Safet Sušić - Pape

Adinjo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Adinjo » 14 okt 2010, 19:25

Hojrate haj malo iza coska pa se ispusi, pa onda dodji ovde. I nemoj meni da psujes. Budala sto i pisem. Prvo vidi sta sam napisao, a ne odma je-be.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 19:26

Sa onakvim ne-zalaganjem dobrog broja pojedinaca u repci.Malo morgen bi iko ista bolje napravio.
Mozda, Hidinik.............. :roll: ............... :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 14 okt 2010, 19:28

SAFET SUSIC PAPE NAJLOSIJI TRENER U HISTORIJI BH FUDBALA
100% PROJVJERENO
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 14 okt 2010, 19:30

RKO je napisao/la:Dok je nama bod dovoljan protiv Albanije nacekacemo se mi Eura i world cupova.......
Da je tako Portugal razmišljao možda bi mi i igrali na SP...
100% sportski i krajnje opušten potpis

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 14 okt 2010, 19:30

harishp je napisao/la:Sa onakvim ne-zalaganjem dobrog broja pojedinaca u repci.Malo morgen bi iko ista bolje napravio.
PREVISE BRANIS SAFETA OCITO TI JE NEKI ROD ILI SE NE RAZUMES U TAKTIKU
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 19:31

IVICA OSIM je napisao/la:SAFET SUSIC PAPE NAJLOSIJI TRENER U HISTORIJI BH FUDBALA
100% PROJVJERENO
Ne moze biti gori od Brke Hotica,da ga ebes. :lol:
Onakvog Zelju u Evropu ne odvede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 14 okt 2010, 19:35

IVICA OSIM je napisao/la:SAFET SUSIC PAPE NAJLOSIJI TRENER U HISTORIJI BH FUDBALA
100% PROJVJERENO
ProJvjeri opet...
100% sportski i krajnje opušten potpis

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 okt 2010, 19:47

IVICA OSIM je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sa onakvim ne-zalaganjem dobrog broja pojedinaca u repci.Malo morgen bi iko ista bolje napravio.
PREVISE BRANIS SAFETA OCITO TI JE NEKI ROD ILI SE NE RAZUMES U TAKTIKU
ivica, ivica osim, odgovori mi, molim te, na sljedece pitanje:
ako bi neko, recimo moja malenkost, pribavila ronaldove zute kopacke marke najk, da li bi, automatski, igrala kao ronaldo :?
sto se tice safeta, ja dijelim misljenje naseg hareta iz hpevica_dorrrnjih, tj. dajem podrsku papetu sve dok na raspolaganju ne budemo imali neki ´veci kalibar´.
trenera saf´ta mijenjati pocetnikom ´barbom´? no, no, dankesen ;)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 14 okt 2010, 19:57

quote="Adinjo"]Hojrate haj malo iza coska pa se ispusi, pa onda dodji ovde. I nemoj meni da psujes. Budala sto i pisem. Prvo vidi sta sam napisao, a ne odma je-be.[/quote]

Prvo nisam tebi psovao,jbt znaci *ebem ti Brazil i nije upuceno tebi,a ako ko koga vrijedja ovde to si ti sa ovim "Hojrat" i ovo "I nemoj meni da psujes" zvuci kao prijetnja....a misli ti forumasu sta hoces sam si sve rekao ;)
Procitaj ti malo bolje moj post

P.S Ronaldo je vristao od srece zbog boda u Albaniji i Queiroz sad vristi zbog slicnih rezultata al ne na klupi Portugala :lol:
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 19:58

@secer,preselio sam u gggggornje.
Inace to mi je duznost.Jer kad ti neko kao klincu gledajuci tu osobu i ucini zadovoljstvo da jednog friskog svjetskog prvaka Argentinu smrvis.A ovaj isti ih raskupusa jos,ko mali zeko.
Ili mozda isto giganta zabare posalje kuci ko' punoglavce.
E onda @seci ''nemere'' se tek tako se prdit a da se graha jelo nije.Pogotovo sto ih tad 98% nije bilo ni u planu katastarskog plana pri useljevanju na svijet.I sad se takvi nasli.......
Sto se tice kalibra tu ni magnum ne pomaze.
Dok sami igraci jednom ne dodju na ''tobe''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2010, 20:04, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 14 okt 2010, 20:01

secer je napisao/la: trenera saf´ta mijenjati pocetnikom ´barbom´? no, no, dankesen ;)
:? :? :? :roll:
Ti to ozbiljno ?
Postoji rizik ako bi Barbu zamjenili Safetom (samo teoretski, jer Barba nemoze doci dok su ovi beskicmenjaci u savezu), ali bi rado riskiro, jer sa Papetom vise ne ide.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 14 okt 2010, 20:03

