Olimpik Sarajevo

Denizmare

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Denizmare » 27 avg 2012, 17:40

Mancini je napisao/la:
hearts je napisao/la:Ja nisam svi imaš ove sa kojima se prepucavaš na nivou djeteta od 8 godina ja nisam taj, ja imam bar 10 više od toga ;)

I niko ti nije rekao ko valja a ko ne valja ja sam rekao da mislim da je Sarajevo kvalitetnija ekipa i to je moje pravo, jednako kao tvoje da ne misliš tako. Medjusobni okršaj je pokazao ko je trenutno bolji. Osim Vidovića i Smajića ja ne vidim igrača koji bi mogao igrati u Sarajevu trenutno i opet ti kažem to je moje pravo da tako mislim što ne znači da sam u pravu
Osim Vidovića i Smajića?Isto tako ja ne vidim više od trojice iz Sarajeva da bi bili pojačanje u Olimpicu.I sigurno sam dosta stariji od tebe jer imam više od 30 godina i nisam nikakav balavac.Okršaj je pokazao kako glavni sudija završi tekmu za poluvrijeme.
Steta sto nije bilo 11 na 11,garantujem da bi zavrsilo 3-0,Sarajevo puno bolje,do penala se niste sastavili s loptom.A o kvalitetu pojedinaca,ja ne znam s kakvim ruzicastim naocalama si ti gledao tekmu pa kazes da imate bolje igrace. Pa vi ni Rudar niste mogli uzeti.Drugo,sudija da je bio dosljedan mogao je Bucanu dati karton zbog mahanja rukama na svaku njegovu odluku. Dakle ne kazete da je greska sudije,vec namjera da vas osteti?
Kazete stalno ste osteceni?
Zasto niste podnijeli tuzbu protiv Komiteta kad vec imate dokaze za proslu sezonu? ili je to samo pritisak na komitet>? Svaka njihova odluka Gracic je bio protiv,pa cak i za lopte prosle sezone. Ne znam sta je njemu cilj sa ovim stvarima,ali njemu na cast. Posto ne zelite da vam neko zazeli srecu u nastavku onda necu ni ja,neka vam bude kao i do sad...

Rios

Post Postao/la Rios » 27 avg 2012, 17:46

Vamos je napisao/la:
Mancini je napisao/la: Osim Vidovića i Smajića?Isto tako ja ne vidim više od trojice iz Sarajeva da bi bili pojačanje u Olimpicu.I sigurno sam dosta stariji od tebe jer imam više od 30 godina i nisam nikakav balavac.Okršaj je pokazao kako glavni sudija završi tekmu za poluvrijeme.
Pa izvini, ako ste tako dobri, ako ste pojedinacno kvalitetniji i sve to sto pokusavas napisati..kako to da ni ovu utakmicu ni onu proslu kada ste nas pobjedili golom u '93. minuti..niste uradili 4 osmisljene akcije, ma kakve 4 niste ni 2.

Nemoj me pogresno shvatiti, nisam jedan od klinaca koji ce se bezveze prepucavati, ali imam osjecaj da pojedinci zaista precjenjuju igrace Olimpica. Ja sam cak uvjeren da ni jedan trenutni igrac Olimpika ne bi mogao uci u prvih 11 Sarajeva.

Moje neko vidjenje kvaliteta tima sa Otoke je 4 ili 5 mjesto. Mozda ce se nesto promijeniti ulaskom u formu Skore ili dolaskom jos nekog igraca, al' vjerujem da je trenutno stanje takvo da ste 4-5 po kvaliteti u ligi.
I ja sam misljenja da Olimpic trenutno ima kvalitet za 4 ili 5 mjesto..To je nekako realno..Uz neku ludu seriju dobrih rezultata mogli bi mozda upasti i na 3 poziciju,al tesko..E sad ne bih se slozio s tobom da nijedan igrac Olimpica nema mjesta u prvih 11 Sarajeva..Oba stopera Olimpica,i Skaljic i Regoje su bolji od onog vaseg stopera,ne mogu se sad sjetiti imena :mrgreen: ..uglavnom igrao je protiv Zete i bio los pravo..Mislim i da bi Djelmic mogao uskociti u sredinu terena sa Sesarom,pa Skoro je Batistuta :mrgreen: za Hadzica..I golmani su bare-bare.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 27 avg 2012, 17:47

