Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
to je to 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Pisam se na sve ovo,gdje da zelim pobjedu cuva se 1 0 protiv vile,jbm mater englesku izvizdite to smece pi.ke jedne oloske
Tuga je sto protiv ovako loseg protivnika mi strepimo do kraja za pobjedu.
Brz povratak zelim Villi, njima je mjesto u Premu.
Brz povratak zelim Villi, njima je mjesto u Premu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- King_James
- Kontakt:
Klasicna predstava Uniteda ove sezone, sve ide fino i onda nebulozni pad oko 75. minute kada izgledamo kao muhe bez glave. Prvo poluvrijeme je bilo dobro i drugo do neke 70. minute kad Rooney izlazi iz igre i tu slijedi pad.
Steta za ovu zadnju priliku Depaya, nece ga gol nikako, lopta od golmana i stativu
Svidja mi se pravo kako je danas odigrao i mislim da bi sljedecu tekmu trebalo probati njega, Martiala i Rashforda. Njih trojca uz cestu izmjenu pozicija i Rooneyem iza bi mislim mogli biti dobra kombinacija. Iza ove cetvorice postaviti Carricka i Morgana da im cuvaju ledja i to je to 
Steta za ovu zadnju priliku Depaya, nece ga gol nikako, lopta od golmana i stativu
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Pa kako da ne padnu? Svi vidimo kako se ekipe lagano brane protiv nas jer nam napadi idu uzasno sporo. I tako zijevamo po terenu 70 i kusur minuta, igraci se uljuljaju kao da je trening i onda bilo koji ozbiljan napad ti dodje kao sok na prethodno latentno dodavanje veci dio utakmice.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- King_James
- Kontakt:
Pa danas smo cak imali i brzog protoka lopte u prvom preko Depaya i Rooney koji su se brzo i efikasno rjesavali lopte, ali ti dzaba to kad je Mata u..o sve i jednu akcijuRooney88 je napisao/la:Pa kako da ne padnu? Svi vidimo kako se ekipe lagano brane protiv nas jer nam napadi idu uzasno sporo. I tako zijevamo po terenu 70 i kusur minuta, igraci se uljuljaju kao da je trening i onda bilo koji ozbiljan napad ti dodje kao sok na prethodno latentno dodavanje veci dio utakmice.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
Ma ja to vise onako, sveukupno gledano govorim. Villa je odron svih odrona, stvarno igraju sramotno lose ali smo mi danas izgledali u nekim momentima kao ekipa koja bi mogla uz njih da ispadne. Gaalova koncepcija je dozivjela totalni debakl u Unitedu, nema sanse da se spasi otkaza uz ovako los fudbal koji prikazuje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Raja postavite kakav kvalitetan link,nemam ja tih SK-ova
Imaš dole nekoliko, dobri suPoligon10 je napisao/la:Raja postavite kakav kvalitetan link,nemam ja tih SK-ova
http://www.ronaldo7.net/video/mancheste ... aming.html
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Uuuuu srece jbt teska ce ovo tekma bit odlicno
Takooo je, aj ak nista asist za Darmiana. 
A smooth sea never made a skilled sailor.
Bravo kapitenu kakva promjena strane
dugo losija posjeta nije bila
Lingard počinje nervirati svojom nesposobnošću. 
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Lingard stvarno nema visok IQ, steta za Martiala, odlicna odbrana golmana
Sviđa mi se kako igramo.
Dosta ofanzivno je Lujo ovo postavio, baš smo ih pristojno pritisli a i dobro se branimo. Samo mi dvije stvari nisu jasne: istrčavanje na loptu igrača iz dubine u njihovih 30 metara. Ono, Rashford stoji pored njega a natrčava Blind. Druga stvar: riskantna kratka pas igra gdje smo loptu izgubili nekoliko puta. Ok, igrači su dobili slobodu da kombinuju ali ovo je totalno neozbiljno. I treća stvar
, šutevi u golmana, svi sem Martiala maltene.
Rashford igra FENOMENALNO! Koje kretanje s loptom i bez nje. Igra momčina kao da je tu već sezonama, hemija vrh!
I da pohvalim Rojo-a što večeras ne igra. Rado ću gledati Darmiana na LB nego se facepalmati na Rojine "poteze".
Dosta ofanzivno je Lujo ovo postavio, baš smo ih pristojno pritisli a i dobro se branimo. Samo mi dvije stvari nisu jasne: istrčavanje na loptu igrača iz dubine u njihovih 30 metara. Ono, Rashford stoji pored njega a natrčava Blind. Druga stvar: riskantna kratka pas igra gdje smo loptu izgubili nekoliko puta. Ok, igrači su dobili slobodu da kombinuju ali ovo je totalno neozbiljno. I treća stvar
Rashford igra FENOMENALNO! Koje kretanje s loptom i bez nje. Igra momčina kao da je tu već sezonama, hemija vrh!
I da pohvalim Rojo-a što večeras ne igra. Rado ću gledati Darmiana na LB nego se facepalmati na Rojine "poteze".
Zadnja izmjena: Septerra, dana/u 20 apr 2016, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Mozel ova ekipa bilo koga nakantat,pa majko moja kontra par puta ne zna se gdje ko trci dvojica bjeze na istu stranu dr prazna,kad se dodje pred gol pogube se,pa boze molim te daj odg sta oni treniraju i uigravaju na treningu,da oni sebi ne zabise opet bi bila nula,pa bolje da ne idu na treninge nikako nek trckaraju samo kondiciju da drzze jer ostalo im i ne treba a to dokazuju igre ove dvije sezone,zao mi ovi navijaca na stadionu koji su navikli nekad davno na predstave a ovo sad allah da sakloni,ja ne mogu da shvatim da neko moze za ovo reci da je dobro,ova ekipa i igra donekle dok nepovede a kad se to desi rucna
Šteta što nismo dali i drugi gol u prvom poluvremenu bilo je dobirh prilika .. Kako volim kada su tu Wazza i Valencia pa one duge lopte kapitena za Ekvadorca
Fascinantno je koliko je čovjek brz
Lingard loš (sad će on dati gol jer koga kritikujem na poluvremenu on zabije u drugom
)
Kontre je neko spomenuo kako loše trčimo i sa tim bih se složio, ne znaju gdje koji trči u tim situacijama
Kontre je neko spomenuo kako loše trčimo i sa tim bih se složio, ne znaju gdje koji trči u tim situacijama
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
Hahahaha hohoho al je zakuca bravo darmian
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.