Steta sto nije bilo 11 na 11,garantujem da bi zavrsilo 3-0,Sarajevo puno bolje,do penala se niste sastavili s loptom.A o kvalitetu pojedinaca,ja ne znam s kakvim ruzicastim naocalama si ti gledao tekmu pa kazes da imate bolje igrace. Pa vi ni Rudar niste mogli uzeti.Drugo,sudija da je bio dosljedan mogao je Bucanu dati karton zbog mahanja rukama na svaku njegovu odluku. Dakle ne kazete da je greska sudije,vec namjera da vas osteti?Mancini je napisao/la:Osim Vidovića i Smajića?Isto tako ja ne vidim više od trojice iz Sarajeva da bi bili pojačanje u Olimpicu.I sigurno sam dosta stariji od tebe jer imam više od 30 godina i nisam nikakav balavac.Okršaj je pokazao kako glavni sudija završi tekmu za poluvrijeme.hearts je napisao/la:Ja nisam svi imaš ove sa kojima se prepucavaš na nivou djeteta od 8 godina ja nisam taj, ja imam bar 10 više od toga
I niko ti nije rekao ko valja a ko ne valja ja sam rekao da mislim da je Sarajevo kvalitetnija ekipa i to je moje pravo, jednako kao tvoje da ne misliš tako. Medjusobni okršaj je pokazao ko je trenutno bolji. Osim Vidovića i Smajića ja ne vidim igrača koji bi mogao igrati u Sarajevu trenutno i opet ti kažem to je moje pravo da tako mislim što ne znači da sam u pravu
Kazete stalno ste osteceni?
Zasto niste podnijeli tuzbu protiv Komiteta kad vec imate dokaze za proslu sezonu? ili je to samo pritisak na komitet>? Svaka njihova odluka Gracic je bio protiv,pa cak i za lopte prosle sezone. Ne znam sta je njemu cilj sa ovim stvarima,ali njemu na cast. Posto ne zelite da vam neko zazeli srecu u nastavku onda necu ni ja,neka vam bude kao i do sad...