Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
real osvaja LP 

da moram reci da sam se cuo i sa taticom Perezom i rekao mi je licno da ce vam vratiti pare izgubljene na kladionici zbog Reala samo jos da proda dva dresa Ronalda i pare su vase
P.S dat cu vam ja od njeg broj na PP pa vi se dogovorite s njim oko preuzimanja novca

P.S dat cu vam ja od njeg broj na PP pa vi se dogovorite s njim oko preuzimanja novca

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Ja od tog njegovog zao nemam nista,vec ti njemu lijepo reci da nam posalje po 100 eura...pa onda nek gubi koliko hoceJameS 23 je napisao/la:jbg ljudi evo bas sam se sad cuo sa Ronaldom i kaze da mu je zao zbog poraza,a posebno mu je zao sto ste vi pali na kladionici zbog Reala i kaze da sljedeci put odigrate na Real 1 i da 100% dobijateCRNI_SA je napisao/la:ma i mene su samo oni zajebali za 80 km tuga kako sam dobar listic odigrao a bio sam 100% ubjeden u realovu pobjeduGoogle je napisao/la:Koji sam ja kreten igram 2 na real!!!
Realovci protijerajte one manekene iz ekipe!!!!!

Ako može u KM-uGoogle je napisao/la: Ja od tog njegovog zao nemam nista,vec ti njemu lijepo reci da nam posalje po 100 eura...pa onda nek gubi koliko hoceheheehhe

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
real madrid vs villareal savjet moj x2 ja cu odigrat 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- bistrikboy
- Kontakt:
Potrosili 300 miliona i imaju "rupu" na sredini,to samo neko ko navija za Real moze reci 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
e moj jarane izgleda da ti nisi pogledao dvije utakmice Reala a vec si se nasao da pametujes ovdjebistrikboy je napisao/la:Potrosili 300 miliona i imaju "rupu" na sredini,to samo neko ko navija za Real moze reci

pogledaj utakmice protiv Deportiva i Espanjola sa Guttijem,a pogledaj utakmice protiv Xereza i Lyona bez njega i sve ce ti biti jasno

Ma kakav crni Guti, fali crni Lass.JameS 23 je napisao/la:e moj jarane izgleda da ti nisi pogledao dvije utakmice Reala a vec si se nasao da pametujes ovdjebistrikboy je napisao/la:Potrosili 300 miliona i imaju "rupu" na sredini,to samo neko ko navija za Real moze reci![]()
pogledaj utakmice protiv Deportiva i Espanjola sa Guttijem,a pogledaj utakmice protiv Xereza i Lyona bez njega i sve ce ti biti jasno

REAL MADRID
naravno da i on fali to je pravi razbijac na sredini terena,ali u napadu nam nije stimalo bas iz tog razloga sto nije imao ko dati posljednji pas a to Gutti radi izvrsnoRobert@05 je napisao/la:Ma kakav crni Guti, fali crni Lass.JameS 23 je napisao/la:e moj jarane izgleda da ti nisi pogledao dvije utakmice Reala a vec si se nasao da pametujes ovdjebistrikboy je napisao/la:Potrosili 300 miliona i imaju "rupu" na sredini,to samo neko ko navija za Real moze reci![]()

Trenutno najača Francuska ekipa nije Lyon jarane, nego Bordeaux...Cescinho4 je napisao/la:Sto neki ovdje napadaju Real ko da su izgubili od Zelje a ne od trenutno najjace Francuske ekipe...
kazem opet ljudi koji ne gledaju jedva dvije utakmice Reala u sezoni(i to one protiv Barce) dodju pametovati,a nemaju pojma koliko za Real znace Gutti i Lasspaja_patak je napisao/la:ej ekipa koja potrosi tolike pare dovede kaku, benzemu, ronalda, xabija i na kraju se vade da su zbog izostanka matorog gutija koji je u 2 sezone odigrao 2 dobre utakmice hahaha

