Ti bi možda željela, da i tebe boli, ali je biološki nemoguće.denimen99 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:32Predlažem da ovo sve fino u Wordu napišeš, dodaš neko zaglavlje i pošalješ u Luzanu na CAS. Možda i bude nešto. Jer ovako kao čitam tvoju hronologiju, i ja sam sve više ubijeđen da je Real poguran protiv Bayerna. Ali nakon 15 titula, koga boli qracPetardaa je napisao/la: ↑04 jun 2024, 16:22Nadoknada je bila 9 minuta, a ta nadoknada je sigurno mnogo vise isla u korist Reala jer je Bayern bio u šoku zbog primljenog gola za 1-1 u 88 minuti. Da su se igraci Bayerna pitali vjerujem da bi najradije voljeli da je svirao kraj odmah u 90 minuti. Poslije je produzio jos zbog izgubljenog vremena u nadoknadi, a samo kod gola Reala je izgubljeno 3 minute dok su slavili i dok se VAR gledaoDinGospo21 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:43
Evo da počnemo, 2002 izbacili Bayern na klasu, 2014 naguzili Bayern u sred Minhena, 2017 dvomeč gdje se svi hvataju, u prvoj utakmici Bayern je izgubio, 1-2, pritom je imao nepostojeći penal Vidal. U uzvratu ponovo penal za Bayern ali niko o tome neće A reći jer je protiv Reala bilo pa može, da ne pričam da je i u taj penal nepostojeći bio, Real izjedančio i to je bio rezultat koji je Real vodio dalje. Gol je je donio produžetke je bio toliki ofsajd i priznat je bio, Lewandowski je bio golemom ofsajdu, ali nikom ništa naravno, ne bi ni bilo produžetaka da je to poništeno, prema tome nemoj te molim vas. Iduće godine dobije ih Real u Minhenu, sve čisto, uzvrat 2-2. I onda ovaj zadnji dvomeč, prvi meč 2-2, opet Bayern nije dobio naravno, u uzvratu Real se ispromašivao, Bayern povede, i počne da odugovlači, Real preokrene rezultat, i sudija i tu počasti Bayern sa čak 13min nadoknade, a igralo se haman 20, dok Bayern ne zabije naravno, i onda sudija kriv opet, daj mislim stvarno. Kod ofsajda, bio je ofsajd čist kao suza, pritom je sudija svirao ofsajd prije nego je i šut bio uopće upućen, koji bi igrači Real lagano zaustavili, tako da ispadate smiješni, al ono pravo.
I jel tebe stvarno nije sramota napisati da je Lewa bio u ofsajdu kod onog gola nakon sto mu je prije toga sviran nepostojeci ofsajd![]()
Victor Kassai u 2 utakmice Reala i Bajerna 2012 i 2017 godine:
- 2012 godine gol iz ofsajda Ronalda
- 2012 godine sviran penal Realu zbog igranja rukom Alabe (opravdan ali...)
- 2012 godine nesviran penal zbog istog igranja rukom Pepea
- 2012 godine Pepe ne dobije drugi zuti (crveni) zbog tog igranja rukom
- 2017 godine sviran nepostojeci ofsajd Lewandovskom 1 na 1 sa Navasom
- 2017 godine Vidal dobija crveni zbog starta na loptu
- 2017 godine Casemiro pravi 20 puta gori faul i ne dobija drugi zuti
- 2017 godine Casemiro poslije toga asistira i Ronaldu za prvi gol
- 2017 godine Ronaldo postize prvi gol iz ofsajda
- 2017 godine Ronaldo postize i drugi gol iz ofsajda
Sve ovo Kassai je uradio u 2 yebene utakmice![]()
Tu se sad treba dodati i onaj nepostojeci ofsajd Mulleru u prvoj utakmici 2017 kada je izasao sam na Navasa, 2018 penal na Lewi + Marcelo je i sam priznao da je Bayern ostecen za penal zbog njegovog igranja rukom.
Real je regularno izbacio Bayerna jedino 2014. Sve ostalo je katastrofa. Mogu misliti kako se Muller osjeca s obzirom da je igrao u svim ovim utakmicama
Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2023/24
Jasta je nego poguran. Da nije bilo sudija Milan bi bio najtrofejniji klub. Ovako realovci žive u zabludi. Kada fašizam bude u potpunosti iskorijenjen u Evropi tada će lažne titule biti pomnožene sa nulom. Samo nezrele i bezobrazne osobe, SDA botovi, mogu vjerovati u projekat fransiska franka. Kolega Petarda samo naprijed i ne obaziri se na komentare pojedinih trolova.
