to sam i ja napisao...realno,27. kolo je jedino gdje jedinstvo moze obic Slobodu...a vi imate i orasje kuci koje nije ni malo lose i branitelja u mostaru...mi poslije mostara imamo laksi raspored...i neznam dal se slazes al realno lakse je gostovanje Slobode branitelju nego jedinstva rudaru...ako sve bude regularno...ja u to cisto sumnjam jer sam vidio kako su kakanjci ginuli protiv nas u njima nebitnoj tekmi..no,sta je tu jeLloriS je napisao/la:Igramo lose to stoji, i svi mi znamo koji navijamo za Jedinstvo, sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u Kaknju, a sta ce se desavati u Mostaru vidjecemo, prica je milion.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kad bi se igralo posteno, ko bude prvi nakon ovog kola taj ulazi, ali vi ste jos u prednosti, nema ni Jedinstvo tezak raspored kuci Iskra ispala Orasje nema ambicija, gostovanje u Rodocu i Kaknju su teska ali bojim se da tu nece biti nogometa iskreno.staragarda je napisao/la:to sam i ja napisao...realno,27. kolo je jedino gdje jedinstvo moze obic Slobodu...a vi imate i orasje kuci koje nije ni malo lose i branitelja u mostaru...mi poslije mostara imamo laksi raspored...i neznam dal se slazes al realno lakse je gostovanje Slobode branitelju nego jedinstva rudaru...ako sve bude regularno...ja u to cisto sumnjam jer sam vidio kako su kakanjci ginuli protiv nas u njima nebitnoj tekmi..no,sta je tu jeLloriS je napisao/la:Igramo lose to stoji, i svi mi znamo koji navijamo za Jedinstvo, sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u Kaknju, a sta ce se desavati u Mostaru vidjecemo, prica je milion.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ne znam šta se raspravljate. Izgubit će Sloboda od Branitelja i Jedinstvo od Rudara jer realno i jedni i drugi ne mogu pobjediti.
Sezona je završena, Sloboda je novi premijerligaš Jedinstvo ponovo po starom. Mislio sam da su se neke stvari promjenile
Sezona je završena, Sloboda je novi premijerligaš Jedinstvo ponovo po starom. Mislio sam da su se neke stvari promjenile
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa raspravljamo se ...forum je jbtiBihacSN je napisao/la:Ne znam šta se raspravljate. Izgubit će Sloboda od Branitelja i Jedinstvo od Rudara jer realno i jedni i drugi ne mogu pobjediti.

Jadna ce biti premijer liga ako mi udjemo u nju. Nismo zasluzili da udjemo, ne prepoznajem nikako ovu ekipu Jedinstva. Razocaran sam previse. Bol je prisutna, ponosa nema 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
nista ti nemoj biti razocaran...ulazili su i gori od vas...i to 2 puta gori...a i ako udzete,ne mislite valjda ove igrace ostavit da vam igrajutropic je napisao/la:Jadna ce biti premijer liga ako mi udjemo u nju. Nismo zasluzili da udjemo, ne prepoznajem nikako ovu ekipu Jedinstva. Razocaran sam previse. Bol je prisutna, ponosa nema

Sto bolan, pa jel nam treba Obarska, Vitez, Radnik ili Slavija, cast tim ekipama ali ove dvije ekipe koje se bore za ulazak su ipak puno potrebnije PL od nabrojanih, nista se ti ne sikiraj drug, ako udjemo druga je prica onda, mogu ostati samo 3-4 igraca od trenutnih a ostalo sve frcatropic je napisao/la:Jadna ce biti premijer liga ako mi udjemo u nju. Nismo zasluzili da udjemo, ne prepoznajem nikako ovu ekipu Jedinstva. Razocaran sam previse. Bol je prisutna, ponosa nema

Ma vjeruj da se vremenom dosta toga nakupilo nakon svega sto se desavalo. Od pocetka priprema govorim da trebamo pojacati odbranu i napad a pojacali smo mjesta na kojima smo najjaci. Krenuli smo sa 15 igraca, od toga par juniora, ali smo svejedno prvi bili na polusezoni. Onda dovodimo igrace samo da pojacamo kvantitet a ne kvalitet. Sve se raspalo i naravno razocarenje je veliko jer sam se prvi kleo u ovu ekipu. Mogu oni dosta ali nekima je u cilju nije premijer liga. Do kraja ispostovati igrace i neka bude sta bude 

