Safet Sušić - Pape

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 nov 2014, 15:54

Ako ima imalo pravde na ovom svijetu i ako nas Bog gleda, onda cemo danas izgubit i ova nula od covjeka ce dobit nogu !!! Ovo vise nije prihvatljivo sta on radi sa ovom repkom. A svako ko je za ostanak ovog mafijasa taj treba dobro da se zapita dal je on za dobrobit ove reprezentacije ! Kako sam se samo prije uvjek radovo utakmicama repke a danas ko da ne igramo :( Hvala Lopove !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 16 nov 2014, 15:56

Principatus je napisao/la: Danas uz nase momke do pobijede!
Bravo! Ali ne trebaš biti u reprezentaciju samo danas nego svaki dan.

Naprijed Pape, naprijed momci. :bih:

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 16 nov 2014, 15:57

bhfanatic14 je napisao/la:Ako ima imalo pravde na ovom svijetu i ako nas Bog gleda, onda cemo danas izgubit i ova nula od covjeka ce dobit nogu !!! Ovo vise nije prihvatljivo sta on radi sa ovom repkom. A svako ko je za ostanak ovog mafijasa taj treba dobro da se zapita dal je on za dobrobit ove reprezentacije ! Kako sam se samo prije uvjek radovo utakmicama repke a danas ko da ne igramo :( Hvala Lopove !!!
E baš to. Prije svaki put 2-3 dana prije tekme su se gledali snimci na YouTubeu starih tekmi, navijačke pjesme, Fanaticosi i to je trajalo sve do početka iste a sad isto k'o da U19 igra prijateljsku protiv San Marina, znači kao čeka se tekma, znam da igramo al' nije to to.
FK Željezničar
Chelsea FC

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 16 nov 2014, 15:59

Pa mene ova izjava nimalo ne izneneđuje, sam je rekao da se neće maći sve dok postoje i najmanje šanse za odlazak na EP, tako da, ništa čudno. Ali danas mi se stvarno ne da zamarati njegovim nebuloznim izjavama i razglabati o njima, :D igrači, utakmica i rezultat su najvažniji, Safet se ionako neće vidjeti čitavu utakmicu pošto će vjerovatno presjediti na stolici kao protiv Kipra, :D a po završetku ćemo vidjeti. ;)
Idemo BOSNO!!! :bih: :bih: :bih:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 nov 2014, 16:00

Sajo pobjedu daj nam ti pokazi ovim nasim pacenicima da mozes dobiti i bez pola tima da si najveci nas trner koji nas je odveo na SP a aBd i na EP zacepi usta svima veceras pa nek jedu bijele bubrege :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: volim te BIH :bih: :bih: :bih: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 nov 2014, 16:01

Dobro jutro Amare, jesi li drzao strazu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 16 nov 2014, 16:02

Jesi vidio teletine, ne bi otišao ni u slučaju poraza... Neizmjerni bezobraznik je to, parazit, gori od side... Samo gori od njega su ovčice koje mu muda ližu...

Sent from Angelina's bed

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 16 nov 2014, 16:04

Gladiator je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... o-izgubimo

hoces hoces tele jedno isto ko onaj leteci Holanđanin Advokat :evil:
Ja budale covjeka. Sad se zadovoljio i sa trecem mjestom. I otkrio formaciju i jedinu izmjenu koju ce izvrsit. :facepalm:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 nov 2014, 16:04

Normalno da nece otici kad ima podrsku saveza i veceg dijela navijaca. Jos ove mu povrede dodju kao odlican alibi.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 16 nov 2014, 16:05

muamerc je napisao/la:Normalno da nece otici kad ima podrsku saveza i veceg dijela navijaca. Jos ove mu povrede dodju kao odlican alibi.
Misliš većeg dijela debila?
FK Željezničar
Chelsea FC

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 nov 2014, 16:05

"Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima", jasan i glasan je bio selektor naših nogometaša, koji su, sudeći po raspoloženju prije polaska u Haifu, izrazito samouvjereni.
necu sad komentarisat, poslije utakmice

AJMO BOSNO :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 nov 2014, 16:06

Mislim da ni u savezu vise nisu toliko glupi, dace mu nogu ako izgubimo danas.

Ali posto necemo, i posto cemo dobiti danas Izrael, neznalica ce i dalje ostati na klupi, ali cemo makar sacuvati sanse za EURO. Idemo do pobjede ljiljani. :bih:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 nov 2014, 16:09

Keenan.- je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Normalno da nece otici kad ima podrsku saveza i veceg dijela navijaca. Jos ove mu povrede dodju kao odlican alibi.
Misliš većeg dijela debila?
Djaba je, "obicni" simpatizeri repke ne vide da je problem u njemu, odnosno taktici, sistemu nego za bilo kakav neuspjeh krive igrace. Svak krivi klanove, Spahu, Lulica, i ne znam koga kad lose odigramo, niko trenera.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 nov 2014, 16:10

Keenan.- je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Ako ima imalo pravde na ovom svijetu i ako nas Bog gleda, onda cemo danas izgubit i ova nula od covjeka ce dobit nogu !!! Ovo vise nije prihvatljivo sta on radi sa ovom repkom. A svako ko je za ostanak ovog mafijasa taj treba dobro da se zapita dal je on za dobrobit ove reprezentacije ! Kako sam se samo prije uvjek radovo utakmicama repke a danas ko da ne igramo :( Hvala Lopove !!!
E baš to. Prije svaki put 2-3 dana prije tekme su se gledali snimci na YouTubeu starih tekmi, navijačke pjesme, Fanaticosi i to je trajalo sve do početka iste a sad isto k'o da U19 igra prijateljsku protiv San Marina, znači kao čeka se tekma, znam da igramo al' nije to to.
upravo to :) prije uvjek par dana prije se gledaju stare tekme,slusaju himne,pjesme navijacke,jedva se ceka da utakmica pocne,a danas razmisljam da nikako ni ne gledam utakmicu... place mi se kad vidim na sta smo spali,i ko nam sve igra za repku,a bili smo na dobrom putu osli u Brazil i mogli smo postat ozbiljna i velika Repka,ali sad je kasno,nismo znali iskoristit taj momentum. :puke: :cry:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 nov 2014, 16:10

Najgore je kad se seljacina krene inatit' :roll:
Al, ko ga yebe... Ajmo, momci, donesite nas Euro kao sto ste i Svjetsko! :bih:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 nov 2014, 16:11

Dans zadnji dan posta, veceras jacija :) Sutra Bajram ! Amin !
Max Allegri

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 nov 2014, 16:18

mi smo debili safet je debil idemo dobiti izrael :rol: :rol: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 nov 2014, 16:20

Idemo im yebat majku a onda traziti peticijom odlazak Safeta :salut: :salut: :salut: :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 nov 2014, 16:25

“Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima”
E jesi se i proslavio u baražu. :lol: Mene ovo ne iznenađuje, čovjek je pyzda po karakteru.

1X2
Kontakt:

Post Postao/la 1X2 » 16 nov 2014, 16:27

Tako je idemo ih raznijet ko merhamet kurbane. :bih:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.