Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
nadam se da si dobro vidio ovu analizu nevila sada
nemam se ja sta ubjeđivati s likom koji svaku utakmicu psuje igracima, a nema pojma o istom
nemam se ja sta ubjeđivati s likom koji svaku utakmicu psuje igracima, a nema pojma o istom

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
KOLIKO MECEVA DOBIJEMO SA BELGIJSKIM HADALJEM? Ajde strucnjak...
Igramo ko **** jbt .. Nas united terorise.. Znam da smo umorni ali **** smo.danas
Igramo ko **** jbt .. Nas united terorise.. Znam da smo umorni ali **** smo.danas
Nema trke, trka dobija utakmice, nema tu puno filozofije.
Da li je zbog mnoštva teških utakmica u kratkom roku ili nečeg drugog, ne znam, ali ako ne podignu trku, mrka kapa.
Da li je zbog mnoštva teških utakmica u kratkom roku ili nečeg drugog, ne znam, ali ako ne podignu trku, mrka kapa.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
@xGGMU
Ne valja ti to raditi prije kraja utakmice

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Nema veze, ovo se gol proslavio samo, a ko će slavit na kraju utakmice, vidjet ćemo nakon još jednog poluvremena..neo je napisao/la:@xGGMU
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Poslusaj savjet provokatora koji provocira samo na sigurno.neo je napisao/la:@xGGMU
Svakako je lijepo vidjeti da se boji, cak i kad vode.

Poredis babe i zabe. Prvo ti je Vermaelen kriv za go, i sada kad' si vjerovatno skont'o da nisi upravu, pitas koliko pobjeđujemo sa njim. Ne bavim se statistikom tako da ne znam, ali mi se cini da smo imali sa Artetom puno vise pobjeda nego bez njega, pa to ocito nije bio validan argument da ga ljudi ne prozivaju.
Nemos danas pohvaliti nikoga.. Cazorla pegla.. Ozil :/ ramsey se ne vidi kad igra krilo..
Vaditi Artetu i staviti ramseya na CMF a ubaciti.jacka jer imam.osjećaj da će preokrenuti..
Nemamo nikakvu igru...isto ko protiv WBA. Baš sličan meč
Vaditi Artetu i staviti ramseya na CMF a ubaciti.jacka jer imam.osjećaj da će preokrenuti..
Nemamo nikakvu igru...isto ko protiv WBA. Baš sličan meč
koja pickhetina ovaj zidov holandijski. nayebem mu se roda zesnkoga. kako nemamo ni jednog mudonju u ekipi da uvali koji lakat il slicno. pa nevjerujem,, ukenjali se. ajmooooooooooooooooooo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
maksimalno ih je moyes nalozio, nasi previse lezerno usli u mec, kontali su lako ce, i ljudi zasluzeno vode.. giroud najgori
Lopta je okrugla, ne vodimo 8-2SamoZeljo je napisao/la:Poslusaj savjet provokatora koji provocira samo na sigurno.neo je napisao/la:@xGGMU
Svakako je lijepo vidjeti da se boji, cak i kad vode.

"It's one of premier league's oldest lessons .
ne moze se najgori izdvojit posto su svi qrac od ovce realno. 3 pasa nismo uvezali. Treba nam krilo pod hitno!!!!!!!!
Kako moreš reć da je Giroud najgori kad bukvalno dobio 2 lopte dosad..najgori je Ozil i to daleko
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne pali ova veza, Flaminija ili Artetu izvući gurnuti Jacka na krilo a Aarona u sredinu. Ramsey ništa po krilu nije napravio ovu utakmicu, kriza.
United zasluženo vodi, imaju dobar pressing i dobro se čuvaju naše kontre koja nam je najjače oružije u ovom trenutku. A šta očekivati od onolike ****? Veće **** u modernom fudbalu nema. Lagano promijenit filozofiju u drugom poluvremenu i sve na staro vratit
United zasluženo vodi, imaju dobar pressing i dobro se čuvaju naše kontre koja nam je najjače oružije u ovom trenutku. A šta očekivati od onolike ****? Veće **** u modernom fudbalu nema. Lagano promijenit filozofiju u drugom poluvremenu i sve na staro vratit

Odbrana je bila ok, ali jednostavno od veznog reda pa nadalje nista. Giroud jednu od najgorih partija ove sezone, a isto vazi za jos par igraca. Ja sam svakako rek'o da nam je bod ovdje sasvim dovoljno 

Je l' ko rekao Gibbsu da igra lijevog beka?
Derbi kao derbi,dosta tenzija,pritiska,nema u takvim okolnostima neke,posebno lijepe igre,al' mi upravo odigrasmo najgorih 45minuta,jos od onog kriznog perioda poslije Boxin' Day-a.Sto je najgore,ni Utd ne blista,stavise,ocajni su,al' ih nasi bekovi uvlace u igru,gdje jedan Smalling,koji prvi put igra beka,izgleda k'o Maicon iz vremena Josea u Interu.
Da bi se nesto uradilo,treba pojacat tempo,tj.trku dovest na maximum,te smanjit broj glupih pasova koji zavrsavaju,kao da im se suigraci prikazuju na pojedinim dijelovima terena.
Jack IN,a jedan od dvojca Arteta-Flamini mora napolje,jedan je bespotreban na terenu,jos sad Flamini dobi zuti karton,i nece ga bit protiv Sotona kuci.
COYG!

Derbi kao derbi,dosta tenzija,pritiska,nema u takvim okolnostima neke,posebno lijepe igre,al' mi upravo odigrasmo najgorih 45minuta,jos od onog kriznog perioda poslije Boxin' Day-a.Sto je najgore,ni Utd ne blista,stavise,ocajni su,al' ih nasi bekovi uvlace u igru,gdje jedan Smalling,koji prvi put igra beka,izgleda k'o Maicon iz vremena Josea u Interu.
Da bi se nesto uradilo,treba pojacat tempo,tj.trku dovest na maximum,te smanjit broj glupih pasova koji zavrsavaju,kao da im se suigraci prikazuju na pojedinim dijelovima terena.

Jack IN,a jedan od dvojca Arteta-Flamini mora napolje,jedan je bespotreban na terenu,jos sad Flamini dobi zuti karton,i nece ga bit protiv Sotona kuci.
COYG!
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jasko.. fali nam jos 5 bodova da osiguramo opstanak 
sad cemo pocet igrat, nema zayebancije vise

sad cemo pocet igrat, nema zayebancije vise
E baš to frankqqqq.. Aaron.se ne vidi nikako a arteta i flamini nikako ne ide.. Protiv engleskih timova..
Ozil cazorla.su najgori dosada a Giroud se jedini bori jer je i nazad i naprijed
Ozil cazorla.su najgori dosada a Giroud se jedini bori jer je i nazad i naprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.