FK Radnički Lukavac

harry_90
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la harry_90 » 21 mar 2014, 19:08

Skver je napisao/la:Poruka navijaca na treningu Radnickog je dno dna...nema dalje!!!
I tebe to cudi :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 21 mar 2014, 19:08

samolukavac je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
samolukavac je napisao/la: Pa taj tvoj vraćen je odavde gdje je došao da kupi 3 boda, jer mi nismo na prodaju, mi igramo fer i pošteno, nek vam neko drugi prodaje bodove, mi nećemo i ne samo vama nego bilo kome drugom, sretno svima u nedjelju i uživajte :)

:lol:
Smiješno vam, al malo sutra, voljeli bi vi odavde 3 boda, jer ste Srebrenik i Banoviće već dogovorili, ali ponavljam ovdje bodova nema vama niti bilo kome drugom na prodaju, ako ste bolji pobijedite i čestitam vam, ali da kupujete to ne dolazi u obzir :mrgreen:
Pa normalno da bi voljeli, ko ne bi volio donijeti 3 boda sa strane hehehe... I samo da te ispravim nije dogovoreno samo Srebrenik i Banovici ima tu i Gracanica, Mostar, Kakanj sve smo dogovorili na vasu zalost

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 mar 2014, 19:09

Gorki je napisao/la:Neki govore da igrate u full sastavu,neki govore da vam pola tima fali :roll: ko laže? :lol:
Ma djecko pokusava nekog da ubijedi da mi idemo dole da igramo protiv juniora Radnickog, samo sto ne zna da ima nas koji znamo neke igrace Radnickog.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 21 mar 2014, 19:12

Dosad sam bio korektan prema svim komšijama i stalno sam pisao kako treba da prestanemo sa prozivkama seljaci i slično,ali kada sam ovo vidio promijenio sam mišljenje za 18o stepeni.
Nadam se da ćemo ih pobijedit i mi i Jedinstvo i da će im Bratstvo uzet bodove i da se vrate u ligu gdje stvarno i pripadaju,i po kvalitetu i mentalitetu.
Ljudi mrze Slobodu više nego što vole Radnički čovječe.ABd slijedeće sezone da nas dijele 2 ranga.
:* za te što bi noge lomili a kad treba stat voze 150 :)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 mar 2014, 19:21

harry_90 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Poruka navijaca na treningu Radnickog je dno dna...nema dalje!!!
Izgleda da to odgovara i onima koji su im dopustili da istaknu takvu jednu poruku u krugu jednog sportskog objekta.
P.S. Taj transparent puno govori o onima koji su ga istakli a i onima koji su dozvolili da jedna takva parola bude istaknuta u krugu jednog sportskog objekta. Aferim, svaka cast!!!
🔴⚫️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 mar 2014, 19:28

Komšije, komšije..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 mar 2014, 19:31

Inferiornost ili kompleks inferiornost ili kompleks niže vrijednosti (eng. inferiority complex), u polju psihologije i psihonalize je osjećaj da je osoba manje vrijedna nego neka druga osoba u nekom smislu. Ovakvi osjećaji mogu nastati u osobi bilo zbog zamišljenog ili se stvori inferiornost u osobi koja je pod ovim utjecajem. Mnogo je puta ovaj osjećaj nesvjestan, i obično je pokretač da osoba s ovim osjećajima prekompenzira, što za rezultat dovodi do ekstremnih ponašanja; spektakularni uspjesi ili ekstremno shizoafektivno ponašanje, ili oboje. Za razliku od normalnih osjećaja inferiornosti, koji znaju biti poticaj za stvaranje (ili negativni poticaj), kompleks inferiornosti je napredni stadij negativnog poticaja, koji se usađuje u mentalitet i životni stil osobe koja ima ovo stanje, i vuče osobu koja je pod ovim utjecajem da se povlači iz konfiktnih situacija.
🔴⚫️

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 21 mar 2014, 19:36

Jest nas se fino skupilo na ovoj temi pred običnu utakmicu, koja nipošto nije derbi. Eh eh...
Pojam pojedinca ovcama problem.

gratis
Kontakt:

