Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
nadam se da je ovo istina, pa makar u pitanju bio i ronaldo, sve nešta kmeči inter ovo ono, a sa juveom pregovara, nadam se da će i završiti u juveu, igrač koji jednostavno nije na onom nivou od prije dvije godine, niti će ikad biti. Na vrijeme smo makar odustali od njeg, da mogu naći nekog kako treba napadača.
ElPrincipe je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:18I nebi volio da predje u juve on ce jednostavno prekucat ligu bio kod nas il kod njih
Nikom draze nebi bilo od mene da grijesim zivota mi.zamorano1plus8 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:19ElPrincipe je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:18I nebi volio da predje u juve on ce jednostavno prekucat ligu bio kod nas il kod njih![]()
![]()
Da bi on prekucao ligu mora osjetit ljubav navijača i mora se osjetit važan u timu. To smo mu mi i Everton dali i bio je najbolji, to u Čelziju i Unitedu nije imao i flopal je. Šta mislite da li će mu oni što su ga prije par mjeseci zvali majmunom dati to ili če ga nakon prvog fula opet prozvat majmunom?ElPrincipe je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:18I nebi volio da predje u juve on ce jednostavno prekucat ligu bio kod nas il kod njih
Apsolutno. Dzeko ovako nesto nikad napravio jer nije necu reci sta. I da su pokusali da pregovaraju sigurno bi ostao kao dzoker sa klupe jer je njemu uvijek ekipa bila ispred njega samoga. U svakom klubu. Sad trpimo ponizenja jednog Lukakua. Da je Mbappe licno trpio ga nebi jedne sekunde. Idi siroko ti polje.
Trebalo je i nakon prvog puta i ne dati mu priliku da prismrdi klubu. Da me neko ne shvati pogresno, takav stav imam za svakog igraca na svijetu.ElPrincipe je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:55Nikom draze nebi bilo od mene da grijesim zivota mi.zamorano1plus8 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:19ElPrincipe je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:18I nebi volio da predje u juve on ce jednostavno prekucat ligu bio kod nas il kod njih![]()
![]()
Ali sve kontam da ovo nije istina da malo mediji prenapuhavaju situaciju al vidicemo ukoliko je ispostavi tacno da je ovo istina i po drugi put nam se pisa u facu treba mu j.... m.....
Da je Mbappe i Bellingham u jednom ja ovo trpio nebi. Neka ide...zamorano1plus8 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 14:39nadam se da je ovo istina, pa makar u pitanju bio i ronaldo, sve nešta kmeči inter ovo ono, a sa juveom pregovara, nadam se da će i završiti u juveu, igrač koji jednostavno nije na onom nivou od prije dvije godine, niti će ikad biti. Na vrijeme smo makar odustali od njeg, da mogu naći nekog kako treba napadača.
Ja sam zaboravio da je to bilo protiv Juventusa u pmTritolone je napisao/la: ↑15 jul 2023, 12:57Ma i Juventus nudi 2x vecu placu, mi smo ponudili 6.5 mil €, oni nude 12.5. Tko ga **** ako zeli ici kod njih nakon onih događanja prije par mjeseci, okrenuti se nekim mlađim opcijama, Balogun, Orban, iako moja zelja je Mane, koji je ako sam razumio otpisan u Bayernu.
Jedna vesela vijest od jutros, po Pedulli Correa je izgleda popustio i spreman je ici kod Arapa.
Ja isto kontam, nema šanse da su ovo istine, kad ono zakuhalo se baš...Nevjerovatno je onda šta je tom čovjeku u glavi..Nevjerovatno...ElPrincipe je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:18Sve kontam sinoc zuta stampa novinarske patke kad ono izgleda istina ako jest ja ne znam sta je ovom covjeku u glavi opste definitivno nije normalan pa hajd.
I nebi volio da predje u juve on ce jednostavno prekucat ligu bio kod nas il kod njih
Isti taj Lukaku je kriv sto smo izgubili- ono sto je on fulao dijete bi zabilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.