Jarane, pusti ti ove provokatore koji jedva čekaju da jedan tim izgubi da ga dođu ovdje kritikovat i iživljavat se na tastaturi...
Cuj Guti AHAHHAHAHA
do neki dan 95 % navijaca Reala je molilo Boga da on ode sto prije iz Reala , sad odjednom povodom 2 asistencije koje je odigrao protiv iance sjajnih ekipa poput malage ili Deportiva koje nisu ni Slina od Lyona on kaze da je on prevaga ! Vi ste smjesni sa tim stavom , pomirite se da vam ekipa nije bozanstvena nego previse napucana imenima koja imaju nabijenu cjenu a ne vriejde ni pola njihovih milioncica ! Cast naravno izuzecima !
Lass da je igrao ovu tekmu vi bi primili jos 2 gola minimalno iz prekida ! On je patuljak , koji se nebi mogao gurati sa grdosijama iz Lyona , i ovako su vam svaki prekid napravili belaj pred golom sa Lassom bi vam zabijali svaki prekid ovako je Mohamedu nesto mogao !
btw: sta je sa Lassom sto nije igrao , kad bi mogao igrati ?
do neki dan 95 % navijaca Reala je molilo Boga da on ode sto prije iz Reala , sad odjednom povodom 2 asistencije koje je odigrao protiv iance sjajnih ekipa poput malage ili Deportiva koje nisu ni Slina od Lyona on kaze da je on prevaga ! Vi ste smjesni sa tim stavom , pomirite se da vam ekipa nije bozanstvena nego previse napucana imenima koja imaju nabijenu cjenu a ne vriejde ni pola njihovih milioncica ! Cast naravno izuzecima !
Lass da je igrao ovu tekmu vi bi primili jos 2 gola minimalno iz prekida ! On je patuljak , koji se nebi mogao gurati sa grdosijama iz Lyona , i ovako su vam svaki prekid napravili belaj pred golom sa Lassom bi vam zabijali svaki prekid ovako je Mohamedu nesto mogao !
btw: sta je sa Lassom sto nije igrao , kad bi mogao igrati ?
- moustapha
- Kontakt:
@Andres,
Nije tacno da je 95% navijaca molilo boga da on ode. Samo je @fabio bio taj koji bio za njegov odlazak, a ostali ne da su bili za njegov ostanak, nego su trazili priliku da zaigra u prvom timu i pored zdravih ostalih igraca.
Greske koje je u prvom mandatu ponavljao Perez, nastavlja u ovom. On zeli da u timu igraju imena, zvijezde, a s takvim predsjednikom nema mjesta Gutiju, koji je vrhunski vezni igrac, barem u ovom trenutku. U tom je svom ludilu prodao i Robbena i Makelelea i bog zna koliko vaznih igraca, koji nisu bili dovoljno velika imena.
Valjda je sada jasno, da novac ne donosi titlue. Mnogo vise truda i znanja mora biti ulozeno da bi se napravila velika ekipa.
Nije tacno da je 95% navijaca molilo boga da on ode. Samo je @fabio bio taj koji bio za njegov odlazak, a ostali ne da su bili za njegov ostanak, nego su trazili priliku da zaigra u prvom timu i pored zdravih ostalih igraca.
Greske koje je u prvom mandatu ponavljao Perez, nastavlja u ovom. On zeli da u timu igraju imena, zvijezde, a s takvim predsjednikom nema mjesta Gutiju, koji je vrhunski vezni igrac, barem u ovom trenutku. U tom je svom ludilu prodao i Robbena i Makelelea i bog zna koliko vaznih igraca, koji nisu bili dovoljno velika imena.
Valjda je sada jasno, da novac ne donosi titlue. Mnogo vise truda i znanja mora biti ulozeno da bi se napravila velika ekipa.
#divovi
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ekipa od 500 miliona eura izgubi od 4. ekipe francuskog prvenstva, iako imaju još uvijek realnu šansu da prođu dalje već sad je jasno da sa takvom politikom kupovanja precjenjenih zvijezda nema rezultata
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Nista mi draze ne bi bilo nego da ih Lyon izbaci i da ovaj tim Reala nikad nista ne osvoji. Steta bi bila za sjajne igrace koji su po meni pogrijesili sto su obukli njihov dres, prvenstveno mislim na Kaku i Ronalda. Ali kako se drugacije postaviti prema timu koji na silu hoce nesto? Vjerovatno ce proci Lyon i mogli bi otici daleko ako im se poslozi dobar zrijeb, ali zelim im sto jacu prepreku u daljem takmicenju. United/Milan ili Chelsea/Inter bi bilo izvrsno za mene.tony-mortale je napisao/la:ekipa od 500 miliona eura izgubi od 4. ekipe francuskog prvenstva, iako imaju još uvijek realnu šansu da prođu dalje već sad je jasno da sa takvom politikom kupovanja precjenjenih zvijezda nema rezultata
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Problem kod Reala lezi da nije sve u napadu vec da ekipa treba da ima i odbranu.
I uvjek prilkom trosenja zaborave na tu cinjenicu.
Epilog zaeban
I uvjek prilkom trosenja zaborave na tu cinjenicu.
Epilog zaeban

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- _forzamilan_
- Kontakt:
zar vi mislite da real nije u stanju da pred domaćim navijačima razmontira francuze? pa pobogu nedavno je jedan montpelier razvalio lyona na gerlandu, što to ne bi i real sa svim ovim igračima kod kuće? ja tipujem na siguran prolaz reala.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Jedan Montpelier_forzamilan_ je napisao/la:zar vi mislite da real nije u stanju da pred domaćim navijačima razmontira francuze? pa pobogu nedavno je jedan montpelier razvalio lyona na gerlandu, što to ne bi i real sa svim ovim igračima kod kuće? ja tipujem na siguran prolaz reala.

Neka Milan gleda svoj problem,cemer i jad.Hem dom penzionera,hem nemogu cestito igraca kupiti u zadnjih tri cetiri godine.
Za Lyon se sa ovakvom igrom netreba sekirati.
I plus tako su tjesili Real nakon one blamaze protiv cetvtoligasa u kupu pa opet nista ne napravi.
Real lyon docekuje bez odbrane sto povrede,sto dupli zuti.A i prva postava defanzive im je bilo zlo,kakvo je tek sad.
I Laktasi bi se mogli okoristiti

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jedini covjek koji je odmah sinoc bio ovde na forumu, bez obzira na poraz Reala. Svaka cast!JameS 23 je napisao/la:neam namjeru da provociram,al drago mi je da ste izgubili
Gdje li su oni silni simpatizeri Reala koji su jedva docekali da pisu ovde a i na pdf-u o Barsi kad je ista izgubila od Atletica? Ne izlaze iz rupa nikako ..

Pa nije poraz od Lyona smak svijeta pa da niko nista ne pise! Kao da se to bez problema ne moze nadoknaditi na Bernabeu! Ja jos uvjek dajem vece sanse Realu nego Lyonu i ako, iskreno, navijam da prodju francuzi.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.