Jadni petarda,kako ga tek bole "nepravde" protiv Barce,kad ga ovako bole Bayernove.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kontam da ih svakim danom sve vise boli. Traume.
Pero Pero satra ih.
Pero Pero satra ih.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Rođen s tobom da budem
Imao bi i PSG puno toga za reći.

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 04 jun 2024, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ovo protiv psg je veca pljacka nego protiv celzija.
Sve po pravilima, Sheva ocigledno povukao Puyola u jednom trenutku a Van Persie se pravi da nije cuo
nije ti ovo bh premier liga ljudino, imaju neka pravila.

Svake godine navijaci Barcelone najglasniji na ovoj temi. Izgleda se tesko pomiriti da su nebitan klub evo vec 9 godina.
Onaj gore pise kako mu cudno sto se Real nije sastao sa
Barcelonom u periodu 2014-2018. Da su dolazili do polufinala mozda bi se i sastali nekako.
Onaj gore pise kako mu cudno sto se Real nije sastao sa
Barcelonom u periodu 2014-2018. Da su dolazili do polufinala mozda bi se i sastali nekako.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Istina. Kroos bio metar u ofsajdu prije penala + igranje rukom Ramosa. Gdje ćeš očigledniju krađu + 2022 godine i onaj faul na Donnarumi kod prvog gola.
Real je 2 lige prvaka osvojio zbog krađa protiv PSG-a.
I tu je Barca pokradena ako ćemo iskreno jer je crveni trebao dobiti i ranije. Kako je moguće da ovo nije bilo za barem žuti? Da igra u Realu još bi nekako i razumio...
Hahahahahaha
Najsikreniji savjet, izadji prosetaj, zaljubi se. Ostavi forum i fudbal kad ne znas koristit.
Kada mi to bude rekao neko ko je neutralan mozda cu i poslusati. Ovako isto kao i da nisi napisaogodrina je napisao/la: ↑04 jun 2024, 17:58Hahahahahaha
Najsikreniji savjet, izadji prosetaj, zaljubi se. Ostavi forum i fudbal kad ne znas koristit.

I nepostojeci ofsajd sviran Mbappeu prije Realovog treceg gola. To sam zaboravio. Ali eto sad barem on vise nece imati problema sa tim stvarima

Opet neka kmeka
Al Messi je bolji od Ronalda 

Podsjetio bih da su i moleri u svojoj historiji imali period od 30 godina bez trofeja KEP, odnosno UCL.
Lakše će biti za vašu raspravu ako obrnete pitanje.
Kad su to moleri bili oštećeni u takmičenju UCL?
I još jedno pitanje.
Kako to da nisu nikad i šta se krije iza tog?
Odgovori na ova dva pitanja će vas dovesti do odgovora na sva druga pitanja.
Nedavno sam na drugoj temi "La liga" iznio moje mišljenje o UCL zadnjih 15ak godina i korjenu "problema".
......"Prvi klub ( Barcelona ) koji je u historiji nogometa prebacio prihode u jednoj godini preko milijardu EUR-a.
Naravno da je to smetalo, posebno u Španiji, te i danas taj period mnoge boli, jer onakva domincija
nije baš česta u povijesti španskog nogometa. Isto kao što navijače Barcelone smeta period bez titule KEP do 1992.
UCL je bilo jedino što je u tom vremenu preostalo, jer su u LL doživljavali prevlast Barcelone. U tom razdoblju
nisu nikad (???????) u UCL igrali protiv Barcelone, što je malo čudno, ali ne bi da ulazim u neke teorije.
Zadnji put 2011 i tad su izgubili. Mnogi klubovi su, zbog dominacije Barcelone
u Španiji, zakukali protiv molera u UCL, od Bayerna 2x, preko ATM i gola iz čistog ofsajda do Juventusa za penal na 0 3,
te džudo obaranja Salaha i izvaljivanja ramena od strane seviljskog katila u finalu. Egipćanin nije mogao nastaviti utakmicu.
Morao se na neki način uspostaviti neki balans. U LL nije išlo. Doduše, jedna titula je otišla Čolovim igračima zbog poništenja gola Barcelone, za koji se ispostavilo, da je ipak regularan. Elem, UCL je ostala jedina mogućnost kako vratiti u igrače uložene novce.
Samo je jedan uslov bio, izbjeći Barcelonu. Tako je i bilo.
Sjetimo se isto koronske 2020 i izjave velikog šefa, kako će po svaku cijenu uzeti LL i to je cilj. I tako je i bilo. Komedija protiv R. Sociedada.
