FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 22 mar 2021, 09:58

pa nista, tebi je onda lakse prec gor u simin han i pocet navijat care za tc, azmira i husrefa , boga mi lakse bi ti bilo :lolno: :evil:
dzabe lamentiras nad zlom i kletom sudbom, nema azmira, nema husrefa, to ti je sto je.
i da, igraci imaju kurcoblju, ne znas dst aje gore kad ne znaju ili nece, i moze im se, sta ces im? ide kraj sezone, ispadnemo njima su papiri, ne ispadnemo nikom nista.
poredis neuporedivo tada koju si selekciju igraca imao, i sada. nemas izbora ,svrsen cin, kriva uprava, krive pare, kriv jamsin, svejedno nije ista situacija. no zazivanje i plakanje nad azmirom nece pomoci.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 mar 2021, 10:00

Probisvjet je napisao/la:
22 mar 2021, 09:36
Sariel1987 je napisao/la:
22 mar 2021, 09:20
zamis na nasoj temi objavis nesto u vezi bajerna i povezes sa slobodom hej, koja diskonekcija brate al ozbiljno :lolno: :crazy:
Pa eto necemo Bayern yebes njih, poredjenje je SF. Ali de vidi mogu li u TC kod Husrefa prosipat kurcobolju. Djaba sto si Ubiparip. Ako nisi za zadatka onda si UBIose za tribine ili klupe. :salut:
Kod nas Zizovic ne smije izostaviti i poslati par igraca na tribine jer cemo imati manjak. Uprava je najveci krivac i onaj ko rukovodi upravom.
opet isti odgovor, sloboda izbora, lakse ti je prec u simin han i navijat za tc. ako je srce ne mjestu sto de ne.. samo da prestanu te jadikovke jebte. eto te ko kakva tetka samo kmecis nad azmirom i husrefom, posceo si ko sloboda72, tako je on kreno..
jesmo losi? jesmo? jel do uprave? pa nije do mog cace? jel svima hostra da ne ispadnemo naravno.
sta treba sad? jebte ismijavat sami sebe dok ne ispadenmo? koji krac ba ne kontam.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 mar 2021, 10:10

zamis na nasoj temi objavis nesto u vezi bajerna i povezes sa slobodom hej, koja diskonekcija brate al ozbiljno :lolno: :crazy:
😂😂😂😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 mar 2021, 10:12

pa ne jebte svi vidimo da ne valja, al se uhvate kmecanja azmir ovo azmir ono, covjek otiso prije 5 godina koliko, jebte, jel navijas za azmira il za slobodu?jbes i uprave i sve..sve neki navijaci nekih likova, igraca, menadzera, nacelnika, azmira. koji krac ba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2021, 10:19

22 mar 2021, 10:00
Pa eto necemo Bayern yebes njih, poredjenje je SF. Ali de vidi mogu li u TC kod Husrefa prosipat kurcobolju. Djaba sto si Ubiparip. Ako nisi za zadatka onda si UBIose za tribine ili klupe. :salut:
Kod nas Zizovic ne smije izostaviti i poslati par igraca na tribine jer cemo imati manjak. Uprava je najveci krivac i onaj ko rukovodi upravom.
opet isti odgovor, sloboda izbora, lakse ti je prec u simin han i navijat za tc. ako je srce ne mjestu sto de ne.. samo da prestanu te jadikovke jebte. eto te ko kakva tetka samo kmecis nad azmirom i husrefom, posceo si ko sloboda72, tako je on kreno..
jesmo losi? jesmo? jel do uprave? pa nije do mog cace? jel svima hostra da ne ispadnemo naravno.
sta treba sad? jebte ismijavat sami sebe dok ne ispadenmo? koji krac ba ne kontam.
Evo da ne bude TC sto pjenis jbt, neka bude ŠB. Mladi igraci kao i kod nas. Joj razlike.
Al svi koji podrzavaju ove tikvese kod nas ne prave nista dobro. Al' hajd jbt "kupit cemo deset najboljih igraca u PL". Treba li video ko je to izjavio?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2021, 10:22

