Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Muumii
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Muumii » 12 apr 2017, 20:41

Mbape
Martial Rashford O.Dembele
Pogba Bakayoko
Shaw Lindelof Bailly Hysay
DDG
aBd :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 apr 2017, 00:22

wtf xD

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 13 apr 2017, 08:32

Samo 300 miliona ovih 5 igrača :rol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 13 apr 2017, 09:18

Dex je napisao/la:Samo 300 miliona ovih 5 igrača :rol:
Ima se moze se :D
Po meni je prioritet dovesti griezmanna/mbappea, najbolje obojicu ako je moguce :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 13 apr 2017, 10:32

Rashford>Mbape
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 13 apr 2017, 13:10

Nitro je napisao/la:Rashford>Mbape
Rash ima veću šansu postati novi macheda nego da je blizu mbappeu
Martial je puno bolji i talentiraniji od rasha ali mou je previše tvrdoglav i naravno da ga ne stavlja pa ce mu se ponoviti slučaj a lukakuom i de bruyneom a nama s pogbom

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 13 apr 2017, 20:22

Kakvo nam je stanje sa bekovima, nama će oba trebati naljeto. Darmian svakako odlazi, a ni Blindu ne cvjetaju ruže. Tak' da će trebati lijevi i back up Valenciji. :hmmmmm:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 apr 2017, 13:22

Ovaj mali Gagliardini iz Intera me impresionirao, obratiti paznju na njega obavezno!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 19 apr 2017, 17:15

Serge Aurier se danas spominje kao prvo pojacanje za novu sezonu.
Ima li ko da gleda redovno PSG da da svoje misljenje o njemu i da li biste ga vi pozeljeli u dresu Uniteda uzimajuci u obzir njegovu narav?

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 19 apr 2017, 17:29

ElTigre9 je napisao/la:Serge Aurier se danas spominje kao prvo pojacanje za novu sezonu.
Ima li ko da gleda redovno PSG da da svoje misljenje o njemu i da li biste ga vi pozeljeli u dresu Uniteda uzimajuci u obzir njegovu narav?
Preproblematican je igrač pa ga nebi želio u našem klubu bez obzira na njegove kvalitete

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 apr 2017, 18:42

ElTigre9 je napisao/la:Serge Aurier se danas spominje kao prvo pojacanje za novu sezonu.
Ibra ostaje, tako da od njega nema nista. Mislim da su oni imali neki sukob u PSGu u prosloj epizodi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 19 apr 2017, 19:06

mislim da Jozu to bas ne zanima i sigurno nece pitati Zlatana jel u redu da dovede tog i tog igraca
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 19 apr 2017, 19:21

Aurijer zvijer ko nas tenk valencija sto da ne

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 19 apr 2017, 19:34

Aurier je ponajbolji dostupni desni bek na tržištu. Premoćan spoj atleticizma i fizikalija što je za modernog beka glavni preduslov. U PSG-u je sam držao desnu stranu napada pod Blancom bez ikakvih problema. Napadački dosta profitira na osnovu svoje moći ponavljanja koja mu kako utakmica odmiče daje sve više prostora u protivničkoj trećini. Nema tog krila koje će ganjati beka čitavu utakmicu i na osnovu toga postaje igrač viška u napadačkim koncepcijama. Kad imaš takvog igrača iz drugog ili trećeg plana puno je lakše probijati protivničke linije. Što u tranziciji, što na postavljenu odbranu. Ono što je problem s njim je da ga limitirana tehnika sprječava od konkretizacije svoje premoći uz liniju. Često se na osnovu navedenog nađe u fenomenalnim pozicijama za uputiti centaršut koji je u njegovom slučaju često i zadnji pas, ali ga teška noga izda i šansa propade. To nervira. Nema driblinga pa ga se igrom mora izolirati i dovesti u situaciju da napadne čuvara. Ako na tome poradi može postati odličan bek. Po svemu rečenom podsjeća me na Tottenhamovog Walkera.

