Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
inace to je rekao najobjektivni forumasljubav je napisao/la:Svima je jasno da je Real mali klub i da im je maksimum osmina finala, sto pokazuju iz godine u godinu.
Nema on sta pricati za Milan, to je njegova zavrsena prica.CRNI_SA je napisao/la:Zvijezda madridskog Reala Kaka vjeruje da Milan može nadoknaditi minus iz prvog susreta sa Manchester Unitedom u revanšu na Old Traffordu.
Milan je poražen na svom San Siru 3:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.
"Veoma mi je žao zbog mojih dojučerašnjih saigrača, ali nije sve gotovo za Leonarda. Liga prvaka se u ovoj fazi igra u dvije utakmice. Prva je gotova i sada im slijedi revanš na Old Traffordu, gdje će biti jako teško, ali ne i nemoguće doći do pobjede", rekao je Kaka.
mislim da ovog kaku vise brine poraz milana nego njegovog tima
Ovaj tim ti je kopija Wolfsburga krenulo ih,al kad ih stane trebat ce im sezona i sezona da ponovo igraju ovako kao sad.GunnerS je napisao/la:Trenutno najača Francuska ekipa nije Lyon jarane, nego Bordeaux...Cescinho4 je napisao/la:Sto neki ovdje napadaju Real ko da su izgubili od Zelje a ne od trenutno najjace Francuske ekipe...
Wolfsburg je išlo samo jednu sezonu, a ove ide koliko ja znam već 2-3 sezoneBIHfan je napisao/la:Ovaj tim ti je kopija Wolfsburga krenulo ih,al kad ih stane trebat ce im sezona i sezona da ponovo igraju ovako kao sad.GunnerS je napisao/la:Trenutno najača Francuska ekipa nije Lyon jarane, nego Bordeaux...Cescinho4 je napisao/la:Sto neki ovdje napadaju Real ko da su izgubili od Zelje a ne od trenutno najjace Francuske ekipe...
BlueSharks je napisao/la:Wolfsburg je išlo samo jednu sezonu, a ove ide koliko ja znam već 2-3 sezoneBIHfan je napisao/la:Ovaj tim ti je kopija Wolfsburga krenulo ih,al kad ih stane trebat ce im sezona i sezona da ponovo igraju ovako kao sad.GunnerS je napisao/la: Trenutno najača Francuska ekipa nije Lyon jarane, nego Bordeaux...
BlueSharks je napisao/la:Mene ne brine Lyon, jer ćemo ga proći 100%
Boredaux je sada eextra ekipa sa extra trenerom i sa veoma talentovanim igračima puni želje i motiva da nešto naprave kako u Europi tako u Francuskoj. Al nije ova tema za tu raspravu....BIHfan je napisao/la:BlueSharks je napisao/la:Wolfsburg je išlo samo jednu sezonu, a ove ide koliko ja znam već 2-3 sezoneBIHfan je napisao/la:
Ovaj tim ti je kopija Wolfsburga krenulo ih,al kad ih stane trebat ce im sezona i sezona da ponovo igraju ovako kao sad.
Molim![]()
ko je osvajao ove decenije titule,pa oni su samo prosle godine osvojili Ligue 1,a nevjerujem da ce je ove odbraniti jer vec polako pada im forma,Lyonu ce aBd prolaz u LP biti dodatni motiv da opet budu prvaci Francuske.
JameS 23 je napisao/la:inace to je rekao najobjektivni forumasljubav je napisao/la:Svima je jasno da je Real mali klub i da im je maksimum osmina finala, sto pokazuju iz godine u godinu.
mojne mi dirat ljubav, to je nas najaktivniji forumas, dobro je covjek rekao, da je maksimum osmina finala, prvi put da se slazem u necem sa njimJameS 23 je napisao/la:inace to je rekao najobjektivni forumasljubav je napisao/la:Svima je jasno da je Real mali klub i da im je maksimum osmina finala, sto pokazuju iz godine u godinu.
idi ba prati svoj mali arsenalljubav je napisao/la:Svima je jasno da je Real mali klub i da im je maksimum osmina finala, sto pokazuju iz godine u godinu.
ajd ba i ti razguli i nastavi navijati za vjestacki napravljen klub koji nije ni do koljena RealuQUARESMA 18<<< je napisao/la:mojne mi dirat ljubav, to je nas najaktivniji forumas, dobro je covjek rekao, da je maksimum osmina finala, prvi put da se slazem u necem sa njimJameS 23 je napisao/la:inace to je rekao najobjektivni forumasljubav je napisao/la:Svima je jasno da je Real mali klub i da im je maksimum osmina finala, sto pokazuju iz godine u godinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.