Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
iiiiiiiiiii opet ništa od repke
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Iako ga je "okolo kole" Robi bio najavio za ovo okupljanje, bojim se da od toga ipak nista nece biti ni ovaj put.
Prema poslj.informacijama Izet nece igrati ni u revansu protiv Benfice, a to je fakticki samo 15 dana proje Armenije!
Vidjet cemo sta Robi kaze kad objavi spisak.
Prema poslj.informacijama Izet nece igrati ni u revansu protiv Benfice, a to je fakticki samo 15 dana proje Armenije!
Vidjet cemo sta Robi kaze kad objavi spisak.
Ma nema od njega ništa ako je tako, nema šanse da ga zovne onda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U Werderu je često bio povrijeđen i kad sam se ponadao da je to daleko iza njeg on sad i u Dinamu propušta najvažnije utakmice a nije pod nekim fizičkim opterećenjem jer skoro da igra samo europske utakmice.

Baš ga je naljutio Izet sa svojim diplomatskim i profesionalnim izjavamaHajrović ima problema sa tetivom. Ne znam da li bi bio na spisku i da nije povrijeđen.

Divi jakne kod Izzy E 

Pusti jaknu. Vidi maske za telefon.DrFilgud je napisao/la:Divi jakne kod Izzy E![]()

Koja seljanstura. Tacno ga zbog nje ne treba zvati.
gucci gang, gucci gang, gucci gang
frajer se oblači ko wide receiver u američkom fudbalu porijeklom iz getta nekog hahahahahah kompleksa živote ovo 7 psihijatara ne izbi
kad selo dođe do para vol.79663
frajer se oblači ko wide receiver u američkom fudbalu porijeklom iz getta nekog hahahahahah kompleksa živote ovo 7 psihijatara ne izbi

kad selo dođe do para vol.79663
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da me ubiješ, ja ne kontam šta je na masci...TheChief je napisao/la:Pusti jaknu. Vidi maske za telefon.DrFilgud je napisao/la:Divi jakne kod Izzy E![]()
![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
pa njih dvoje ba, narcizam ili romantika, linija je tankaHankMoody je napisao/la:Da me ubiješ, ja ne kontam šta je na masci...TheChief je napisao/la:Pusti jaknu. Vidi maske za telefon.DrFilgud je napisao/la:Divi jakne kod Izzy E![]()
![]()

- Marsal
- Kontakt:
Al' kako je batre bezveze ba, ovo ja siromasan ne bih vodao i karao kamoli da imam milione 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Negdje sam procitao da ova ima vise para od njegaMarsal je napisao/la:Al' kako je batre bezveze ba, ovo ja siromasan ne bih vodao i karao kamoli da imam milione

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne moze mu se mlada porediti sa Seferovicevom.
Rame uz rame sa Georginom.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne moze ova Georgini do koljena doskocit
Jedino bosansko krilo u stanju nekoga odvesti u Francusku

https://sportsport.ba/magazin/muskarci- ... vic/311878Muškarci, učite: Leyla se pohvalila kakve manire ima Hajrović
KAĆE VIŠĆA BIT VAKAV DŽENTLEMAN?!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
MORA biti pozvan. Nema više izgovora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.