NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2014, 23:54

LloriS je napisao/la:Igramo lose to stoji, i svi mi znamo koji navijamo za Jedinstvo, sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u Kaknju, a sta ce se desavati u Mostaru vidjecemo, prica je milion.
to sam i ja napisao...realno,27. kolo je jedino gdje jedinstvo moze obic Slobodu...a vi imate i orasje kuci koje nije ni malo lose i branitelja u mostaru...mi poslije mostara imamo laksi raspored...i neznam dal se slazes al realno lakse je gostovanje Slobode branitelju nego jedinstva rudaru...ako sve bude regularno...ja u to cisto sumnjam jer sam vidio kako su kakanjci ginuli protiv nas u njima nebitnoj tekmi..no,sta je tu je
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 maj 2014, 23:57

staragarda je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Igramo lose to stoji, i svi mi znamo koji navijamo za Jedinstvo, sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u Kaknju, a sta ce se desavati u Mostaru vidjecemo, prica je milion.
to sam i ja napisao...realno,27. kolo je jedino gdje jedinstvo moze obic Slobodu...a vi imate i orasje kuci koje nije ni malo lose i branitelja u mostaru...mi poslije mostara imamo laksi raspored...i neznam dal se slazes al realno lakse je gostovanje Slobode branitelju nego jedinstva rudaru...ako sve bude regularno...ja u to cisto sumnjam jer sam vidio kako su kakanjci ginuli protiv nas u njima nebitnoj tekmi..no,sta je tu je
Kad bi se igralo posteno, ko bude prvi nakon ovog kola taj ulazi, ali vi ste jos u prednosti, nema ni Jedinstvo tezak raspored kuci Iskra ispala Orasje nema ambicija, gostovanje u Rodocu i Kaknju su teska ali bojim se da tu nece biti nogometa iskreno.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 11 maj 2014, 23:58

Ne znam šta se raspravljate. Izgubit će Sloboda od Branitelja i Jedinstvo od Rudara jer realno i jedni i drugi ne mogu pobjediti.

Sezona je završena, Sloboda je novi premijerligaš Jedinstvo ponovo po starom. Mislio sam da su se neke stvari promjenile

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2014, 00:00

BihacSN je napisao/la:Ne znam šta se raspravljate. Izgubit će Sloboda od Branitelja i Jedinstvo od Rudara jer realno i jedni i drugi ne mogu pobjediti.

Sezona je završena, Sloboda je novi premijerligaš Jedinstvo ponovo po starom. Mislio sam da su se neke stvari promjenile
pa raspravljamo se ...forum je jbti :D ;)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 12 maj 2014, 00:16

Jadna ce biti premijer liga ako mi udjemo u nju. Nismo zasluzili da udjemo, ne prepoznajem nikako ovu ekipu Jedinstva. Razocaran sam previse. Bol je prisutna, ponosa nema :(

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 maj 2014, 00:21

tropic je napisao/la:Jadna ce biti premijer liga ako mi udjemo u nju. Nismo zasluzili da udjemo, ne prepoznajem nikako ovu ekipu Jedinstva. Razocaran sam previse. Bol je prisutna, ponosa nema :(
nista ti nemoj biti razocaran...ulazili su i gori od vas...i to 2 puta gori...a i ako udzete,ne mislite valjda ove igrace ostavit da vam igraju :wtf: :wtf: :? ...pa i Sloboda ako udze iz ove ekipe koja je relativno dobra nece sigurno ostat u prvih 11 mozda 3,4 igraca...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 maj 2014, 00:28

tropic je napisao/la:Jadna ce biti premijer liga ako mi udjemo u nju. Nismo zasluzili da udjemo, ne prepoznajem nikako ovu ekipu Jedinstva. Razocaran sam previse. Bol je prisutna, ponosa nema :(
Sto bolan, pa jel nam treba Obarska, Vitez, Radnik ili Slavija, cast tim ekipama ali ove dvije ekipe koje se bore za ulazak su ipak puno potrebnije PL od nabrojanih, nista se ti ne sikiraj drug, ako udjemo druga je prica onda, mogu ostati samo 3-4 igraca od trenutnih a ostalo sve frca ;)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 12 maj 2014, 00:35

Ma vjeruj da se vremenom dosta toga nakupilo nakon svega sto se desavalo. Od pocetka priprema govorim da trebamo pojacati odbranu i napad a pojacali smo mjesta na kojima smo najjaci. Krenuli smo sa 15 igraca, od toga par juniora, ali smo svejedno prvi bili na polusezoni. Onda dovodimo igrace samo da pojacamo kvantitet a ne kvalitet. Sve se raspalo i naravno razocarenje je veliko jer sam se prvi kleo u ovu ekipu. Mogu oni dosta ali nekima je u cilju nije premijer liga. Do kraja ispostovati igrace i neka bude sta bude :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 12 maj 2014, 00:37

Rudar-Jedinstvo 0-1
A Branitelj igra za Jedinstvo,ovo je kolo presudno.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 maj 2014, 01:03

Bihac96 je napisao/la:Rudar-Jedinstvo 0-1
branitelj igra za sebe jer nisu još opstanak osigurali,trebaju im 4 boda ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 maj 2014, 01:06

Bihac96 je napisao/la:Rudar-Jedinstvo 0-1
I ptice na grani to znaju :lol:

BHF00024
Kontakt:

Post Postao/la BHF00024 » 12 maj 2014, 11:32

Odigramo loše a pobjedimo,to je odlika velikih ekipa :D
Veliki pobjeđuju i kad igraju loše

:D :D :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 maj 2014, 19:13

BHF00024 je napisao/la:

Odigramo loše a pobjedimo,to je odlika velikih ekipa :D
Veliki pobjeđuju i kad igraju loše

:D :D :D
:lol: :lol:

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 12 maj 2014, 19:33

nista ti nemoj biti razocaran...ulazili su i gori od vas...i to 2 puta gori...a i ako udzete,ne mislite valjda ove igrace ostavit da vam igraju :wtf: :wtf: :? ...pa i Sloboda ako udze iz ove ekipe koja je relativno dobra nece sigurno ostat u prvih 11 mozda 3,4 igraca...
Trenutne ekipe Jedinstva i Slobode nisu nista slabije od Viteza prosle sezone... a vidili ste Viteza u PL ove godine, sa par ciljanih pojacanja lagano uzeli sredinu tabele, a citavu godinu igraju na neutralnom terenu
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 13 maj 2014, 01:20

Jeste spremni da se vratimo u srijedu na prvo mjesto? :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 13 maj 2014, 01:23

tropic je napisao/la:Jeste spremni da se vratimo u srijedu na prvo mjesto? :D
spremni jesu,ali nazalost,gledcete nam u ledja,slobodno me citiraj :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 maj 2014, 14:17

biscani dzaba se nadate porazu Slobode sutra :lol: al jbg to je vase pravo! nego da vas pitam kad prodjemo sutra Branitelja da li cete polagati nade i u Iskru iz Bugojna :lol: jaka je Iskra mogla bi nam bod otkinuti :D
Sloboda Tuzla

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 13 maj 2014, 14:24

benzz je napisao/la:
Trenutne ekipe Jedinstva i Slobode nisu nista slabije od Viteza prosle sezone... a vidili ste Viteza u PL ove godine, sa par ciljanih pojacanja lagano uzeli sredinu tabele, a citavu godinu igraju na neutralnom terenu
Sloboda i Jedinstvo ne mogu se staviti u istu recenicu sa ekipom viteza od prosle godine u to nema dvojbe def, i vjerujem da ce se mnogi sloziti sa mnom,,,

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 maj 2014, 14:27

Gdje se ne mogu staviti, pa nije ni Vitez prosle sezone pobjedio 20+ utakmica. U 28 utakmica pobjedili 16..nista pretjerano

A Sloboda nije mogla zaprijetiti, Lukavac cak imao i bolju ekipu od nas..Kao i Bratstvo

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 13 maj 2014, 14:41

tuzlak1987 je napisao/la:Gdje se ne mogu staviti, pa nije ni Vitez prosle sezone pobjedio 20+ utakmica. U 28 utakmica pobjedili 16..nista pretjerano

A Sloboda nije mogla zaprijetiti, Lukavac cak imao i bolju ekipu od nas..Kao i Bratstvo
da ali se plasirali u 23 kolu prvenstva ,,bez ikakve provokacije ali stvarno mislim da je vitez od prosle godine bila strasna ekipa a to se vec vidjelo ove sezone u PL uz nekoliko pojacanja(naravno)...a sto se tice vas (sloboda) vi nemate 4 igraca za PL sve ukupno

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.