Doduše karić je svaku priliku pretvarao u golLenBias je napisao/la:ma kakav on, sta je sve fulao dok je bio u realu da sada krenemo nabrajati kucali bi do utakmice sutra
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
naprijed rejal
benzema je otac fudbala licno za gonzala, nemoj takve propuste sebi dopustatiSveti je napisao/la:Doduše karić je svaku priliku pretvarao u golLenBias je napisao/la:ma kakav on, sta je sve fulao dok je bio u realu da sada krenemo nabrajati kucali bi do utakmice sutra
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jeste, ali je real u tom slučaju izabrao manje zlo. Benzema se probudio u zadnjih par utakmica, dok je prethodnih 20 bio gola karrina 
naprijed rejal
kako je igrac real madrida benzema je veoma dobar igrac, u najmanju ruku, plus je bukvalno ono sto treba ekipi ko sto je real, pogotovo sad kad uz ronalda ima i bale
naravno, veoma mali potrošač lopti, koji se izvlači sa pozicije napadača i otvara prostor za krila. Ali to je ono što je počeo dobro da radi tek u proteklih par utakmica, jer je u prethodnim ili bio u offside, ili totalno nepokretan i odsječen u napadu.LenBias je napisao/la:kako je igrac real madrida benzema je veoma dobar igrac, u najmanju ruku, plus je bukvalno ono sto treba ekipi ko sto je real, pogotovo sad kad uz ronalda ima i bale
naprijed rejal
Budimo realni on to uvijek radi,nekad dobro nekad lose,samo sto real kad kiksa uvijek se krivi benzema ,di maria,khedira i tako ti igraci odabrani
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
a šta sam ja rekao? Kažem to je dobro počeo da radi tek u prethodnih par tekmisuhi je napisao/la:Budimo realni on to uvijek radi,nekad dobro nekad lose,samo sto real kad kiksa uvijek se krivi benzema ,di maria,khedira i tako ti igraci odabrani
A ono, ne možeš Ronalda kriviti
naprijed rejal
A jbg ako cemo objektivno gledati samo tu kiksanu tekmu mozes,sto da ne ,ako gledas kompletan ucinak onda nema smisla .
Ronaldo ima problem i dalje prisutan,kad ga ne ide ,previse se forsira,suta iz svih poziicja,lose dodaje ,postaje zivcan i sebican u nekim 100%im sansama ,i to dodatno sjebe njegovu losu partiju.
I bas u toj tekmi onda svi ocekuju benza da on rijesi tekmu,i on obicno promasi jednu priliku dobru ,eventualno ima jos 1 ili 2 suta ,i on je krv. Dok je ronaldo prije toga sjebao 10 akcija ili suteva.
Danas ce oni izresetati granadu,kao sto rekoh 6 0
da me ne razocaraju 
Ronaldo ima problem i dalje prisutan,kad ga ne ide ,previse se forsira,suta iz svih poziicja,lose dodaje ,postaje zivcan i sebican u nekim 100%im sansama ,i to dodatno sjebe njegovu losu partiju.
I bas u toj tekmi onda svi ocekuju benza da on rijesi tekmu,i on obicno promasi jednu priliku dobru ,eventualno ima jos 1 ili 2 suta ,i on je krv. Dok je ronaldo prije toga sjebao 10 akcija ili suteva.
Danas ce oni izresetati granadu,kao sto rekoh 6 0
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ima i toga, ali stoji i činjenica da se jednostavno nekada ne kreće dovoljno (mislim na karića). On nije klasični killer da čega loptu na tanjiru i da trči samo prema golu ne bi li uhvatio kakvu odbijenu, već je jasno da je njegova funkcija da se vraća nazad po loptu i šalje ju krilima, i naravno vreba priliku za gol (ipak je napadač), što je on vrlo rijetko ili nikako radio, još kad uzmeš u obzir kakve je prilike promašivao bez ikakvog razmišljanja mu daš epitet panja, da ne govorim kakve je samo prilike promašivao u tandemu sa gonzalom, što nas je na kraju najviše i koštalo kraha.suhi je napisao/la:A jbg ako cemo objektivno gledati samo tu kiksanu tekmu mozes,sto da ne ,ako gledas kompletan ucinak onda nema smisla .
Danas ce oni izresetati granadu,kao sto rekoh 6 0da me ne razocaraju
Ukoliko je utakmica?
naprijed rejal
Tako pise na rezultatimaSveti je napisao/la:Sport klub?LenBias je napisao/la:za 15 minuta idemo po pobjedu
Nemam ni jedno ni drugog
30min bez prilike i posjed lopte na strani granade 53%
za plakati 
A samo bod iza, sto je Madrid ..suhi je napisao/la:30min bez prilike i posjed lopte na strani granade 53%za plakati
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Korinov je napisao/la:A samo bod iza, sto je Madrid ..suhi je napisao/la:30min bez prilike i posjed lopte na strani granade 53%za plakati
Iskreno ni meni nije jasno
A sta kukate nije jos ni poluvrijeme 
ovaj lik na sport klubu je retardiran, publika zvizdi golmanu granade svaki put kada odugovlaci sa ispucavanjem lopte a on svaki put kaze kako publika zvizdi igracima real madrida, zivota mi mog lik nije normalan ni sekunde i mrzi real madrid iz dna duse 
tanki smo u napadu nesto, treba samo jedan gol da procepi i onda ce pasti jos 2,3 dok smo sto se tice odbrane itekako dobri i na visini zadatka, bez ikakvih propusta i poteskoca, posjed lopte je najnebitnija stvar svih vremena
tanki smo u napadu nesto, treba samo jedan gol da procepi i onda ce pasti jos 2,3 dok smo sto se tice odbrane itekako dobri i na visini zadatka, bez ikakvih propusta i poteskoca, posjed lopte je najnebitnija stvar svih vremena
Jese in Bale out.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
STA LIK ODBRANI?

nista, idemo ih pregaziti u drugom poluvremenu i to je to, sto se mora nije tesko
nista, idemo ih pregaziti u drugom poluvremenu i to je to, sto se mora nije tesko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.