FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

arminz
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la arminz » 15 jul 2023, 13:50

Lukaku :urnebes:

:tokralju: spasi nas od nas samih
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 jul 2023, 14:23

To bi bilo to, neka **** sad.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 15 jul 2023, 14:39

Tritolone je napisao/la:
15 jul 2023, 14:23

nadam se da je ovo istina, pa makar u pitanju bio i ronaldo, sve nešta kmeči inter ovo ono, a sa juveom pregovara, nadam se da će i završiti u juveu, igrač koji jednostavno nije na onom nivou od prije dvije godine, niti će ikad biti. Na vrijeme smo makar odustali od njeg, da mogu naći nekog kako treba napadača.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 15 jul 2023, 16:18

Sve kontam sinoc zuta stampa novinarske patke kad ono izgleda istina ako jest ja ne znam sta je ovom covjeku u glavi opste definitivno nije normalan pa hajd.
I nebi volio da predje u juve on ce jednostavno prekucat ligu bio kod nas il kod njih

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 15 jul 2023, 16:19

ElPrincipe je napisao/la:
15 jul 2023, 16:18
I nebi volio da predje u juve on ce jednostavno prekucat ligu bio kod nas il kod njih
:urnebes: :rol:

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 15 jul 2023, 16:26

Ovo ako je istina, Lukaku potvrdjuje kakva je gnjida. Jednom je pogazio svoju rijec kad je otisao u Chelsea, njih je posteno zaje.ao sa forsiranjem transfera nakon onolike odstete koju su platili za njega, sad ovo sa Juventusom. Iskreno, ja nisam uopste bio za njegovo vracanje iz Chelsea ali ovo se ne radi na ovakav nacin osim ako nisi bas shupak. A ko je tako, onda je on idealan igrac za Juve. Mi trebamo naci drugog napdaca koji ce se bolje uklopiti u nas sistem.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 15 jul 2023, 16:55

zamorano1plus8 je napisao/la:
15 jul 2023, 16:19
Nikom draze nebi bilo od mene da grijesim zivota mi.
Ali sve kontam da ovo nije istina da malo mediji prenapuhavaju situaciju al vidicemo ukoliko je ispostavi tacno da je ovo istina i po drugi put nam se pisa u facu treba mu j.... m.....

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 15 jul 2023, 17:27

Dzeko je za njega ljudska gromada i sam je jos draze da je igrao Finale prije Lukakua.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 15 jul 2023, 17:56

Da bi on prekucao ligu mora osjetit ljubav navijača i mora se osjetit važan u timu. To smo mu mi i Everton dali i bio je najbolji, to u Čelziju i Unitedu nije imao i flopal je. Šta mislite da li će mu oni što su ga prije par mjeseci zvali majmunom dati to ili če ga nakon prvog fula opet prozvat majmunom?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 jul 2023, 18:04

GG3 je napisao/la:
15 jul 2023, 17:27
Dzeko je za njega ljudska gromada i sam je jos draze da je igrao Finale prije Lukakua.
Apsolutno. Dzeko ovako nesto nikad napravio jer nije necu reci sta. I da su pokusali da pregovaraju sigurno bi ostao kao dzoker sa klupe jer je njemu uvijek ekipa bila ispred njega samoga. U svakom klubu. Sad trpimo ponizenja jednog Lukakua. Da je Mbappe licno trpio ga nebi jedne sekunde. Idi siroko ti polje.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 jul 2023, 18:06

15 jul 2023, 16:55
15 jul 2023, 16:19
Nikom draze nebi bilo od mene da grijesim zivota mi.
Ali sve kontam da ovo nije istina da malo mediji prenapuhavaju situaciju al vidicemo ukoliko je ispostavi tacno da je ovo istina i po drugi put nam se pisa u facu treba mu j.... m.....
Trebalo je i nakon prvog puta i ne dati mu priliku da prismrdi klubu. Da me neko ne shvati pogresno, takav stav imam za svakog igraca na svijetu.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 jul 2023, 18:08

15 jul 2023, 14:39
Tritolone je napisao/la:
15 jul 2023, 14:23

nadam se da je ovo istina, pa makar u pitanju bio i ronaldo, sve nešta kmeči inter ovo ono, a sa juveom pregovara, nadam se da će i završiti u juveu, igrač koji jednostavno nije na onom nivou od prije dvije godine, niti će ikad biti. Na vrijeme smo makar odustali od njeg, da mogu naći nekog kako treba napadača.
Da je Mbappe i Bellingham u jednom ja ovo trpio nebi. Neka ide...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 jul 2023, 18:13

Tritolone je napisao/la:
15 jul 2023, 12:57
Ma i Juventus nudi 2x vecu placu, mi smo ponudili 6.5 mil €, oni nude 12.5. Tko ga **** ako zeli ici kod njih nakon onih događanja prije par mjeseci, okrenuti se nekim mlađim opcijama, Balogun, Orban, iako moja zelja je Mane, koji je ako sam razumio otpisan u Bayernu.