Defanzivno kao i svi igrači slične konstitucije se manje oslanja na čitanje igre, a više na brzinu i duel-igru. To je tako, ako primjetite i Bailly ima sličan pristup rješavanju 1 na 1 situacija. Ne mogu reći koliko je dobar u postavljenoj odbrani, jer se PSG obično branio presingom u ligi, a u LP se najčešće raspadali prije što je bilo ko mogao donijeti konkretan zaključak. Čini mi se da Mou ide na građenje agresivne, ''na vratu'' protivnika zadnje linije. Bailly, Rojo, sad Aurier. Spominje se i Burnleyjev Keane kao štoper. Čak je bio i na Old Trafordu na meču protiv Chelseaja. Sve u svemu šteta što nije lijevi bek, jer desno već igra odlični Valencia. Nadam se samo da Shawovi dani nisu odbrojani.

Što se tiče incidenta u svlačionici PSG-a. Koliko sam upratio ustao je protiv Ibre jer mu se nije sviđalo da kritike za poraz trpi ekipa, a da se za pobjede uzdiže samo Ibrahimovića. Ovom ego to nije mogao podnijeti i ispalo je to što je ispalo.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 19 apr 2017, 20:07

Ako bi se Aurier zadovoljio klupom tj. da bude rezerva Antoniu - što da ne. Ovako Valencia je, barem mislim, neprikosnoven na desnom beku. Momak 2 sezone ubija na novoj poziciji i mislim da u ligi nema boljeg desnog beka od njega. Stroj u svim segmentima skoro, a fizička konstitucija mu omogućava igranje na ovom nivou još minimalno 2-3 godine bez obzira na godine. Ali da ponovim još od ranije što sam govorio, back up opcija je sigurno potrebna. E sad, Aurier je vjerovatno kalibar za prve postave, ali ako on želi doći i imati dozirane minute - bujrun.

Utdu su mnogo bitnije ostale pozicije za popuniti. Neka porade na dovođenju stopera, lijevog beka, veznog i napadača. Riješiti se još nekog škarta i od naredne sezone mogli bi imati pročišćenu postavu za velike domete.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 19 apr 2017, 20:23

Kakva je greška bila poslati Keanea u Burnley bez buyback klauzule :think:
Rooney88 je napisao/la:Ovaj mali Gagliardini iz Intera me impresionirao, obratiti paznju na njega obavezno!
Već pola godine trabunjam da bi mogao biti idealna zamjena za Carricka :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 apr 2017, 20:43

Svaka cast pa si ga upratio tada, ja ga zapazio na derbiju s Milanom. Decko me odusevio kako odavno neki fudbaler nije.

A Keane se mora vratiti, ove sezone je mnogo pokaxao a zelja za povratak sigurno postoji.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 19 apr 2017, 20:46

Rooney88 je napisao/la:Svaka cast pa si ga upratio tada, ja ga zapazio na derbiju s Milanom. Decko me odusevio kako odavno neki fudbaler nije.

A Keane se mora vratiti, ove sezone je mnogo pokaxao a zelja za povratak sigurno postoji.
Kad imaš samo arene, pa moraš pratit talijansku ligu na tvu, moraš upratit ove Talijane :mrgreen: Šteta što je Caldara otišao u Juventus, i on bi nam legao za rotacije, ali ne sumnjam da će dovest nekog WC štopera.Šta znaš hoćel luđak Rojo igrat i sljedeću na steroidima :mrgreen:

Jel mu još brat u klubu kod nas :crazy:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 apr 2017, 20:48

Nije, prodat Hullu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 19 apr 2017, 20:56

Samo iskusan stoper jer Keane, Rojo i Bailly ne bili dovoljni za napad na epl te event kup.

Msm nije isto kada si u borbi za tu 4. poziciju i kada imas ogroman pritisak borbe za titulu. Tu se trazi pobjednicki mentalitet te iskustvo velikih meceva.

Godin, Miranda, Howedes il neko od tog kalibra.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.