AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 09 maj 2017, 17:54

ma kakav mancini ljudi dragi, pa nisu ni kinezi toliki idioti da potroše ovolike pare i na kraju dovedu ovog konja na klupu da se popiša po svemu što se izgradilo :facepalm:
montela je siguran za iduću (polu)sezonu zavisno od rezultata, ako se desi nešto nepredviđeno treba vidjeti kakva je situacija sa emerijem ili ancelotijem.

agent contija kaže da bi vrlo rado prihvatili pregovore sa milanom :mrgreen:

conti-musaka-rom-rodriguez, kako je ovo dobro :pray:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 maj 2017, 18:23

Navodno ne zele da plate vise od 20 mil za Rodigueza ,a puna cijena iznosi 22,5 mil..bas Galliani sindrom :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 maj 2017, 19:44

Kljucna rijec u svemu tome je "navodno" :D
Realno ako im je on zelja on ce i doci,ima se para jbg

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2017, 19:52

Ma ništa ja to ne vjerujem...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 maj 2017, 22:15

Iskreno se nadam da će Milan već za dvije ili tri sezone biti u samoj završnici LP-a.To jeste proces i treba puno toga da se posloži, čak nekad ni velika količina novca ne pomaže.Ali dobar plan, i dobro uložen novac na igrače koji će se uklopiti u sistem i ideju trenera itekako su od pomoći. Ovaj ljetni mercato je ključ svega, i vidjet ćemo kakav temelj za naredni period će napraviti novi čelnici Milana. Za početak bi bilo dobro da u Milan stignu igrači tipa Rodriguez, Musacchio, Conti, Kessie, Fabregas, Dolberg, i njima slični. To su igrači koji ne koštaju puno, a donose mnogo ekipi. Kad kažem ne koštaju puno, to je naravno u poređenju na sume koje isplaćuju neki klubovi za neke igrače.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 maj 2017, 22:18

Romagnoli13 je napisao/la:Iskreno se nadam da će Milan već za dvije ili tri sezone biti u samoj završnici LP-a.To jeste proces i treba puno toga da se posloži, čak nekad ni velika količina novca ne pomaže.Ali dobar plan, i dobro uložen novac na igrače koji će se uklopiti u sistem i ideju trenera itekako su od pomoći. Ovaj ljetni mercato je ključ svega, i vidjet ćemo kakav temelj za naredni period će napraviti novi čelnici Milana. Za početak bi bilo dobro da u Milan stignu igrači tipa Rodriguez, Musacchio, Conti, Kessie, Fabregas, Dolberg, i njima slični. To su igrači koji ne koštaju puno, a donose mnogo ekipi. Kad kažem ne koštaju puno, to je naravno u poređenju na sume koje isplaćuju neki klubovi za neke igrače.
Jel te to Juve ocarao :D
Bilo bi fino vratiti se medju ovu elitu

Romagnoli13
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 maj 2017, 22:23

UrbyEmanuelson je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Iskreno se nadam da će Milan već za dvije ili tri sezone biti u samoj završnici LP-a.To jeste proces i treba puno toga da se posloži, čak nekad ni velika količina novca ne pomaže.Ali dobar plan, i dobro uložen novac na igrače koji će se uklopiti u sistem i ideju trenera itekako su od pomoći. Ovaj ljetni mercato je ključ svega, i vidjet ćemo kakav temelj za naredni period će napraviti novi čelnici Milana. Za početak bi bilo dobro da u Milan stignu igrači tipa Rodriguez, Musacchio, Conti, Kessie, Fabregas, Dolberg, i njima slični. To su igrači koji ne koštaju puno, a donose mnogo ekipi. Kad kažem ne koštaju puno, to je naravno u poređenju na sume koje isplaćuju neki klubovi za neke igrače.
Jel te to Juve ocarao :D
Bilo bi fino vratiti se medju ovu elitu
Nije me očarao.Nisam baš puno ni iznenađen sa ovim rezultatom.Jer nije prvi put da u LP-a jedna ekipa napravi odličan rezultat sa manjim ulaganjima od konkurenata.Ali radilo se selektivno, i najvažniji dio ekipe( u ovom slučaju defanzivni kvartet), je dugo na okupu a to u LP-a često pravi prevagu.Jer uigranost pa i iskustvo najvažnijeg dijela ekipe je od krucijalnog značaja. Na sve to dodaš još par kvalitetnih igrača i eto pobjedničke ekipe. Čak i ako ta ekipa nema puno onih WC igrača. Ali opet u teoriji to izgleda jednostavno ali u praksi puno stvari se mora poklopiti.

U Allegrija sam dugo sumnjao, ali eto ispostavilo se da je napredovao i kao trener i nema se šta drugo uraditi nego priznati da se trenutno radi o jednom od 5 najboljih trenera u Evropi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 maj 2017, 22:56

Isti sam. Mislim nisam drasticno promjeno' misljenje o njemu kao treneru ali ispada eto da ima neke smjernice i da zna sta hoce od ekipe. Dobro postavlja ekipu i dobro priprema utakmice,doduse i ekipa mu je sila ali sta je tu je. Imao je srece da naleti i na vec razmontiranu Barcu sa ovom ekipom,ali koliko god ja htio da prepisujem neke stvari fortuni,mora se i njemu odati respekt kao treneru. Top 5 sigurno.
Bit ce i Milan ako Bog da dobar,mora,zasluzili smo kao navijaci nakon ovog svega da nam krene kako treba.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 09 maj 2017, 23:32

Vasilije je napisao/la: Brate jel se ti sprdas ili sta? Gdje mozes kupiti 3-4 fina igraca za 40 mil. danas? Mozes 2.

Top igraci su ti Fabregas i Pjanic, a Naingolan i Eriksen solidni? :urnebes: Eriksena ne mozes dovesti ispod 50mil, Naingolana isto, Zielinski.. koji je razlog da Zielinski napusti Napoli? Koji je razlog da Naingolan ili Eriksen odu u Milan? :urnebes:
Napisao sam takav tip igraca iz manjih klubova, navedene su cijene koliko su placeni kada su dosli iz manjih klubova, a isti su navedeni jer su bili koliko-toliko blizu Milana.

Ćelo je npr ukenjao posao sa Naingolanom zbog 0,5M, niđe veze.

Fabregas je naravno apsolutna top klasa, kao i Pjanic, koji su dosli u top klubove iz redova jakih konkurenata, kao takvi dominirali u svojim ekipama (Arsenal&Roma).

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 maj 2017, 23:39

Zenga je napisao/la:
Vasilije je napisao/la: Brate jel se ti sprdas ili sta? Gdje mozes kupiti 3-4 fina igraca za 40 mil. danas? Mozes 2.

Top igraci su ti Fabregas i Pjanic, a Naingolan i Eriksen solidni? :urnebes: Eriksena ne mozes dovesti ispod 50mil, Naingolana isto, Zielinski.. koji je razlog da Zielinski napusti Napoli? Koji je razlog da Naingolan ili Eriksen odu u Milan? :urnebes:
Napisao sam takav tip igraca iz manjih klubova, navedene su cijene koliko su placeni kada su dosli iz manjih klubova, a isti su navedeni jer su bili koliko-toliko blizu Milana.

Ćelo je npr ukenjao posao sa Naingolanom zbog 0,5M, niđe veze.

Fabregas je naravno apsolutna top klasa, kao i Pjanic, koji su dosli u top klubove iz redova jakih konkurenata, kao takvi dominirali u svojim ekipama (Arsenal&Roma).
Miralem jeste naš, ali još on pogače mora jesti da bi mogao u istu rečenicu sa Fabregasom.Jer ovaj drugi je već sada, prije svoje 30-e godine drugi na listi asistenata u historiji Premier lige. A o listi trofeja koje je osvojio ne treba ni pričati.A imao je veliki udio u skoro svakom trofeju koji je osvojio sa svojim ekipama.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 maj 2017, 23:42

Vakat je da prestanemo sanjati o Fabregasu. Nakon posljednjih utakmica Chelsea vise je nego jasno da ga neće prodati.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 maj 2017, 03:04

pa džabe što dobro igra kad conte u njemu vidi samo odličnog džokera sa klupe, a sumnjam da će se nešto bitno promjeniti i iduće sezone po tom pitanju :zzz:

čelzi ga sigurno ne bi prodavao jer im je koristan, ali tu se igrač najviše pita i ako on izrazi želju da dođe u milan, naš je... :zzz:

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 10 maj 2017, 13:11

http://www.football-italia.net/102365/m ... papu-gomez

Ovo je Milan koji poznajemo. Kavi Fabregasi, Keite, Kovačići i sl.........

Možda je samo pokušaj da se destabilizuje protivinik pred jako bitan meč :crazy:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 maj 2017, 13:16

Različiti mediji pišu o različitim imenima.Nakon par dana u kojima se vrte skoro uvijek ista imena, mora se jedan dan i neko novo ime iznijeti u javnost.Tako mediji funkcionišu.Doduše ovaj Gomez uopšte nije loš igrač, ali za rotacije.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 10 maj 2017, 13:21

SonVolt je napisao/la:http://www.football-italia.net/102365/m ... papu-gomez

Ovo je Milan koji poznajemo. Kavi Fabregasi, Keite, Kovačići i sl.........

Možda je samo pokušaj da se destabilizuje protivinik pred jako bitan meč :crazy:
Pa Papu je bolji i od Gerara i Susa

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 maj 2017, 13:41

Sve više medija potvrđuje da će Kinezi odoboriti, odnosno već su odobrili između 120M i 150M eura za mercato + novac od prodaje pojednih igrača.Bacca, De Sciglio, Niang, Vangioni, Poli, Sosa, Lapadula, itd itd. Moglo bi se nabrati tu i dodatnih 60ak M eura. Znači vjerovatno da će novca biti dovoljno za 5-6 igrača, i to kvalitetnih igrača.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 maj 2017, 14:01

Gerard ima veći potencijal ali Papu je dosta konkretniji igrač. Mada bi ja na toj poziciji najradije Keitu.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 10 maj 2017, 14:25

Romagnoli13 je napisao/la:Sve više medija potvrđuje da će Kinezi odoboriti, odnosno već su odobrili između 120M i 150M eura za mercato + novac od prodaje pojednih igrača.Bacca, De Sciglio, Niang, Vangioni, Poli, Sosa, Lapadula, itd itd. Moglo bi se nabrati tu i dodatnih 60ak M eura. Znači vjerovatno da će novca biti dovoljno za 5-6 igrača, i to kvalitetnih igrača.

slika

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 maj 2017, 14:32

ljudi, papu ima jednu dobru sezonu u karijeri (tj. bar mi nikad nije upao u oko prethodnih sezona) i uz to ima skoro 30 godina, šta će nam koji qurac? :roll:

meni je on tu negdje u rangu bonaventure, dobar igrač ali ni blizu klase... ako se već planira uzeti krilo i dati veće svote novca, onda uložiti sve u keitu ili eventualno đerara, kakvi crni papuji gomezi.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 maj 2017, 14:41

Ako nije Papu onda nije ni Gerard. Da se ne lažemo, Gerard ima veliki potencijal, ali i mozak djeteta koje dodje na termin i misli da može sve sam, a ako ga kojim slučajem zagradiš traži faul. Koliko god je dobrog uradio, toliko mi se ogadio sa svojim driblinzima u nedogled i simuliranjem ko da je ponikao u Barceloni. Ups, izgleda da jest :)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []