Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Jedino je pitanje zasluzuje li Hasagic da bude na spisku ispred Sehica po trenutnoj formi, a Begovic je naravno broj 1.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne zasluzuje...Cartman je napisao/la:Jedino je pitanje zasluzuje li Hasagic da bude na spisku ispred Sehica po trenutnoj formi, a Begovic je naravno broj 1.
Molim sljedece pitanje...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Pa kazem ti da je to jedino pitanje, nema ih vise.kelner je napisao/la:Ne zasluzuje...Cartman je napisao/la:Jedino je pitanje zasluzuje li Hasagic da bude na spisku ispred Sehica po trenutnoj formi, a Begovic je naravno broj 1.
Molim sljedece pitanje...

Asmir brani protiv Derbya u FA kupu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Neka mu je sa srećom večeras, pred sobom ima težak zadatak - da sačuva svoj gol protiv izuzetno dobrih napadača Valencie.
Za sada brani dobro, samo da nastavi ovako.
Za sada brani dobro, samo da nastavi ovako.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- legenda reala
- Kontakt:
Uh golčine
Uljepšao ga je paradom
Nema čovjek sreće ,kad god stane na gol ,prima neke eurogolove koje ni tri golmana ne mogu odbraniti
A Topal nikad više neće dati ovakav gol

Uljepšao ga je paradom

Nema čovjek sreće ,kad god stane na gol ,prima neke eurogolove koje ni tri golmana ne mogu odbraniti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa nece primiti azijsjski ili africki gol kad igraju u euro kupulegenda reala je napisao/la:Uh golčine![]()
Uljepšao ga je paradom![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Ma daj Hare ovakvi se golovi u aziji i africi ne dajuharishp je napisao/la:Pa nece primiti azijsjski ili africki gol kad igraju u euro kupulegenda reala je napisao/la:Uh golčine![]()
A Topal nikad više neće dati ovakav gol.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I ne primaju,cuj nije imao srece.legenda reala je napisao/la:Ma daj Hare ovakvi se golovi u aziji i africi ne dajuharishp je napisao/la:Pa nece primiti azijsjski ili africki gol kad igraju u euro kupulegenda reala je napisao/la:Uh golčine![]()
A Topal nikad više neće dati ovakav gol.
Gol je dobar i Begson nije imao veliku sansu da odbrani ovaj udarac ali reci da nema srece a biti u klubu gdje igra u najjacoj ligi svjeta ili u Evropskim kupovima nema ama bas nikakvog smisla.
Po takvom razmisljanju najbolje mu je umjesto Avdukica u Teheran ili u neki Africki klub,mozda bude imao vise ''srece''

P.S Topal-aga ti je iz ''male'' Azije

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Asmir i moze primiti samo ovakav gol, ostano skine bez problema.legenda reala je napisao/la:Uh golčine![]()
U sjecanju mi ostate Exteberia i njegov volej na Kosevu za pobjedu Spanije 2-1, taj nikad vise nije dao ni slican gol u zivotu, a Guso je paradom uljepsao sve.
Cuva Bog Zelju svog!
Asmir Begovic na svom twitteru:" Drago mi je da sam dobio poziv za utakmicu protiv Brazil. Prava utamkica...very happy to get the call up for the Brazil game! Hajmo Bosno!"
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Asmir je # 1
beg opet na golu stokea, vode 2-0 u cupu trenutno..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Znaci naucio je da je Hajmo Bosno, a ne Hajmo Bosna.tanzla je napisao/la:Asmir Begovic na svom twitteru:" Drago mi je da sam dobio poziv za utakmicu protiv Brazil. Prava utamkica...very happy to get the call up for the Brazil game! Hajmo Bosno!"

Drago mi je da brani u kontinuitetu sad pred Brazil radi ovih kupova, ali mora sto prije izbacit Sorensena. Vec je predugo na klupi...
sacuvao je mrezu, bravo.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
sta je ovo,sorensen brani opet u europa ligi?????
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
-
- Kontakt:
Pa vjerovatno je doslo vrijeme,da se uloge ponovo zamjene, Sörenson u kupove,a Beg u PL.stolica je napisao/la:sta je ovo,sorensen brani opet u europa ligi?????
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sigurno je doslo do zamjene uloga. Vidjecemo u subotu/nedjelju, kad bude igrao Stoke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.