Post Postao/la gratis » 21 mar 2014, 19:38

e sad ste svi pametni ... ne znam sta uopste pisete na ovoj temi ... imate temu sloboda i pisite i komentarisite ... ko niste se nalozili , nije ovo derbi za vas a ne silazite sa teme ... 24 sata cekate da nece ko iz lukavca sta izbacit ovde... dobili ste tribinu i pokazite se u nedelju ... i ono jare ostavite gdje u kosari kod vas bar do derbija sa jedinstom ... na nas stadion je zabranjen ulaz zivotinjama i stoci ...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 mar 2014, 19:40

Prije tri dana derbi i hvale za to što im je omogućeno da prisustvuju utakmici, danas seljaci i obična utakmica.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 21 mar 2014, 19:46

Nit je kad bio derbi niti će kad bit !!!
Vama da, i to je razumljivo, i mi smo smatrali utakmicu protiv Crvene Zvezde kao derbi starih rivala dok su oni na nas gledali kao na običnu tekmu sa ekipom koja je dosta slabija od njih.
A normalno da će se svi zapalit i komentarisat kada pozivate svoje igrače da "kose do koljena " naše igrače.
Ništa, mi vas uzimamo lagano, onda vaši prijatelji iz Bihaća vam daju 5 komada, i vi ste slijedeće godine ondje gdje i trebate biti.
I ne odgovoriste huligani; zašto niste stali kad ste imali priliku da kosite? :evil:

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 21 mar 2014, 19:53

haver je napisao/la:Nit je kad bio derbi niti će kad bit !!!
Vama da, i to je razumljivo, i mi smo smatrali utakmicu protiv Crvene Zvezde kao derbi starih rivala dok su oni na nas gledali kao na običnu tekmu sa ekipom koja je dosta slabija od njih.
A normalno da će se svi zapalit i komentarisat kada pozivate svoje igrače da "kose do koljena " naše igrače.
Ništa, mi vas uzimamo lagano, onda vaši prijatelji iz Bihaća vam daju 5 komada, i vi ste slijedeće godine ondje gdje i trebate biti.
I ne odgovoriste huligani; zašto niste stali kad ste imali priliku da kosite? :evil:
Dobro
14/88

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 mar 2014, 19:54

pa kako da se nastavi korektno nakon ovakvih poruka...

jedno je borbena i motivisana igra i to niko nece osporiti, a drugo je "noge im polomite"..samo se nadam da kad ce vec bit slomljenih nogu na terenu da bude ono "ko drugom jamu kopa" pa da to bude kod vasih igraca ;)

sportski rivalitet i naboj- da, seljakluk i ovakve primitivne poruke-ne..valjda je u pitanju fudbal, a ne borilacki sport ali spremit ce njih Ciro i na to ba
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 21 mar 2014, 20:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa kako da se nastavi korektno nakon ovakvih poruka...

jedno je borbena i motivisana igra i to niko nece osporiti, a drugo je "noge im polomite"..samo se nadam da kad ce vec bit slomljenih nogu na terenu da bude ono "ko drugom jamu kopa" pa da to bude kod vasih igraca ;)

sportski rivalitet i naboj- da, seljakluk i ovakve primitivne poruke-ne..valjda je u pitanju fudbal, a ne borilacki sport ali spremit ce njih Ciro i na to ba
Nije od vas niko ni trazio korektnost, ne znam o cemu pricate :roll:
14/88

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 mar 2014, 20:04

Skver je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Izgleda da to odgovara i onima koji su im dopustili da istaknu takvu jednu poruku u krugu jednog sportskog objekta.
P.S. Taj transparent puno govori o onima koji su ga istakli a i onima koji su dozvolili da jedna takva parola bude istaknuta u krugu jednog sportskog objekta. Aferim, svaka cast!!!
A sta ces skupili se malo dolazi ipak Sloboda i Ciro..malo ih prenijelo,ko nikad nisu imali ovakvu atmosferu i da ih trese groznica par dana pred mec..jos to nazivaju derbijem :lol: nama je to kao i svaka druga utakmica u ovoj ligi,jedino su derbiji sa Sarajevom,Celikom,Zeljeznicarom,Velezom,a ovi timove koji su nastali od 95 ne zelim da spominjem..

