FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- schweinsteiger
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
ja ovo ne mogu vise gledati, prouciti fatihu i to je tosekerbay je napisao/la:Mojne penala, ubit će se nerminovicsvakako unazad par mjeseci prijeti da će podići ruku na sebe, oce u dzehenem
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne prima se fatiha od vas gejeva 
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- schweinsteiger
- Kontakt:
- schweinsteiger
- Kontakt:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHL
MANUEL NEUER

DA IST DAS DING

MANUEL NEUER
DA IST DAS DING
Zadnja izmjena: schweinsteiger, dana/u 08 apr 2015, 23:15, ukupno mijenjano 2 puta.
#miasanmia
- Centre forward
- Kontakt:
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
Nerminovic
- Kontakt:
IZGLEDA DA PRIMAsekerbay je napisao/la:Ne prima se fatiha od vas gejeva
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BackSpace United
BackSpace United
Izbaci luzere. Dovidjenja prijatno. Sad ce onaj cupo da kmeci, to je muzika za moje usi.
Odradjen posao, uzeta dnevnica.
Odradjen posao, uzeta dnevnica.
Fffffuuuuuuuu
Tekma vrh, prolaz u naredni krug, šta vise
Tekma vrh, prolaz u naredni krug, šta vise
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo momci daj sad Wolfsurg
pozelio se ovakvih neizvjesnih utakmica kad neide sve ko po loju
Moglo se i prije rjesiti šteta za brojne šanse koje su promašene a cvajeru se još jednom sjetim majke čist gol nam poništio.
Idemo dalje sad su samo pobjede važne **** igru i ljepotu u njoj
pozelio se ovakvih neizvjesnih utakmica kad neide sve ko po loju
Moglo se i prije rjesiti šteta za brojne šanse koje su promašene a cvajeru se još jednom sjetim majke čist gol nam poništio.
Idemo dalje sad su samo pobjede važne **** igru i ljepotu u njoj
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da se prvo Gotzeu natamburam djevojke pa da onda pohvalim cijelu ekipu.
Da smo ispali pojeo bi kepec gov.no i to jedno veliko, ovako se malo izvukao sa onim penalom iako je i ono jedva uslo.
Neuer.
Kasnije malo opsirnije, dok se vratim u normalu.
Da smo ispali pojeo bi kepec gov.no i to jedno veliko, ovako se malo izvukao sa onim penalom iako je i ono jedva uslo.
Neuer.
Kasnije malo opsirnije, dok se vratim u normalu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tijesna utakmica očekivano. Ali ovo je svakako velika pobjeda, ovo oduševljava. Naša desetkovana ekipa se borila, ginula, grizla, napravila tokom utakmice i dosta dobrih poteza. U penal seriji bili sigurni, hladnokrvni i pokazali sjajnu psihološku pripremljenost. Ali i imamo stvarno sjajne izvođače od profesionalca za penale Mullera, pa preko ostalih sjajnih izvođača Xabija, Goetze, Thiagoa i Lewe.
Mogao se priznat Lewin gol u regularnom toku, ali je Thiago mogao dobiti i crveni karton.
Leverkusen sjajno parirao, utakmica je bila bez golova ali s puno tempa i zbog toga prava poslastica. Taktički na visokom nivou, ali obojica trenera su sjajni taktičari pa i ne čudi...
Polufinale kupa je tu, ako Bog da uskoro i polufinale LP. Ma idemo mi ovo sve do kraja....

Mogao se priznat Lewin gol u regularnom toku, ali je Thiago mogao dobiti i crveni karton.
Leverkusen sjajno parirao, utakmica je bila bez golova ali s puno tempa i zbog toga prava poslastica. Taktički na visokom nivou, ali obojica trenera su sjajni taktičari pa i ne čudi...
Polufinale kupa je tu, ako Bog da uskoro i polufinale LP. Ma idemo mi ovo sve do kraja....
Ma ne....S njima ćemo igrat veliko finale u Berlinu...Bayern@heart je napisao/la:Bravo momci daj sad Wolfsurg
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- el-fighter
- Kontakt:
Teska utakmica, ali pobjeda je ovako sladja. Vrlo lako je ovo moglo otici na bilo koju stranu jos u regularnom dijelu, ali je mozda i najbolje da se ovako dobro utakmica rijesila na penale. Ako sam dobro upratio u polufinalu igramo sa Dortmundom i nadam se jos jednoj dobroj utakmici i naravno nasoj pobjedi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sutra se izvlace parovi za 1/2.el-fighter je napisao/la:Teska utakmica, ali pobjeda je ovako sladja. Vrlo lako je ovo moglo otici na bilo koju stranu jos u regularnom dijelu, ali je mozda i najbolje da se ovako dobro utakmica rijesila na penale. Ako sam dobro upratio u polufinalu igramo sa Dortmundom i nadam se jos jednoj dobroj utakmici i naravno nasoj pobjedi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Igramo protiv....
Dortmunda.
Dortmunda.
BackSpace United
BackSpace United
- schweinsteiger
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dortmund u Minkenu
not baaaaaaad at aaaalllll 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pobijediti na ovakav nacin, na preslikan nacin iz proslogodisnjeg finala kupa je umjetnost, nikako slucajnost.
Pep na celu sa svim igracima je pokazao ogroman karakter, psihicki su stvarno jaki a taj segment je nakon vecerasnjih penala dostigao svoj maximum.
Po meni je Neuer igrac utakmice iako bi bilo fino pohvaliti i Dantea koji je u zadnje vrijeme odlican i pokazuje naznake forme iz triple sezone.
Oni promasaji se ne smiju desavati pogotovo igracima cije noge vrijede godisnje 12 miliona.
Dok nisam zaboravio, koji klinac trazimo desnog beka kad imamo Rafinhu koji bi u ovom momentu imao mjesto u skoro svakoj ekipi.
Imao bih puno toga napisati o tekmi ali mislim da to nece niko citati.
@effe: bravo za prognozu da idemo u polufinale i to vrlo tijesno, kao da si znao.
BvB kao protivnik u polufinalu i to kuci, nemam nista protiv jer se tu njihov put zavrsava.
Pep na celu sa svim igracima je pokazao ogroman karakter, psihicki su stvarno jaki a taj segment je nakon vecerasnjih penala dostigao svoj maximum.
Po meni je Neuer igrac utakmice iako bi bilo fino pohvaliti i Dantea koji je u zadnje vrijeme odlican i pokazuje naznake forme iz triple sezone.
Oni promasaji se ne smiju desavati pogotovo igracima cije noge vrijede godisnje 12 miliona.
Dok nisam zaboravio, koji klinac trazimo desnog beka kad imamo Rafinhu koji bi u ovom momentu imao mjesto u skoro svakoj ekipi.
Imao bih puno toga napisati o tekmi ali mislim da to nece niko citati.
@effe: bravo za prognozu da idemo u polufinale i to vrlo tijesno, kao da si znao.
BvB kao protivnik u polufinalu i to kuci, nemam nista protiv jer se tu njihov put zavrsava.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma daj bielefeld.da se igraci malo odmore
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Zar si sumnjao u mene?Omerbavarac je napisao/la: @effe: bravo za prognozu da idemo u polufinale i to vrlo tijesno, kao da si znao.
Treba i Bernata istaći večeras, strašno je mnogo pretrčao, konjina u pozitivnom smislu....
I sad jedna za LAKU NOĆ:

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.