AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 10 maj 2017, 14:41

Ako nije Papu onda nije ni Gerard. Da se ne lažemo, Gerard ima veliki potencijal, ali i mozak djeteta koje dodje na termin i misli da može sve sam, a ako ga kojim slučajem zagradiš traži faul. Koliko god je dobrog uradio, toliko mi se ogadio sa svojim driblinzima u nedogled i simuliranjem ko da je ponikao u Barceloni. Ups, izgleda da jest :)
Il Club più titolato al mondo!

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 10 maj 2017, 14:42

Taj Gomez nije nikakav napredak u odnosu na igrače koje su dovodili prethodnih sezona. 30-ak godina, karijeru proveli po Atalanti, Catani, Genoi i imaju jednu dobru polusezonu.
To je samo popunjavanje rostera, nije nikakav upgrade.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 maj 2017, 14:44

Đerar je obični dajver, daBogda se on na ljeto vratio u Barcelonu, daleko mu kuća od San Sira bila.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 10 maj 2017, 14:49

Najradije bih Keitu, ali realno govorim za Papu-a. Teško je da će Gerrar pokupiti pamet, iako ima potencijal za mnogo više. Džaba mu driblinzi i prodori kad u 95 % slučajeva zasere ili sa pogreešnim pasom ili bespotrebnim driblingom. Bijeli Niang :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 maj 2017, 14:51

ma nije loš, samo da ima veznjake iza sebe i normalnog napadača s kojim bi surađivao to bi bilo ok, ali otkako je došao u milan on je taj koji igra sam protiv svih jer niko drugi ne umije ništa napraviti ispred gola... da njega nije bilo u ovom drugom dijelu polusezone, ne znam da li bi 2-3 gola uspjeli dati pored ovih idiota.

međutim sad je i on ispuhao jer su timovi skužili koga zatvoriti i uduplati :zzz: i otkako su njega ugasili, od tad mi ne znamo za pobjedu.

ali da, keita je definitivno meta broj jedan, tu nema dileme.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 maj 2017, 15:09

Ma na svaki kontakt pada i traži faul, redovno dobija žute za simuliranje. Goni ga u Barcelonu pa nek' uči od Neymara kako se bolje baciti.

Ima on i tehniku i brzinu al' džaba mu kada je sebičan i dajver, a i obično u dribling ide šablonski i teško to u Italiji prolazi. Nije loš kao rezervna opcija, al' definitivno nije igrač kojeg bih volio gledati u budućnosti u Milanu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 maj 2017, 17:06

Kako niko ne zna re i zasto milan ne vrati svoju 442 formaciju koju igra 100 godina, a ovu 433 da ****...vratiti se klasici s 2 napadača, špic i polušpic i iza 4 prava veznjaka...meni se gadi ova formacija!

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 maj 2017, 17:13

meskalin je napisao/la:Kako niko ne zna re i zasto milan ne vrati svoju 442 formaciju koju igra 100 godina, a ovu 433 da ****...vratiti se klasici s 2 napadača, špic i polušpic i iza 4 prava veznjaka...meni se gadi ova formacija!
Mozda zato sto moderni fudbal vise ne poznaje tu formaciju i ista nema visedimenzionalnost vec moras propisat krv da funkcionise, a cak i ako si Cholo ne mozes motivisat igrace da krvare vise od 2-3? :)

Moze 442 ako zelis jednu instant dobru sezonu i neko trece-cetvrto mjesto. Doduse, obzirom na okolnosti prihvatili biste vi i to. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 maj 2017, 18:09

meskalin je napisao/la:Kako niko ne zna re i zasto milan ne vrati svoju 442 formaciju koju igra 100 godina, a ovu 433 da ****...vratiti se klasici s 2 napadača, špic i polušpic i iza 4 prava veznjaka...meni se gadi ova formacija!
Milan nema dovoljno dobre igrače niti za jednu formaciju, u tome je problem. Za bilo koju modernu formaciju, 4-3-3 ili 4-2-3-1, pa čak i tu 4-4-2, trebaš imati izuzetno dobre bekove te jaka krila.A Milan ima užasne bekove i solidne krilne igrače. A da ne pričam o užasno lošoj sredini terena, gdje je najbolji igrač nekonstantni i neiskusni Locatelli.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 maj 2017, 18:29

4231 je apgrejdovana verzija 442 gdje umjesto nepotrebna dva napadača (a i šta će ti koji qurac dva napadača uz dva krila) ubaciš ofanzivnog veznog.
433 ili 4231 su ono čemu milan treba težiti, ništa drugo.

opaaaa direktor torina će na sastanak sa milanom :beba:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 maj 2017, 18:40

Zato imamo za 433 igrace, zovu nas mini Barca LOL 442 ti možeš eksperimentirati 442, ali u glavnom da 2 igrača budu u napadu, ovo s krilima Milan nikad nije igrao...pa cak i Real u zadnje vrijeme Isco s desnog krila udje u sredinu, pa zaigraju 442, s Ronaldom i Benzemom...Juve isto 2 napadaca u spicu..sa 433 ti moras imati top sredinu i jos bolje bekove da prave razliku, a mi nazalost nemamo nista od toga!!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 10 maj 2017, 19:56

Raspravljalo se o Zappacosti i Basseliju, s Milanove strane o Poliju i Kucki, i bilo je upita za Bellotija :ljepota:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 maj 2017, 21:36

Ljudi vi pricajte sta hocete ,ali Belotti ne vrijedi 100 mil, da je normalno vrijeme ne bi bilo govora presao bi u Milan ,ali za max 30 mil i doviđenja...opet kazem dzaba i Maradona u spicu kad su iza njega Kuco Poli i Sosa :S

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 10 maj 2017, 21:42

meskalin je napisao/la:Ljudi vi pricajte sta hocete ,ali Belotti ne vrijedi 100 mil, da je normalno vrijeme ne bi bilo govora presao bi u Milan ,ali za max 30 mil i doviđenja...opet kazem dzaba i Maradona u spicu kad su iza njega Kuco Poli i Sosa :S
Koga bi ti doveo od svih igrača? Ali realno, nitko ti ne valja i nitko nije kalibar Milana :plac:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 maj 2017, 22:20

nextterrain je napisao/la:Raspravljalo se o Zappacosti i Basseliju, s Milanove strane o Poliju i Kucki, i bilo je upita za Bellotija :ljepota:
To bi bio jedan od boljih poslova u zadnjih 5 godina. Minimalan trošak a Milan bi dobio dva mlada, kvalitetna igrača.Naravno nisu to još vrhunski igrači, ali Zappacosta je 2 klase bolji od bilo kojeg desnog beka u Milanu. A Baselli je Andrea Pirlo za Polija i drustvo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 10 maj 2017, 23:17

nextterrain je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Ljudi vi pricajte sta hocete ,ali Belotti ne vrijedi 100 mil, da je normalno vrijeme ne bi bilo govora presao bi u Milan ,ali za max 30 mil i doviđenja...opet kazem dzaba i Maradona u spicu kad su iza njega Kuco Poli i Sosa :S
Koga bi ti doveo od svih igrača? Ali realno, nitko ti ne valja i nitko nije kalibar Milana :plac:
Moja poenta je da bi napad bio dobar moras imati dobre bekove i dobar vezni red....bek Rodriguez moze, Fabregas Moze x100, Arda posudba Mozee, mali Kessie Moze, ovo se realno može dovesti za 100 mil mozda i manje...koga ne mozes kupiti posudi ga....jer uz ove igrace i postojece, Bacca bi glat bio prvi strijelac Serie A, cak bi i Lapa imao pristojan broj golova....meni je nerezonski govoriti o Aubemeyangu za 80 mil ili Belottiu 100 koji moze biti novi Imobbile, a moze biti i novi Shevchenko (al kad cucnes :D )

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 maj 2017, 01:55

haman da oni stvarno planiraju oba beka dovesti, ne mogu ni pojmiti koje će to osvježenje za ekipu biti :ljepota:

nadam se da će uspjeti dovesti belotija, tom momku je suđeno da bude rossonero :pray:
malo mu taj cairo pokušava nabiti cijenu jer ga navodno ne želi nikome prodati ispod 100 miliona i pretpostavljam da će pratiti situaciju do kraja merkata, ali je*emu mater ne postoji budala koja će popušiti i dati tolike pare na njega, ko još vjeruje u te bajke... da im ponudiš 60 miliona, puna šaka brade.

ustvari on kaže da bi najviše volio da beloti ostane još jednu sezonu, ali poznavajući belotija kojem je želja igrati za milan nije nemoguće da zatraži transfer, a onda je sve na upravi milana...

samo se nadam da mali nije one season wonder :mrgreen:
baš zbog toga bi bilo idealno da ostane makar još malo u torinu da pratiš razvijanje situacije, ali yebi ga, milanu treba napadač odmah.

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 maj 2017, 02:10

biste li voljeli ovog momcinu :kafa:

slika

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 11 maj 2017, 10:59

Ne bi oni ponavljali iznova da vrijedi 100 miliona da ima zainteresovanih za njega. Mislim da je ovo samo nabijanje cijene, a i vidi se po njemu da voli Milan, mislim da i zato klauzula vrijedi samo za klubove van Italije :ljepota:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 11 maj 2017, 11:51

Chinaglia je napisao/la:biste li voljeli ovog momcinu :kafa:

slika
Taj je brate vec nas,okrenuli smo se drugim ciljevima :D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []