Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Kiksnuo je protiv Galate kod kuće ove sezone, loše je odigrao protiv Čelzija 2:2 u gostima i sećam se protiv Đenove 3:1 nešto je zajebao, to na prvu loptu. Msm nije on sada Rio Ferdinand iz najboljih dana, ali za tri sata od čoveka napraviše krš. Zna Bonući baš da kiksne, ali daleko od lošeg igrača kakvog ga vi predstavljate.
Sad neko reče da ne igramo sa tri ne bi video terena, video bi u rotaciji sigurno, samo što taj igrač koga priželjukuju pojedini u igri umesto njega, Ogbona koji isto tako pristojan igrač, ali trenutno može da briše kopačke Bonućiju, ne bi video dres Juventusa nikada jer nam ne bi trebao još jedan igrač za rotaciju pošto bi automatski koristili jednog štopera manje.
Napraviše ljudi od ovog ispadanja našeg i slobodno rečeno bruke smak sveta, propast kluba i ništa manje lige, a to je meni površno gledanje, eto Junajted je pre par sezona sa sve SAF*om na klupi ispao iz grupe isto tako više nego smešne u kojoj je on čak imao ulogu Real Madrida u našoj, dakle prvi favorit i nikom ništa, ispao Čelzi prošle godine, iz grupe, prvak Evrope, ispao Siti isto prvak PL itd. itd. Desilo se, namestilo se, morali smo i mogli bolje, šta je tu je uzdignute glave napred...
I da pominju se neki minusi ovde od 30 miliona, čitao sam negde da ukoliko uzmemo LE taj minus u odnosu na prošlu sezonu svešće se na 5 miliona.
Sad neko reče da ne igramo sa tri ne bi video terena, video bi u rotaciji sigurno, samo što taj igrač koga priželjukuju pojedini u igri umesto njega, Ogbona koji isto tako pristojan igrač, ali trenutno može da briše kopačke Bonućiju, ne bi video dres Juventusa nikada jer nam ne bi trebao još jedan igrač za rotaciju pošto bi automatski koristili jednog štopera manje.
Napraviše ljudi od ovog ispadanja našeg i slobodno rečeno bruke smak sveta, propast kluba i ništa manje lige, a to je meni površno gledanje, eto Junajted je pre par sezona sa sve SAF*om na klupi ispao iz grupe isto tako više nego smešne u kojoj je on čak imao ulogu Real Madrida u našoj, dakle prvi favorit i nikom ništa, ispao Čelzi prošle godine, iz grupe, prvak Evrope, ispao Siti isto prvak PL itd. itd. Desilo se, namestilo se, morali smo i mogli bolje, šta je tu je uzdignute glave napred...
I da pominju se neki minusi ovde od 30 miliona, čitao sam negde da ukoliko uzmemo LE taj minus u odnosu na prošlu sezonu svešće se na 5 miliona.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- OmarSivori
- Kontakt:
Ogbonna ima bolji dugi pas od Bonuccia, ima "mekanu" lijevu nogu.
Bonucci ima solidan dugi pas ali s obzirom koliko ga forsira to sto napravi koju asistenciju i nije nesto.
Slicno ko C.Ronaldo kad ljudi svrsavaju na njegove slobodnjake, postigne 2-3 slobodnjaka u pola godina a ispuca 30-40 slobodnjaka, ne mozes od njeg nista izvest.Pa to i nije nesto fascinantno.
Bonucci ima solidan dugi pas ali s obzirom koliko ga forsira to sto napravi koju asistenciju i nije nesto.
Slicno ko C.Ronaldo kad ljudi svrsavaju na njegove slobodnjake, postigne 2-3 slobodnjaka u pola godina a ispuca 30-40 slobodnjaka, ne mozes od njeg nista izvest.Pa to i nije nesto fascinantno.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Pa sta reci onda za Bonuccia u duel s Sneidjerom, ko neka baba na rulatu. Drag mi je al za njega je klupa sada. Vrijeme je da se i Ogbonna dokaze i da poveze vise tekmi..
Inace evo scime se Qua zabavlja dok ne igra
[youtube][/youtube]
Inace evo scime se Qua zabavlja dok ne igra
[youtube][/youtube]
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Zar se CB mjeri po tom koliko pasova ima na utakmici?
Ja sam mislio da se gledaju druge vrijednosti stopera
Ja te volim, volim Željo..
