Mislim da naši momci opet idu u Međugorje na pripreme...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Stranica na fejsbuku je odlična,samo je treba verifikovati kao sarajevski timovi,naravno uz dogovor sa našim iz kluba,samo treba potegnuti prvi potez odn.riječ o tome 
Pobjeda je bolja od orgazma!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ako uspije ovo sto neko planira da okupi taj web tim koji se napraviti nasu televviziju bilo bi super ...cini mi se da je Velez to nekad imao i da su ih finansirali ljudi odavdje iz USA...napravis tako nestoo i snimas utakmicu i pustas je live ..naravno svako ko zeli da gleda mora uplatiti recimo 5km, 5$ ili eura zavisno gdje se ko nalazi ..to ti odmah dodje kao da si napunio stadion ebiga ..neka za pocetak gleda 200 ljudi tekmu iz dijaspore odlicno dok se to ne prosiri
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
mislim da je UG spominjalo live streaming, ispravite me ako griješim
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nema od volonterizma nista..dok klub ne prihvati ideju da treba da zaposli osobu zaduzenu za to, sve ce biti kratkog daha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:mislim da je UG spominjalo live streaming, ispravite me ako griješim
pa tako nesto da i treba ..ebiga neka se naplacuje 5km ko zeli gledati, 5 dolara kazem nebitno..sto se mene tice za mene i za dijasporu neka bude i skuplje ja cu gledat nije bitna cijena ..samo da i to ide u korist slobode i naravno ljudi koji ce dobijati platu od toga sto rade taj posao da ne mora sve Sloboda to placati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
problem je dozivljaj marketinga kakav ovi nasi imaju u upravi..za njih taj bilbord nije marketing, nego 1000 maraka (ili nebitno koliko vec) troska..za njih je marketing nesto sto ce odmah donijeti pare u kasu...eventualno da se proda baner na stadionu, dresu i to je to..sticem ogroman dojam da ne shvataju da prezentacija donosi lovu i kako treba da izgleda marketing, nego samo ih zanima procenat povrata koji taj "marketing" generira..a bilbord , sloboda tv itd itd njima u glavi ne generiraju nikakav brzi prihod
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Čudi me da Azmir nije našao nekoga da radi na tom pitanju marketinga (mada, isto ko da sam ga čuo na nekoj izjavi da će kao naći nekoga, ili mi se učinilo
), ipak je on svjetski čovjek i zna šta marketing znači i koliko doprinosi pogotovo u svijetu sporta.
Iza fudbalera Slobode je pet prijateljskih utakmica u kojim su ostvarili tri pobjede i dva remija.
U srijedu će Tuzlaci ponovo put Međugorja gdje će 13. februara igrati sa Željezničarom, a potom sa Ljubuškim i 21. februara sa Sarajevom.
„Imamo još tri sedmice do prvenstva i nastojat ćemo popraviti fizičku spremu i malo bolje igrati.Listu pojačanja nismo zaključili, vidjelo se u utakmici sa Bratstvom da nam je klupa „tanka“. Htjeli mi to ili ne ekipa će se mijenjati kroz prvenstvo što zbog povreda, što zbog kartona“, kaže Husref Musemić, trener Slobode.
Sloboda je u zimskoj pauzi pored Musemića angažovala i sedam novih igrača, ali ih je isto toliko i napustilo Tušanj.
U srijedu će Tuzlaci ponovo put Međugorja gdje će 13. februara igrati sa Željezničarom, a potom sa Ljubuškim i 21. februara sa Sarajevom.
„Imamo još tri sedmice do prvenstva i nastojat ćemo popraviti fizičku spremu i malo bolje igrati.Listu pojačanja nismo zaključili, vidjelo se u utakmici sa Bratstvom da nam je klupa „tanka“. Htjeli mi to ili ne ekipa će se mijenjati kroz prvenstvo što zbog povreda, što zbog kartona“, kaže Husref Musemić, trener Slobode.
Sloboda je u zimskoj pauzi pored Musemića angažovala i sedam novih igrača, ali ih je isto toliko i napustilo Tušanj.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nije moguce da neko ne moze da svari da je u fudbalu 21. vijeka stavka broj 1 MARKETING
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ocekivana izjava, ovi iz jesenjeg dijela ni za klupe nisu, jbt. sta smo mi gledali jesenas.wobly92 je napisao/la:Iza fudbalera Slobode je pet prijateljskih utakmica u kojim su ostvarili tri pobjede i dva remija.
