nije ovo ili jestjasko_juve je napisao/la:Moze li link statistike utakmice protiv Nigerije? Ono high activitiy time spent i to? neko je stavljao al ne mogu nac..
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
jeste vidjeli Dzekinu izjavu - http://www.backstage.ba/buzz/edin-dzeko ... p-nijedan/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne dudlam. Kad su me papetoljupci, vecina ovih koja sada napadaju Dzeku, na Susicevoj temi pravili budalom, nazivali drzavnim neprijateljem, cetnikom, placenikom itd...A samo sam pisao sta nam se moze desiti na SP ako se ne opametimo. Svi su se klanjali Susicu i provocirali ostale.samoposmatram je napisao/la:Daj ba, nemoras dudlat do muda.Mozambik je napisao/la:Dijamant objasnio
Sad i ja hocu malo da vidim kako ti izgleda
-
jasko_juve
- Kontakt:
ma nije ovo..neko je stavljao nesto 7% high time activity..dr.van nostrand je napisao/la:nije ovo ili jestjasko_juve je napisao/la:Moze li link statistike utakmice protiv Nigerije? Ono high activitiy time spent i to? neko je stavljao al ne mogu nac..![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Fino je ovo napisao ili je nekome platio da napiše patriotski i domoljubni tekst. Nema šta pogoditi će hiljade Bosanaca i Hercegovaca u srce, biti će like-ova i objava nema šta PR sektor je zaradio platu.
Ali više od svega u ovom tekstu volim to što ga je pogodila naša kritika nije bitno da li je čitao ovaj forum, pročitao na FB nečiji status, neko mu rekao od havera, prenijeli mu sa kafa na skype u Brazil da ga je dio raje zamrzio i zamjera mu za poraz. Bitno je da smo uspjeli da ga prodrmamo, ja iskreno želim da sad bude opet stari Edin pa da nam začepi usta dobrom igrom i tri komada u mreži Irana. Ali nema od toga ništa, tako da hvala ti Edine, ali me ovo tvoje pismo nije pogodilo ni sekunde. Možeš imati 500.000.000 like-ova, ali nećeš imati podršku raje koja umjesto FB i plačljivih statusa gleda i prati tvoje igre i zalaganje na terenu.
Biti će prilike ako Bog da da te sretnem u gradu nekada pa da te upitam što nisi nikad sa raju sa Bluemoon-a nazivao miševima i kad si loše partije pružao govorio da su napokon izašli iz svojih rupa. Ali jock ne smiješ jer bi umjesto poznatee pjesme "OOooo Edin Dzekooo" čuo "Džeko fuck" "Dzeko out". Ali Bošnjo ko Bošnjo sve ti oprosti i zaboravi u sekundi, ali Englezi jock svaka napisana i izgovorena riječ ima težinu kod njih.
Neka neka samo ti po FB piši.

Ali više od svega u ovom tekstu volim to što ga je pogodila naša kritika nije bitno da li je čitao ovaj forum, pročitao na FB nečiji status, neko mu rekao od havera, prenijeli mu sa kafa na skype u Brazil da ga je dio raje zamrzio i zamjera mu za poraz. Bitno je da smo uspjeli da ga prodrmamo, ja iskreno želim da sad bude opet stari Edin pa da nam začepi usta dobrom igrom i tri komada u mreži Irana. Ali nema od toga ništa, tako da hvala ti Edine, ali me ovo tvoje pismo nije pogodilo ni sekunde. Možeš imati 500.000.000 like-ova, ali nećeš imati podršku raje koja umjesto FB i plačljivih statusa gleda i prati tvoje igre i zalaganje na terenu.
Biti će prilike ako Bog da da te sretnem u gradu nekada pa da te upitam što nisi nikad sa raju sa Bluemoon-a nazivao miševima i kad si loše partije pružao govorio da su napokon izašli iz svojih rupa. Ali jock ne smiješ jer bi umjesto poznatee pjesme "OOooo Edin Dzekooo" čuo "Džeko fuck" "Dzeko out". Ali Bošnjo ko Bošnjo sve ti oprosti i zaboravi u sekundi, ali Englezi jock svaka napisana i izgovorena riječ ima težinu kod njih.