22 mar 2021, 10:19
22 mar 2021, 10:00

Evo da ne bude TC sto pjenis jbt, neka bude ŠB. Mladi igraci kao i kod nas. Joj razlike.
Al svi koji podrzavaju ove tikvese kod nas ne prave nista dobro. Al' hajd jbt "kupit cemo deset najboljih igraca u PL". Treba li video ko je to izjavio?
Hocemo li bakljadu kada ispanemo?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 mar 2021, 10:24

sta je ovo dupli post uznemirio se?ko pjeni?
ne prizivas ti siroki nego azmira i tc... nema potebe siroki prizivat nisi ih spomenuo.
ko podrzava? osim sto ti svima nabijes nadimak kad ne ide, jesl i azmira tako zvao sisoja?
ja sam uvijek za bakljade al ko one prije rata ako moze ikako.. tad su bile bakljde alal cufte jelde..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2021, 10:29

22 mar 2021, 10:24
sta je ovo dupli post uznemirio se?ko pjeni?
ne prizivas ti siroki nego azmira i tc... nema potebe siroki prizivat nisi ih spomenuo.
ko podrzava? osim sto ti svima nabijes nadimak kad ne ide, jesl i azmira tako zvao sisoja?
ja sam uvijek za bakljade al ko one prije rata ako moze ikako.. tad su bile bakljde alal cufte jelde..
Ne prizivam Siroki, ni TC, Azmira sam zvao sofer, kamiondjija, dok se nije uozbiljio.
Ocekujem da Buljoni ono sto je javno obecao i uradi. 2022 kupujemo deset najboljih igraca PL.
Mislim mozda si i ti zvao "koza hipnoza" (covjek iz lijepe familije) ili "Bunda".... ja pa sta?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 mar 2021, 10:34

pazi svi smo bili za vracanje dugova naustrb rezultata, dok nije dosla voda u usi, kockali su se , da li ce se iscupat vidicemo, kako je krenulo nizbrdo opasno je..ako ispadnu krivi su 1/1. no, valjda se iscupamo.
i tu nije bitno ko je uprava, ko god zeli unijet kes, i investirat u klub neka dodje, meni fakat niko ne smeta, samo da se izadje na zelenu granu, i da prestane svake godine borba za opstanak i ova patnja. kad je bila prica o stolicama i udjelu, niko se nije javljo.
sad, jos se borimo, suludo je sad ismijavat kad nije vrijeme za ismijavanje po meni. daj da se iscupamo kako god, pa cemo onda podvlacit refe.
kritika da, ismijavanje ne.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2021, 10:44

22 mar 2021, 10:34
pazi svi smo bili za vracanje dugova naustrb rezultata, dok nije dosla voda u usi, kockali su se , da li ce se iscupat vidicemo, kako je krenulo nizbrdo opasno je..ako ispadnu krivi su 1/1. no, valjda se iscupamo.
i tu nije bitno ko je uprava, ko god zeli unijet kes, i investirat u klub neka dodje, meni fakat niko ne smeta, samo da se izadje na zelenu granu, i da prestane svake godine borba za opstanak i ova patnja. kad je bila prica o stolicama i udjelu, niko se nije javljo.
sad, jos se borimo, suludo je sad ismijavat kad nije vrijeme za ismijavanje po meni. daj da se iscupamo kako god, pa cemo onda podvlacit refe.
kritika da, ismijavanje ne.
Problem je sto se mi nikada necemo izvuci jer smo okovani u politiku zgradonacelnika. Nama kada bi se ponudio Mamic da nas cupa mali bi nasao nesto, npr da je vidjen u Breskama kako pije sa nekim ljudima. On se koristi onima sto je uhljebio. Zovne malog od Dzevada i kaze jbg budi predsjednik. On ni kriv mora pristati iako zna da nije sposoban za tu veoma yebenu funkciju gdje moras biti prefrigan, macan, jer eto Dzevad je dir. dobra primanja, ovo ono pa mora da se oduzi.
Tako je mislio sa Mesketom pa ga Meske odyebao.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 mar 2021, 10:47

kako to ,zar nisu jasko i azmir opet dobri, zar se azmir ne vraca u klub? dje je sad zapelo?
meske koji? onaj meske zmaj od bosne jel taj meske? :lolno:

