Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

CRNI_SA
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la CRNI_SA » 17 feb 2010, 10:15

ma no sikiriki na bernabeu uz otvoreniju taktiku ima da ih pocjepate ;) sto je utihnulo ovdje :D
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 17 feb 2010, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 feb 2010, 10:41

ne mozete vi meda :)

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 17 feb 2010, 11:34

Svima je jasno da je Real mali klub i da im je maksimum osmina finala, sto pokazuju iz godine u godinu.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 17 feb 2010, 11:39

ljubav je napisao/la:Svima je jasno da je Real mali klub i da im je maksimum osmina finala, sto pokazuju iz godine u godinu.
inace to je rekao najobjektivni forumas :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 17 feb 2010, 11:50

Da i ja kažem koju poslije sinočnjeg razočarenja. Ja sam očekivao pobjedu, neriješen rezultat nije dolazio u pitanje, al poraz ni u najgorim snovima nisam očekivao. Mene ne brine Lyon, jer ćemo ga proći 100%, al me zato brine daljni tok takmičenja. S ovakvom igrom kao protiv Lyon nećemo daleko dogurati. Gledao sam Lyon bar 15-20 puta ove sezone i odavno bezidejniju ekipu nisam vidio i još ne mogu vjerovati da nas onako solidna ekipa razbije, ne do bog da nam je Bordo došao, pa oni bi nas rascijepali. Nije da se izvlači, al evo probat ću opravdati sinoćnji poraz. Kao prvo i osnovno mi sa Marcelom u prvih jedanaest, smo nayebali. Drugo po meni najvažnija karika u Realu je Laas i mislim da je njegovo odsustvo, nevjerovatno puno nedostajalo, i Guti je veoma važan, al ne koliko Laas. I treći, možda glup razlog, a to je da nam onaj Lyon ne leži, ne znam šta drugo može biti. Perez pod hitno mijenjaj onog idiota Pellegrinia i otjeraj Marcela i naravno Benzemu na kaljenje u United da se malo opameti :evil:
Strauss Junior

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 17 feb 2010, 12:58

Zvijezda madridskog Reala Kaka vjeruje da Milan može nadoknaditi minus iz prvog susreta sa Manchester Unitedom u revanšu na Old Traffordu.
Milan je poražen na svom San Siru 3:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

"Veoma mi je žao zbog mojih dojučerašnjih saigrača, ali nije sve gotovo za Leonarda. Liga prvaka se u ovoj fazi igra u dvije utakmice. Prva je gotova i sada im slijedi revanš na Old Traffordu, gdje će biti jako teško, ali ne i nemoguće doći do pobjede", rekao je Kaka.

mislim da ovog kaku vise brine poraz milana nego njegovog tima :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 feb 2010, 13:03

CRNI_SA je napisao/la:Zvijezda madridskog Reala Kaka vjeruje da Milan može nadoknaditi minus iz prvog susreta sa Manchester Unitedom u revanšu na Old Traffordu.
Milan je poražen na svom San Siru 3:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

"Veoma mi je žao zbog mojih dojučerašnjih saigrača, ali nije sve gotovo za Leonarda. Liga prvaka se u ovoj fazi igra u dvije utakmice. Prva je gotova i sada im slijedi revanš na Old Traffordu, gdje će biti jako teško, ali ne i nemoguće doći do pobjede", rekao je Kaka.

mislim da ovog kaku vise brine poraz milana nego njegovog tima :?
Nema on sta pricati za Milan, to je njegova zavrsena prica.
Neka se pozabavi svojim timom i neka se malo brine za svoj poraz.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 feb 2010, 13:43

GunnerS je napisao/la:
Cescinho4 je napisao/la:Sto neki ovdje napadaju Real ko da su izgubili od Zelje a ne od trenutno najjace Francuske ekipe...
Trenutno najača Francuska ekipa nije Lyon jarane, nego Bordeaux...
Ovaj tim ti je kopija Wolfsburga krenulo ih,al kad ih stane trebat ce im sezona i sezona da ponovo igraju ovako kao sad. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 17 feb 2010, 13:52

BIHfan je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
Cescinho4 je napisao/la:Sto neki ovdje napadaju Real ko da su izgubili od Zelje a ne od trenutno najjace Francuske ekipe...
Trenutno najača Francuska ekipa nije Lyon jarane, nego Bordeaux...
Ovaj tim ti je kopija Wolfsburga krenulo ih,al kad ih stane trebat ce im sezona i sezona da ponovo igraju ovako kao sad. ;)
Wolfsburg je išlo samo jednu sezonu, a ove ide koliko ja znam već 2-3 sezone ;)
Strauss Junior

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 feb 2010, 14:14

BlueSharks je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
GunnerS je napisao/la: Trenutno najača Francuska ekipa nije Lyon jarane, nego Bordeaux...