- IlCapitano
- Kontakt:
Jednostavno, Bonucci trenutno zaslužuje klupu, Ogbonna priliku da se više dokaže i to je to. Ostalo je sve stvar ličnog dojma i simpatija.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
prvo sto cemo tesko napasti LE jer su sad pod velikim pritiskom za skudeto pa donekle i kup, a drugo prosle god smo zaradili 5 mil VISE neg sto cemo sad u najboljim okolnostima pa nismo trosili, sad cemo da trosimo jos manje kao sto je Marota i najavio..jedva docekao majku je.o svojuBrajkula je napisao/la: I da pominju se neki minusi ovde od 30 miliona, čitao sam negde da ukoliko uzmemo LE taj minus u odnosu na prošlu sezonu svešće se na 5 miliona.
nema novca da se mijenja ovaj cirkus od formacije i ostat ce se na 3-5-2 , samim tim ocekujem da i Konte kaze zbogom za godinu do godinu i pol i samim tim brukanje u evropi ce da se nastavi..je.o ba 1 HNL. ligu, hocemo evropski Juve..na skudeta svrsavaju ovi sto se kroz maglu sjecaju perioda 2002-2006 a uopce ne pamete 95-98, nama koji pamtimo i ta vremena mjerilo je samo evropa i LS drugovi
to ce se namirit prodajom Pelusa , Vucinica te mozda Kaseresa zbog statusa u timu...
jel dovoljno za napredak? jest al u mud.ima....to ja i zamjeram najvise onom ziherasu, ne bi Juve propao da je u ove 3 god dao 10 mil za Veratija i 10 mil za Koentraa/Lulica ili drugog lijevog beka ili desno krilo, a sa ta dva igraca bi sad sigurno igrali medju 8...njegov problem je sto je ustedio ljetos , i proslo ljeto na ziheraskim transferima sad je izgubio ispadanjem iz LP...nema muda za rizik i to je to...boji se sta ce bit da je ulozio a mi ispali u grupi, pa bi izgubio pare, ovako je na nuli bar..e pa moj Marota bolje 15-20 mil manje u kasi a bar bi imao ekipu za narednu sezonu nego ovako ni ekipe ni para..
sto se tice stopera, pustit Kaseresa da odigra 7-8 utakmica po 90 min za redom, da uhvati kontinuitet i bice bolji i od Ogbone i od Bonucija..mora Kaseres grijesit kad ga se ubaci u najtezoj tekmi sezone nakon sto nije igrao pola mjesec do mjesec..poslije Barze nas najkompletniji stoper i dzaba ce otic jer se od ovih talijana sa 25-26-27 godina mora pravit igrac.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
Marotta je sve kriv, zbog njega nismo prošli grupu. 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nismo prosli jer nismo imali beka i krilo 4-3-3 formaciju, a Konte trazi da mu se dovede bek i krilo od kako je dosao u Juventus..jos se sjecam one prve liste na kojoj su bili Roben,Volkot i jos neki igrac , kad je Konte bio u zabludama i zemlji snova 
ako trener trazi 2 igraca 3 godine i ako najvecim dijelom sto nije imao te igrace klub igra postavku koja ga dovede do eliminacije, ko je kriv? kriv je onaj ko je zaduzen da dovede te igrace i ko to nije uradio u ove 3 god pa taman da se vi na glavu nasadite braneci ga
ako trener trazi 2 igraca 3 godine i ako najvecim dijelom sto nije imao te igrace klub igra postavku koja ga dovede do eliminacije, ko je kriv? kriv je onaj ko je zaduzen da dovede te igrace i ko to nije uradio u ove 3 god pa taman da se vi na glavu nasadite braneci ga
- IlCapitano
- Kontakt:
Jeste, ti znaš šta Conte traži i šta je dogovarao sa Marottom na sastancima. Beppe je sada kriv i što Conte ne odustaje od 3-5-2 ni za živu glavu. 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa koga ce stavit na desno krilo i lijevog beka..Markizija?, Ogbonu? Pelusa? De Celjea? ajd ovdje bar i ima ovih bukvi, al desnog krila ni za lijeka..da nam se Pepeu nije desilo sto se desilo, druga bi prica bila.
nema ustvari ni lijevog krila, sve su to zakrpe.
nema ustvari ni lijevog krila, sve su to zakrpe.
Ako si se meni obrati, čitaj sve moje postove o Bonućiju i imaš poentu, a drugo za tog centralnog među trojicom u ovom našem sistemu igre je mnogo bitno da ima siguran pas, da je miran kada je lopta kod njega, a to jeste Bonući. Ako izuzmemo utakmicu sa Galatom jer tu nije mogoa da se igra fudbal Juve nikada ne ispucava duge lopte ka napred, već polako od Bufona redom ka napred, smireno, pas i uvek tako, čak i kada nam protivnik nametne vanplanetaran presing kao Bajern, tvrdoglavo svojom idejom do cilja. I hvala Konteu na tome, jer sada bar imamo prepoznatljivi stil igre što još od Kapela nismo imali.gio10 je napisao/la:Zar se CB mjeri po tom koliko pasova ima na utakmici?
1. Kako mi možemo da znamo sa ove tačke gledišta šta će ljudi u klubu raditi povodom LE ? Videćemo tek kada krene. Imamo perspektivnog trenera na klupi sumnjam da će on dići ruke od toga, cenim da ima želju da kroz karijeru osvoji sve moguće trofeje, a ovo sa LE mu je možda unikatna prilika jer ko zna kada će se opet takmičiti u istom turniru, takođe finale se igra na na našem stadionu što je još jedana dodatna činjenica da mislim da ćemo pokušati, a realno glavni smo favoriti. Na drugoj strani sabotira me da tako mislim činjenica da Italijani godinama omalovažavaju ovaj turnir, i jeste ****, ali takvo ponašanje im je došlo glave i sada imaju samo 3 predstavnika u LŠ. U ostalom i sa nekim kombinovanim psotavama Vučko-Kvalja tipa gore, štopere da igraju Ogbona, Kaseres, Isla na bok, De Ćelje, na gol Storari, mi možemo dosta u ovakvoj konkurenciji.ultrasstyle_tz je napisao/la:prvo sto cemo tesko napasti LE jer su sad pod velikim pritiskom za skudeto pa donekle i kup, a drugo prosle god smo zaradili 5 mil VISE neg sto cemo sad u najboljim okolnostima pa nismo trosili, sad cemo da trosimo jos manje kao sto je Marota i najavio..jedva docekao majku je.o svojuBrajkula je napisao/la: I da pominju se neki minusi ovde od 30 miliona, čitao sam negde da ukoliko uzmemo LE taj minus u odnosu na prošlu sezonu svešće se na 5 miliona.![]()
nema novca da se mijenja ovaj cirkus od formacije i ostat ce se na 3-5-2 , samim tim ocekujem da i Konte kaze zbogom za godinu do godinu i pol i samim tim brukanje u evropi ce da se nastavi..je.o ba 1 HNL. ligu, hocemo evropski Juve..na skudeta svrsavaju ovi sto se kroz maglu sjecaju perioda 2002-2006 a uopce ne pamete 95-98, nama koji pamtimo i ta vremena mjerilo je samo evropa i LS drugovi..to je Juventus, nakon Reala drugi najveci klub u evropi, i taman da 10 skudeta za redom uzmu ne mogu im halalit brukanja protiv Nordsjalenda, Kopenhagena, Galate itd itd...nakon svakog "brukanja" u evropi smo pravili remont tima i to je obicno donosilo rezultat, treba tako i sad ali nema se para...od pojacanja ocekujem Naingolana, Ibarba (da bude dopunsko krilo da Konte nekad moze promijenit na 4-3-3) i nekog bocnog + sve sto Marota ulovi za dzaba....
to ce se namirit prodajom Pelusa , Vucinica te mozda Kaseresa zbog statusa u timu...
jel dovoljno za napredak? jest al u mud.ima....to ja i zamjeram najvise onom ziherasu, ne bi Juve propao da je u ove 3 god dao 10 mil za Veratija i 10 mil za Koentraa/Lulica ili drugog lijevog beka ili desno krilo, a sa ta dva igraca bi sad sigurno igrali medju 8...njegov problem je sto je ustedio ljetos , i proslo ljeto na ziheraskim transferima sad je izgubio ispadanjem iz LP...nema muda za rizik i to je to...boji se sta ce bit da je ulozio a mi ispali u grupi, pa bi izgubio pare, ovako je na nuli bar..e pa moj Marota bolje 15-20 mil manje u kasi a bar bi imao ekipu za narednu sezonu nego ovako ni ekipe ni para..
sto se tice stopera, pustit Kaseresa da odigra 7-8 utakmica po 90 min za redom, da uhvati kontinuitet i bice bolji i od Ogbone i od Bonucija..mora Kaseres grijesit kad ga se ubaci u najtezoj tekmi sezone nakon sto nije igrao pola mjesec do mjesec..poslije Barze nas najkompletniji stoper i dzaba ce otic jer se od ovih talijana sa 25-26-27 godina mora pravit igrac.
2. Što se ulaganja tiče na zimu ako budu kliše poslovi tipa pozajmica sa pravom otkupa dovešćemo nekoga, ako na to neko ne pristane nema ništa od pojačanja. Lično se ne sećam kada je Juve na zimu iskeširao neke pare za pojačanja, bio sportski direktor Marota ili Mođi ili neko drugi. Jedino što mi na um pada je dovođenje Matrija one godine iz Kaljarija što je bilo moranje jer se Kvaljarela povredio. Naingolan će dakle doći pod tim uslovima, sve više se priča da je sve dogovoreno, a što se Ibarba tiče, čovek nije krilo, brz jeste, jak ali krut kao drvo. Može da bude back-up Ljorenteu npr. dakle nepotreban. I da ako misliš da bi Lulić ili Kontrao doneli nešto eksta ovom timu, tj. ako bi oni bili prekretnica u nekim mečevima u LŠ onda bolje prestani da gledaš fudbal, Lula limitiraniji ofanzivno od Asamoe, jedino što je ogroman radnik i jako disciplinovan, a i on je sada povređen tako da nam i da je CR lično ne bi nam bio od pomoći. Takođe, nikada Lulu Konte ne bi gurao na AML, mislim isto i za Koentra, to su bekovi, i jedino gde bi se koristili to je ova klasična wing back pozicijia u 3-5-2 jer bi i sa njima bili primorani da igramo tu gormaciju jer nemamo krila. U ostalom nama ne gori na poziciji AML - može tu Đovinko, može tu Vučinić, a protiv Reala je igroa i Tevez, nama gori na desnoj strani gde nam igra CMF Markizio AMR, dakle nema poente. Što se Veratija tiče, cenim ga, ali i on bi grejao klupu pored veze Pogba-Pirlo-Vidal, dakle ni on tu nešto preterano ne bi menjao, dakle skroz si promašio. Nama treba jedan Kuardado na AMR npr. sa njim to je druga pesma, skroz, taj neki tip igrača, brz, dribler, centaršut, zna sam da da gol, prava stvar.
3. Kaseres može u igru samo umesto Barzaljija, a kako nam je isti najbolji štoper, odatle nema prostora da igra 7,8 mečeva uzastopno. Ogbona i dobija svoje minute, prva mu je sezona dosta, pa ni Pogba se nije preterano naigrao fudbala prošle godine, ne bi ni Vidal da se ne lažemo da nije karijeru kod nas otvorio golim protiv Parme.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ibarbo u Cagliariju igra najviše krilo, skoro nikad napadača kao Llorente, a jako je brz, odličan dribler i fizički veoma dobro pripremljen, tj. drugim riječima, ono što Conte traži na desnom krilu.
I ja bi najrađe Cuadrada ili Kubu iz Dortmunda npr., ali jbg...
@Brajkula
Nisam na tebe mislio vec na neke koji stopera posmatraju kroz njegovu pas igru. Ti si im to sve fino sročio.
Da se razumijemo, Bonucci nije Bog zna kakav stoper, ali za nas je dobar. Nije samo on kriv za poraz u Istanbulu, kriv je kolektiv čitav, kriv je teren, mnoštvo faktora, onda za ispadanje su također krivi Chiellini i Caceres pa i sam Conte sa svojom tvrdoglavošću. Ali, naravno, sve to pada na Bonuccia i najlakše je njega okriviti..
Nisam na tebe mislio vec na neke koji stopera posmatraju kroz njegovu pas igru. Ti si im to sve fino sročio.