Niko ga nije pitao šta je mislio riječima "po svaku cijenu". Objašnjenje nismo ni trebali, sve smo vidjeli. Korona, nema prihoda gledalaca, stadion se obnavlja, pa šta bi tek bilo u slučaju neosvajanja titule ? To obnavljanje stadiona je trajalo do ove sezone. Viđali smo one presvlake preko sjedišta.
Ja sam i za prošlogodišnju titulu Barcelone rekao da je "incident", koji se neočekivano dogodio. Ove godine nije bilo promašaja, greška se nije smjela dogoditi. Soto Grado je uzeo Barceloni 7 bodova ( Getafe, Granada i zadnji EC ). Protiv Almerie 3 2 i imaš titulu. Titule donose lovu, reklame, najbolje igrače, lovom vraćaš dugove, znaju to mnogi dobro. Lokalni porez sa cca. 24% na cca. 2% za rezidente glavnog grada, koji imaju godišnja primanja iznad 300.000 EUR, ukoliko dobro čitam napisano? Je li to pogodovanje nekom, da privuče vrhunske igrače ili je to samo teorija zavjere? Gradonačelnica je nedavno dobila dres sa svojim imenom, hahahahaha. To smo vidjeli.
Doduše i Atletico će moći tu ugodnost iskoristiti, hahahahahaha. Svaka im čast. To zaista mislim.
Navodno dogovaranje sa ulagačkim fondom iz USA prije par godina, nakon novinarskog istraživanja i sumnji u korektnost poslovne bilance nikad i
nikome nisu objasnili, bez obzira na brojne upite, barem tako pišu neki mediji? Kredit navodno registriran kao poslovni prihod, da ili ne ? Ako je prihod, onda se povećava dozvoljeni iznos za plate igrača, što je glavni cilj, zar ne? Bez tog nema pojačanja, titula, novca, reklama, prodaje dresova, nema vraćanja kredita, itd...... nekako je to opće pravilo, to svi znaju, ali kako kredit može biti prihod? Na linku ispod možete pročitati original tekst sa neta:
https://www.mundodeportivo.com/us/en/20 ... cerns.html
Slučaj "Negreira" i nije ništa drugo nego način kako popljuvati najbolje razdoblje u istoriji Barcelone. Tužilaštvo uradilo taj potez. Sva ova natezanja oko FFP i onemogućavanja registracije igrača Barceloni...................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igrače koji su ponikli u vlastitoj školi ne možeš registrirati !!!!!!!!
Nivo plata koji je LL odredila za sljedeću sezonu je takav da imaju prvaci u zbiru veći fond za plate od BAR, GIR, ATM, ATHB zajedno.
Pa jel' im to neko stadion obnovio za džabe ? Uglavnom fond plata njihovih igrača je netaknut ili je možda drugačije? Možda igraju te vedete besplatno iz ljubavi za taj klub? Neki podaci na netu govore drugačije, ali ko zna je li to tačno?
Ne znam, milion pitanja. Svaka im čast, dobro handlaju.
Priča o trening centru i 550 mil EUR navodnog duga u kombinaciji sa gradom ne znam je li istinita? Otkup, povrat za 1 EUR, ko će znati?"
P.S. Baš me zanima kako će i na koji konto knjižiti, da li na plate, kojih limit određuje FFP ili na izvanredne troškove, koji ne spadaju u limit određen Tebasovim pravilnikom, ovu specijalnu nagradu za Francuza, za koju se govori da iznosi 80 mil EUR za 4godišnji ugovor?
Lakše će biti za vašu raspravu ako obrnete pitanje.
Kad su to moleri bili oštećeni u takmičenju UCL?
I još jedno pitanje.
Kako to da nisu nikad i šta se krije iza tog?
Odgovori na ova dva pitanja će vas dovesti do odgovora na sva druga pitanja.
Nedavno sam na drugoj temi "La liga" iznio moje mišljenje o UCL zadnjih 15ak godina i korjenu "problema".
......"Prvi klub ( Barcelona ) koji je u historiji nogometa prebacio prihode u jednoj godini preko milijardu EUR-a.
Naravno da je to smetalo, posebno u Španiji, te i danas taj period mnoge boli, jer onakva domincija
nije baš česta u povijesti španskog nogometa. Isto kao što navijače Barcelone smeta period bez titule KEP do 1992.
UCL je bilo jedino što je u tom vremenu preostalo, jer su u LL doživljavali prevlast Barcelone. U tom razdoblju
nisu nikad (???????) u UCL igrali protiv Barcelone, što je malo čudno, ali ne bi da ulazim u neke teorije.
