i sam nedavno najavio. No, L'Equipe je sada otišao i korak dalje otkrivši da je 26-godišnji nogometaš postigao dogovor s Milanom za koji će potpisati trogodišnji ugovor.

No, budući da su i Marseille i Milan usred borbe za naslov u nacionalnim prvenstvima, očekuje se da će posao službeno biti potvrđen tek na kraju sezone.

"Rossoneri" su se bacili u potragu za lijevim braničem nakon razočaravajuće igre Luce Antoninija i Mareka Jankulovskog. Čini se da su rješenje pronašli u Taiwu koji je u subotu pogotkom donio Marseilleu pobjedu protiv Montpelliera (1-0) u finalu Liga kupa.
8-)
ma super...nek' dodje..ja ne mogu gledat onog antoninija :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 26 apr 2011, 14:04

za taiwa i mexesa je skoro 100% a sutra je sastanak vezan za gansa ,ako sve prode kako svi ocekuju imat ce mo 55% gansa jer dolazi njegov agent (posjeduje 10% igraca) i presjednik DIS kompanije(oni posjeduju 45%) a vec smo se sa njima nacelno dog. tako da se santos na kraju nece toliko pitati i zamarati .
A na kraju god. sigurno odlaze ,janku ,papa(posudba)legro,pirlo , a upitan je i dorf koji se jako zagrijao za corihntians.a samo na pirlu cemo ustedjeti 11.5 mil

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 apr 2011, 14:21

Olympique de Marseille's Taye Taiwo agrees terms with AC Milan - report

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ms-with-ac

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 apr 2011, 16:20

robovi88 je napisao/la:Olympique de Marseille's Taye Taiwo agrees terms with AC Milan - report

ovo je super Taiwo na mjesto lijevog beka, a zamjena moze biti Emauelsen, Marek penzija Anttonini LOMACA :D ujak Fester je pokazao da je majstor za malo para dobar igrac uz Mexsesa bice super pojacanje za odbranu, jos Gansa dovesti i jos jednog prosjecnog veznog naravno (dzabe) to bi bilo to...imali bi respektabilnu ekipu za LP

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 apr 2011, 16:22

meskalin je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Olympique de Marseille's Taye Taiwo agrees terms with AC Milan - report

ovo je super Taiwo na mjesto lijevog beka, a zamjena moze biti Emauelsen, Marek penzija Anttonini LOMACA :D ujak Fester je pokazao da je majstor za malo para dobar igrac uz Mexsesa bice super pojacanje za odbranu, jos Gansa dovesti i jos jednog prosjecnog veznog naravno (dzabe) to bi bilo to...imali bi respektabilnu ekipu za LP
[youtube][/youtube]
:D fijuuuuu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 apr 2011, 16:47

JuveSissoko je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

[youtube][/youtube]
:D fijuuuuu
vidim da ima top u nozi, ali me zanima kakav je na poziciji beka??

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 apr 2011, 17:05

slabo sam ga gledao,al znam da ga je Juve htio prije dvije sezone, al bio je preskup, bolji je od onoga sto sada imate na toj poziciji,po mom nekom misljenju, dakle upgrade kako god okrenes
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 26 apr 2011, 19:35

JuveSissoko je napisao/la:

slabo sam ga gledao,al znam da ga je Juve htio prije dvije sezone, al bio je preskup, bolji je od onoga sto sada imate na toj poziciji,po mom nekom misljenju, dakle upgrade kako god okrenes
Taiwo je medju 3 najbolja odbrambena igraca u Francuskoj ligi, definitivno jedan od najboljih lijevih bekova svijeta. Igrac za veliek utakmice definitivno, dao je sve Marseilleu, vrijeme mu je za novi izazov. Ogromno pojacanje za Milan
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 apr 2011, 19:52

oni koji više prate francusku ligu i marseille kažu da taiwo nije imao bog zna kakvu sezonu. ali kako god bit će ogromno unapređenje u odnosu na antoninija koji je daleko najslabija karika u milanu. tu je i zambro koji i danas može odigrati vrhunski samo ritam srijeda vikend je previše za njega. milan zaista dugo čeka na kvalitetnog lijevog beka, vidjet ćemo je li nigerijac najzad riješenje.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 apr 2011, 19:56

baresi#6 je napisao/la:oni koji više prate francusku ligu i marseille kažu da taiwo nije imao bog zna kakvu sezonu. ali kako god bit će ogromno unapređenje u odnosu na antoninija koji je daleko najslabija karika u milanu. tu je i zambro koji i danas može odigrati vrhunski samo ritam srijeda vikend je previše za njega. milan zaista dugo čeka na kvalitetnog lijevog beka, vidjet ćemo je li nigerijac najzad riješenje.

u prav u is Barresi kakv god bolji je od Anttoninija.....najbolje deff kad se SIlva dere na Anttoninia i govori mu idi gore, ne kuzi ofside zamku LOL stvar izmisljenja 1965 godine :D

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 26 apr 2011, 20:00

Gledao sam dosta Taiwa ranijih sezona,i poprilicno je stabilan bio,zadnju tekmu sto sam gledao je bila prtoiv Man Utd. u ligi prvaka na old traffordu i bio je dobar,ima odlican jak sut i centasut tzv"kiflu"sto nama fali godinama jos od odlaska serginhna,Oddo je nabije na tribinu svaku put,mislim da ce kod nas napredovati u defanizivi,po meni odlicno rijesenje,plus dzaba doso,ajmo sad Gansa potvrditi :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 apr 2011, 20:05

nemoj mi odda 8-)
ove sezone kad je god odigrao bio je odličan i centaršutevi su mu bili kao rukom, sve sam se ibretio kad sam gledao. protiv napolija u gostima ušao s klupe i 2 puta ubacio i 2 asistencije. eno i neki dan protiv palerma u kupu bio solidan sa centaršutevima :mrgreen:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []