FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
87
46%
3. Sredinu tabele
34
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 189

dubioza144
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dubioza144 » 03 feb 2024, 13:52

Jel zadnje kolo docek igracima zbog izborene evrope :bih:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 feb 2024, 13:54

Bolji je Pavic od Sehica za ovu formaciju, samo ne znamo koliko su povrede ostavile traga.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 03 feb 2024, 16:00

RatoborniMrmot je napisao/la:
03 feb 2024, 13:50
AjkulaCekicarka je napisao/la:
03 feb 2024, 00:52
02 feb 2024, 16:49

Prijatelju, Sehic je igrao protiv juniora, prva tekma ove godine, idu na loptu on i Dzafo ( kadet ), 50 - 50 situacija i ovaj ga zagradi i zabije gol. Imas na nasem yt kanalu. Nije se isticao protiv juniora, trebal dalje ? Dalje, preskoci ga lopta protiv Veleza i izgubimo. Ne moze poluvrijeme da istrci kako treba. Znas li gdje je zavrsio ? U Tosku. Svaka mu cast, al nije za Zeljeznicar odnosno jeste al onda se borimo za opstanak. Nije ni mlad vise, 25 godina ima. On je, neko se reci, krilo, mozda jeste, al nije za Zeljeznicar. Jednostavno nije kvalitet koliko god ga volio i koliko god bio nase dijete.

Kvesa nije bio isti nakon povrede ligamenata u nebitnoj tekmi prije poziva u reprezentaciju gdje bi sigurno igrao. Sada je jos vise grohnuo. Na zalost.
To što je Šehić taraba ne znači da Pavić nije.
Bio je dvije sezone kod nas.
Šta je uradio?
Ništa posebno, jedva čekali da ode.
Bolji nego onomad neće bit sigurno.

Nije samo slučaj sa Pavićem, radimo mi to redovno, evo godinama.
Vraćamo bivše igrače, (tu ne ubrajam Štilića, Cocalića i slične),
koji su bili prosjek i kontamo da su u međuvremenu postali
igračine.
Evo primjer Krpić.
Krampa, bio i osto.

@jointunija,

Drago mi je da imamo para.
Meni nije jasno odakle ali nije ni bitno.
Razlika izmedju Pavica i Sehe jeste da smo se sa Pavicem botili za titule, a sa Sehom bi ispali ko fisek. I slazem se, nije Pavic sada neki wow bek, ali lijevog beka, jeftinog, je pravoo tesko naci na zimu. Dosta igraca je doslo da ozive karijeru i to nije lose, jer bolje nismo mogli dovesti na zimu. A nismo se ni uvalili. Takodjer, slazem se za Krpica, bas fula, al zabi drugi gol Minsku sto nam je donijelo fin kes. Njega bi se rijesio, slazem se.

Ona ekipa bi ispala ko fisek, ova ne bi trebala a onda na ljeto da nastavimo sa dolascima i odlascima :mrgreen:
Jeste, borili smo se za titule.Pitanje je kolika je Pavićeva uloga u svemu time.
Nije bitno, poenta je da su oba tarabe i da to nikakav napredak nije.

Ista stvar sa ovim crnogorcem, nema u Danskoj sarme i bureka, odoh ja u Želju :roll:
Imamo mi Drinu i Dubačkića ne treba nam više takvih.

Mislim da smo dobili dobrog trenera, Karić bi trebao bit pojačanje.
Ovo ostalo...tanko Boga mi.
Neka me demantuju, svakom ponaosob ću se lično izvinit

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 03 feb 2024, 18:56

Jel vakat za napadaca..
Fk Željezničar.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 03 feb 2024, 19:00

Pratiti zvanicnu :kafa:

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 03 feb 2024, 19:04

03 feb 2024, 16:00
03 feb 2024, 00:52

To što je Šehić taraba ne znači da Pavić nije.
Bio je dvije sezone kod nas.
Šta je uradio?
Ništa posebno, jedva čekali da ode.
Bolji nego onomad neće bit sigurno.

Nije samo slučaj sa Pavićem, radimo mi to redovno, evo godinama.
Vraćamo bivše igrače, (tu ne ubrajam Štilića, Cocalića i slične),
koji su bili prosjek i kontamo da su u međuvremenu postali
igračine.
Evo primjer Krpić.
Krampa, bio i osto.

@jointunija,

Drago mi je da imamo para.
Meni nije jasno odakle ali nije ni bitno.
Razlika izmedju Pavica i Sehe jeste da smo se sa Pavicem botili za titule, a sa Sehom bi ispali ko fisek. I slazem se, nije Pavic sada neki wow bek, ali lijevog beka, jeftinog, je pravoo tesko naci na zimu. Dosta igraca je doslo da ozive karijeru i to nije lose, jer bolje nismo mogli dovesti na zimu. A nismo se ni uvalili. Takodjer, slazem se za Krpica, bas fula, al zabi drugi gol Minsku sto nam je donijelo fin kes. Njega bi se rijesio, slazem se.

Ona ekipa bi ispala ko fisek, ova ne bi trebala a onda na ljeto da nastavimo sa dolascima i odlascima :mrgreen:
Jeste, borili smo se za titule.Pitanje je kolika je Pavićeva uloga u svemu time.

Ista stvar sa ovim crnogorcem, nema u Danskoj sarme i bureka, odoh ja u Želju :roll:

Pavić, 46 odigranih utakmica, 9 asistencija za Željezničar, Šehić ima na 165 tekmi 13 asistencija, 12 u prvoj ligi Federacije i jedna kod nas na 28 tekmi i gol u kupu protiv niželigaša. Trebal dalje ? Ne mogu se njih dvojica porediti. Nadam se da je spreman, bez kakvih hroničnih povreda. To bi bio belaj i bacanje para. Al da može dati ruke u ovoj formaciji sigurno je da može, a još ljevak. On i Drljo bi mogli držati stranu, desno nam fali igrač pored Hareta, nisam siguran da Galić to može da ispuni ofanzivne zadatke što je bit ove formacije. Možda Amoah, al nam fali krilnih igrača, onaj Boljević je više povridjeđen nego zdrav.

Što se tiče crnogorca, nisam ga gledao, yt klipove ne računam, ali ono što vidim na transfermarktu lik je u zadnjih deset godina gdje god bio, CG i druga Dnska liga ( dvije ekipe ) bio standardan. Zamjenik kapitena u Kogeu. Stranac to mora zaslužiti vani. Nešto ne vidim igrače iz naše lige da odu negdje pa da igraju konstantno vani godinama, na profi nivou. Vidjećemo. Meni se ovaj čini kao sasvim solidan za naše lige, 1.94, haman 100 kila, glavat, treba nam takvih, dosta je ****, štopera koji se odbijaju od protivničkih igrača i da se sjebakemo jal je visoka lopta :mrgreen:

Živio

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 03 feb 2024, 20:19

03 feb 2024, 19:04
03 feb 2024, 16:00

Pavić, 46 odigranih utakmica, 9 asistencija za Željezničar, Šehić ima na 165 tekmi 13 asistencija, 12 u prvoj ligi Federacije i jedna kod nas na 28 tekmi i gol u kupu protiv niželigaša. Trebal dalje ? Ne mogu se njih dvojica porediti. Nadam se da je spreman, bez kakvih hroničnih povreda. To bi bio belaj i bacanje para. Al da može dati ruke u ovoj formaciji sigurno je da može, a još ljevak. On i Drljo bi mogli držati stranu, desno nam fali igrač pored Hareta, nisam siguran da Galić to može da ispuni ofanzivne zadatke što je bit ove formacije. Možda Amoah, al nam fali krilnih igrača, onaj Boljević je više povridjeđen nego zdrav.