Da se razumijemo, Bonucci nije Bog zna kakav stoper, ali za nas je dobar. Nije samo on kriv za poraz u Istanbulu, kriv je kolektiv čitav, kriv je teren, mnoštvo faktora, onda za ispadanje su također krivi Chiellini i Caceres pa i sam Conte sa svojom tvrdoglavošću. Ali, naravno, sve to pada na Bonuccia i najlakše je njega okriviti..
Ja te volim, volim Željo..
Slabo si ti njih propratio, tj. lupetaš nasumično. Kaljari igra 4-3-1-2, dakle bez krila da si ti meni živ i zdrav, a Ibarbo jedino gde igra to je tandem gore sa Sauom ili Piniljom.IlCapitano je napisao/la:Ibarbo u Cagliariju igra najviše krilo, skoro nikad napadača kao Llorente, a jako je brz, odličan dribler i fizički veoma dobro pripremljen, tj. drugim riječima, ono što Conte traži na desnom krilu.
Tj. evo ti statistika samo jednom igrao kao krilo ove sezone http://www.whoscored.com/Players/74805" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma taj Bonući prošle godine bio među 100 najboljih igrača sezone, ali jbg naš je pa zato nam i ne valja jer sve što je tuđe to je bolje.gio10 je napisao/la:@Brajkula
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Kaseres u Urugvaju salta od desnog beka, preko stopera do lijevog beka i sve super odigra samo kod nas eto zakovan na jednu poziciju u odbrani...nasli bi oni 1001 izgovor da talijani igraju isto kao sto cete i vi naci 1001 opravdanje za igrace i uprave- nisam ni sumnjao, ali je.u vas malo rezultati i brukanje po evropi...prije godinu sam rekao ekipa limitirana, trebaju pojacanja, prava nisu dosla i evo sta se desilo- katastrofa..priznajem da sam i ja pogrijesio i precijenio neke igrace, mislio sam da treba manje pojacanja neg sto stvarno treba...mozemo mi umanjivat koliko god hocemo ovo, tjesit se, trollat druge po drugim temama ali ovo ispadanje je katastrofa i nista manje od toga..
fkt ne znam u cem je problem dal sto sam ja odrastao gledajuci Ravanelija, Vijalija, Desampa, Koneta, Del Pijera, Jugovica i one wc defanzivce i bocne igrace..pa kasnije na to dodao Davidsa, Zambrotu , Nedveda, Trezegea, Ibru, Turama itd itd pa imam drugacije shvatanje ko i sta treba da igra u Juventusu i kakav Juventus treba da bude.
ps Koentrao je Mesi za nase lijeve bocne
, u Realu se ni bolji nisu snalazili pa uzese Lige Prvaka kao glavni igraci svojih ekipa kad su otisli, a za Portugal lik super igra.
fkt ne znam u cem je problem dal sto sam ja odrastao gledajuci Ravanelija, Vijalija, Desampa, Koneta, Del Pijera, Jugovica i one wc defanzivce i bocne igrace..pa kasnije na to dodao Davidsa, Zambrotu , Nedveda, Trezegea, Ibru, Turama itd itd pa imam drugacije shvatanje ko i sta treba da igra u Juventusu i kakav Juventus treba da bude.
ps Koentrao je Mesi za nase lijeve bocne
Mnogo si loš forumaš za diskusiju, oprosti ništa lično, ali ti si nepovezan i sam sebi protivrečan. Paziultrasstyle_tz je napisao/la:Kaseres u Urugvaju salta od desnog beka, preko stopera do lijevog beka i sve super odigra samo kod nas eto zakovan na jednu poziciju u odbrani...nasli bi oni 1001 izgovor da talijani igraju isto kao sto cete i vi naci 1001 opravdanje za igrace i uprave- nisam ni sumnjao, ali je.u vas malo rezultati i brukanje po evropi...prije godinu sam rekao ekipa limitirana, trebaju pojacanja, prava nisu dosla i evo sta se desilo- katastrofa..priznajem da sam i ja pogrijesio i precijenio neke igrace, mislio sam da treba manje pojacanja neg sto stvarno treba...mozemo mi umanjivat koliko god hocemo ovo, tjesit se, trollat druge po drugim temama ali ovo ispadanje je katastrofa i nista manje od toga..
ps Koentrao je Mesi za nase lijeve bocne, u Realu se ni bolji nisu snalazili pa uzese Lige Prvaka kao glavni igraci svojih ekipa kad su otisli, a za Portugal lik super igra.
