19vendetta87 je napisao/la: ↑07 jun 2025, 11:38
Super za njega onda. Novak je hinja koji je par puta indirektno spomenuo RS kao drzavu, s obzirom na to on jos ima i solidan respekt u Bosni.
Sutra da Dzumhur kaze "Republika Kosovo" u nekoj izjavi, dobio na stotine psovki u komentarima i zabranu ulaska u Srbiju.
sve i da jeste tako (a nije jer je nole uvjek respektovao sve i izjavljivao da mu je zao raspade juge i da se nada da cemo nekada mozda svi opet biti skupa, znam da cete to protumaciti kao agresorsko misljenje ali nije tako nego covjek stvarno misli da smo bratski narodi) kakve to ima veze sa onim sto je napravio na terenu? covjek drzi sve najvaznije regorde i to veoma uvjerljivo! 24 slema, 8 sampionskih sezona, 428 sedmica na vrhu uprkos svim preprekama i podmetanjima. veci je od feda i rafe u svakoj kategoriji velikih turnira: slemovi 24 uz 3 slema karijere i nole-slem, WTF 7, mastersi 40 uz 2 zlatna mastersa, OI zlato i bronza. sto se tice dominacije, ima rekord od 16950 poena (po sadasnjem 17110 a siner ima jedva preko 10K dok raz nema ni 9K trenutno), najbolji W% ikada! pozitivan h2h sa svim glavnim rivalima. to su brojke koje sve da je i najgori covjek na planeti se ne mogu osporiti. in tennis love means nothing!
tolika mrznja prema ubjedljivo najvecem teniseru i jednim od najvecih sportista ikada i toliko slavlje i navijanje za najvecu sremotu sadasnjeg sporta, covjeka koji 2 puta pada na dopingu da bi mu se nakon godinu dana (u kojoj je mogao nesmetano da igra) izmuljala 3 mjeseca nekakve nazovi kazne u periodu izmedju slema i mastersa kod kuce! po meni nerazumljivo. i zao mi je sto je to tako. prvenstveno vas mi je zao. jer vase misljenje nece odvaditi niti grama od noletove velicine ali mnogo govori o vama samima! bas kao i konstantno vrijedjanje mene jer eto navijam za noleta ili jokica i mislim da su ono sta i jesu u sportskim okvirima!