Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ako ima imalo pravde na ovom svijetu i ako nas Bog gleda, onda cemo danas izgubit i ova nula od covjeka ce dobit nogu !!! Ovo vise nije prihvatljivo sta on radi sa ovom repkom. A svako ko je za ostanak ovog mafijasa taj treba dobro da se zapita dal je on za dobrobit ove reprezentacije ! Kako sam se samo prije uvjek radovo utakmicama repke a danas ko da ne igramo
Hvala Lopove !!!

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Bravo! Ali ne trebaš biti u reprezentaciju samo danas nego svaki dan.Principatus je napisao/la: Danas uz nase momke do pobijede!
Naprijed Pape, naprijed momci.

E baš to. Prije svaki put 2-3 dana prije tekme su se gledali snimci na YouTubeu starih tekmi, navijačke pjesme, Fanaticosi i to je trajalo sve do početka iste a sad isto k'o da U19 igra prijateljsku protiv San Marina, znači kao čeka se tekma, znam da igramo al' nije to to.bhfanatic14 je napisao/la:Ako ima imalo pravde na ovom svijetu i ako nas Bog gleda, onda cemo danas izgubit i ova nula od covjeka ce dobit nogu !!! Ovo vise nije prihvatljivo sta on radi sa ovom repkom. A svako ko je za ostanak ovog mafijasa taj treba dobro da se zapita dal je on za dobrobit ove reprezentacije ! Kako sam se samo prije uvjek radovo utakmicama repke a danas ko da ne igramoHvala Lopove !!!
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- DragonGirl
- Kontakt:
Pa mene ova izjava nimalo ne izneneđuje, sam je rekao da se neće maći sve dok postoje i najmanje šanse za odlazak na EP, tako da, ništa čudno. Ali danas mi se stvarno ne da zamarati njegovim nebuloznim izjavama i razglabati o njima,
igrači, utakmica i rezultat su najvažniji, Safet se ionako neće vidjeti čitavu utakmicu pošto će vjerovatno presjediti na stolici kao protiv Kipra,
a po završetku ćemo vidjeti.
Idemo BOSNO!!!

Idemo BOSNO!!!

-
- Kontakt:
Sajo pobjedu daj nam ti pokazi ovim nasim pacenicima da mozes dobiti i bez pola tima da si najveci nas trner koji nas je odveo na SP a aBd i na EP zacepi usta svima veceras pa nek jedu bijele bubrege
volim te BIH

- Principatus
- Kontakt:
Dobro jutro Amare, jesi li drzao strazu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Safet Sušić - Pape
Jesi vidio teletine, ne bi otišao ni u slučaju poraza... Neizmjerni bezobraznik je to, parazit, gori od side... Samo gori od njega su ovčice koje mu muda ližu...
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja budale covjeka. Sad se zadovoljio i sa trecem mjestom. I otkrio formaciju i jedinu izmjenu koju ce izvrsit.Gladiator je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... o-izgubimo
hoces hoces tele jedno isto ko onaj leteci Holanđanin Advokat

Normalno da nece otici kad ima podrsku saveza i veceg dijela navijaca. Jos ove mu povrede dodju kao odlican alibi.
Misliš većeg dijela debila?muamerc je napisao/la:Normalno da nece otici kad ima podrsku saveza i veceg dijela navijaca. Jos ove mu povrede dodju kao odlican alibi.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
necu sad komentarisat, poslije utakmice"Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima", jasan i glasan je bio selektor naših nogometaša, koji su, sudeći po raspoloženju prije polaska u Haifu, izrazito samouvjereni.
AJMO BOSNO

- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da ni u savezu vise nisu toliko glupi, dace mu nogu ako izgubimo danas.
Ali posto necemo, i posto cemo dobiti danas Izrael, neznalica ce i dalje ostati na klupi, ali cemo makar sacuvati sanse za EURO. Idemo do pobjede ljiljani.
Ali posto necemo, i posto cemo dobiti danas Izrael, neznalica ce i dalje ostati na klupi, ali cemo makar sacuvati sanse za EURO. Idemo do pobjede ljiljani.

Djaba je, "obicni" simpatizeri repke ne vide da je problem u njemu, odnosno taktici, sistemu nego za bilo kakav neuspjeh krive igrace. Svak krivi klanove, Spahu, Lulica, i ne znam koga kad lose odigramo, niko trenera.Keenan.- je napisao/la:Misliš većeg dijela debila?muamerc je napisao/la:Normalno da nece otici kad ima podrsku saveza i veceg dijela navijaca. Jos ove mu povrede dodju kao odlican alibi.
-
- Kontakt:
upravo toKeenan.- je napisao/la:E baš to. Prije svaki put 2-3 dana prije tekme su se gledali snimci na YouTubeu starih tekmi, navijačke pjesme, Fanaticosi i to je trajalo sve do početka iste a sad isto k'o da U19 igra prijateljsku protiv San Marina, znači kao čeka se tekma, znam da igramo al' nije to to.bhfanatic14 je napisao/la:Ako ima imalo pravde na ovom svijetu i ako nas Bog gleda, onda cemo danas izgubit i ova nula od covjeka ce dobit nogu !!! Ovo vise nije prihvatljivo sta on radi sa ovom repkom. A svako ko je za ostanak ovog mafijasa taj treba dobro da se zapita dal je on za dobrobit ove reprezentacije ! Kako sam se samo prije uvjek radovo utakmicama repke a danas ko da ne igramoHvala Lopove !!!

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- Consigliere
- Kontakt:
Najgore je kad se seljacina krene inatit'
Al, ko ga yebe... Ajmo, momci, donesite nas Euro kao sto ste i Svjetsko!

Al, ko ga yebe... Ajmo, momci, donesite nas Euro kao sto ste i Svjetsko!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
mi smo debili safet je debil idemo dobiti izrael

Idemo im yebat majku a onda traziti peticijom odlazak Safeta

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E jesi se i proslavio u baražu.“Vidio sam izjave mojih kolega u kojima kažu da je pobjeda jedina moguća opcija. Htio bih im poručiti kako mi ne pada na pamet dati ostavku, ma kakav god da bude rezultat u Haifi. U najgorem slučaju, postoji i baraž. E, to je moja poruka njima”

Tako je idemo ih raznijet ko merhamet kurbane. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.