Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

suhi
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la suhi » 16 jan 2014, 11:13

Nisam ja premlad ,te 97 sam nekad i poceo pratiti,tad sam bio premlad :mrgreen:

Nakon brke real nije imao trenera kojem je dato vremena da nesto uradi,i zato i nije bilo rezultata.

Real 12 godina pokusava kupiti decimu s tim sto kupuje precijenjenje i preplacenje igrace.

Pored toga sto su dovodili debilne trener,i kad nadju normalnog ne daju mu vrijeme. ( cappelo 1 sezona,pelegrini 1 sezona, mou 3 sezone,uz jednu sezonu pobuna razmazenih igraca)

Carlo isto ako sad ne osvoji lpa isto moze ocekivati otkaz dogodine .

To ne pije vode vec godinama,a i dalje se isto radi. Jedna borusija ciji igraci su vrijedili 30M dodje do finala, dovoljno govori i politici i rezultatima.

Treneru moras dati vrijeme i pravo da radi sta hoce ako hoces rezultate ,Mou je jedini bio na pravom putu,al opet nekome ne pase. Ni na Menageru ne mozes preuzeti tim prodati pola igraca , dovesti pola i osvojiti sve,kamoli u stvarnosti.

Patetiko ti je primjer skupine srednjih igraca s trenerom koji ima autoritet i koji je vodja kako daje rezultate.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 16 jan 2014, 12:02

Manchester United and Real Madrid have both made bids for Borussia Dortmund playmaker Ilkay Gundogan, according to reports in Germany. An offer of €30 million [£25m] could be enough to sign the player, whose contract expires in 2015.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 jan 2014, 12:04

Jest , da nema "slucaja Sahin" to bi i bilo mozda tacno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 16 jan 2014, 12:08

SEGÚN PUBLICA ESTE JUEVES 'LA GAZZETTA DELLO SPORT'
Inter y Juventus preparan
13 millones por Morata

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 jan 2014, 12:10

odmah prodati, odmah dok nisu skontali o kakvoj se panjini radi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 jan 2014, 15:32

suhi je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ,pelegrini je dobar trener bio,tu sezonu je u real doslo 10 igraca ,a otislo 15.

Perezova filozofija unistava real odavno
Nek i ti napišeš šta pametno :mrgreen:
suhi je napisao/la:Mou je jedini bio na pravom putu,al opet nekome ne pase.
Mourinho nikad nije bio na pravom putu.Real Madrid je kraljevski klub ne može ga ganci poput Mourinha voditi.U zadnjih 15 godina jedino je možda Fabio imao slobodu kao Mourinho.

Pelle je bio prava osoba da vodi ovu ekipu.Za razliku od nekih nije se brukao protiv Barce,a i Ronaldo mu je bio povrijeđen određeno vrijeme pa je opet uzeo 96 bodova.S ekipom koju nije birao.Jah i igrao je lijepo.Napraviće od Citya strašnu ekipu ako bude imao dovoljno vremena.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 16 jan 2014, 16:43

Baš tako, Pellegrini se nije brukao protiv Barcelone, ali je u dvije utakmice oba puta poražen a nije im zabio nijedan gol. Ne želim osporavati njegov učinak, činjenica je da je najefikasniji trener u historiji kluba barem kada govorimo o pobjedama, i da je imao sasvim nov tim koji je trebalo uklopiti, ali ne treba osporavati ni Mourinhov učinak u Realu.

Pelle se nije brukao protiv Barce (mada jes ako ćemo realno), ali ga je zato iz Cope izbacio trećeligaš i veća je sramota kad ti Alcorcon utrpa četiri komada nego Barca pet, i to bez da imaš ijednu šansu izuzev Ruudove stative. I još u uzvratu im zabijaš jedini gol 10 minuta prije kraja... A na to sve kiksaš i obje utakmice osmine finala Lige prvaka protiv malog Lyona.