Ne bi ja reko da tako misli Azmir. Ipak on zna sta znaci marketing, fan shopovi u modernom svijetu sporta jer zivi u Americi. Jednostavno covjek dize klub ne sa nule vec iz minusa a tu ne mislim samo na finansijski aspekt.ultrasstyle_tz je napisao/la:problem je dozivljaj marketinga kakav ovi nasi imaju u upravi..za njih taj bilbord nije marketing, nego 1000 maraka (ili nebitno koliko vec) troska..za njih je marketing nesto sto ce odmah donijeti pare u kasu...eventualno da se proda baner na stadionu, dresu i to je to..sticem ogroman dojam da ne shvataju da prezentacija donosi lovu i kako treba da izgleda marketing, nego samo ih zanima procenat povrata koji taj "marketing" generira..a bilbord , sloboda tv itd itd njima u glavi ne generiraju nikakav brzi prihod
Sve to treba vremena da podigne na noge. Usporedimo sam da Sarajevo ima zamjenika sportskog direktora dok mi nemamo ni tog prvog a znamo sta je posao tog covjeka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jel sutra ukrcavanje u bus 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Aha, danas oko 9h bi trebali krenuti.staragarda je napisao/la:jel sutra ukrcavanje u bus
Jedan grad, jedna ljubav!
U proljetnom dijelu smo osam puta svrstani u derbi kola
sto znaci da cemo gledat na tv-u Slobodu u gostujucim utakmicama....a dvije pod reflektorima igramo Celik i Siroki.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
intercontinental
- Kontakt:
17. kolo protiv Čelika će biti 100 % prenos,sve zavisi u kojem terminu će se igrati,ako se bude igralo pod reflektorima prenosit će Arena.emirzlaTu je napisao/la:U proljetnom dijelu smo osam puta svrstani u derbi kolasto znaci da cemo gledat na tv-u Slobodu u gostujucim utakmicama....a dvije pod reflektorima igramo Celik i Siroki.
19. kolo protiv Širokog ista stvar,ako bude pod reflektorima onda arena prenosi
21.kolo protiv Zrinjskog,to bi mogao prenositi BHT1
23. kolo protiv Željezničara će sigurno biti prenos,samo je pitanje gdje,da li na Areni,ili na onom kanalu Moje TV,a moguće i na FTV.
Možda čak i 28 kolo bude prenosio BHT 1 protiv Veleža u Vrapčićima.
i onda zadnje kolo siguran sam da će biti prenos protiv Sarajeva,samo pitanje je na kojem programu..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Vjerovatno ce i domaca sa Borcem bit na tv...samo me pozitivno iznenadilo koliko ce puta bit prenos Slobode.intercontinental je napisao/la:17. kolo protiv Čelika će biti 100 % prenos,sve zavisi u kojem terminu će se igrati,ako se bude igralo pod reflektorima prenosit će Arena.emirzlaTu je napisao/la:U proljetnom dijelu smo osam puta svrstani u derbi kolasto znaci da cemo gledat na tv-u Slobodu u gostujucim utakmicama....a dvije pod reflektorima igramo Celik i Siroki.
23. kolo protiv Željezničara će sigurno biti prenos,samo je pitanje gdje,da li na Areni,ili na onom kanalu Moje TV,a moguće i na FTV.
i onda zadnje kolo siguran sam da će biti prenos protiv Sarajeva,samo pitanje je na kojem programu..
Zlatan Nalić sin tuzlanski
sloboda72 je napisao/la:MIROSLAVU ĆIRI BLAŽEVIĆU SRETAN 80. ROĐENDAN !
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
intercontinental
- Kontakt:
Domaće utakmice ne brojim,podrazumijeva se da se gleda na TušnjuemirzlaTu je napisao/la:Vjerovatno ce i domaca sa Borcem bit na tv...samo me pozitivno iznenadilo koliko ce puta bit prenos Slobode.intercontinental je napisao/la:17. kolo protiv Čelika će biti 100 % prenos,sve zavisi u kojem terminu će se igrati,ako se bude igralo pod reflektorima prenosit će Arena.emirzlaTu je napisao/la:U proljetnom dijelu smo osam puta svrstani u derbi kolasto znaci da cemo gledat na tv-u Slobodu u gostujucim utakmicama....a dvije pod reflektorima igramo Celik i Siroki.
u transu pjesma nek zagrmi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.