Lagano se zaputit prema gradicu pokraj Tuzle i bodrit svoj tim do nove pobjede.. Samo ako ih dobijemo nadam se da ih nece Vojvodic napustit jer taj pobjegne cim zagusti,a volio bih se vratit u Slobodu vise nego ista :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 mar 2014, 20:46

@ultrastyle_tz i @Gorki

Culi ste vjerovatno za izraz "dotuci do koljena". Izraz se koristi u zargonu borbe, kada protivnika dotuces do te mjere da padne na koljena.

Ovom parolom niko ne poziva na lomljenje kostiju, ali posto ostali nisu intelektualno dovoljno razvijeni da to shvate, nego reaguju na prvu, vama dvojici ovo pojasnjavam kao razumnim forumasima jer znam da cete shvatiti poentu.

Ostali koji su komentarisali a nisu iz Lukavca - mislite sta hocete. Do vaseg misljenja mi je stalo k'o do lanjskog snijega (sto bi rek'o jedan veliki covjek) :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

solvay
Kontakt:

Post Postao/la solvay » 21 mar 2014, 20:54

Skver je napisao/la:Inferiornost ili kompleks inferiornost ili kompleks niže vrijednosti (eng. inferiority complex), u polju psihologije i psihonalize je osjećaj da je osoba manje vrijedna nego neka druga osoba u nekom smislu. Ovakvi osjećaji mogu nastati u osobi bilo zbog zamišljenog ili se stvori inferiornost u osobi koja je pod ovim utjecajem. Mnogo je puta ovaj osjećaj nesvjestan, i obično je pokretač da osoba s ovim osjećajima prekompenzira, što za rezultat dovodi do ekstremnih ponašanja; spektakularni uspjesi ili ekstremno shizoafektivno ponašanje, ili oboje. Za razliku od normalnih osjećaja inferiornosti, koji znaju biti poticaj za stvaranje (ili negativni poticaj), kompleks inferiornosti je napredni stadij negativnog poticaja, koji se usađuje u mentalitet i životni stil osobe koja ima ovo stanje, i vuče osobu koja je pod ovim utjecajem da se povlači iz konfiktnih situacija.
napisa neko ko ima trans "antisarajlijeˇ" na svom stadionu i na utakmici protiv agresora pjeva protiv tog istog sarajeva :roll:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 mar 2014, 20:57

Zoom088 je napisao/la:@ultrastyle_tz i @Gorki

Culi ste vjerovatno za izraz "dotuci do koljena". Izraz se koristi u zargonu borbe, kada protivnika dotuces do te mjere da padne na koljena.

Ovom parolom niko ne poziva na lomljenje kostiju, ali posto ostali nisu intelektualno dovoljno razvijeni da to shvate, nego reaguju na prvu, vama dvojici ovo pojasnjavam kao razumnim forumasima jer znam da cete shvatiti poentu.

Ostali koji su komentarisali a nisu iz Lukavca - mislite sta hocete. Do vaseg misljenja mi je stalo k'o do lanjskog snijega (sto bi rek'o jedan veliki covjek) :D
Jedino sto nebi valjalo je da scenario bude takav da oni kojima je poruka upucena ne budu dovoljno intelektualno razvijeni i udare bukvalno pa da nakon par zutih i crvenih bude prekinuta utakmica.
To sigurno niko ne zeli,ali je lako moguce,vrlo lako,a mozda i lahko! :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 mar 2014, 21:08

Uvazeni @HerLutvoII, slazem se. Ne bi valjalo da se ponove scene kao na
01:57, 02:44, 04:15, 05:32, 05:52 u video prilogu koji slijedi

[youtube][/youtube]
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

InfernoSioux
Kontakt:

Post Postao/la InfernoSioux » 21 mar 2014, 21:32

Stvarno ne razumijem zašto ovoliko profila sa "Lokacijom : Tuzla", na temi koja se zove FK Radnički Lukavac...
Forumi su ionako uvijek bili za balavurdiju jaku na riječima... što neko reče; imate svoju tribinu, imali ste i dva puta kod kuće vidjeli smo vaš nivo kulture, i navijačkog mentaliteta koji je ravan kopačima iz mramora... :D. Nedelja će reći svoje i kraj priče, pređite (****) na temu o klubu kojeg vi volite.
I da, umalo zaboravih... nije ovo derbi za vas, nikako... a-a :D Obična tekma. Da.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.