1. Pričaš da imamo u timu igrače koji nisu za veličinu kluba a pre toga napišeš da Kaseres treba da igra, Barsin škart dakle dorastao je našem dresu, ako tako misliš onda definitivno omalovažavaš veličinu kluba. Da ne poredimo Bonućija i Kaseresa, a o tome da je neko napisao da je Kaseres najkompletniji štoper posle Barzaljija tek da ne kometarišemo.
2. Ok lafe, dugo pratiš Juve, kad je tako uzmi u obzir da i taj Ravaneli i Vijali u svom dobu nisu bili najjači igrači u svetu na tim pozicijama, pa ni u Italiji, imao si tada Roberta Bađa kojem su npr. mogli samo da brišu kopačke, da ne šaltamo Evropu, nema smisla. Dakle, poentu si odmah promašio. Dalje, Dešamp kada smo uzeli LŠ je tek stigao i bio više klupa nego što je igrao, treće Jugović čovek zbog koga sam i počeo da pratim Juve jer mi je omiljeni igrač iz klinačkih dana je bio radnik, nikakav sada neki wow vezni, kao što je to i Konte, a od obojice je danas Vidal kvalitetniji. Na ovu petu garnituru, Ibru nisi trebao da pominješ jer kod nas nije bio ni I od Ibre kakav je danas. Juve je uvek bio jak kolektiv i preko toga dolazio do uspeha, tako je i danas i veruj mi da nam malo fali. Ok razočaran sam i ja ovom nesrećom, nazovi kako hoćeš, dešavalo se ovo i Junajtedu pre par sezona sa sve SAFom na klupi, prošle godine Čelziju koji je sezonu pre uzeo LŠ i plus se pojačao, Sitiju nakon šampionske godine imaš mali milion primera....mnogo površno gledaš na stvar, a kada bi zašao malo dublje video bi da je Juve danas top10 u Evropi živ ti meni bio
3. Ok Koentrao bi bio apgrejd za naše bekove, ali dati 30m za beka je suludo danas, pri tom on ne bi ništa preterano više doprineo, igrali bi 3-5-2 i to je to, ne bi nam on bio da spona koja fali da dostignemo visinu Bajerna npr. dok jedan Kuardado na krilu ili Suarez u napadu....mada ja sam što se napada tiče zadovoljan Tevezom i Ljorenteom.
- AvantiSignora
- Kontakt:

Eto da znate vec rezultat za sutra
ultrasstyle_tz@ slazem se oko ovog da je apsolutna katastrofa ispadanje iz LP cinjenica je da smo prosli sezona brijuili da nam trebaju napadaci da napravimo pomak,ovu sezonu doveli smo napadace ekstra ali pomaka nije bilo u evropi to je jedino mjerilo Juventusu jer liga je smijesna tu nemamo konkurenciju,medutim vec slijedece sezone imat cemo konkurenciju tj necemo vise biti tako dominantni u ligi jer se drugi pojacavaju
Sta sad raditi dovesti prava pojacanja da konacno pokazemo snagu u evropi ili ostati na istom ali kako kad kazu para nema
ne znam nisam pametan,ali jedno je sigurno da ni Conte nece voditi ekipu koja nema ambicija da puca na sve trofeje jednostavno on trazi izazov,na ljeto cemo znati u kom smjeru cemo ici dalje tj dali cemo se samo zadovoljiti scuddetom ili cemo pucati na vrh evrope
Mislim da ova ekipa nije jos nije rekla sve sto moze ali jednostavno ekstra krila se moraju dovesti da ova ekipa pokaze puni potencijal
Sta sad raditi dovesti prava pojacanja da konacno pokazemo snagu u evropi ili ostati na istom ali kako kad kazu para nema
Mislim da ova ekipa nije jos nije rekla sve sto moze ali jednostavno ekstra krila se moraju dovesti da ova ekipa pokaze puni potencijal
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AvantiSignora
- Kontakt:
Gazetta najavljuje
Buffon
Barza Bonucci Chiello
Isla Vidal Pogba Asamoah Peluso
Tevez Quag
Opet Bonucci? Pa sto neda Ogbonni sada priliku..
Buffon
Barza Bonucci Chiello
Isla Vidal Pogba Asamoah Peluso
Tevez Quag
Opet Bonucci? Pa sto neda Ogbonni sada priliku..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.