FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mala ne mjesaj se u muske poslove.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
i kupi novu tastaturu.DevilS je napisao/la:Mala ne mjesaj se u muske poslove.![]()
![]()
![]()
HZ_ilidzaa je napisao/la:i kupi novu tastaturu.DevilS je napisao/la:Mala ne mjesaj se u muske poslove.![]()
![]()
![]()
Nogomet muski posaoDevilS je napisao/la:Mala ne mjesaj se u muske poslove.![]()
![]()
![]()
5 godina sa ili bez nove tastature
Željeznicar za život cijeli !
Hvala na tim lijepim rijecima mala ja sam momak 1/1 samo neki ovdje to ne znaju, ali boze moj...., ti si legenda...likusa je napisao/la:Nogomet muski posaoDevilS je napisao/la:Mala ne mjesaj se u muske poslove.![]()
![]()
![]()
pa vidio si bakica u Engleskoj po tribinama
! Ti si meni najjaci od komsija forumasa
5 godina sa ili bez nove tastatureproduzilo Vam se jos toliko
- Ekonomista
- Kontakt:
http://fcsarajevo.ba/vijesti/dupovac-i- ... e-1946/780" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego ljudi, imaju li se gdje kupiti ove majeee, i kolika je cijena?
Nuhanović bi razmislio ako bi dobio ponudo Maribora....
http://nogomania.com/Mednarodni-Nogomet ... eniji.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nogomania.com/Mednarodni-Nogomet ... eniji.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ekonomista
- Kontakt:
Fan Shop Bezistan.hilmo je napisao/la:http://fcsarajevo.ba/vijesti/dupovac-i- ... e-1946/780
Bordo bijeli!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Haj posaljite ponudu kakvu samo ga nositeiskratel je napisao/la:Nuhanović bi razmislio ako bi dobio ponudo Maribora....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Ekonomista
- Kontakt:
Samir Radovac:
" Imao sam ponude dva evropska kluba. Tražio me je Bayern Munchen i engleski Arsenal. Međutim, moj odabir je bio FK Sarajevo prvenstveno iz razloga što su ljudi iz kluba vjerovali u mene i dali mi priliku da se dokažem i dođem do ovog nivoa na kojem sam sada. U odluci su mi pomogli roditelji i menadžer. Odlučili smo ipak da moj prvi ugovor bude sa mojim najdražim klubom te da se na taj način odužim za ukazano povjerenje "
Sto me nasmija, odbio Bayern M. i Aresnal radi FK Sarajevo.
Da se razumijemo ne radi se o FK Sarajevo, taman da je FK Zeljeznicar, liga BiH naspram Njemacke/Engleske ? Malo je reci smjesno, kamo srece da su mu oni ista ponudili ne bi se dugo dvoumio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Ekonomista
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Samir Radovac:
" Imao sam ponude dva evropska kluba. Tražio me je Bayern Munchen i engleski Arsenal. Međutim, moj odabir je bio FK Sarajevo prvenstveno iz razloga što su ljudi iz kluba vjerovali u mene i dali mi priliku da se dokažem i dođem do ovog nivoa na kojem sam sada. U odluci su mi pomogli roditelji i menadžer. Odlučili smo ipak da moj prvi ugovor bude sa mojim najdražim klubom te da se na taj način odužim za ukazano povjerenje "![]()
Sto me nasmija, odbio Bayern M. i Aresnal radi FK Sarajevo.![]()
Da se razumijemo ne radi se o FK Sarajevo, taman da je FK Zeljeznicar, liga BiH naspram Njemacke/Engleske ? Malo je reci smjesno, kamo srece da su mu oni ista ponudili ne bi se dugo dvoumio.
Pa ide na zimu u Njemacku.Potpis'o s nama samo da Sarajevo zaradi lovu.
Bordo bijeli!
Ma nisam ja nesto da ode Nuahnovic jbg jeste da je ono fulio sto nije u snu smio, ali ja bi ga ipak zadrzao.. 
- moustapha
- Kontakt:
I ja slicno razmisljam. Vise sam se razocarao u Karamatica.DevilS je napisao/la:Ma nisam ja nesto da ode Nuahnovic jbg jeste da je ono fulio sto nije u snu smio, ali ja bi ga ipak zadrzao..
#divovi
Ma brate moj onaj Karamatic od kako je dosao nije mi se nikako svidjao tako i nepatim nesto za njim/igre..moustapha je napisao/la:I ja slicno razmisljam. Vise sam se razocarao u Karamatica.DevilS je napisao/la:Ma nisam ja nesto da ode Nuahnovic jbg jeste da je ono fulio sto nije u snu smio, ali ja bi ga ipak zadrzao..
Odblokiran novac iz UEFA-e
Evropska fudbalska federacija (UEFA) odblokirala je FK Sarajevo novčana sredstva namijenjena kao nagrada za nastupe proteklog ljeta u kvalifikacijama za Evropsku ligu, potvrđeno je bordo klubu u NSBiH.
Na Koševu očekuju skoro 300.000 eura, ali će ova suma, najvjerovatnije, biti umanjena za 65.000 eura, koliko su iznosile kazne UEFA-e zbog nesportskog ponašanja navijača u mečevima protiv Levskog i Zete.
No, novac iz Niona poslužit će lideru Premijer lige da izmiri obaveze nastale za vrijeme priprema i nastupa na međunarodnoj sceni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa nisu mu sigurno nudlili da potpise za prvi tim tih klubova,nego da bude u njihovim akademijama ili nesto slicno sto nije nista cudno.Kolko ogranicenih ljudi pise po ovim forumima to je cudo.Elegant je napisao/la:Samir Radovac:
" Imao sam ponude dva evropska kluba. Tražio me je Bayern Munchen i engleski Arsenal. Međutim, moj odabir je bio FK Sarajevo prvenstveno iz razloga što su ljudi iz kluba vjerovali u mene i dali mi priliku da se dokažem i dođem do ovog nivoa na kojem sam sada. U odluci su mi pomogli roditelji i menadžer. Odlučili smo ipak da moj prvi ugovor bude sa mojim najdražim klubom te da se na taj način odužim za ukazano povjerenje "![]()
Sto me nasmija, odbio Bayern M. i Aresnal radi FK Sarajevo.![]()
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer i 20 gostiju.