Zadnji put 2011 i tad su izgubili. Mnogi klubovi su, zbog dominacije Barcelone
u Španiji, zakukali protiv molera u UCL, od Bayerna 2x, preko ATM i gola iz čistog ofsajda do Juventusa za penal na 0 3,
te džudo obaranja Salaha i izvaljivanja ramena od strane seviljskog katila u finalu. Egipćanin nije mogao nastaviti utakmicu.
Morao se na neki način uspostaviti neki balans. U LL nije išlo. Doduše, jedna titula je otišla Čolovim igračima zbog poništenja gola Barcelone, za koji se ispostavilo, da je ipak regularan. Elem, UCL je ostala jedina mogućnost kako vratiti u igrače uložene novce.
Samo je jedan uslov bio, izbjeći Barcelonu. Tako je i bilo.
Sjetimo se isto koronske 2020 i izjave velikog šefa, kako će po svaku cijenu uzeti LL i to je cilj. I tako je i bilo. Komedija protiv R. Sociedada.
Niko ga nije pitao šta je mislio riječima "po svaku cijenu". Objašnjenje nismo ni trebali, sve smo vidjeli. Korona, nema prihoda gledalaca, stadion se obnavlja, pa šta bi tek bilo u slučaju neosvajanja titule ? To obnavljanje stadiona je trajalo do ove sezone. Viđali smo one presvlake preko sjedišta.
Ja sam i za prošlogodišnju titulu Barcelone rekao da je "incident", koji se neočekivano dogodio. Ove godine nije bilo promašaja, greška se nije smjela dogoditi. Soto Grado je uzeo Barceloni 7 bodova ( Getafe, Granada i zadnji EC ). Protiv Almerie 3 2 i imaš titulu. Titule donose lovu, reklame, najbolje igrače, lovom vraćaš dugove, znaju to mnogi dobro. Lokalni porez sa cca. 24% na cca. 2% za rezidente glavnog grada, koji imaju godišnja primanja iznad 300.000 EUR, ukoliko dobro čitam napisano? Je li to pogodovanje nekom, da privuče vrhunske igrače ili je to samo teorija zavjere? Gradonačelnica je nedavno dobila dres sa svojim imenom, hahahahaha. To smo vidjeli.
Doduše i Atletico će moći tu ugodnost iskoristiti, hahahahahaha. Svaka im čast. To zaista mislim.
Navodno dogovaranje sa ulagačkim fondom iz USA prije par godina, nakon novinarskog istraživanja i sumnji u korektnost poslovne bilance nikad i
nikome nisu objasnili, bez obzira na brojne upite, barem tako pišu neki mediji? Kredit navodno registriran kao poslovni prihod, da ili ne ? Ako je prihod, onda se povećava dozvoljeni iznos za plate igrača, što je glavni cilj, zar ne? Bez tog nema pojačanja, titula, novca, reklama, prodaje dresova, nema vraćanja kredita, itd...... nekako je to opće pravilo, to svi znaju, ali kako kredit može biti prihod? Na linku ispod možete pročitati original tekst sa neta:
https://www.mundodeportivo.com/us/en/20 ... cerns.html
Slučaj "Negreira" i nije ništa drugo nego način kako popljuvati najbolje razdoblje u istoriji Barcelone. Tužilaštvo uradilo taj potez. Sva ova natezanja oko FFP i onemogućavanja registracije igrača Barceloni...................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igrače koji su ponikli u vlastitoj školi ne možeš registrirati !!!!!!!!
Nivo plata koji je LL odredila za sljedeću sezonu je takav da imaju prvaci u zbiru veći fond za plate od BAR, GIR, ATM, ATHB zajedno.
Pa jel' im to neko stadion obnovio za džabe ? Uglavnom fond plata njihovih igrača je netaknut ili je možda drugačije? Možda igraju te vedete besplatno iz ljubavi za taj klub? Neki podaci na netu govore drugačije, ali ko zna je li to tačno?
Ne znam, milion pitanja. Svaka im čast, dobro handlaju.
Priča o trening centru i 550 mil EUR navodnog duga u kombinaciji sa gradom ne znam je li istinita? Otkup, povrat za 1 EUR, ko će znati?"
P.S. Baš me zanima kako će i na koji konto knjižiti, da li na plate, kojih limit određuje FFP ili na izvanredne troškove, koji ne spadaju u limit određen Tebasovim pravilnikom, ovu specijalnu nagradu za Francuza, za koju se govori da iznosi 80 mil EUR za 4godišnji ugovor?
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 2 gosta.