Pa trebao je i Sesaru dati žuti karton jer se isticao galamom na onog prevaranta sudiju kada bi svirao isti neki faul za Olimpic.Ja koliko znam predata je tužba na sud protiv Komiteta.A gol bi možda dali bez penala za 2 dana.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 27 avg 2012, 17:52

Evo vidis kako smo mi pomirljivi, :) po meni gol u mrezi Olimpica je visio u zraku to moze svako vidjeti, vi ste imali jedan sut iz daljine koji je licio na nesto a i to je Dejo bez problema uhvatio, znamo da se precke ne broje ali valjda govore nesto kao i statistika. E sad lupati kako nismo mogli hodati nemoj zezati, iskreno ja sam iznenadjen trkom i borbenoscu i jednih i drugih igrati po onakoj vrucini nije lahko. Opet kazem nije greska u Sarajevu, pa cak ni u sudiji jedini problem je ako je sudijska greska bila namjerna. Opet ponavljam da je pokvarena jedna dobra tekma koju bi mi sigurno dobili. Iako razumijem tvoju ogorcenost desavanjima, ipak smo mi FK Sarajevo i svakom je uspjeh pobjediti nas pa makar golom u 90. min.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 27 avg 2012, 18:44

Ljudi su jednostavno bolji od Sarajeva, zato i imaju mnogo vise osvojenih trofeja ;)
1946

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 27 avg 2012, 19:19

Olimpicu je svakako cast igrati sa Fks,Zeljom,Sirokim,Bojrcem i dr. ali kao mali klub zaboli nas da izgubimo tekmu iz drugih razloga.Sutiki smo na desavanja prosle godine kada su otimani bodovi a niko ni mukajet a pokazalo se da nam je falilo.Danas se raduju navijaci fks a sta sztra kada im se desi ista stvar?Hocemo li mi iz olimpica biti sretni,necemo jer znamo da boli kao sto nas danas boli.Ovo i dalje nece promijeniti nas kurs da nema srela na nasoj Otoci a nositi cemo se u gostima.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 27 avg 2012, 19:26

Herbione fino je što si se vratio skoro nakon tri mjeseca. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 27 avg 2012, 19:37

Vudim gori pa odlucih da se vratim.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 28 avg 2012, 00:56

FKS se piše velikim slovima ;)

A niko ne treba da likuje ni na čijim porazima kakvi god oni bili, kao što ne treba ni slabu igru svog tima, gledati kroz prizmu dosudjenog jedanaesterca
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2012, 01:06

hearts je napisao/la:Ja nisam svi imaš ove sa kojima se prepucavaš na nivou djeteta od 8 godina ja nisam taj, ja imam bar 10 više od toga ;)

I niko ti nije rekao ko valja a ko ne valja ja sam rekao da mislim da je Sarajevo kvalitetnija ekipa i to je moje pravo, jednako kao tvoje da ne misliš tako. Medjusobni okršaj je pokazao ko je trenutno bolji. Osim Vidovića i Smajića ja ne vidim igrača koji bi mogao igrati u Sarajevu trenutno i opet ti kažem to je moje pravo da tako mislim što ne znači da sam u pravu
Mogu u FK SARAJEVO da igraju još 10 nasih nogometasa i nemoj vise pisat gluposti-,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 28 avg 2012, 01:10

FKs je veliki klub pustite nas šačicu da pišemo naše. Što se zamarate nama?