Rudar-Jedinstvo 0-1
A Branitelj igra za Jedinstvo,ovo je kolo presudno.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
branitelj igra za sebe jer nisu još opstanak osigurali,trebaju im 4 bodaBihac96 je napisao/la:Rudar-Jedinstvo 0-1

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
I ptice na grani to znajuBihac96 je napisao/la:Rudar-Jedinstvo 0-1

LloriS je napisao/la:Igramo lose to stoji, i svi mi znamo koji navijamo za Jedinstvo, sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u Kaknju, a sta ce se desavati u Mostaru vidjecemo, prica je milion.
Odigramo loše a pobjedimo,to je odlika velikih ekipa

Veliki pobjeđuju i kad igraju loše

BHF00024 je napisao/la:LloriS je napisao/la:Igramo lose to stoji, i svi mi znamo koji navijamo za Jedinstvo, sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u Kaknju, a sta ce se desavati u Mostaru vidjecemo, prica je milion.
Odigramo loše a pobjedimo,to je odlika velikih ekipa![]()
Veliki pobjeđuju i kad igraju loše
![]()
![]()

Trenutne ekipe Jedinstva i Slobode nisu nista slabije od Viteza prosle sezone... a vidili ste Viteza u PL ove godine, sa par ciljanih pojacanja lagano uzeli sredinu tabele, a citavu godinu igraju na neutralnom terenustaragarda je napisao/la:nista ti nemoj biti razocaran...ulazili su i gori od vas...i to 2 puta gori...a i ako udzete,ne mislite valjda ove igrace ostavit da vam igrajutropic je napisao/la:Jadna ce biti premijer liga ako mi udjemo u nju. Nismo zasluzili da udjemo, ne prepoznajem nikako ovu ekipu Jedinstva. Razocaran sam previse. Bol je prisutna, ponosa nema![]()
![]()
...pa i Sloboda ako udze iz ove ekipe koja je relativno dobra nece sigurno ostat u prvih 11 mozda 3,4 igraca...
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Jeste spremni da se vratimo u srijedu na prvo mjesto? 

-
- Kontakt:
spremni jesu,ali nazalost,gledcete nam u ledja,slobodno me citirajtropic je napisao/la:Jeste spremni da se vratimo u srijedu na prvo mjesto?

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
biscani dzaba se nadate porazu Slobode sutra
al jbg to je vase pravo! nego da vas pitam kad prodjemo sutra Branitelja da li cete polagati nade i u Iskru iz Bugojna
jaka je Iskra mogla bi nam bod otkinuti 

Sloboda Tuzla
Sloboda i Jedinstvo ne mogu se staviti u istu recenicu sa ekipom viteza od prosle godine u to nema dvojbe def, i vjerujem da ce se mnogi sloziti sa mnom,,,benzz je napisao/la:Trenutne ekipe Jedinstva i Slobode nisu nista slabije od Viteza prosle sezone... a vidili ste Viteza u PL ove godine, sa par ciljanih pojacanja lagano uzeli sredinu tabele, a citavu godinu igraju na neutralnom terenustaragarda je napisao/la:nista ti nemoj biti razocaran...ulazili su i gori od vas...i to 2 puta gori...a i ako udzete,ne mislite valjda ove igrace ostavit da vam igrajutropic je napisao/la:Jadna ce biti premijer liga ako mi udjemo u nju. Nismo zasluzili da udjemo, ne prepoznajem nikako ovu ekipu Jedinstva. Razocaran sam previse. Bol je prisutna, ponosa nema![]()
![]()
...pa i Sloboda ako udze iz ove ekipe koja je relativno dobra nece sigurno ostat u prvih 11 mozda 3,4 igraca...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje se ne mogu staviti, pa nije ni Vitez prosle sezone pobjedio 20+ utakmica. U 28 utakmica pobjedili 16..nista pretjerano
A Sloboda nije mogla zaprijetiti, Lukavac cak imao i bolju ekipu od nas..Kao i Bratstvo
A Sloboda nije mogla zaprijetiti, Lukavac cak imao i bolju ekipu od nas..Kao i Bratstvo
da ali se plasirali u 23 kolu prvenstva ,,bez ikakve provokacije ali stvarno mislim da je vitez od prosle godine bila strasna ekipa a to se vec vidjelo ove sezone u PL uz nekoliko pojacanja(naravno)...a sto se tice vas (sloboda) vi nemate 4 igraca za PL sve ukupnotuzlak1987 je napisao/la:Gdje se ne mogu staviti, pa nije ni Vitez prosle sezone pobjedio 20+ utakmica. U 28 utakmica pobjedili 16..nista pretjerano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.