Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ljudi dosli, ginuli i uzeli bodove ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Hurtica i Kostica seljacine nabijem na onu stvar. Daju izjave samo kada uzmu bodove. Kada ne samo pobjegnu u svlacionice ..
Kako ovi treneri malih ekipa i pored poraza uvijek dodju i izjave te naprave osvrt.
Kako ovi treneri malih ekipa i pored poraza uvijek dodju i izjave te naprave osvrt.
Kakvo nepostivanje kolege trenera,protivnicke ekipe i novinara.smradovi obojicatuzlak1987 je napisao/la:A Hurtica i Kostica seljacine nabijem na onu stvar. Daju izjave samo kada uzmu bodove. Kada ne samo pobjegnu u svlacionice ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Basic veliki gospodin 
Hurtic i Kostic fakat bezmudi, fuj
Hurtic i Kostic fakat bezmudi, fuj
Nad tobom sunce najljepše sja
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sarajevski fudbal je dotakao dno zahvaljujuci kladionicama ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- UltrasNotRed
- Kontakt:
To moze znaciti da Tan i Zelju vodi?Hrasno1921 je napisao/la:Sarajevski fudbal je dotakao dno zahvaljujuci kladionicama ...
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Novi Sarajevsko derbi-novi treneri
Ajmo Jovo na novo.....
Ajmo Jovo na novo.....
lezVe do bagro
- JohnCleese
- Kontakt:
Cekamo video navijanja iz svlacionice Metaleghea 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Mladost zasad najvece iznenadjenje
Rahimic radi odlican posao!
lezVe do bagro
Cuo sam od neki ljudi da preuzima Velez slijedece sezone.dzelllo je napisao/la:Mladost zasad najvece iznenadjenje
Kazu da je to gotova stvar vec.
Cuo sam i ja slicnu pricu,ali ne vjerujem dok ne vidimTNT je napisao/la:Cuo sam od neki ljudi da preuzima Velez slijedece sezone.dzelllo je napisao/la:Mladost zasad najvece iznenadjenje
lezVe do bagro
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Od koga god si cuo pogrešno si čuo. De malo razmisli: Ja Ibru dobro poznajem i ono što on mrzi iznad svega je miješanje u posao u bosanski papanluk. Zbog toga je bukvalno pobjegao u Švicarsku. U Mladost je došao samo jer poznaje Mensura Musiju i zna da kod ovog tog nema. Mensur mu je dao funkciju menadžera, jedini je u BiH s tom ulogom u klubu. Husref vjerovatno jedini uz Ibru nisam siguran. On dovodi pojačanja, on otpušta igrače koji mu ne odgovaraju, on kažnjava i nagrađuje. I ako je sve tako da ode u Velez gdje se ne zna ko pije a ko plaća? I na sve to da ostavi Mladost koja je projekat koji traje i trajat će i budi siguran da će uskoro Mladost biti u borbi za evropu. Ne kažem da će biti u evropi ali u borbi sigurno. I pored svega toga da ide u Velez???TNT je napisao/la:Cuo sam od neki ljudi da preuzima Velez slijedece sezone.dzelllo je napisao/la:Mladost zasad najvece iznenadjenje
Ima li to ikakvog smisla svega ti?
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Neznam koliko si upucen ali na jugu su zapuhali neki drugi vjetrovi.Addict je napisao/la:Od koga god si cuo pogrešno si čuo. De malo razmisli: Ja Ibru dobro poznajem i ono što on mrzi iznad svega je miješanje u posao u bosanski papanluk. Zbog toga je bukvalno pobjegao u Švicarsku. U Mladost je došao samo jer poznaje Mensura Musiju i zna da kod ovog tog nema. Mensur mu je dao funkciju menadžera, jedini je u BiH s tom ulogom u klubu. Husref vjerovatno jedini uz Ibru nisam siguran. On dovodi pojačanja, on otpušta igrače koji mu ne odgovaraju, on kažnjava i nagrađuje. I ako je sve tako da ode u Velez gdje se ne zna ko pije a ko plaća? I na sve to da ostavi Mladost koja je projekat koji traje i trajat će i budi siguran da će uskoro Mladost biti u borbi za evropu. Ne kažem da će biti u evropi ali u borbi sigurno. I pored svega toga da ide u Velez???TNT je napisao/la:Cuo sam od neki ljudi da preuzima Velez slijedece sezone.dzelllo je napisao/la:Mladost zasad najvece iznenadjenje
Nema tu nikakve veze Mladost i stanje u istom klubu.