Posebno ovi što mutiraju između dva velika sarajevska kluba. Posebno navodni pitari sa više od 8 godina koji imaju više postova tu nego na temi FKs. Bamburčiću, kako ti više nije dosadno. Slavi pobjede, kada si se ulogovao kao pitar, a slavi i kada si ulogovan kao navijač Želje. Pa bar ti imaš već 20 bodova osvojenih, kada sabereš tabelu. Prvi si čudni čovječe. Opušteno
Zadnja izmjena: ekran, dana/u 28 avg 2012, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2012, 01:10

SA1946 je napisao/la:u Olimpicu igra otpad od Sarajeva,ono sto je Sarajevo odbacilo to Nijaz kupi.Uvijek ce tako i biti.Isto k'o treba koju guzis pa joj das pedalu i onda je neko guzi a ti ga onda pitas jel' ti kita slana i kako je ebavati poslije tebe.
FRAJERU,GOSPODIN NIJAZ JE ZA VAS NOCNA MORA I VECINA NAVIJACA MISLI DA SE NIJAZ GOSPODIN TREBA VRATIT U FK SARAJEVO,,,,,,,,,,,,,ALI TO JE SAMO VAS SANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2012, 01:18

herbion je napisao/la:Vudim gori pa odlucih da se vratim.
Đe si brate HERBIONE,,,,,,,,,,,Dobro nam dosao iz Dubrovnika,,,,,,HAJDE malo da edukujemo neke,,,NEKE,neke ,NEKE naucnike nogometne sa Koševaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 28 avg 2012, 01:19

@SA1946 To bi bila dobra tema za razgovor, ali ako možeš biti uljudan. Vrlo rado bih o toj temi pričao.

Koliko to sada ima igrača Sarajeva u Olimpicu, koji su otpad Sarajeva. Napominjem, ako možemo normalno pričati.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2012, 01:24

ivan.balic je napisao/la:@SA1946 To bi bila dobra tema za razgovor, ali ako možeš biti uljudan. Vrlo rado bih o toj temi pričao.

Koliko to sada ima igrača Sarajeva u Olimpicu, koji su otpad Sarajeva. Napominjem, ako možemo normalno pričati.
Kako sa njima normalno ----ZAVIST JE BOLEST KOJA SE JAKO TEŠKO MOŽE IZLEČITTTTTTTTT

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 28 avg 2012, 01:25

Nisam ja za zakuhavanje. Mi smo iz istiha raja i može se normalno. S kim može, može. Ovi drugi mene ne zanimaju.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2012, 01:26

ivan.balic je napisao/la:Nisam ja za zakuhavanje. Mi smo iz istiha raja i može se normalno. S kim može, može. Ovi drugi mene ne zanimaju.
Hajde da pokušamo ,,,,,,,,,,

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 28 avg 2012, 01:30

To buraz. Sarajevo je iza nas. Čeka nas Velež. Mene to zanima. Nadam se da našim sportskim prijateljima u goste idemo jači za Muharemovića, Đurića, Ristića i Škoru.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 28 avg 2012, 01:33

ivan.balic je napisao/la:Nisam ja za zakuhavanje. Mi smo iz istiha raja i može se normalno. S kim može, može. Ovi drugi mene ne zanimaju.
Evo ja pokušavam normalno pa ne ide 5 puta vam kažem da vam želim sreću u nastavku i džaba opet.

Meni nije jasno zašto ni sada nije pokušano sa Djurićem koj je mogao bar nešto odigrati, a Ivetića iskoristiit na lijevom boku umjesto Hajradinovića ako mi možeš pojasniti to ako znaš

@ ekran o čemu ti pričaš promijeni nik u balkon jer si ograničen
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 avg 2012, 01:33

ivan.balic je napisao/la:To buraz. Sarajevo je iza nas. Čeka nas Velež. Mene to zanima. Nadam se da našim sportskim prijateljima u goste idemo jači za Muharemovića, Đurića, Ristića i Škoru.
Brate moj pa ako ova cetvorka ne razbije Velež ---neznam ko moze,,,,jel imas info dali mali DULJEVIC igra u Mostaru

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.