Mogao bi Holger nadomjestit',ali je problem sto su Dante i Holger ljevaci,sto znaci da Boatenk mora ici skroz desno,a u ovoj formaciji Boatenk je uvijek bio u sredini i odlicno je odradjivao svoj posao.Zadnja "katastrofalna" greska je bila protiv Citya u gostima.Centre forward je napisao/la:Šteta. Meho je baš počeo da igra ozbiljan fudbal, al' eto. Ako ništa raduje povratak Dantea. Sinoć je fakat podsjetio na svoje najbolje dane. Ova formacija sa tri nazad i nije toliko loša, Holger će nadomjestit' odustvo Marokanca, ne sumnjam u njega.
Mislim da nam je on najpouzdaniji stoper i uvijek su mu startovi pravovremeni i nisu "blizu prekrsaju",dok Benatia uvijek uradio nesto sto je na ivici prekrsaja,Dante cesto zakasni,a Badstuber ne znam koliko je spreman na takvu odgovornost.
Dante je sinoc bio dobar,ali ne znam o kakvom vi nizu dobrih utakmica pricate.Protiv BVBa je bio daleko od solidnog,mnogo nesiguran i on je ispao u onoj situaciji kad je Reus imao cist sut na gol,ali je srecom promasio sve,pa i nesto kasnije kad je Aubameyang na nasu srecu odlucio da sutira iz teske situacije,a ne da nekoga uposli.
Sinoc ona situacija kad je Rafinha spasio gol,mislim da se onde trebalo bolje reagovati.U onoj situaciji iza ledja Rafinhi je cijelo vrijeme bio Brandt,a ovaj se nije okrenuo da pogleda,mogao ga je mnogo prije zatvoriti,a ne onako "za dlaku" da bude.
Zadovoljan sam pobjedom,ali nisam zadovoljan Mullerom i Gotzeom nikako.
Sad kad nema Robbena i Riberya od njih se najvise ocekivalo,a oni ne pokazuju nista.Svaka cast za penale,ali su obojica imali 100%ne sanse da postignu gol i zavrse utakmicu mnogo ranije.