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 22 mar 2021, 10:50

22 mar 2021, 10:47
kako to ,zar nisu jasko i azmir opet dobri, zar se azmir ne vraca u klub? dje je sad zapelo?
Zafrkane ove raskrsnice po gradu, za čas se promaši skretanje. Naročito ove novotarije u vidu kružnih tokova, treba se tu snaći....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2021, 10:58

22 mar 2021, 10:47
Da taj Meske. Nije on nista radio protiv Slobode, cak sam sa njim bio nekada skoro svaku utakmicu na C.
Ja nisam rekao da se Amir vraca u klub, ali ima itekako dobre relacije sa Jasminom i ostalim iz gradske kuce. Imaju oni svoje neke nove relacije, koalicije, solucije...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 mar 2021, 11:05

aaa taj meske. sto ne kazes namah...
kako nije zabio nam i go.
okrenuo ledja u najtezim trenucima, isto tako pobjego u zmaj od bosne.
ko sto je pobjego i ovaj zadnji put.
I dalje Vam se fakturiše vrijeme provedeno u Zmaju od Bosne. Imaju li Zmaj od Bosne i Sloboda, odnosno Mersed Kovačević, dvadeset godina poslije, bilo kakve veze?

KOVAČEVIĆ: Zmaj od Bosne nema nikakve veze sa Slobodom. Sve se desilo prije 20 godina kada sam se iz Galatasaraya vratio u Slobodu. I tada sam ušao u Upravni odbor kako bih nešto napravio u klubu. Međutim, i tada je bilo mešetara oko kluba sa kojima se ja nisam slagao. Izašao sam iz Slobode, a tada je formiran Zmaj od Bosne, koji nije bio politički obojen. Kada je u klub ušla politika, kada ga je preuzela Stranka demokratske akcije (SDA) ja sam napustio Zmaj od Bosne. Neki su mi govorili kako ja hoću da ugasim Slobodu. Pa, ko može ugasiti Slobodu? Ugasio bih i svojih 20 godina provedenih u Slobodi, takve su priče apsurdne, to su budalaštine.

: Igrali ste za Zmaj od Bosne i postigli gol u susretu sa Slobodom. I taj gol Vam se stavlja na teret?

KOVAČEVIĆ: Ja sam centarfor, golgeter... Moja mati kada bi branila na golu ja bih dao gol i ja bih se radovao, jer sam takav igrač. Radovao sam se u karijeri svakom golu. Nema to veze sa Slobodom ili bilo čime.
ja ba da mi je otac na golu, ne bi se radovo golu protiv slobode, ma ne bi doso u situaciju da joj dam go. i tu se sva prica zavrsava. e taj meske.. :guz:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2021, 11:16

Djaba se raspravljamo. Ja mislim da je ova uprava nesposobna, da nas je dovela na korak do ispadanja svojim neznanjem. Mislim da ce nas kostati basnoslovno vise nego sto su ustedili ako ispadnemo, a mozda i u gasenje. Ko misli drugacije neka misli. Ima pravo na to.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 mar 2021, 11:22

ha podvuci cemo refu na kraju, i vidjeti sta su radili.
uglavnom bez nekih ozbiljnijih investicija ne mozes ni pravit ekipu a da se ne zaduzujes dalje, ionako imamo milionske dugove.
ako im upali da vrate drugove a usput i opstanemo u ligi, moze se reci da su odradili dobar posao. suprotno tome je mrka kapa i katatrofa.
svima nam je jebga crnjak ako ispadnemo, a dobrila ako opstanemo. s tim da je svima vise borbe za opstanak preko glave, na ljeto nesto moraju mijenjat.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2021, 11:29