Molim :lol: :lol: ko je osvajao ove decenije titule,pa oni su samo prosle godine osvojili Ligue 1,a nevjerujem da ce je ove odbraniti jer vec polako pada im forma,Lyonu ce aBd prolaz u LP biti dodatni motiv da opet budu prvaci Francuske. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 17 feb 2010, 14:51

BlueSharks je napisao/la:Mene ne brine Lyon, jer ćemo ga proći 100%

Evo ga opet.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 feb 2010, 14:57

BIHfan je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Molim :lol: :lol: ko je osvajao ove decenije titule,pa oni su samo prosle godine osvojili Ligue 1,a nevjerujem da ce je ove odbraniti jer vec polako pada im forma,Lyonu ce aBd prolaz u LP biti dodatni motiv da opet budu prvaci Francuske. ;)
Boredaux je sada eextra ekipa sa extra trenerom i sa veoma talentovanim igračima puni želje i motiva da nešto naprave kako u Europi tako u Francuskoj. Al nije ova tema za tu raspravu....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 17 feb 2010, 15:05

JameS 23 je napisao/la:
ljubav je napisao/la:Svima je jasno da je Real mali klub i da im je maksimum osmina finala, sto pokazuju iz godine u godinu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 17 feb 2010, 15:57

ma smesno , Ronaldo kuka , oce u Manchester , Kaku boli cosak za Real njega vise brine Milan ! To je taj cirkus o kojem sam pricao , kad u timu od prvih 11 imas 1 i to golmana koji igra srcem , kuces dalje , ostalo samo marketinski trik i investicija za dobijanje sto vise love ! nema tu nikakve ljubavi !Daj meni 12 miliona godisnje recu da obozavam Real da svrsavam na njih a ustvari ih mrzim :PSUbjektivno od mene :D , godnji dio je istina htjeli vi ili ne :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 feb 2010, 18:27

na ovu temu se neću javljati dok ne poprave ovo njesra inače koliko provokatora za jednu noć ja nisam bio tu da ih otjeram nisam bio u mogućnosti i to mi se ne sviđa jer kada je farsa izgubila od naših komšija nikoih od nas nije provocirao za razliku od njih,ali to nije zbog onog što sam došao već sa onakvom igrom i ne zaaslužujemo da prođemo znam da je lyon dobra ekipa i sve to,ali treba bolja da bude igra pogotovo realizacija i jedino što se slažem sa andresom je da su smiješne ove izjave kake i cr9 :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 17 feb 2010, 19:08

vise granera,negreda,soldada,raula,gutia,koje ce se boriti za real ako izgube bar su se trudili ne ko ovi manekeni ovaj kuka za manchesterom ovaj svaki dan spominje milan . :roll:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 feb 2010, 20:49

JameS 23 je napisao/la:
mojne mi dirat ljubav, to je nas najaktivniji forumas, dobro je covjek rekao, da je maksimum osmina finala, prvi put da se slazem u necem sa njim

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 feb 2010, 22:53

idi ba prati svoj mali arsenal ;) eno izgubili su od porta pa vjerovatno su i ispali
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 17 feb 2010, 23:02

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
JameS 23 je napisao/la:
mojne mi dirat ljubav, to je nas najaktivniji forumas, dobro je covjek rekao, da je maksimum osmina finala, prvi put da se slazem u necem sa njim
ajd ba i ti razguli i nastavi navijati za vjestacki napravljen klub koji nije ni do koljena Realu 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

T4R1K
Kontakt:

Post Postao/la T4R1K » 18 feb 2010, 10:24

Evo da se i ja javim...nije me bilo ovih dana ne zbog poraza od Lyona nego zbog problema koje sam imao sa racunarom....ali da neduzim o tome nema to veze sa ovom temom :mrgreen: :mrgreen:

Evo odma da kazem da sam razocaran sastavom protiv Lyona.... pored oporavljenog Garay-a on postavlja Ramosa na stopera....povukao je Marcela na lijevi bek gdje je marcelo ocajan...ali nije ni tu kraj Pelegrini je ubacio Momu u prvu postavu ????????? Pa on se tek oporavio i nalazi se u prvj postavi mislim da je bolje da je gago odigrao ili da se jednostavno igralo sa jednim def. veznim...sve u svemu katastrofa neka postava da Bog sacuva na sredini terena momo i xabi nisu nikakav tandem, najvise zato sto nisu odigrali 2-3 utakmice zajedno po mozda 20-tak minuta....pelegrini igra sa jednim napadacem protiv lyona tj. ispade da se brani protiv lyona...SRAMOTA......

-----------------Casillas----------------

Ramos----Albiol----Garay----Arbeloa

-------------------Lass------------------

Ronaldo----------Guti-----------KAKA`

--------Higuain------Benzema---------

Krajnje vrijeme je da se pocne igrati napadacki a ne da se protiv svakog tima branimo i nadamo da ce Ronaldo zabiti gol iz nekog solo prodora, odbitka ili nekog slobodnog udarca.......

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.