Jedna vesela vijest od jutros, po Pedulli Correa je izgleda popustio i spreman je ici kod Arapa.
Ja sam zaboravio da je to bilo protiv Juventusa u pm :?
Znaci onakva skandiranja, onakav haos gdje je cijeli tim stao uz njega ko ga su mu braca rodjena da ga brane, sad tim momcima okrenuti ledja i igrati za stoku koja ti je skandirala da si majmun jer si crnac prije nekoliko mjeseci. To moze samo g... od covjeka

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 15 jul 2023, 18:29

Sve kontam sinoc zuta stampa novinarske patke kad ono izgleda istina ako jest ja ne znam sta je ovom covjeku u glavi opste definitivno nije normalan pa hajd.
Ja isto kontam, nema šanse da su ovo istine, kad ono zakuhalo se baš...Nevjerovatno je onda šta je tom čovjeku u glavi..Nevjerovatno...

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 15 jul 2023, 18:42

Ma covjek je karakterna nula, tu nema nikakve price, ono razvojni nivo i emotivna inteligencija djeteta od 5 god.

Sad ce biti zanimljivo pratiti koga dovodimo umjesto njega. Ako nista zahukto nam se merkato i postao zanimljiviji. :)

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 15 jul 2023, 18:52

Kad nas sad pocnu povezivati sa kojekakvim skamakama,retegijima i slicnim

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 15 jul 2023, 19:11

Lukaku ocito ne moze da prezali sto nije bio starter u finalu. Ja ga razumijem , ima lik stav !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 jul 2023, 19:17

Jbg. ja sam ga branio ovdje uvijek kad su ga drugi napadali ali s ovim se posrao po cijelom periodu kojeg je proveo kod nas, vidim da Roc Nation pokusava izmiriti situaciju ali mislim da je gotovo, i bolje da je tako, pogotovo ako je istina da mu je ovaj njegov odvjetnik pregovarao sa Juventusom i Milanom prije finala CLa, sigurno da to nije radio na svoju ruku nego je Lukaku to ocito odobrio, s druge strane na drugom forumu sam napisao da ne bi zelio da potrosimo 40mil€ na njega, iduce sezone bi vjerojatno morali opet prodati jednog igraca i vjerujem da bi tu pao pick na jednog od Lautaro, Barella, Bastoni.

Vidim da Mane ide u SA tako da on otpada, sad ovi insajderi kazu da je prvi pick Balogun koji je imao dobru sezonu u fra. ligi, a osim njega ciljaju na Moratu i Taremia. Taremi mi je totalna nepoznanica, protiv nas mi nije izgledalo nesto impresivno, ali ajde to su samo dvije utakmice. Morata nije igrac koji ce zabiti 20 golova u sezoni ali on mi je za razliku od Lukakua uvijek djelovao kao igrac koji je iznimno hladnokrvan i koji je bas clutch u bitnim utakmicama. Scamacca mislim da nam je van dometa, on zeli u Romu ali mislim da bi on bio dobar transfer, visok, jak, i nije na vi sa loptom.

Ne znam, trebat ce nam 2 igraca u napadu to je sigurno, a osim toga nedostaje jedan desni bek i/ili jedan stoper koji bi onda oslobodio Darmiana da igra desno sa Dumfriesom, da ne spominjem i 2 golmana koja treba dovesti.

Ljutnju za to finale LP treba usmjeriti jedino prema sebi, odigrao je zadnja 2 mjeseca sezone na razini sve ostalo je propustio ili je bio totalno van forme, Dzeko je bio clutch za nas u LP i zasluzio je igrati finale, a Lukaku je pokazao svoje sa onim promasajem, i mislim da je ovo bila samo taktika kako bi izmamo sta vecu placu od nas, posto bi morao prihvatiti znacajno smanjenje place, ali mu se obilo o glavu, 99% sam siguran da ce na kraju zavrsiti u SA a ne u Juventusu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 jul 2023, 19:20

mostar_mo je napisao/la:
15 jul 2023, 19:11
Lukaku ocito ne moze da prezali sto nije bio starter u finalu. Ja ga razumijem , ima lik stav !
Isti taj Lukaku je kriv sto smo izgubili- ono sto je on fulao dijete bi zabilo.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 jul 2023, 19:24

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.