English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Neočekivan kiks.Chelsea obje utakmice sa Citijem jako dobar.Poketino se od 65 min baš povukao i može biti sretan s ovim bodom , da je nastavio igrati kao 1 poluvrijeme , dobili bi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- JayCatwright
- Kontakt:
Erling Haaland scored 0 goals from 1.82(xG) against Chelsea.
Malo te euforija opucala zvog ovog remija Citya.
Lijepo bi bilo da neko drugi uzme titulu. Arsenal recimo.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
Naći će put do chokea Arsenal na proljeće, kao i svake sezone.
Klasika
Ma jaro kakva euforija, ja sam pao zbog cityja jer sam za razliku od Zaniola stavio da ce dobiti 2 razlike bar, izvalise me za pare, a neka nam i Arsenal tu, sto je gusce bice bolje.Judd je napisao/la: ↑17 feb 2024, 20:54Malo te euforija opucala zvog ovog remija Citya.
Lijepo bi bilo da neko drugi uzme titulu. Arsenal recimo.
CPOJ
oboriye me na kladzari
imal ko cvaju da posalje da se cupnem
vracam 23
fala lijepo jebbem celsi do kraja zivota ciganski
imal ko cvaju da posalje da se cupnem
vracam 23
fala lijepo jebbem celsi do kraja zivota ciganski
- JayCatwright
- Kontakt:
City i Liverpool jedino mogu do kraja izdrzat ovakakav tempo i mislim da ce opet bit u bod-dva na kraju. Mozda Liverpool ima vise motiva radi odlaska Kloppa.
samo nek araenal ne uzme tj nece ni uzet jer su nesposobni isto ko katalnska kurvetina sto jrade po spaniji ove male klubice vigo seltu saragosu i ostale
siti uzima opet ide sad 400 pobjeda zaredomm
Sjebat će nas tanka klupa i povrede , a ne Evropska liga ili FA Cup.Carabao je svakako finale ostalo ,tu je sve otvoreno.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Nemoj se degradirati tako da odgovaraš ovome.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Nemamo mi tanks klupu toliko. Ali ovo sto treba da ulazi sa klupe mora sad igrati svaku utakmicu zbog povreda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Valjda dignu malo kvotu protiv brentforda jer su sad kiksali pa mozda william hill ponudi vise za sitijevu pobjedu, al opet cu ponoviti Liverpool, Arsenal i City pa mora jednom proci.
CPOJ
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
nemoj to igratqaa18 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 21:23Valjda dignu malo kvotu protiv brentforda jer su sad kiksali pa mozda william hill ponudi vise za sitijevu pobjedu, al opet cu ponoviti Liverpool, Arsenal i City pa mora jednom proci.
arsenal kiksira mozda i siti opet
i ja sam se iznerviro veruj popado sam ev cupam se na lajvu kontam uzet od matere makar cenera ujutru da se cupam
Ovo je fakat ludo da nije bio penal iako ne bi imalo ikakvog znacaja na kraju, a i Liverpulu cist penal nije sviran na drugoj strani
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.