Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Treba mu nalijepit sve gifove i video isjecke na njegove stranice i profile,pa neka se dobro nagleda..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Covjek prije tekme uvijek valja ovakve gluposti i onda se sece a ljudi govore " Bravo Edine ".
Ugledaj se malo na Olica i Mandzukica koji ljubav dokazuju na terenu a ne po fb.
Ugledaj se malo na Olica i Mandzukica koji ljubav dokazuju na terenu a ne po fb.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lazes magarac jedan. Smrade jedan, da ti podnosis kritiku bilo ciju ne bi angazovao neko levata da pise za tebe. Jedini mis u ovom svemu jesi ti Edine Dzeko. Mis mekinjas!!!Kaunas je napisao/la:
Mars iz svetinje!!!!
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 23 jun 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
-
samoposmatram
- Kontakt:
E na sta si spao. Od fudbalera do novinara.Kaunas je napisao/la:
Kad se mislis kandidovati za predsjednika BiH?
A sta je to trebo napisati,cisto me zanima.
Kako vas nije stid toliko pljuvati po nasem najboljem igracu.
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Koji bot u glavi moraš biti da cestitas fol ovo njegovo sranje po fb, prvo sto riječ nije njegova nego njegovog pr-a drugo što jest odigrao ko kur.ac da se svu ne lazemo 
hejteri na aparatima 
Ima li ko kontakt osoba u parlamentarnoj skupštini? Podhitno zakonom zabraniti spominjanje miševa i rupa! Fuj! Otkako se te riječi spominju, reprezentacija nam je igračka.
Inače, nisam ništa pisala za Edina još nakon ove utakmice. Nemam komentara dovoljno suvislog.
BiH iznad svih i svega!
Inače, nisam ništa pisala za Edina još nakon ove utakmice. Nemam komentara dovoljno suvislog.
BiH iznad svih i svega!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
naletih na još nešto:
Oštrica pojedinih kritika u javnosti posebno je usmjerena na našeg najboljeg strijelca Edina Džeku. Iako profesionalac, navikao na različite stavove, Džeko nije ostao imun na zle jezike.
- Naravno da je pogođen. Brzo smo zaboravili koliko je Džeko golova dao u kvalifikacijama, koliko nam je radosti donio. Sumnjam da ima neko u BiH ili van države da je više želio dati gol od Džeke. Uostalom i postigao je gol, borio se za lopte, nosio nigerijske i argentinske stopere na leđima, i to sve na Mundijalu. Prije Džeke i ove generacije smo o ovome mogli samo sanjati – kazao je izvor Patrie.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 23 jun 2014, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne znam sta osjecas Edine, ali znam sta se vidi na terenu. Postujem tvoju ispovjest koja je vjerovatno iskrena, ali od tebe se ocekuje da na terenu pokazes karakter, rezultat je tu sporedna stvar. Ti si u ocima hiljada navijaca ljudska i fudbalska velicina i od tebe se najmanje ocekuje da places i pateticno trazis izgovore za kolektivni neuspjeh. Trci, bori se, svadjaj se, DOBIJ TAJ JEDAN J.E.B.E.N.I CRVENI U KARIJERI, samo neka se vidi da ti je stalo, a da li cemo pobjediti ili izgubiti najmanje je bitno!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
-
samoposmatram
- Kontakt:
Bolje da je nepismen, a da vise obrati paznju na igru svoju. Zadnje tri godine trza toliko, da slutim Parkinson.Head je napisao/la:A sta je to trebo napisati,cisto me zanima.
OK Dzeko...ti si najveci i najbolji navijac...i kad je vec tako hajd ba sad presili na tribine da i Ibisevic dobije sansu da pokaze kako se treba boriti 
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Dijamant objasnio 
Re: Odg: Edin Džeko
Samo ce kontraefekat ovom laznom zalopoljkom postici. Umjesto da bude covjek, da kao najveca zvjezda preuzme odgovornost na sebe, pa makar i ne bio kriv, on opet neke rupe i miseve pominje. Edine sine, niko vise nije corav. Cijeli grad je danas negatuvno brujao o tebi. Ako su Kasiljas i Gerard mogli preuzeti krivicu i izvinuti se navijacima, mogao si i ti, ne bi tu kapa sa glave pala. Dobio bi respekt sa tim i od onih koji te ne vole. Bahate ljude koji nikad ne uvide svoje greske niko ne postuje 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
I eto Dzeko opet idol nacije. Hahaha
-
samoposmatram
- Kontakt:
Daj ba, nemoras dudlat do muda.Mozambik je napisao/la:Dijamant objasnio
-
jasko_juve
- Kontakt:
Moze li link statistike utakmice protiv Nigerije? Ono high activitiy time spent i to? neko je stavljao al ne mogu nac..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pisac srcelomac, samo gledaj kretanje i borbenost Mandze i Ole. Pusti se pisanja po FB.
Nije davno bilo, ima tri-cetri ljeta, ovaj Mandzo nije ti mogao politi vode, a vidi ga sad, pa onda pogledaj sebe kako si igrao neko vece, pa ti vidi ko je mis. Cuj on vise zelio pobjedu nego bilo koji navijac
Nije davno bilo, ima tri-cetri ljeta, ovaj Mandzo nije ti mogao politi vode, a vidi ga sad, pa onda pogledaj sebe kako si igrao neko vece, pa ti vidi ko je mis. Cuj on vise zelio pobjedu nego bilo koji navijac
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja nikad ne bih kritikovao nekoga jer nije dao gol, ne radi se o tome. Ali kad si vec na terenu, kad si kod naseg 16terca, vidis protivnika koji se zaletio prema nasem golu, pa makar ga pokusaj zaustaviti tijelom, a ne samo pogledom. Ono kad bi npr uradio neki njemacki reprezentativac, taj vise ne bi zaigrao za elf.
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Bing [Bot], bvsic, CAGarfia, emil02in, habuba, hansbosna, invincible1921, rukometubih23, torbica, VivaLaLiberta i 107 gostiju.