slika

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 14 okt 2010, 20:07

NoName je napisao/la:Safet nas je vratio u ono vrijeme kada smo već nakon 2-3 utakmice počinjali kalkulisati: Ako mi pobjedimo ovog a onaj izgubi od onog trećeg pa se onda ova dvojica sastanu i odigraju nerješeno onda i mi imamo nekih šansi. Mislio sam, i nadao se, da je to vrijeme prošlo ali očito sam se prevario.
Vratio nas? A, kad smo "otisli" iz tog vremena? Vjecno cemo mi kalkulisati. Ko to jos nije prisiljen da pravi kalkulacije u ovim kvalifikacijama? Tri velike reprezentacije koje imaju stopostotan ucinak. Svi ostali ne mogu pobjeci od razmisljanja unaprijed i pravljenja odredjenih planova.
I mi kad budemo imali Iniestu, Villu, Piquea i drustvo, moci cemo u miru da gledamo kvalifikacije.
Do tada, raspored ispred sebe i racunaj. Ako pobijedimo Rumuniju...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 14 okt 2010, 20:11

mene osobno razočaro,tehnika,pripreme,rad....treba tu reda još većega uvest , a ne 1-2 dana okupljanja i priprema.Neozbiljno dosta teški uvijet...ima još šanse ali ali ;) bojim se da tooonemooo ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 okt 2010, 20:17

harishp je napisao/la:@secer,preselio sam u gggggornje.
Inace to mi je duznost.Jer kad ti neko kao klincu gledajuci tu osobu i ucini zadovoljstvo da jednog friskog svjetskog prvaka Argentinu smrvis.A ovaj isti ih raskupusa jos,ko mali zeko.
Ili mozda isto giganta zabare posalje kuci ko' punoglavce.
E onda @seci ''nemere'' se tek tako se prdit a da se graha jelo nije.Pogotovo sto ih 98% nije bilo ni u planu katastarskog plana pri useljevanju na svijet.I sad se takvi nasli.......
Sto se tice kalibra tu ni magnum ne pomaze.
Dok sami igraci jednom ne dodju na ''tobe''
opa, sada si u gornjim?jah, ima se-moze se :D
naravno. eto, gledam i ja i cudim se. gledam i ne mogu da vjerujem da smo bas tako zli i pakosni.
meni je sasvim ok kada neku uputi konstruktivnu kritiku, kad neko izrazi nezadovoljstvo, cak kada zahtjeva ostavku. ali, brate dragi, ovo sto se radi nisu kritike nego pljuvanje, hrakanje, ma povracanje po covjeku koji je nekada uveseljavao njihove oceve, mozda cak i djedove. jbg., moze to na ljepsi nacin taman da se radi o nekom kopacu kanala ili smetljaru a ne o najboljem bh fudbaleru svih vremena.
ok, traze zamjenu, ali koga postaviti ako da otjeraju susica :?:
da cujemo prijedloge, samo bez ´barbe´. diskvalifikuje se onaj ko ponudi barbareza i oznacava kao fudbalska neznalica koja o ovom sportu ne zna vise od romkinje koja prosi ispred stadiona.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 okt 2010, 20:23

B0SANAC je napisao/la:
secer je napisao/la: trenera saf´ta mijenjati pocetnikom ´barbom´? no, no, dankesen ;)
:? :? :? :roll:
Ti to ozbiljno ?
Postoji rizik ako bi Barbu zamjenili Safetom (samo teoretski, jer Barba nemoze doci dok su ovi beskicmenjaci u savezu), ali bi rado riskiro, jer sa Papetom vise ne ide.
ocekujes da diskutujem sa neinformisanim covjekom?
ok, mozda sam pogrijesio, mozda ne mislimo na istog covjeka.
dakle, govorimo li o sergeju ´barbi´ barbarezu, munibovom intimusu sa kojim se sastajao na kafici netom pred susicev izbor za selektora?
barbarezu koji nije htio progovoriti protiv saveza kada ga je intervjuisao hadzifejzovic, kada su sve oci naroda bile uprte u njega, kada smo polagali nade upravo u njega?
taj ´barba´, ili?

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 okt 2010, 21:29

Izdržaće Pape još do marta kao i ovaj snoboski savez dok ih ne suspendiraju i onda će svi zajedno da sisaju motke.
Dragon Town

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 okt 2010, 22:15

zmaj_Bosne je napisao/la:Izdržaće Pape još do marta kao i ovaj snoboski savez dok ih ne suspendiraju i onda će svi zajedno da sisaju motke.
Ovako nekako: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Safete odi na vreme da nebi narodnu motku glodjao! :D

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 okt 2010, 23:49

a za sta sluzi trener ako se ne zalazu ajde reci.Jeli trener poslije nezalaganja treba reci da su dobro odigrali jeli trener treba rec da Hasagic je kiksao kod gola prvo sto je ko budala postavio zivi zid ili treba rec da je povreden.
Sta ga branis toliko jesi zadovoljan ti igrom rezultatima ili ne ajd reci vec jednom

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 okt 2010, 23:59

dema je napisao/la: a za sta sluzi trener ako se ne zalazu ajde reci.Jeli trener poslije nezalaganja treba reci da su dobro odigrali jeli trener treba rec da Hasagic je kiksao kod gola prvo sto je ko budala postavio zivi zid ili treba rec da je povreden.
Sta ga branis toliko jesi zadovoljan ti igrom rezultatima ili ne ajd reci vec jednom
ma pusti ga kao što neko reče nezz više ni šta misli samo piše postove, to mu je postalo automatizam odgovarati na svaku konstataciju još nejasnijom i glupljom ali neka nas svakakvih na forumu ne bi bilo zanimljivo da je drugačije ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.