Ako sve bude kako se planiralo eto Ibre pjeske iz Doboja.
Opet kazem tu uopste nije vazno kakvo je stanje i njegova uloga u Mladosti.
Dobar je Ibro ako se odluci za to zelim mu puno srece sa nama (Mladost) je odradio odlicno svoj posao, sad za sad.TNT je napisao/la:Cuo sam od neki ljudi da preuzima Velez slijedece sezone.dzelllo je napisao/la:Mladost zasad najvece iznenadjenje
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma brate široki mu putevi, mi smo mu zahvalni. Ali ja ti kažem da nema šanse. Čuo sam, koliko istine ima ne znam ali sam čuo da je odbio Želju.TNT je napisao/la:Neznam koliko si upucen ali na jugu su zapuhali neki drugi vjetrovi.Addict je napisao/la:Od koga god si cuo pogrešno si čuo. De malo razmisli: Ja Ibru dobro poznajem i ono što on mrzi iznad svega je miješanje u posao u bosanski papanluk. Zbog toga je bukvalno pobjegao u Švicarsku. U Mladost je došao samo jer poznaje Mensura Musiju i zna da kod ovog tog nema. Mensur mu je dao funkciju menadžera, jedini je u BiH s tom ulogom u klubu. Husref vjerovatno jedini uz Ibru nisam siguran. On dovodi pojačanja, on otpušta igrače koji mu ne odgovaraju, on kažnjava i nagrađuje. I ako je sve tako da ode u Velez gdje se ne zna ko pije a ko plaća? I na sve to da ostavi Mladost koja je projekat koji traje i trajat će i budi siguran da će uskoro Mladost biti u borbi za evropu. Ne kažem da će biti u evropi ali u borbi sigurno. I pored svega toga da ide u Velez???TNT je napisao/la: Cuo sam od neki ljudi da preuzima Velez slijedece sezone.
Nema tu nikakve veze Mladost i stanje u istom klubu.
Ako sve bude kako se planiralo eto Ibre pjeske iz Doboja.
Opet kazem tu uopste nije vazno kakvo je stanje i njegova uloga u Mladosti.
-
GradKamena1
- Kontakt:
Ja mislim da smo mi i Tuzlaci jako bezobrazni,trebali bi neku zajednicku zahvalnicu uputit Sa,Ze,i Sirokom sto se eo vec dvije sezone trude da im budemo sto dalje bodovno,i da mirno plovimo kroz prvenstvo !
Pa nije mu Željezničar isti kao Velež, valjda znaš da je on bivši igrač i trener Rodjenih i tako dio Veleža.
@gradkamena isto kao što su oni nama slali zahvalnice kad smo mi bili u qurcu
Nije ništa novo da su dvije ozbiljne ekipe u ligi, samo to sada nije nijedna ekipa iz Sarajeva pa se stvara veća buka.
@gradkamena isto kao što su oni nama slali zahvalnice kad smo mi bili u qurcu
Nad tobom sunce najljepše sja
Nakon 6 kola samo Zrinjski i mi imamo vise od 50% uspjesnosti 
Jedan grad, jedna ljubav!
Liga gdje je sve moguce. Nezamislivo prije 10-tak godina
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
J e b e n a će ovo sezona bit...a i strašna... Vec sam prezadovoljan desavanjima i iznenađenjima... Svega ce ovdje bit.... Možda nemamo Dinamo, rijeku i zvezdu al je liga prezanimljiva
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.