Cautinho je napisao/la:Joj kad pogledam ove svoje stare postove,od pocetka na ovom forumu,pa Boze moj,sta sam ja sve pisao,pa braćo mila,ja sam za Real navijao,aloooo,za Real....Pa onda sam i jedno vrijeme bio i Juventino,pa se selio po Bayernu,i jos sam Dinamo iz Zagreba simpatizirao.Tacno sad kontam da to nisam bio ja,tko zna,mozda sam neka podvojena licnost.Sreća,pa je to sve proslost,smirio sam se i shvatio sam neke stvari u zivotu.
Joj,kad pročitam,ja svaki post pisao kao neko napaceno deriste,cuj,na kraju svakog posta mi bude HALA MADRID,i ovako,velikim slovima.
I jos sam spominjao Uefolona,nesto sam Messija zayebavao,ma bježi....
I to mi sve izgleda za ovo,da sam ja nekako govorio onako kako vjetar puse,kako drugi pisu,tako i ja.I onda,kada sam dosao na forum,nitko nije pisao na temi Citiya,ni sad ne pise,nego eto,ima nas 2-3.I ja sigurno htio da navijam za klub gdje ima vise ovih forumasa sto pisu i simpatiziraju.Znaci,ove velikane,da ne nabrajam.
Sreća pa se opameti...jesam retard bio,evo plače mi se.
On topic: Ja sam cuo za ovaj Barca TV,ko njihova televizija,ako moze netko tko je upuceniji da mi malo objasni o tome,sta je to,sta ima na toj televiziji,gdje mogu naci da gledam tu televiziju,jezik,vrijeme prikazivanja?