FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
pa tako reci druze gukni golube slobodno, nije opstina nego menadzeri...
i opet nema firmi da bi izdvajale sredstva znacajnija na godisnjoj bazi. ove jake firme koje bi trebale biti i glavni sponzori. dinar efendije, seljacki mentalitet, veze sa sportom nemaju itd etc...
đsit ba svoje lafine vise kamol tudje.
samo suplja ovde prolazi, i guzovaca. i to od ovih najvecih gazdi.
to bi bez da trepne prodalo i blize sebi za marku, kamol slobodu. kakva sloboda.
i opet nema firmi da bi izdvajale sredstva znacajnija na godisnjoj bazi. ove jake firme koje bi trebale biti i glavni sponzori. dinar efendije, seljacki mentalitet, veze sa sportom nemaju itd etc...
to bi bez da trepne prodalo i blize sebi za marku, kamol slobodu. kakva sloboda.
-
Sariel1987
- Kontakt:
mentalita palanka.od vrha do dna, pa nek se ljuti ko god hoce. tako je drugovi.
- Probisvjet
- Kontakt:
Najveci krivac je opstina jer je ona vlasnik kluba. Ona vedri i oblaci. Vlasnik je uvijek kriv.Sariel1987 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 11:44pa tako reci druze gukni golube slobodno, nije opstina nego menadzeri...
A da smo palanka u pravu si.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
aha ok, evo opstina je kriva i jest, a sta cemo sa prije opstine, mi milionske dugove vucemo i prije opstine, koliko se sjecam opstina je i uletila u klub zbog tih milionskih dugova i tuzlanskih gazdi?eto vracaju taj reprogram,a l realno nikakav skok nismo s klubom napravili.Probisvjet je napisao/la: ↑22 mar 2021, 11:51
Najveci krivac je opstina jer je ona vlasnik kluba. Ona vedri i oblaci. Vlasnik je uvijek kriv.![]()
no, mi smo dugove imali i sa azmirom, pa ni tu nisam vidio neku spremnost na vracanje dugova, nece niko tudja sranja da vraca.
a svima puna usta slobode.a jasno ko dan da se naprijed ne moze dok se ne rijese dugovi.
doduse ima ovih tuzlanskih perlivoda, pa se malo slikaju u lozi na barama, pa malo na tusnju, kako vjetar puhne i kako im godi. sve amanveliki slobodasi i azmirovci, a jasno ko dan mrtve intersedszije samo gledaju kako da se ogrebu ,nedo bog da se zaloze.dinar efendije. mentalita palanka
i ovo da se razumijemo, idealan spoj je bio, da je opsto, azmir opstina, no nije jebt ga. opet kome god je smetalo smetlao je iz licnog interesa nema iz cega drugog.
-
Sariel1987
- Kontakt:
evo probo, jbes i opstinu i sve gazde. moze ovako? svi su krivi, jer nikom nije stalo do kluba, koliko je u drugim sredinama, realno, nemamo to u sebi.ne znam da smo ikad i imali.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg siguran sam da svi mi ovdje volimo Slobodu.Sariel1987 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 12:00evo probo, jbes i opstinu i sve gazde. moze ovako? svi su krivi, jer nikom nije stalo do kluba, koliko je u drugim sredinama, realno, nemamo to u sebi.ne znam da smo ikad i imali.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
To vjerujem ne dolazi u pitanje kod vecine
Znam da je kod mene tako. Volim svoje, ne mrzim nicije. Sloboda izbora
Znam da je kod mene tako. Volim svoje, ne mrzim nicije. Sloboda izbora
Limitirani igraci. Tacka. Tu sva prica pocinje i prestaje.Sariel1987 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 09:18stvarno ne razumijem koji dio nije bio jasan? da borben, jer dok su bili borbeni u prvom dijelu sezone uzimali su i bodove, sad su ko ona stvarka. i tu se izdvaja par momaka po brobenosti. makso islamovic po meni. osmic dok nije bio povrijedjen i dzenis u pcetku, doktora niko spomeuo nije u tom kontektstu.Probisvjet je napisao/la: ↑22 mar 2021, 08:18
Ocit primjer "borben" je dr.Sale.Zamisli da Bayern objavi oglas da trazi borbenog igraca. Bracu bi odmah u ludnicu.
![]()
A sta je neborben igrac? Stoji kraj zastavice i gleda utakmicu? Taj termin iz fudbala je izbrisan u proslom vijeku.
i da vecina igraca su nam u ovo par kola bili nijemi promatraci i skoro ko da su i stojali pored korner zastavica. mozda je termin izbvrisan jos u proslom vijeku, no je nasa igra u istom zapela, sto vam dodje na isto.
Mi nemamo jednog i po' igraca.
A propo ove price, uzmimo kao primjer Golubovica, koji je najbolji nas igrac, bez greske, ove godine.
Slovenac, dakle drzavljanin EU koji je branio u Italiji i Sloveniji zivi i radi u Tuzli za 1000 EURA. Dovoljno o njemu govori.
Mada, ne bih da ispadam hejter ultimativni. Idemo se spasavati, kako znamo i umijemo, ove godine, pa jovo-nanovo, sumnjam da moze gora selekcija biti od ovogodisnje. Objektivno smo prvoligaska ekipa po kvalitetu (koja cak ne pretenduje na Premijer ligu).
Da im makar mozemo pomoci na stadionu. Ovako ostadose na milost i nemilost kamera Arene sport i 30plus suteva u okvir gola.
tz tz tz tz tz tz
-
Sariel1987
- Kontakt:
ej limitirani igraci, ja mislio imamo potencijal ajaxa
sitna ispravka, a propos, ako ces u originalu, ako pak prevodis na maternje balkanske jezike onda sastavi slobodno apropo...
bog pomaze, mi odmazemo
sala sala, valja podrzat kako god, ja ne vidim drugi izbor realno..
sitna ispravka, a propos, ako ces u originalu, ako pak prevodis na maternje balkanske jezike onda sastavi slobodno apropo...
bog pomaze, mi odmazemo
sala sala, valja podrzat kako god, ja ne vidim drugi izbor realno..
Ima li sta od "pojačanja" na ovoj mini pauzi....majku mu valjda ima slobodnih igraca, ne kontaju valjda da su rijesili sve sa dovođenjem Žižovića.
ima Ibisevic slobodan
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Neka ga dovedu, jeftinije puno nego ponovo borba za ulazak u PL.....nek zovu Vučića, Erdogana, Mamića....ne bi preživio ponovno ispadanje.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nek zovu Haseta, Elvisa, Brus Lija samo nek zovu.
Ne moze se sad trositi pare bezveze mora se sl sezonu dovesti 10 najboljih igraca PL nece biti onda para za sl sezonu neka jos ustede malo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Opraste
-
Sariel1987
- Kontakt:
ja se nadam da ce se kockice poslozit da se opstane u ligi.
Da ne bude pojacanje da se Torabi vraca poslije izdrzane kazne....
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Povedi nas sale doktore
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Treba ubacivati u turbe i vidjeti sa IZ mogu li oni šta proučit za kockice.Sariel1987 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 14:26ja se nadam da ce se kockice poslozit da se opstane u ligi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovako bi mogao izgledati sastav ideuce sezone
Golubovic ostaje
Dovodimo
1.Pidro
2.Milicevic
3.Fanimo
4.Bojo
5.Corluka
6.Bilbija
7.Brkic
8.Juric
9.Zakaric
10.Lukic
i ovo sto mi imamo bit ce dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.