22 mar 2021, 11:22
ha podvuci cemo refu na kraju, i vidjeti sta su radili.
uglavnom bez nekih ozbiljnijih investicija ne mozes ni pravit ekipu a da se ne zaduzujes dalje, ionako imamo milionske dugove.
ako im upali da vrate drugove a usput i opstanemo u ligi, moze se reci da su odradili dobar posao. suprotno tome je mrka kapa i katatrofa.
svima nam je jebga crnjak ako ispadnemo, a dobrila ako opstanemo. s tim da je svima vise borbe za opstanak preko glave, na ljeto nesto moraju mijenjat.
I Siroki ima skoro isto duga? To svjedoci o njihovoj sposobnosti, a nasoj nesposobnosti. Znaci to nije izgovor. Kod nas politika vuce Slobodu i Tusanj dole, a njihova Siroki i Pecaru gore. :salut:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 mar 2021, 11:30

ko spominje siroki, spominjem nase uvjete? znas li ti uopste kako siroki opstaje? jesi ikad al iskreno bio dole? jesi li upoznat sa detaljima?
kako mozes ba tako pricat a bio clan skupstine, jebte u nas clanovi skupstine ne znaju osnove :lolno: :crazy:
koja sposobnost zivota ti? znas koliko love na mjesecnom nivou treba? znas koliko mi skupimo, sto ko grad sto kroz sponzore, donacije, domace firme, pojedince? o cemu pricamo.
tuzla je sto se toga tice fudbalska i mentalitetom palanka. sve filozofi i dinar enefdije. cast izuzecima.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 22 mar 2021, 11:37

pa nigdje ko ovde kriticara, ali uprazno, nespremnih da zaloze svoje vrijeme, energiju i finansije. ko kod nas.
svi pametuju a kad treba marku iz dzepa izvuc, jarane tvrda marka ko stolica(gofno) stara 15 dana.
i dobro i pobjegnu ovi sto su dosad bili, ja njima svima skidam kapu, jarane valja nas vodit, sebe zalozit, da ti svi ostlai **** od do, a minute i marke ne uloze.jer sloboda je svih nas, al u kritici i u krcu. imali smo prije opstine privatnike pa smo i napravili najvece dugove. pa nam azmir nije valjo,sad opstina ne valja. niko nama ne valja. i kad daju svoje pare ne daju dovoljno.
kad je crno na bijelo, nidje nikog.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2021, 11:40

22 mar 2021, 11:30
ko spominje siroki, spominjem nase uvjete? znas li ti uopste kako siroki opstaje? jesi ikad al iskreno bio dole? jesi li upoznat sa detaljima?
kako mozes ba tako pricat a bio clan skupstine, jebte u nas clanovi skupstine ne znaju osnove :lolno: :crazy:
koja sposobnost zivota ti? znas koliko love na mjesecnom nivou treba? znas koliko mi skupimo, sto ko grad sto kroz sponzore, donacije, domace firme, pojedince? o cemu pricamo.
tuzla je sto se toga tice fudbalska i mentalitetom palanka. sve filozofi i dinar enefdije. cast izuzecima.
U skupstini bio do '96. Skupljalo se za sendvice i gibire. To je vrijeme rata i entuzijazma. I tada sam jedva prezivio poraz od Celika na Tusnju.
Kod nas u Tuzli ima firmi koje bi placale po jednog dva igraca i to pristojno. Imamo problem sa menadjerima jer oni u svakom segmentu upravljaju sa nasim igracima bez obzira na ugovor. Sloboda im je pogodno tlo.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.