I ta glupa priča o tome kako je imao ekipu koju nije sam birao je preglupa. Kud ćeš bolje od pojačanja poput Ronalda, Kake, Benzeme i Alonsa? To bi svaki trener odmah potpisao da ima u svojoj ekipi.

Mnogi su ovdje tvrdili kako je Pelle skroz limitiran od strane kluba, kazavši kako ni pomoćnike nije sam mogao birati, što je krajnje smiješna tvrdnja.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 16 jan 2014, 16:54

Mou je bio jedini trener koji se pitao u vezi svega u realu,prvi koji je dovodio igrace koje on hoce.

I dok je bilo po Mourinhovom sve ,real je imao uspjeha ,prva sezona kup ,napokon dobio barcu,dokazao igracima da mogu. polufinale protiv barce koje smo spusili zbog mulca pepea

Druga sezona oborio sve moguce rekorde u ligi ,igrao nogomet kakav real nije igrao godinama . Ispali u polufinalu na penale nesretno .

Treca sezona ,pobune i kraj price,raspad sistema ,koje je perez iskoristio da preuzme ponovo ovlasti kakve on hoce,i doveo je 3 igraca za 160M koja flopaju od pocetka sezone. Ko misli da ih je ancelloti htio vara se.

Mozete mrziti moua zbog ponasanja i sl.,al covjek ima metode za uspjeh i to ne moze niko osporiti,i Mata je u chelseau imo 20 golova i 40 asis proslu godinu pa sjedi na klupi,sto ,zato sto je u losoj formi i postoje igraci koji su u boljoj formi i kraj price.Al navijaci ne zvizde zbog toga nego skandiraju jose mourinho svaku utakmicu 90min. Dok realove razmazene picke na tribinama navijaju 2 utakmice u sezoni.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 16 jan 2014, 17:44

Pellegrinija je izbacio yebeni treceligaš , uz to ga dobro naprašio, četvrtfinale LP vidio nije al' bitno je da se nije brukao protiv Barce. Izgubio je obe tekme, gola nije dao, al' se nije brukao.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 jan 2014, 17:52

kakav crni pellegrini ljudi, daj malo se uozbiljite :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 jan 2014, 18:08

slika
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 16 jan 2014, 18:14

Zaboravio sam naglasiti kako je taj inžinjer za kojeg LBJ tvrdi da je pravi čovjek za Real, u grupnoj fazi protiv Milana kiksao u obje utakmice, tačnije kod kuće je izgubio a u gostima nekako uspio izvući 1:1. Osim ako mu je veliko opravdanje za te kikseve Cristiano Ronaldo i njegova povreda, ne vidim načina kako da kažem da je Inžinjer pravi čovjek za Real.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 16 jan 2014, 18:51

slika

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 jan 2014, 21:34

E yebeš više i Ozila.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 16 jan 2014, 21:35

Malo off topica

Arsenal's fixtures from Feb 8th to April 5th:

Liverpool A
Man United H
Bayern H
Bayern A
Totenham A
Chelsea A
Man City H
Everton A

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 jan 2014, 21:56

madridist je napisao/la:E yebeš više i Ozila.
+1 kad je odlazio bilo mi je krivo,al sad komotno mogu reci ko mu J**+ mater.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 16 jan 2014, 22:18

Pa Ozil je i sam rekao da bi besplatno igrao za Arsenal. Nema razloga sputavati momka ka ostvarenju njegova sna i sljedjenju filozofskih tekovina zivota.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 jan 2014, 10:14

El Madrid quiere a Alberto Moreno para suplir a Coentrao

Invazija spanjolaca se nastavlja

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 jan 2014, 11:40

slika
Sa zakašnjenjem sretan rodjendan AA.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 17 jan 2014, 12:12

Ako su znali da će prodati Coentraa, trebali su prije Benfice ugrabiti onog Siqueiru iz Granade što se ranije povezivao s nama i Barcom. Možda na kraju Fabio neće ni otići, spominjali su odlazak na ljeto, sad u januaru i na kraju ništa od toga.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.