Što se tiče crnogorca, nisam ga gledao, yt klipove ne računam, ali ono što vidim na transfermarktu lik je u zadnjih deset godina gdje god bio, CG i druga Dnska liga ( dvije ekipe ) bio standardan. Zamjenik kapitena u Kogeu. Stranac to mora zaslužiti vani. Nešto ne vidim igrače iz naše lige da odu negdje pa da igraju konstantno vani godinama, na profi nivou. Vidjećemo. Meni se ovaj čini kao sasvim solidan za naše lige, 1.94, haman 100 kila, glavat, treba nam takvih, dosta je ****, štopera koji se odbijaju od protivničkih igrača i da se sjebakemo jal je visoka lopta :mrgreen:

Živio
Kakav li ce izgovor naci za Dangubica, samo cekam negativne komentare .
Fk Željezničar.

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 03 feb 2024, 21:00

Ja samo Pablo vjerujem kad napiše to je to. Dobrodosao

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 03 feb 2024, 21:13

onaj cikoradovic strasan sicherheit, kako covjek pogadja, svaka mu cast.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 03 feb 2024, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 feb 2024, 21:14

Selam alejkum, sabur nemoj da budete kao carapica boje lila ili ovi drugi sto sve brane, ovaj kudi - ovi brane.

To vam je isto goFno drugo pakovanje.

Idemo se fajtati za eVropu iduce sezone i uzimamo kup.

Prije toga Bekriju da pohvalimo sto je otisao kod Hodze.

Od sada nema buketa cVića.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 03 feb 2024, 21:20

Hansestadt je napisao/la:
03 feb 2024, 21:13
onaj cikoradovic strasan sicherheit, kako covjek pogadja, svaka mu cast.
Veliko postovanje za tog covjeka.

Zajebo je sve insajdere..

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 03 feb 2024, 21:31

Ako ovaj Dangubic dolazi to znaci onda da se rastajemo il sa Krpicem il Haracicem

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 03 feb 2024, 21:34

segasega1 je napisao/la:
03 feb 2024, 21:31
Ako ovaj Dangubic dolazi to znaci onda da se rastajemo il sa Krpicem il Haracicem
Nema ako kad aka Pablo napiše to je već potpisano paraf. Prva ruka do direktorice

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 03 feb 2024, 21:59

Arapi sve sto su najavili i ispunili su, sve su neznalice otjerali.

Nekadasiigrostarsno
Kontakt:

Post Postao/la Nekadasiigrostarsno » 03 feb 2024, 22:09

Ma nek te cuva dragi bog

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 04 feb 2024, 01:22

A nesto kontam ko se nije uclanio do zrinjskog i derbija zahebo se jer ce biti krcato.

Ekipa imenima zvuci mnogo bolje sad. Nadam se da ce se posloziti i ostale stvari.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 feb 2024, 11:50

Opet pozvali Adonisa Bilala na probu :crazy:
I to za Zeljeznicara BL
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 04 feb 2024, 11:55

19vendetta87 je napisao/la:
04 feb 2024, 11:50
I to za Zeljeznicara BL
Izgleda da je imao dobru polusezonu

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 04 feb 2024, 12:18

19vendetta87 je napisao/la:
04 feb 2024, 11:50
I to za Zeljeznicara BL
Po meni jedini,koji je ljetos trebao ostati,pored Bibera i co.
Brohra ribo se...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 feb 2024, 12:47

Mi ako naucimo igrati sa 2 napadaca i ako to budemo furali mozemo bit bas opasni. 2 napadaca znace 3 protivnicka igraca da ih vazda cuvaju. 3 protivnicka igraca koja ne ucestvuju u igri je dobra stvar.
Zbog toga nam trebaju 3 4 napadaca, doduse ne kalibra Zubanovica ili Krpica koji vise mlatara rukama al otom potom.
U toj formaciji su bekovi glavni. Koliko toga imamo vidjet cemo. Po imenima nije ovo losa ekipa, meni je samo suhva jer nekoliko igraca nije igralo duze vremena ili nisu imali nikakav ucinak. U Brunu vjerujem. Daj Boze da on to poslozi, da se i rezultati poklope, na skupštini nesto pozitivno desi pa da imamo nadu u bolje sutra.
Jbg moramo podrzat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, keli, Levin, Lokomotifa i 46 gostiju.