Neka neka samo ti po FB piši.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Aha znaci samo trolas trebali uvesti trol fond da se vidi razlika. Ja nekrivim Dzeku ali covijek radi papanske greske i Sam sebi skace u stomak. Kad Kaze rodjeni pobijednik nevidi da je se Tom izjavom digo u nebesa. Pobijednik si poslije borbe. Niko se nije rodio pobijednik. Guzonje se radjaju, a za pobijedu valja teglit.
ne zaslužujemo te Edine...bježi od nezahvanih
@Janez, svaka cast!!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Kad malo bolje razmislim, oni ne zaslužuju nas. Svi u paketu.let3 je napisao/la:ne zaslužujemo te Edine...bježi od nezahvanih
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube] 
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Ovi koji kidisu na Dzeku samo da odbrane selektora, Pisac koji mrzi Zelju, ABG koji mrzi sve sto nije iz Zenice itd..
DIJAMANTU, NE ZASLUZUJEMO TE !!!
DIJAMANTU, NE ZASLUZUJEMO TE !!!
šta nas briga......zaslužujemo zato pisca i Janezalet3 je napisao/la:ne zaslužujemo te Edine...bježi od nezahvanih
bolan Edine, pusti se foruma, ne čitaj ih, igraj svoju igru...na kraju se svi zapisi broje, a tvoja je teka već podobro ispunjena....
A ako ne možeš da se pustiš foruma, ako ti je toliko važno šta pisac i janez kažu, onda se oprosti od reprezentacije....postani navijač kao i ja, pivuša u jednoj ruci, u drugoj zastava BiH i naprijed.......
I nemoj se sekirati za pisca i janeza, naći će oni drugog Džeku....drugačiji će se zvati, ali principo je isti a sve su ostalo nijanse
A zasto nije imao obraza objasnit onaj osmijeh na kraju utakmice? Yebo te i facebook i twitter i instagram, izdao si nas na terenu i treba da te bude stid.
U Cityu je kao mis tih, a u reprezentaciji neku silu svoju prosipa. Spaha je barem uvijek siledzija, gdje god je bio.
U Cityu je kao mis tih, a u reprezentaciji neku silu svoju prosipa. Spaha je barem uvijek siledzija, gdje god je bio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:
ne lazi amru ti yebem.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
E pa Edine, jos si mlad imat ces hvala Bogu jos dosta prilika da dokazes da smo u krivu. Pocni se ponovo ponasati kao profesionalac kakav si ne tako davno bio, prestani na ostale gledati sa visine, natopi dres znojem i sta god da uradis na utakmici svi cemo ti cestitati, pa makar izgubili svaku narednu utakmicu i nigdje se vise ne plasirali. Mislim da ne trazimo puno 
Virtu4l je napisao/la:Kad malo bolje razmislim, oni ne zaslužuju nas. Svi u paketu.let3 je napisao/la:ne zaslužujemo te Edine...bježi od nezahvanih
to se kaže "Malo nas je - ali smo velika gov.na"
ne zaslužujemo te Dijamantu, bježi od nezahvale sirotinje koja hoce da te povuce na dno i spusti na svoj nivo....mlati pare u Manchesteru, boli te kost
Je li nam mnogohvaljeni Begovic objasnio svoj osmjeh?Cartman je napisao/la:A zasto nije imao obraza objasnit onaj osmijeh na kraju utakmice? Yebo te i facebook i twitter i instagram, izdao si nas na terenu i treba da te bude stid.
Gledali ko Hrvate kako Mandzo nabija pritisak i trci do Meksickog defanzivca i izvuce korner, e to se trazi i od Dzeke. Ja neznam jel uopste ikad i loptu uzeo od drugog igraca?!
p.s
Kako taj Damir Niksic dosadno zvuci na snimku, aksent ko da ga neko razmazio.
p.s
Kako taj Damir Niksic dosadno zvuci na snimku, aksent ko da ga neko razmazio.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- RockyMaivia
- Kontakt:
Dzeko,zasluzujes nas itekako.Nosi se u svoj City i opet kad podju okupljanja reprezentacije spominji miseve kad budes najgori na terenu.
StarMo nije skutorija...
Recimo da partija nije bila zadovoljavajuća, ali spominjanje osmijeha pri razmjeni dresova je čista glupost, pa normalno je da se nasmiješiš pri tome i dok čestitaš protivniku pobjedu.
Šta je treb'o, rigat' vatru na protivničke igrače? Čestitaju i teniseri nakon poraza s osmijehom na licu na kraju, pa ne znači da im je drago što su izgubili.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, FerdinandF, Google Adsense [Bot], juka55, mercurial, Proximic, random11, signalidunapark, soxx, trunks1946, tuzlanskinacin, unavita, ZmajOdBosne33 i 118 gostiju.